Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 13:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
miška, . To je najbrž prvič zate? No, upam, da bo čim manj problemov s špikami!! Kok časa se pa že trudita drugače? Pa kaj je vzrok, da ne rata? Če preveč sprašujem mi kar povej, ne bom zamerila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 14:04:15
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi miška, . To je najbrž prvič zate? No, upam, da bo čim manj problemov s špikami!! Kok časa se pa že trudita drugače? Pa kaj je vzrok, da ne rata? Če preveč sprašujem mi kar povej, ne bom zamerila. Ja, prvič. Kaj bi bilo narobe z nama še zaenkrat niso ugotovili. Tako da sva opredeljena kot "nepojasnjena neplodnost". Ti kr sprašuj, saj zato smo pa tu, da se med sabo poinfiramo o vsem mogočem...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 14:51:56
|
|
|
|
sonček85
|
BEBII:se pa že dolgo ni javila.kje se pa potika?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 14:59:30
|
|
|
|
little angel
|
ne upam niti pomislit da je to, to, ker je potem vedno vecje razocaranje. drugace pa je ta mes skoraj vse drugace kot prejsne ta vrtoglavica danes naprimer, potem ze ene 3 dni neko zbadanje v maternici kot da bi kdo z bucikami pikal ampak ne boli fejst, neki cudn filing pac, 2 al 3 dni nazaj se mi je full nekega izcedka vlilo, ampak je bil bel ampak res neobicajen, ampak vse te znake lahko pripesem tudi klomifenu tako da res ne vem po drugi strani pa sploh ne vem ce je O bla, ker nisem mela skoraj nic sluzi... blo je nekaj spikanja pa napihjen trebuh en dan... bomo vidli. pridni smo v glavnem bli vec kot dovolj skozi cel mes, tako da se vsaj ne bom rabla sprasevat kaj bi blo ce bi veckrat, ker to bi pa blo skoraj nemogoce no res bi blo super ce bi se kmalu pojavla kaka nosecka!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 16:22:30
|
|
|
|
lučka 25
|
jaz sem že tukaj. Kako ste kaj punce moje' ste pridne, veliko in pozitivno razmišljate? No pri meni je novo to, da se je ta po neuspelem postopku IVF končno poslovila. je bila kar doooolgo na obisku. z vsemi izcedki in manjšimi krvavitvami kar 11 dni. Danes pa me tam doli špika, kot da bi bila O,... Vse se mi je pomešalo. sem pa resena zmešanka.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 19:50:01
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, sedaj bom pa jezna!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj se to pravi? Nikje ni nobene? suzi - tukaj sem, tukaj! Javljam se na raport! Jaz sem zopet v taki delovni vnemi, da prihajam zvečer domov iz službe. Tam niti pomislit nimam časa za RR, kaj šele, da bi se kaj javila. Drugače pri nas nič novega....čakam na oktober in pošto za prvi IUI.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.9.2008 23:21:24
|
|
|
|
nf
|
Hoj! Da se vam še jaz malo oglasim. Nimam nič več časa za vas. V službi imam noro velik dela, tko da sploh ne pomislim na RR, po službi se pa kr naprej obetajo neke mini zabavice. Žal nisem imela časa nič prebirat za nazaj, samo preletela sem in opazila, da je Miška začela z injekcijami!!! Go girl go girl go girl! Jaz imam pa ful težave s klomifenom, me je cel teden glava bolela in cela sem bila omotična. Zdaj sem dva dni malo boljša. Lahko vam rečem, da K ne mislim več jemat! Drugače pa na veliko planirava najino pot, morava dobit še vse vize in rezervirat safari v zadnjem nacionalnem parku. Ena hiška sredi parka, ki je u iber fancy se imenuje Muchenje. Punce uživajte in ne mi prosim zamerit, da se vam ne oglašam preveč pogosto.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 9:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. No, lepo, da ste se javile. little angel, držim pesti, sam te moram opozorit, da sem jaz imela prve 3 mesece s klomifenom vedno drugačne znake, potem en mesec pa sploh čisto nič. Pa še vedno nisem . Tako, da jaz se vseeno ne bi preveč zanašala na tole. lučka, upam in res močno, močno držim pesti, da bo naslednji IVF uspešen!!! neela, o fajn, tud teb se stvari premikajo, super!!!! nf, kdaj pa odrineta? Joj, jaz bi tud šla. Me vzameta s seboj??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 9:57:40
|
|
|
|
nf
|
Hihi Skuštranka, a ti bi šla tudi v Bocvano? V bistvu imava v avtu še plac za enega, tako da če želiš in seveda če prispevaš za avto, si vedno vabljena. Odrineva konec oktobra!!!! Jipppipiiiiiiiii ful se že veselim!!!! Končno bo spet malo toplote! (khm mogoče bo 40C ampak toplota je toplota, kaj bomo zdej zbirčni ) Naslednji teden pa začnem z nakupi za Bocvano. Moram nama nabavit večje spalne mreže proti komarjem pa šprickalice za komarje, pa kake lahke dolge cunje, klobuček...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 11:20:27
|
|
|
|
amor real
|
Ciao, klomifenke! Vsako toliko vas pridem malček pogledat v spomin, ko sem tudi sama bila klomifenka. Vsem vam želim, da čimprej ugledate magične ali . Jaz že nestrpno pričakujem najinega Pikca, ampak zgleda, da mu je tako lepo v buščku, da noče ven. za vse vas
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 11:29:27
|
|
|
|
miska73
|
Nfka, a za tja so tisti režimi, da ne smeš imet barvastih cunj zaradi CeCe muh?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 11:55:42
|
|
|
|
nf
|
Amor real Upam, da bo porod potekal normalno. Potem pa le pridi k nam in nam pripopaj kakšno slikco od malega sadu klomifena. Miška, hmmm sploh nisem pomislila na to. A misliš?? Mene bolj skrbijo komarji, zato sem mislila, da bi si nabavila ene zelo tanke (ker bo le zelo vroce) ampak dolge cunje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 12:43:30
|
|
|
|
miska73
|
Miška, hmmm sploh nisem pomislila na to. A misliš?? Mene bolj skrbijo komarji, zato sem mislila, da bi si nabavila ene zelo tanke (ker bo le zelo vroce) ampak dolge cunje. Nfka Saj lahko, da sem jst kej zamešala. Ampak mi je enkrat nekdo razlagal, da so dobili ful specialna navodila za na pot, kaj imajo lahko oblečeno - samo peščene pa vojaško zelene barve... Pa mislim, da je bilo to za Bocvano. Ampak to je tko bolj kar sem napisala - ni glih jemati kot dejstva... prej pač, ko si napisala Bocvana, sem se ravno na tole spomnila...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 12:50:40
|
|
|
|
nf
|
Super da si se! Če ne bi, bi bila midva sigurno edina turista v živo rdečih oblekah zavita v roj muh cece
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 18:59:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Klomifenke meni pa se je začelo sluz,kar pomeni,da bomo mi od jutri naprej skočili v akcijo .Ima,da rata... LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 20:27:34
|
|
|
|
lučka 25
|
amor real, naj bo porod čim lepši in prečudovit/a. Ko pa boš pri močeh, pa nam le slikico napopaj. nf, a ti pa že vse potrebno pripravljaš za tako lepo potovanje. Super. Si kar zamišljam sebe nekje v zraku in neklje na toplem. A veš, da sem se jaz do sedaj peljala samo s športnim letalom (v otroštvu), s tistim pravim pa še ne. Bo treba res enkrat v roke pljunit in odrinit na kakšno dalje potovanje. Drugače pa imam jaz danes toliko prozorne sluzi, kot še nikoli. Pa špika me kot pri norcih. Je pa šele 13 dan ciklusa, od katerega je bilo 11 dni rjavih izcedkov in krvavitev. Sva za vsak slučaj , če se slučajno v vsej tej zmešnjavi sploh lhko kaj sčara. Ti umetni hormoni te pa res kar zmešajo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 20:50:30
|
|
|
|
trinity22
|
ojla pupike da vas mal pozdravim, vidim da ste vse zaposlene tako kot jaz Miska držim pesti, da bo špikanje uspešno, Lučka vidva kar v akcijo, škodit ne more neela malo si oddahni , nf želim vama prijetno nakupovanje in potem še prijetnejše potovanje, vsem ostalim pa lep pozdrav in čim več akcije in naj se že javi kakšna nova nosečka Lep pozdrav od nosečke trinity in za vse držim pesti, da se mi čimprej pridružite
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.9.2008 21:19:15
|
|
|
|
lučka 25
|
trinity tebe je pa vedno tako lepo prebrat, še posebej, ko tvoja lepo poteka. Kmalu boš dopolnila že 16 tednov. Pridna. Zdaj bo pa kmlau prišel čas, ko boš začutla svojega , bod mehurčki, metuljči. Sporoči, kdaj bo ta lep trenutek Uživaj še naprej.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 10:29:21
|
|
|
|
nf
|
Trinity ti si pa že kar 15 tednov Kako čas beži. In je trebušček že kaj zrastel? Lučka, tebe bo pa treba za ušesa, zapečkarko! Jaz sem že tolikokrat letela, da sem že pri 20. letih nehala štet. Zdej je najprimernejši čas za videt svet!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 11:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla. Kako ste?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 11:30:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce pri nama bo pa danes .Jutri pa potep po lepi Gorenjski,drugi teden pa se začne renovacija kuhinje in jedilnice. LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 11:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, mojca, glej da bosta to počela zvečer, k bom doma, da se lahko skrijem pod podboje zaradi potresa. Midva tud najbrž jutri šibneva malo na morje - na kosilo in sprehod.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 11:39:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Skuštrana Suzi itak ali pa v avtu hi,hi kje bo pač prišlo. No fino mene pa bo moj dragi peljal za silvestra na morje od 27.12-2.01 na slovensko obalo se že veselim,lani pa sma bila na Jezerskem je bilo nepozabno lepo pa ful mrzlo. LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 12:16:18
|
|
|
|
little angel
|
zdravo punce. jaz se mam sicer 6 dni do M ampak ze cutim da ta mes SPET ni ratalo me ze nekaj spika v podnjem delu pa v krizu me boli
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.9.2008 12:17:15
|
|
|
|
little angel
|
drzim pesti za vse!!!!tiste ki ste zdaj v najbol plodnih dneh pa pridno in upam da se kaj prime!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?