Zoja Miša
|
Erin, vidim, da imate pestro. Mislim, da vsi kakajo bolj redko, ne vem pa če tako pogosto. MI2 imava ponavadi 3x na dan pokakano pleničko, kdaj možno, da tudi mimo kaj pricurlja, kdaj pa normalno (kar pač lahko tretiram pod normalno) kakšne 3 x pa sva samo polulani. Je pa tekoče, ja. Vmes pa takšna kašica, ali kako bi temu rekla. Super, da se nehtek zdravi! Saj to traja, veš. Sem si ga jaz - mojega, na nogi malo čudno odrezala, pa se mi gnoji že cca 1 mesec in ja, to kar fejts boli! Jaz pa se ravno trudim papirje izpolnjevat za spremembo bivališča in za otroški dodatke. Joj, kako sovražim to papirologijo! In sedaj se bom morala iti še nekam slikati, to pa je res prava mora! In še frizure nimam! Hmmm, pa ne vem, če se želim nadaljne ne vem koliko let gledati z narastkom na osebni . S Kajo Lino smo imeli včeraj pester večer, pa sem čisto sama kriva, ker sem ji želela deliti obrok. Kao najprej 60 ml, potem previjanje, umivanje, pa potem še 60 ml in spat. Ja, pa naša punca vse pomeša če ji tako dajem, tako da bi potem kar jedla in jedla...in tako je tudi bilo. Je malo jedla in zadremala za 30 min pa jedla in dremala, tako sva imeli do 23.30, ko je bila potem nekako končno sita in zaspala. Sem upala, da bo do kakšne 6h, pa je bila ob 3.30 že budnica. Ja nič zato, sva pojedli in je spala dalje. Jaz pa pumpo v roke in sem gledala eno grozljivko. Me je bilo kar malo strah. Mleko je pa fino teklo . Potem pa sva se ob 7h zopet vstali. Sva se sprevili, pojedli in potem sem jo nekaj po rokah nosila, pa ji ni pasalo , jo dam v poslico, vključim njen novi mobile (igra ji Mozart, Bach in Beethoven), pa vrti se in ko se igračke premikajo in še nekaj rožjla, je čisto navdušena in gleda, se čudi, nekaj čeblja, smeje, krili z rokicami (tako da ji je včeraj že uspalo ujeti slončka ) in potem se utrudi in zaspi. In sedaj še vedno pančka. Tukaj pa se je pokazal sonček, tako da po hranjenju, sprevijanju in nekaj telovadbe (ja, to pri nama spada na dnevno obveznost) greva ven in bova zunaj, kar dokler bo možno. S seboj si bom malico nesla pa bo. Kosilo bo pa enkrat, ko bo čas. Še sreča da moj v službi hodi jest, ker drugače bi bil lačen . Pa sem se zopet razpislala. Se opravičujem, a me kar zanese. In ja tudi naša punca ima najraje svoje rokice, še posebaj prstek. Duda sploh ni imenitna. Sicer je pa tako ne more vleči, ker ravno tako, kot pri dojenju ne mora narediti vakuma , da bi jo lahko v ustih obržala. Anita, pazi na svojo joško. Vem pa kako to boli, čeprav jaz k sreči, rdeče še nikoli nisem imela, samo bulaste! Naty, super za prespano noč! Jaz komaj čakam, da bo pri nas tako. Mislim, da bi čez ene 14 dni lahko tudi tako uspeli. No, bomo videli.