|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.9.2008 14:07:58   
onur
Kakšna pa naj bi bila razlika Petra*k?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
26.9.2008 14:31:55   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

dude in flaške- jaz sem kupla od nuka, čeprav sem od začetka bla prepričana, da bom mela to vse aventovo, že zaradi črpalke, ki je aventova. ko sma nakupovala, nama je prodajalka povedala razliko med nukovimi in aventovimi in te sma se odločla za nukove.

Jaz vidim razliko le v tem, da so nukove anatomsko oblikovane

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.9.2008 14:48:34   
onur
Bi vas nekaj vprašala. Čutite kdaj razliko v gibih vaše bebe (npr. da je kakšen dan živahna, nato pa kakšen dan čist umirjena in je tudi brcik manj)? Men se dogaja, da je tudi po nekaj dni brcik manj in so bolj nežne, pa sem takrat čist paf in sam čakam, kdaj bo kaj pomigetalo?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
26.9.2008 17:48:55   
petra *k
pa veš da ti ne vem razložiti kaka je razlika do potankosti. nukove majo različne nastavke- za čaj, za čokolino...  taka je debelina luknjice... nevem, pač te nama je najbolj predstavla, pa sem vzela bolj zaradi tega, ker so mi zgledale full lepe. če pa naši pupi nebo odgovarjala, pa bomo šli po aventove. jaz se s tem ne obremenjujem, itak nemreš naprej vedeti, kak pa kaj. pač sem probala, hb če bo z njo zadovoljnauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.9.2008 18:58:31   
pomar*ANČA*

onur: za brcike naj bi bilo normalno, da jih zdaj že čutimo en dan bolj, en dan manj, čeprav to pri meni ne drži. me je še 14 dni nazaj skrbelo, kr ga nisem veliko čutila, ampak zdaj pa komaj čakam da se umiri, saj me zna precej boleče brcnit pod rebra- včasih kar poskočim.

flaške: ker imam aventovo črpalko, bom kupila tudi aventovo flaško. ubistvu bom kupila tisto, kar mi bo padlo v uč in ka se mi bo na dotik zdelo prijetno. jaz vse ravnam po dotiku.

ste vse full v pripravah user posted image jaz pa še čisto nič!! cotke so v škatlah, kupila nisem še nobene- moram najprej pregledati kaj se sploh skriva v škatlah, voziček še tudi ni izbran. aja, kupljena je posteljica, jogi, kovtrček ter pripravljena lupinica in ovčja koža, to je vse kar imava. kolikor imam naju pogruntane, bova z popadki skakala po trgovinah in kupovala dudiko in ostalo kozmetiko. november se nama zdi še tako daleč. res pa je, da morava najprej preseliti spalnico, potem bova pa za najinega lumpija lahko kej naredila. 

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.9.2008 19:40:52   
caligula
jaz pa imam občutek da so moji dnevi ZELOOO  blizu. Namreč, spodaj me boli, razteza se na vse strani, malega pa čutim v riti in nožnici. višje skorajda več nič...
treba se bo pripravit..

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.9.2008 19:50:17   
orka
hallo
drage user posted image  a vse že čakate D dan ker tu na forumu bolj malo čvekate v primerjavi s časi pred dopustiuser posted image user posted image user posted image  ?
Zara13 vas prav lepo pozdravlja, carly posebej tebe,...Tian prav lepo raste, sedaj pije nekaj tudi že po flaški in se jima bliža dan ko bosta skupaj na oddelku....
Ema pa po starem, počasi,saj se je odločila da ne bo hitela, ker bo kasneje v življenju še preveč hitrega tempa user posted image
Danes sem jo pa kar očiju porinla v naročje, saj do danes je še ni imel v rokah... sem vprašala če jo lahko pestvamo namesto kengarooja pa sem kar njega na stol posadila, je bil tko trd od strahu in presenečenjauser posted image user posted image  no pa se je pol sestavil in je bil fulll ponosenuser posted image
Drugač pa bp....
lp
p.s. pa pozabila povedati, da je Ema danes stara 1 mesec user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil orka -- 26.9.2008 19:51:17 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.9.2008 19:51:09   
Andromeda
Ahoj!

Caligula, a ti to resno? Upam, da bo še malo počakal No, jaz vsekakor ne grem rodit v NM, ker sem zdaj pač v LJ in bo bolj enostavno itd, če pride mali tukaj na svet.
Drugače sem pa super, ponoči sem spala fenomenalno v primerjavi s prejšnjo nočjo in se takoj pozna, da imam čez dan več energije. Sva pa hotela it z možekom malo v kino, pa same čudne filme vrtijo, tako, da bova verjetno kar doma ostala. Pa ful me zebe danes, sem skoz bolj pod odejo in kalorifer laufa na polno...Zdaj si grem pa nekaj za večerjo pripravit, pa moram priznat, da sem že sita te diete, ker je tako enolično vse skupaj. No, bomo že še zdržali teh 8 tednov.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.9.2008 19:54:02   
orka
Andromeda mislim da se ti ni treba strogo držati diete, saj si že skoraj pri koncu in prav velike škode ne bo....jaz sem jo imela od starta pa Ema zaradi tega ni bila nič večja pa se nisem strogo držalauser posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.9.2008 19:55:57   
klavdiy4
čaw..

Mi smo pa danes spali do 10...user posted image  je kar napredek to, ker zadnje čase kmal vstajamo, me vsako jutro mala z brcami zbudi..user posted image
Pa sem vas hotla  pozdravit že zjutraj, samo ni bilo časa...user posted image
Popoldan smo šli knjigo zame za v šolo iskat pa je spet nimajo nikjer...user posted image user posted image user posted image ..vmes smo se pa seveda morali še v Pikapolonici ustavit..na željo user posted image ...sma ji kupila zadnje cotke pred rojstvom razen šala, kape in rokavic..vsaj zmenila sva se tako (čeprav mene tako nihče ne posluša user posted image )...zdaj pa morava nabavit še termometer, pleničke, in nekaj drobnarij ki ji/nam še manjkajo...

Meni pa se zdi da bo november kmalu tukaj user posted image ..Naslednji teden je že oktober, potem ima ati roj.dan, nato imamo ene žalostne obletnice , potem je plača user posted image , zatem je odgovor za štipendijo(upam, da bo do takrat), moj izpit in 1.november bo tu..potem pa tako ni daleč več do PDP-ja(24dni)...vmes si morava pa še dnevno uredit, el.napeljat, učit se moram, voziček morava kupit...  
Joj upam , da bo naša mala počakala tako dolgo, da se vse uredi...user posted image

pridne bodite....si tipkamo jutri, pa pazite na bušije in user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.9.2008 20:32:08   
Polynesia
Dober večer deklice user posted image .

No pa je že petek. Trenutno sem sama doma in kar s sedežne pišem z notebooka k prava gospa user posted image user posted image . Čakam da mož pride domov, čeprov mi ni nič hudega tudi sami, hahaha.

Včeraj smo bili pri sestri v porodnišnici in je mali Gapi tkooooo luškan, pravi cuker, sem ga komaj držala ker nikakor nisem našla položaja, v bistvu sem ga kar naslonila na moj trebuh in je bil že takoj na svojem bratrančku, bogi moj fantek, kaj šele bo, hahahaha, smo se prav smejali vsi user posted image .

orka in zara lepo da vajina zakladka lepo napredujeta user posted image user posted image user posted image  in seveda čestitke Emici za 1 mesec, le tako naprej in da bi bili čimprej doma.

Tko, ne da se mi več pisat v tem položaju pa se oglasim mogoče še kasneje.

Papa.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
26.9.2008 23:01:02   
Andromeda
čestitke za Emin prvi mesec! user posted image Gre pa hitro čas naokrog. Še en mesec, pa še malo in bomo tudi me svoje štručke pestovale.Drugače pa orka - hvala za nasvet glede kršenja diete, saj taka svetnica pe spet nisem, da bi se je strogo držala user posted image . Sploh, ko sem na kontroli izvedela, da sem zbila dol KS. Imam pa potem slabo vest, ko se prekršim. Enostavne sladkorje pa še vedno črtam s seznama in trudim se, da jem čim manj slano in mastno.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 26.9.2008 23:02:14 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
27.9.2008 0:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orka

hallo čveke
Kje pa ste vse?????????????????
charley če me spomin ne vara bi morala imeti pregled včeri??? kaj pa ti je rekel Cerar, kdaj se nam pridružiš med mamicami??

V četrtek sem imela pregled - zastoj rasti pri A in B, diskordantna rast. Najprej me je dr. Cerar že hotel zadržati v P zaradi vsakodnevnega CTG-ja, ptem sva šla pa še na en drug UZ v 4. štuku, je izmeril pretok skozi popkovnico za tamanjšega user posted image  in je pretok ok, tako da je potem rekel, naj danes in v ponedeljek pridem na CTG, potem bomo pa videli - pa vsakič pripravljena, da ostanem tam. Danes sem bila na CTG, so imeli malo težav, da so naredili dobre meritve, ampak v glavne bitje src pri obeh je ok, tako da se spet vidimo v pon. Tako da imam frej vikend, jutri grem verjetno na prijateljičino poroko v Velenje, ampak ne za dolgo, potem bo pa tudi treba še marsikaj postoriti.
Skratka, vsak dan mi morajo delati CTG, da se vidi, če sta oba user posted image user posted image  še v redu, da ne bi slučajno pričela hirat - takrat bi pa sprožili porod oz. CR. Pa majčkena sta ...

Za vaju z Zaro in vajino Emo in Tiana pa aplavz user posted image user posted image user posted image , da vam gre tako fajn, in še user posted image , da si taka pozitivka. Vam štirim in vsem ostalim puncam želim, da se dobro držite, pazite nase in na otročičke, uživate v pripravah in sploh da ste v vseh pogledih do zadnjega maksimalno fit!

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu orka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
27.9.2008 8:21:52   
šema
Čestitke enomesečniciuser posted image user posted image user posted image !

(sem hotla še sliko torte nalepit, pa mi je dodalo le povezavo, tko da pred porodom mi verjetno ne bo ratala ta umetnostuser posted image )

< Sporočilo je popravil šema -- 27.9.2008 8:23:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
27.9.2008 8:57:50   
jelka123
jaz pa sem bila včeraj na pikinem festivalu v velenje in bilo je super,včasih še kar pozabim da sem nosečauser posted image ,danes se pa že žačnejo trgatve tukaj pri nas tako da poroda bom preživela v vinogradih
jutri pa je moj 30 roj.dan in čaka me veliko dela...,sorodnike peljem na ribe in na ptujsko goro,pol pa še pripravim malico za v pon.v službi v svoji režiji seveda z moževo pomočjo-peka domačega kruha v krušni peče,torte....user posted image
tako uživajte jaz bom ta vikend zelo zaposlena

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
27.9.2008 9:09:09   
šema
telesni termometri- povem vam mojo izkušnjo z ušesnim: otrok je bil na otip zelo topel (beri: vroč) in sem mu z ušesnim t. izmerila temp.- rezultat= eno uho 36.7, drugo uho 37.4, nato pa sem mu izmerila temp. še pod pazduho, ker mi njegova temp. na čelu (merjena z usti) ni ustrezala dobljenim vrednostim. Pod pazduho sem namerila 38.9!
V razmislek vsem, ki šele nameravate kupovati. V ZD sem nato spraševala čemu taka razlika in so mi pojasnili, da z ušesnim t. v primeru ušesnega masla ne moreš dobiti realne slike, ker se merjenje konča na maslu in ne na bobniču.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
27.9.2008 9:38:20   
orka
hallo
še vedno bolj malo klepetate...danes oz že včeraj sem se spomnila, da se saba že dolgo ni oglasila a kera kaj ve ???
Termometri- tudi meni so na intenzivni rekli da ušesni niso ok in so nam predlagali digitalnega pod pazduho , pa glih tko hitro izmeri (cca 3min )

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
27.9.2008 9:54:20   
konina
Pozdravljene. Pri nas so se začele trgatve. Pa mene niso hoteli vzeti s sabo. user posted image  So me kar doma pustili. Moj prehlad je maaaalllooo boljši, ampak ne še čisto. Sedaj sem začela še kašljat, ker se mi notri vse nabira. PA saj bo bolje. Vnetje mažem s canestenom, baje je posledica prehlada. In je bolje. Mi pa vse bolj fantiča dol pritiskata. Me prav zanima kaj bo v pon na pregledu. Sem pa napolnila 32t! user posted image  Bravo mi trije. Sedaj bi pa rada še dva počakala. Vsaj dva!

Sedaj pa kuham juhico, govejo, kaj bo pa še zraven, pa ne vem. Samo zase se mi ne da ne vem kaj delat. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
27.9.2008 9:57:07   
konina
Ema, vse najboljše za 1. mesec. user posted image  

jelka tebi pa vse najboljše za malo več mesecev. 30 let je prav posebna prelomnica. Menda. Pri nas je bila uspešna, smo kmalu zanosili z dvojčki. user posted image  

lepo praznuj in zažuriraj kolikor moreš.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
27.9.2008 10:40:05   
poli*
ojla user posted image . kako ste?
Pri nas vse po starem. Dopolnili smo 35 tednov in zdaj kar že čakam, da me kmalu kaj doleti user posted image . Sicer so me danes ponoči prebudili neki krči, ampak zgleda, da ni nič resnega.
hmm, sem pozabila, kaj sem vam hotela napisati... nič čudnega, saj smo user posted image  (ampak meni ta kratki delovni spomin res ne dela več user posted image ).
Danes imamo eno veselico (igrali bodo čuki)- js bi tko šla, pa se mi vsi smejejo, da sem malo nora, a hočem na žuru rodit user posted image . ja, pa saj nisem bolna user posted image

papa 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
27.9.2008 12:23:47   
emina83
dan!

ja, evo jst sm bla mal pridna, sm posesala, vsepovsod prah pobrisala, oprala nove posteljnine za user posted image od galeba, po tleh pomila, kosilo skuhala, dala Ajšo spat, zdej grem pa na hitrco še zlikat dokler še spi, me je z njo v bližini kr nekako strah, da ne bi slučajno kaj prevrnila,user posted image .

drugače sm pa sinoči pod tušem skor padla in špago nardila, posledično me danes med nogami še bolj vse boli kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image

včeraj sem mela pregled, pa sm bla 1,2,3, gotova, naj bi blo vse o.k., čez 14 dni ga imam spet oz 13. 10.
aja, pa z bobiko sma kr fajn načvekaleuser posted image , je taka fejst puncauser posted image

ema- vse najboljše za 1 mesecuser posted image user posted image user posted image , pa pridno rasti in ubogaj mamico in atija še naprej!user posted image

jelka, tebi pa tudi vse naj, naj ob taki lepi okrogli številkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

termometri- jst sm pa imela in navadnega in digitalnega, pa sem si na konc kupila ušesnega od Brauna, pa sem z njim najbolj zadovoljnauser posted image user posted image , je pa res da ima predgretje konice na 34 stopinj in je zaradi tega bolj natančen kot drugi...

no, hitim likat, se še kaj slišimo...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.9.2008 12:50:52   
pomar*ANČA*
jaz sem gledala pa conradov digitalni termometer, račko, pa bom verjetno kar tega naročila, ler se mi zdi čisto ok... ima gibljivo koico, zmeri v 20s... 

jaz pa nisem danes nič pridna, me lenoba daje

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
27.9.2008 12:53:12   
pomar*ANČA*
pozabla četitat!!

jelka, vse najlepše in najboljše, pa lepo praznuj.

ema, tudi tebi vsa naj naj!! pa pridni rasti

Neposredna povezava do sporočila: 4448
27.9.2008 14:21:29   
klavdiy4
čaw..

Aja....user posted image user posted image user posted image EMA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

se še kasneje mal oglasim grem pred tv, ker me danes grozno zelo trebuh boli...user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4449
27.9.2008 15:01:38   
Polynesia
Hello punčice.

No danes je pa en tak gnil dan, no vsak tukaj v Ljubljani je čist turobno vreme. Pa prav nič se mi ne da, z možem sam poležavava in lenariva user posted image . Mogla bi v trgovino, pa se nama ne da, hihihi, no saj greva lahko še jutri.

Tut kuhat se mi ne da, tko da sem dala iz skrinje eno zelenjavno juhico, zraven pa bom naredila palačinke, njamiiiiii, začuda je bil mož takoj za, ker on ni od sladkega, men se pa tut ne da delat palačinkov samo zame. Tko da ja, danes sem prišla jaz na vrsto user posted image .

Emina danes si bila pa res pridna user posted image user posted image user posted image .

klavdiy4 počivaj če te trebušček boli, vse lahko poačaka, ti in otroček sta sedaj na prvem mestu user posted image .

charly tudi ti se čuvaj user posted image .

jelka vse najboljše user posted image .

termometer tudi mi imamo digitalnega za pod pazduho, menda je še vedno najboljši ta, sploh pa če to to rekli na intenzivni orki.

Tko, zdej grem pa naprej počivat, čeprav me čaka en kup perila za oprat, ampak ni hudiča da ne bo počakalo user posted image .

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?