|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.9.2008 8:04:38   
dana
Najprej moram čestittati spps - želim vama veliko ljubezni, zadovoljstva in potrpljenja v zakonu. Upam, da je v soboto vse potekalo tako kot sta si želela.

Da malo povzamem probleme, ki ste jih že druge opisovale:

- lulanje - jaz lulalm večkrat in po malo takrat ko fašem vnetje nožnice; pa je z mehurjem vedno vse v redu. Drugače pa moram it lulat ponoči samo če zvečer tik pred spanjem velik spijem.

- bolečine v trebuhu - jaz še kihniti ne smem če recimo ležim v posetlji stegnjena - me takoj krč zagrabi. Pa že zdaj mi dela trebuh težave ko se je treba pripogniti. Kaj šele bouser posted image

- kar se pa prebave tiče - jaz imam probleme bolj z zaprtjem. Sem pa v soboto vzela en Magnesol in me je takoj nagnalo. Mi je pa že v prvi nosečnosti magnesol pomagal pri prebavi. Že zaradi tega moram mal gledat kaj pojem, saj moram že železo jemat. Ta pa rad zapira.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.9.2008 9:12:13   
_andreja_
Da se še jaz malce oglasim po dolgem času... smo imeli malce razburljiv september, upam da bo oktober boljši. V začetku meseca je imel mali slinavko, angino in smo prestali nazadje v bolnici na infuziji (sej mogoče sem že kej napisala o tem) Jaz sem začela ponovno krvaveti so mi rekli, da imam posteljico na nepravem mestu v maternici in če bo tako ostalo da lahko čez celo nosečnost pričakujem težave in nenazadnje carski rez (česar me je že sedaj strah) in močno upam, da se bo posteljica popravila časa ima tam nekje do 28 tedna in da bo šlo narvno. Bila sem tudi v bolnišnici tri dni, mi je bilo tak hudo ker sem dvoletnihka pustila samega, čeprav sem vedela da ati lepo skrbi zanj, in me je bil fullla vesel ko sem prišla domov.  Zdaj imam pa mirovanje, in upam da se bo ginekologinja strinjala in me ne bo porinila v službo, saj že drugič krvavim. upajmo na najboljše.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.9.2008 9:13:54   
_andreja_
spps čim več ljubezni v zakonu ti želim in vse naj naj... sem ti kr malce fouš, da si se poročila, ker jaz bi se tudi, no sal planiramo tam nekje drugo leto upam da se bo izteklo po mojih načrtih.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.9.2008 9:37:11   
janaja
_andreja_  to pa je smola, upam da ti bo od zdaj naprej nosečnost potekala brez komplikacij user posted image user posted image

spps zdej si pa že med nami gospa user posted image user posted image user posted image , zdej pa ne moreš met nobenih izvenzakonskih izgovorov več user posted image user posted image
        te je dokončno ujel...

No pa ostale kako kaj, tako megleno jutro je da bi človek kar user posted image  štel pa še mal zaspal.

Kaj so pa naredili z ringarajo, pa tako lepo je bilo ko so slikce z ultrazvoka kazale koliko so že malčki veliki user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.9.2008 9:37:45   
mediuhec
pozdravljene punce,

po daljšem času se javljam. v tem času smo šli čez 100 strani in imamo več kot 60 "članic". super.

tudi jaz želim naši spps vso srečo v zakonu!
he he jaz bi tudi PICO, tako veliko slastno... zadnjič sem mojemu težila ob 21.00 da se mi jo lušta- me je kar čudno gledal. ja, zadnje čase sem mali požerušček, upam da se nisem preveč zredila. pa še cel kup roj. dnevov imamo ta mesec. spanec je zadnje čase bolj miren (brez letanja na WC).

ta vikend sva bila malo po trgovinah. za punčke imajo ful lepše stvari - take fletne da že vidim da se bo treba premzat  eee no mogoče pa dobiva fantka. pri vozičkih se mi je že mešalo, ker jih je preveč in vsak ima kaj dobrega, kaj pa mu spet manjka- tko da to bo po mojem največji zalogaj.

trebušček si mažem vsak dan, brcik pa še od nikoder.

pridne bodite!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.9.2008 10:15:47   
tasa_m
naj se še jaz podpišem in povem da je moj PDP 18.03.
Rodila bom v mb. in je to moja prva user posted image . Za spol pa še ne vemuser posted image ampak v bistvu ni niti važno...samo da bo zdravouser posted image in nagajivo.
Grem pa danes na pregled ker so mi ugotovili nekakšno vnetjeuser posted image in bom vprašala kdaj se lahko spol vidi. Malo pa nas vseeno muči.

Še je kira user posted image iz MB.?

Lp

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.9.2008 11:09:32   
No pa da se vam še jaz javim po mali tišini vikend bil kr pester danes pa bo še bolj joj joj v službo po skoraj 3 mesecih počutje na dnu ampak kaj naj sej če pa ne bo šlo pa seveda ponovno bolniškauser posted image user posted image user posted image  sej mi ni blema delat ampak pr nas imajo nek tempo da moreš nardit še tisto kar ni mogoče ampak jim bom lepo povedala da sem prvo jaz in moja pikica ki jo imam najraje... 

Joj sej sem pozabila kaj sem prebrla pa sej ne morem verjet ja nč vsako posebej lepo pozdravim za preglede pa čestitke se vidi da sem user posted image  in pozabljiva ko user posted image ...no sedaj pa že veliki štart še halje zlikat stuširat mal pošlihtat pa v službo...ko bom pri sebi se javim in vam poročam kako je bilo prvi dan...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.9.2008 11:49:56   
mediuhec
Še je kira iz MB.?

jaz sem, PDP pa imam dan pred tabo!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.9.2008 12:53:56   
Naja30
andreja, to pa še nisem slišala, da se posteljica lahko popravi, kao da se prestavi na drugo mesto ali kako? user posted image  No upam, da se bo uredilo kot je treba, ti pa le počivaj. Je mali v vrtcu?

Mene pa skooooooz lulat tišči! user posted image  In skoooooz bi nekaj jedla... user posted image  

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.9.2008 13:47:34   
Anonimen
dana - Joj, zdej si mi pa dala idejo kaj meni požene prebavo - magnezij! Občasno tudi jaz vzamem eno šumečko magnezija, ker imam krče v nogah in občasno mi kakšen dan otdeva trebuh. No, evo - zdej bom pa res pozorn n to, če je kriv magnezij.

_andreja_ - Upam, da se ti stanje izboljša, čim manj komplikacij in da ti ne bo treba na CR.

janaja - Česa ne vidiš na RR-ji? A nosečniški koledar in slikce? No, to jaz vse vidim. JE pa full sprememba v albumu, da se sploh ne znajdem.

mediuhec
- Ja, ko prideš v trgovino je vse roza in z bleščicami, pa rožicami, za fantke pa ena dolgočasna malenkost, da moraš prav gledat in iskat. Sta pa kolega rekla (imata punčko), da onadva vidita full hude stavri za fantke in da je full izbire, za punčke pa bore malo. user posted image

tasa_m
- Pocajtaj vnetje. Spol se pa vidi od 12t naprej, na morfologiji pa že kar lepo (morfologija je v 20t), no ni pa nobena napoved 100%. Seveda, če dete ne drži nogic skupaj. user posted image

- Želim ti,d a bi se čimbolje počutila v službi, pa da ne bo preostali teden toliko dela. Če se pa ne boš počutila pa..., saj si sama rekla, ti in pikica sta ta trenutek najvažnejši. Delali bomo itak še celo življenje.

Naja30 - Jaz sem opazila, da v prejšnji nosečnosti, ko sem bila na koncu sam doma (sej dela je kljub temu orgooomno), da sem imela kar veliko sprehodov do hladilnika, sedaj ko pa imam Jureta doma mi sploh na misel ne pade, ker se stalno nekaj dogaja (ker ne more niti sekunde počakat več kakor je treba in je akcija na akcijo).

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.9.2008 14:02:38   
Naja30
jjasna, potem pa le poskusi z magnezijem. Mene pa danes nekaj čudno špika, čisto malo je podobno je krčem, malo raztezanju... Tako da se bom z donatom nalivala. user posted image
No vidiš, Juretu se boš lahko zahvalila, ker se ne boš zredila veliko. user posted image user posted image

Kje je pa kaj naša spps? Zdaj je gospa, pa nas nič ne pride več pogledat. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.9.2008 14:12:10   
Pupa7
Naja30 - tud mene dans neki špika (sm spila magnezij pa je malo bolše) se mi pa zdi da me je mala pikica danes prvič požgačkala user posted image nisem sigurna a je to to ampak,  koooook lušno user posted image zdej skoz čakam da bo spet user posted image

zdaj čakam najboljšega prijatelja, da greva do koseškega bajerja na sprehod

bodite lepo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
29.9.2008 14:25:43   
Grahec
Ojla user posted image !

Pa je vikend mimo in zunaj je tak sonček, da komaj čakam kak popoldanski sprehodek...
Sem imela danes izobraževanje z varnosti pri delu user posted image  pa en res težek izpit smo imeli user posted image user posted image user posted image .

Drugače sem si pa za kosilo tudi jaz danes zaželela pice in je bila res njami, no sem vzela zelenjavno, in se slepila da je kaj bolj zdrava user posted image .

Vikend je bilapa prav fajn, včeraj pa smo se z žlahto od user posted image  super zabavali na pikniku le mrazzzzzzzzz je bilo, sem bila oblečena kot medo samo saj smo bili vsi in se mi potem sploh ni videlo da sem user posted image , mi skoraj niso verjeli v katerem tednu sem... 

je še dobra urca pa grem na sonček user posted image user posted image user posted image  

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
29.9.2008 14:27:33   
petrcaK
Sem bila na pregledu, vs eje v redu, srček lepo bije. Naslednjič imam pa morfologijo, 3. 11. Komaj čakam!

Spps, čestitke za poroko!

Upam, da ste vse v redu!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
29.9.2008 14:57:57   
Anonimen
jjasna85 - Se men sam zdi, al si se prijavila na Miss buši? No, povej, da glasuejmo zate, če si to ti! user posted image

(odgovor članu petrcaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
29.9.2008 15:56:43   
tasa_m
jee, prišla iz pregleda in mi je rekla da ni nič hujšega. da to več ali manj skoraj vsem najdejo v nosečnosti in pol pač zdravijo.. Sem kr pomirjena odšla iz ordinacije user posted image . Saj bi rada povedala, kakšno vnetje je to ampak sem pozabla v trenutku ko sem prišla iz ordinacije saj sta me čakali kolegici, da smo šle na tortico...zdaj pa sem si jo res zaslužla po vsem bruhanju in tegobah v tednu dni.
Aja, mi je rekla ja da se spol že vidi ampak načeloma ona pove pri morfologiji, tak da bo treba še dober mesec počakat. Na NS ni videla, je rekla da ne upa 100% trdit da je user posted image ...
tak da,..ja naslednji pregled imam 17.10,..upam da bom boljše kot sem trenurno zdaj saj imamo drug dan dekliščino. Tega pa res ne smem-a zamuditi user posted image
lp vsem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
29.9.2008 16:26:54   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

jjasna85 - Se men sam zdi, al si se prijavila na Miss buši? No, povej, da glasuejmo zate, če si to ti! user posted image

hahaha... kako si pogruntala da sm js??? user posted image user posted image user posted image  
ja ja... sm se odločla, da bom poskusla srečo tako da zdej res prosim vse marčevke in njihove može, otroke, mačke in pse user posted image  da glasujejo zame, če nimajo kakšne boljše prijatelce, ki tekmuje ...
http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml
aja, pol pa najdeš Jasna Jug pa glasuješ user posted image

Jjasna res mi ni jasno kako si vedla, da sm js user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
29.9.2008 16:29:07   
jjasna85
Samo ta druga fotka je g-r-o-z-n-a!! user posted image
dejte samo prvo gledat .. hahahauser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
29.9.2008 16:47:05   
jjasna85
Spps tebi pa res iskrene čestitke!! Upam, da si preživela nenormalno lepo soboto in še lepšo poročno nočuser posted image

In mislim, da se ne motim, če rečem, da govorim v imenu vseh: HOČEMO SLIKE!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
29.9.2008 17:22:46   
jjasna85
Js delam nadure, ker je šef tukaj in mi je reeeees dolgčas, ker ste vse tako tiho... zvečer pa, ko bom js že mirno spala (upam user posted image  ) pa boste vse na polno čveketale ne? user posted image

Ja no... sej tudi monolog kdaj paše user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
29.9.2008 17:56:26   
jadrnica
evo jasna85 sem glih kar glasovala zae, si prau faj, in imaš že kar bušija. upam, da zmagaš

jaz sem drgač ok, karkoli že to pomeni, včer pa nič jedla, je slo samo v kontro do 1900 zvečer, dobesedno.

izvorne celice - jaz sem načeloma ze, se pa detajlno še nisva pogovarjala, definitivno pa v javne banke, ne v privat

izcedki - upam, da tisti ki jih imate, da vam kmalu minejo in jih bo konec

pica in ostal junk food - jaz mam pač hrenovke, pa je to kr hudi ker jih jaz drgač niti tok rada ne jem, men še vedno bl juhca paše, če imš tak zanič želodec,pol si bl na juhicah. nimam ne vem kolk apetita, tkoa da upam, da mo bodo kmal kakšne pice zapsale.

aja pa cokolino mi kar gre, pa kivi tudi.....tak jedilnik da dol padeš, sem se pa zalotila, da dosti malo pijem ....kar ni cool

A ve vsak dan čutite dojenčke brcat ali vsak drugi tretji dan? tko da bom vedla...meni se zdi, da sem že neki čutla, tko kot da bi me en z malopaličico mal podrgnil od znotraj, tko prijetno, sam ne vem al  je to od prebave ali od bebe

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
29.9.2008 18:05:53   
jjasna85
Jadrnica hvala!!!! user posted image
Drugače so pa tiste slikce še izpred kakšnih 2h al 3h tednov tako, da mam zdej vseeno malo več bušija user posted image
Aja, js pa sploh moje pikice še nism čutla, pa sm že v 19. tednu tako, da mi je prav grozno, ko poslušam vse vas kako se mate že fajnuser posted image  ma dobro.. sej enkrat pa že bo nouser posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
29.9.2008 18:09:30   
Pupa7
evo jjasna85 si dobila še moj glas user posted image tukaj jih boš verjetno nabrala vsaj 60 user posted image držim pesti da bo voziček tvoj user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
29.9.2008 18:18:12   
sonček85
sonček85 - Te najprej nisem prepoznala, ker imaš nov avatar.
Ja malo sem spremenila.Ko je pa tako lepa zvezdica in se smeji.

Kaj na vašem seznamu bodo pa marca samo user posted image ,no potem bomo me aprilčice imele same user posted image da bo kombinacija.user posted image user posted image

jasna85:navijam zate in za bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi moj glas je šel tebi

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.9.2008 18:22:06 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
29.9.2008 18:40:58   
spps
eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj!
eto me,komaj zdajle sem domov prišla,pa sem rekla,da se moram javituser posted image user posted image user posted image user posted image
vse je bilo kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo sem utrujena,da ne vem kako bom jutri ob 5ih vstalauser posted image user posted image user posted image
hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?