Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 12:19:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Little angel,ne izgubi upanja.Držim pesti,da vama je tokrat ratalo in,da test pokaže . LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 12:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sulfinija, vidva pa že ful naprej razmišljata... Men se pa zdi novo leto še tako daleč, pol pa točno vem, da bo prehitro prišel. little angel, ne obupat. Dokler ne pride je upanje. Držim pesti zate, zame in za vse ostale!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 13:21:21
|
|
|
|
lastovka
|
Punce pomagejte!!!! So mi rekli, da morm začet jemat klomifen na peti dan menstruacije. Zdej pa pomoč pri določanju prvega dne. A je to res tisti prvi dan, ko je sam kšna packa, al pa dve? Al je to naslednji dan, ko se res ulije? Prosm, prosm, da nam kej zašuštrala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 14:16:38
|
|
|
|
a.jrad
|
Lastovka pozdravljena! Sama imam enak "problem", ker se mi je včeraj popoldan začela m z rjavim izcedkom, zdaj pa je že kri. Prvo tabletko klomifena pa moram vzeti 5 dan ciklusa in ne vem, kdaj naj štejem prvi dan ciklusa. So mi sicer dekleta odgovorila, da danes - ko je kri. Tako da bom začela s torkom lp
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 14:18:45
|
|
|
|
miska73
|
Jst bi tko naredila kot je svetovala a.jrad. Pa ne se sekirat preveč, ker pri Klomifenu tudi ni tolk zelo pomembno en dan začetka gor al dol.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 14:23:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punci prvi dan M štejta,ko se vam oreng vlije ne dan ki se začne z izcedkom.Upam,da sem kaj pomagala. LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 16:18:01
|
|
|
|
lastovka
|
Hvaaaaaaallllaaaaaaa za odgovore! Sej, če res ni tolk važn tist en dan, pol se res nimam za sekirat. Gremo v borbo, pa da vidmo, kaj se iz tega izcimi. Upamo, da kej luštnga, pa mejhnga, pa .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 0:48:12
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdravček vsem mojim klomifenkam.Groza,spet se nisem dolgo javila,da sem se že spet našla med TAKOJ SE JAVITE!!!!!! Pri nas spet ni ratalo in se je prikazala 27 dan .Oktobra 29.imam pregled da vidimo kako naprej in upam na najboljše.Od laparo je štiri mesece in zdravnik je rekel da če v tem času ni se oktobra vidima. Saj še nisem uspela pogledat kako ve napredujete in ali je kakšna nova a želim vam vsem samo čimprej. Obljubim da se bom drugič prej javila.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 9:03:50
|
|
|
|
neela
|
Dobro jutro!!!! Vroča za vsako že diši..... Kako ste? Jaz še kar zaspana, ko pa je tako dolgočasno vreme....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 11:29:02
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj; za mano sta laparo in histeroskopija. Ravnokar prišla domov. Operacija baje uspela. Tudi sama se za razmere odlično počutim. Upam, da zdej čimprej zagledava . Če v roku 4-ih mesecev ne rata, greva na umetno. Upam, da ne bo potrebno. Vsem novim nosečkam iskrene čestitke, za vse ostale pa držim pesti, da to čimprej postanete. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 15:30:31
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Hoj; za mano sta laparo in histeroskopija. Ravnokar prišla domov. Operacija baje uspela. Tudi sama se za razmere odlično počutim. Upam, da zdej čimprej zagledava . Če v roku 4-ih mesecev ne rata, greva na umetno. Upam, da ne bo potrebno. Vsem novim nosečkam iskrene čestitke, za vse ostale pa držim pesti, da to čimprej postanete. Pozdravčki Super, samo da si dobro opravila. Zdaj pa naj gre vse po planu, da čim prej zagledaš in ti tako ne bo potrebn OBMP. Že stiskam pesti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 15:31:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Dobro jutro!!!! Vroča za vsako že diši..... Kako ste? Jaz še kar zaspana, ko pa je tako dolgočasno vreme.... Ojla, jaz sem tudi danes bolj zaspane sorte. Še ponoči sem bolj slabo spala, ker m je grlo in je bilo bolj malo od kvalitetnega spanca. ne vem, če ne bom šla kar zdajle malo kavčkat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 15:59:18
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, jaz sem tudi danes bolj zaspane sorte. Še ponoči sem bolj slabo spala, ker m je grlo in je bilo bolj malo od kvalitetnega spanca. ne vem, če ne bom šla kar zdajle malo kavčkat. ... ...lučka, jaz isto! Že dva dni se borim proti bolečem grlu in zamašenem nosu. Midva pa greva zvečer končno gledat film Mamma mia....ga je katera že gledala????
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 16:16:12
|
|
|
|
miska73
|
Metulj, tudi jaz držim pesti, da ti rata v naslenjih 4 mesecih. A so ti odkrili kaj, kar bi lahko bil vzrok, da ne moreš zanosit? Lučka, neela in ostale ex in aktivne klomifenke... še za vas ena kavica (sem že prejle na sosednji temi kuhala )
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 16:35:18
|
|
|
|
METULJ1
|
misk73 - že na HSG-ju so mi odkrili, da imam pregrado. Poleg tega so mi zdej odkrili še manjši endometriozo, ki pa so jo odstranili oz. "porihtali". Poleg tega so mi preverili levi jajcevod, ker naj bi bil baje slabo prehoden. Je pa res, da mi G, ki je bil dežuren na odpustu, ni mogel vsega natančno povedati. Rekel je, naj pokličem dr. Bokal, ki mi je operirala. Tko da v ponedeljek izvem več. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 16:42:49
|
|
|
|
miska73
|
Metulj, glede na to da so te na laporo kar porihtali, pa imaš res precej upanja v naslednjih mesecih. Glej da bosta pridno in da bomo tu kmalu nazdravljale...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 17:10:20
|
|
|
|
METULJ1
|
miska73 - ful ti hvala. Tega se oba res že fuuuuuuuuul želiva.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 17:41:48
|
|
|
|
neela
|
miska - hvala za popoldansko kavico, pa rogljičke....mljask! METULJ - ja, kot je že miska napisala - res imata sedaj nekaj mesecev več možnosti, da vama rata, zato veselo na delo!!!! ....pošiljam še za srečo!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 17:42:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, jaz sem tudi danes bolj zaspane sorte. Še ponoči sem bolj slabo spala, ker m je grlo in je bilo bolj malo od kvalitetnega spanca. ne vem, če ne bom šla kar zdajle malo kavčkat. ... ...lučka, jaz isto! Že dva dni se borim proti bolečem grlu in zamašenem nosu. Midva pa greva zvečer končno gledat film Mamma mia....ga je katera že gledala???? nisem še gledala filma. grem pa zato z dragim v Ljubljano na tekmo (košarka).
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 17:43:28
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Metulj, tudi jaz držim pesti, da ti rata v naslenjih 4 mesecih. A so ti odkrili kaj, kar bi lahko bil vzrok, da ne moreš zanosit? Lučka, neela in ostale ex in aktivne klomifenke... še za vas ena kavica (sem že prejle na sosednji temi kuhala ) o, hvala. Tvojo kavico sem že poila, zdaj bom pa še rogljiček pojeda. Toliko o hujšanju.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.9.2008 19:15:04
|
|
|
|
little angel
|
dober vecer punce!sem vas prisla malo pozdravit. no vceraj sem mela cel dan neke krce kot da se vse skupaj pripravlja na M ki bi naj ne bi prisla sele v torek, no danes pa ni nobenega spikanja vec. cisto nic. nobenega znaka da bi M prisla, seveda pa tudi ni nobenega znaka za N tako da bo treba do cetrtka se pocakat in pol pocasi naret kaki testek.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.9.2008 9:41:59
|
|
|
|
sonček85
|
little angel: držim pesti zate bejba. metulj1:bravo za operacijo ,sedaj pa čez 6 tednov lepo v akcijo za vas pa navijam kolikor se dolga in široka ,da vam vsem rata.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.9.2008 22:35:13
|
|
|
|
little angel
|
hvala soncek!!! se vedno sem brez vseh znakov
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.9.2008 11:33:21
|
|
|
|
fragola
|
ojla punce, v petek sem bla v Postojni pri dr. Merlotu me je pregledal ultrazvočno in rekel, da mam veliko foliklov, vendar da so veliki okrog 6mm, kaj zdaj to pomeni?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.9.2008 16:31:11
|
|
|
|
Muca83
|
little angel, navijam zate, da je to to metulj1, tebi pa želim, da ti uspe, da ti ne bo treba na umetno! Jaz sem pa nekje v najbolj plodnih dneh, po navodilih iz škatle klomifena naj bi bila ovulacija nekje med petkom in sredo, najverjetneje včeraj, samo se mi zdi, da ni bilo včeraj. Od jemanja Klomifena opažam, da imam več izcedka kot ponavadi. Skoz je bil bolj bel, danes je pa bolj prozoren, tako da predvidevam, da bo O danes ali jutri. Joooj kaj bi dala, da mi uspe!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?