|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
28.9.2008 19:40:29   
Erin
Ojla punce...so nam Ringarajo prenovil, sem komaj našla kako do vasuser posted image

Od Tilna nohtek je malce boljše, z mojim sva optimistična in upava da to pomeni da se zdravi, čeprav je še vedno malce zagnojen. Hvala vam za lepe željeuser posted image

Smo pa ponoči spali od 21.30- 5.00 in od 6-9. Ga je bolečina na prstku in zbadanje z iglo čist zmatralo. Je pa še popoldan spančal v vozku (HB se je navadil v njem spatuser posted image ) 2 ure in poluser posted image user posted image user posted image
Počasi gre na bolje in vedno več mi spančka, priden fantuser posted image Se oba spočijeva. Moja mami pravi da ne ve kdo koga bolj crkljauser posted image

Če pa ne spi pa čez dan gledava tv in se dojiva, podirava kupčka, se nosiva, klepetava, igrava..ga pa tudi kar pustim da leži zraven mene in se krega in tudi da joka. Nočem da se navadi na to da ob prvem pisku priletim in da sem non-stop ob njem, pa se je kar navadil.

Sedaj gremo pa večerjo pojest, kopat se, prstka povijat, podojit in spat... je že kar rutina postalo zvečer...

Lepo se imejte!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
28.9.2008 20:18:16   
naty13
Erin samo, da je prstek bolje. user posted image user posted image user posted image  Matr sem se kar ustrašila, ko si pisala, da greste zaradi tega lahko v bolnico. user posted image

Bambi 10mes + 1 leto. Pa sem tolk lena, da se mi ne da in ne da popravit tickerja. user posted image  Tolk pridni pa spet nismo no. user posted image user posted image user posted image

Otroka upam, da spita. Tiho je vse. user posted image  Nejc mi ga svira že dva dni, kar joka in joka, ko grem iz sobe, če sem pri njemu pa vse ok. Ne vem, kaj mu je. user posted image  Bomo videli, ali je jutrišni mlaj kaj pustil ali bo to prišlo našmu pridnemu fantku v navado. user posted image

Tejka ali Eva pride kdaj ponoči k vama ali sama vstane iz postelje. Premišljujem, da bi Nejcu kupila jogi, ampak me skrbi, da ne bo sam sredi noči šel iz sobe in po stopnicah padel.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
28.9.2008 20:24:15   
tatly
moja pupa je zacela cudne stime delat...kot daq bi v sebe zrak vlekla zraven pa se da glas..razumete kaj mislim povedat?ampak kaj je to??????????????????????????????????????????????

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
28.9.2008 20:29:32   
tejkaz
Naty, nič ne pride k nama. Verjetno jo je strah ker je tema. Pokliče, jaz sem pa v hipu budna.

Mi smo imeli krasno noč in krasen dan. Zdaj oba že spančkata, midva si bova pa privščila eno domačo pico, en filmček in spančkanje.

Če bo pa jutri kaj več časa, pa še kaj več napišem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
28.9.2008 20:30:35   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

moja pupa je zacela cudne stime delat...kot daq bi v sebe zrak vlekla zraven pa se da glas..razumete kaj mislim povedat?ampak kaj je to??????????????????????????????????????????????

Hoče ti kaj povedati, pa ne gre. Jaša se tudi trudi in trudi, potem pa izjavi kakšen aj ali pa gu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
28.9.2008 20:35:23   
tatly
tejkaz-sigurno?ker sem se full strasla da nebi mogla do sape ali kaj,ker je to takoj ko se je zbudla delala?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
28.9.2008 20:37:39   
naty13

tejkaz-sigurno?ker sem se full strasla da nebi mogla do sape ali kaj,ker je to takoj ko se je zbudla delala?

Tatly moj tudi hoče kaj povedat. To kar pride naenkrat. Boš videla, od zdaj naprej bo vsak dan kaj novega. Otroci rastejo in se razvijajo. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
28.9.2008 20:38:13   
tejkaz

Če prav razumem je to to. Bodo pa še druge povedale svoje mnenje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
28.9.2008 21:59:21   
bella02
Oj!
Spet je minila ena lepa nedelja. Na obisku je bila sestrica z Evo in je blo prav fajn. Smo poskusili pri njej aspirator in smo jo fajn prepucali. Onadva sta ga vzela danes v Baby centru in je en tak, z muziko. Sam nastavki so bolj ozki. Bomo poskusil dobit dodatne za mojega, pašejo tudi na sestrinega.
Teja je spala od 23h do 6.30. user posted image , punca. Zdaj spi, samo se bo danes prej zbudila, ker je prej zaspala. Sam je vseen pridna.
Ko sem gledala temo o razvijanju slik, sam našla digifot in eno fajn idejo. Starši in priče še nimajo (ti ti, punca) slik od najine poroke (razen tistih kompletov po 6 kom), pa je minilo že 4 leta. Tam sem dobila ful dobro idejo za fotoknjigo in jo v popolni tajnosti sestavljam. Ko bo gotova, jo naročim in presenetim vseuser posted image . Upam, da mi bo uspelo. Bom sporočila.

Erin, želim vam, da se prstek čimprej pozdravi. Jaz jih ji zaenkrat še ne strižem.

tatly, verjetno so res to prvi glasovi.

Bom še malo pogledala slike na CD-jih, potem pa spat.
Želim vam lahko noč!
user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.9.2008 7:44:23   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Noč ok. Jošt spal od 19.45-4 pa potem do 6.45. user posted image  Nejc pa je mal čez 20h zaspal po jokanju in še spi, moram preverit, če mi ni že ušel. user posted image

Se pozna, da je bil vikend, bomo pa danes bolj nadoknadile s čvekom. user posted image

Maja T. super slikice. Res se vidi, da uživate, mala Zara pa je zdej že orng velika punca, pa fletna seveda. user posted image

Bella super ideja za foto knjigo. user posted image  In kako se gledata Eva in Teja.

Tejka danes si pa spet furala, če se ne motim. user posted image   Kdaj pa daš Evo spet v vrtecuser posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.9.2008 8:20:09   
anita goitan
jutroo,
mi smo spali kot ponavadi,3x se dojile, sedaj mi tuki nerga na rokah in bo kmal zaspala.
Včeraj sva pa user posted image user posted image in punce tiste k ste ble šivane, vsaj zase lahko rečem ni bolelo, no čist malčk na začetku se čuti da je blo notr nekaj šivano, sicer imam v četrtek pregled ma sem si kar sama dala zeleno lučuser posted image
Lahko vam še povem, da ima Zoja 1.vzpon na 500muser posted image , Kalvarija pri Polhovem Gradcu, še dobro da ima tak all road vozičekuser posted image , bodo sledile fotke sam so še na kartici, jaz pa mam še prazen želodec.
se beremooo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.9.2008 8:23:53   
naty13
Anita user posted image user posted image user posted image  za krstno user posted image user posted image user posted image  po porodu. user posted image  Zoji pa čestitke za 1. vzpon. user posted image user posted image user posted image

Kdaj ste dale otrokom pleničko št. 3 user posted image  mogoče Bella, Gajka, bi znale odgovort. Jaz semjo za probo danes. Smo se pa v soboto tehtali prvič po posvetovalnici in imamo 5200g. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.9.2008 8:43:27   
gajka
Dobro jutro!

naty13 - mi uporabljamo pleničke št. 3 od takrat, ko je Rok dobro presegel 6 kg, to je nekje 3 tedne. Trenutno pa imamo doma Pampers Baby Dry in Active Baby ter Müllerjeve Beauty Baby, vse št. 3. Se pa še nisem odločila, katere so mi všeč, ker imajo vse kakšno pomanjkljivost. user posted image Se mi pa zdijo vse pleničke št. 3 ful še zdaj velike, pa ima Rok že nekje 6,8 kg, pridejo ful visoko naštimane, čez čas mu pa malo dol zlezejo. user posted image

Rok je pa našel eno malo nadležno navado. Ko postane lačen, se ne zajoka takoj, ampak začne kar na veliko svoje rokice cuzat. Potem me pa ponoči njegovo čmakanje zbudi, joka pa nič ne, razen, če čmakanje preslišim in postane lakota res huda. user posted image Ne vem, kako ga naj odvadim tega. A mu naj dam rokavice gor za ponoči ali kaj?!?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.9.2008 8:45:12   
anita goitan
zdej mi je zaninala, čakm pa kandidatko za taščo pride mimouser posted image
punce-ponoči me je desna joška bolele, vendar samo zunanja stran, res je tudi da je bejba 5 ur skupaj spala jaz pa nabite joške, dns zjutraj pa vidm tak rdeč oblaček-bolče na otipuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
29.9.2008 9:03:15   
naty13
Anita pojma nimam kaj bi bilo lahko. pri mastitisu verjetno vse boli. Mogoče se ti je pa samo bunkica naredila in je pri tem dobro, da zmehčaš z vročo vodo - pod tušom, da se te žleze sprostijo, tako nekako. Meni se je to naredilo večkrat pri Nejcu, samo rdeče pa ni bilo, le boleče. user posted image

Gajka se spomnim MŠ izpred dveh let, ko je babica predavala, da plenice 3-6kg niti slučajno ne zdržijo do 6kg. In se spomnim, da sem pri Nejcu začela s trojko kmalu, ko je presegel 5kg. Bomo videli, kako bo zdržala trojka. jo imava danes prvič gor. user posted image  Ja dvojke nama je zmanjkalo, v bistvu še dve plenički imava, bomo videli, če ne bo dobro, bom še en paket dvojke kupila, če bo pa ok, bom pa kar trojko začela.  Uf Gajka je pa težek vaš fante. Glede cuzanja pa ne vem, pri nas kdaj to počne, ko ga imam čez ramo, ko že podre kupček po hranjenju.user posted image  Verjetno je to igra za njegauser posted image  To dela občasno.

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
29.9.2008 9:20:05   
naty13
Miškolinček vidim teeeeeeeeee. Kako je bilo na krstu?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
29.9.2008 9:23:55   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: anaya
Pa še ena krasna novica, midve spet uvajama dojenjeuser posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj ji je blo zdaj par dni vmes, zdaj se spet pridno doji, ampak seveda samo iz ene dojke, tako da se dojima na vsakih 6 ur, vmes pa AP. Morem jo še na drugo navadit spet.

user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje, kar tako naprej. Še malo pa bo šlo še na drugi strani.
Sem bila tudi jaz trmasta en teden in se zdaj dojiva brez nastavkov!!  Je pa še zdaj ena stran super, na drugi imava pa konstantno ene probleme. Pa ni važno, samo da gre!

Zoja Miša sobota je bila malo bolj delavna. Nedelja je bila pa žegnanska. Pa kot da bi Ivan to vedel, je cel dan samo spal in jedel, pa še popoldne je oreng prišel na svoj račun, so ga imeli vsi obiski na rokah! user posted image user posted image user posted image
Danes ponoči pa juhuhu so se sredi noči vrnili krči. Zdajle sem ga malo pomirila in je nekako zaspal, bom videla za koliko časa. (no ga že zvija, torej ne za dolgo)

tatly tako kot so druge napisale, poskuša govorit, da bi kaj povedala!

naty Midva sva še vedno na pleničkah št 2, pa ima najbrž že malo čez 5500g Imava pa Mullerjeve. Imava za ponucat še pol vrečke, potem pa greva najbrž na 3 še ne vem.

anita to je žal mastitis, samo pod vroč tuš, masaža, vroči obkladki in čim več mleka ven!!! ČIMPREJ! Drugače pa, če pri meni dolgo časa ne je (čez noč), si predno začne jest prsa zmasiram, da se mleko premakne in gre ven, ko on vleče. Ali pa že prej, da gre malo mleka ven, da pritisk popusti. Bolje, kot pa da se vname!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 29.9.2008 9:32:07 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
29.9.2008 9:31:11   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Rok je pa našel eno malo nadležno navado. Ko postane lačen, se ne zajoka takoj, ampak začne kar na veliko svoje rokice cuzat. Potem me pa ponoči njegovo čmakanje zbudi, joka pa nič ne, razen, če čmakanje preslišim in postane lakota res huda. user posted image Ne vem, kako ga naj odvadim tega. A mu naj dam rokavice gor za ponoči ali kaj?!?

Ivna je tudi našel roke in jih tudi veselo cmaka zdaj kakšne par dni. Ne še konkretno prst ampak pest user posted image . Če dela to ponoči, ne vem. Dela pa podnevi, ko je in zaspi vmes in ga dam iz rok, se zbudi in nosi roko v usta. Duda ni dobra, in ga še enkrat pristavim se še malo naje, potem je pa dober, po moje dela to samo takrat ko je lačen!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
29.9.2008 9:40:14   
anita goitan
Klicala babco, tist rdeč flek na joški je zastoj mleka, murm čim več na tej strani dojit, levo si pa vn stiskat, pa toplo gor dajat. Ni mastitis. Ja včer je prevč obrok prespala ko smo bli zuni in sem čutla da mi bo joški razneslo.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.9.2008 10:02:56   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

V redu,je bil priden,nič jokal tudi oglašal se ni,sam gledal je po cerkvi al pa dremal.user posted image user posted image user posted image
Mam bolj mal cajta,ker se je včeraj cel dan po rokah nosil čutim jaz danes pšosledice- on bi se še danes kr nosil,pa se mal disciplinirava,da tako pa ne bo šlouser posted image user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
29.9.2008 10:22:29   
bambi14
Jutro,
no imeli smo dokaj dobro noč. Včeraj je bedela skoraj cel dan in komaj ob 1 se je umirila in spala do 8.30. Vsaj spi po 6 ur skupaj, da se lahko tudi jaz naspim.user posted image za mojo malo.

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ivna je tudi našel roke in jih tudi veselo cmaka zdaj kakšne par dni. Ne še konkretno prst ampak pest user posted image . Če dela to ponoči, ne vem. Dela pa podnevi, ko je in zaspi vmes in ga dam iz rok, se zbudi in nosi roko v usta. Duda ni dobra, in ga še enkrat pristavim se še malo naje, potem je pa dober, po moje dela to samo takrat ko je lačen!

Elanina nima in noče dude in si velikokrat pomaga potolažit z roko oz. se mi zdi da si kr celo pešico tišči v usta. Ful je smešna, ampak je to edina stvar s katero se pomiri, če je ful lačna pa ni takoj joška v ustih. Kaj češ, jaz upam, da je to samo tako obdobje,....in potem ne bo cuzala roke ko bo mela 18 let.user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.9.2008 10:24:14   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

V redu,je bil priden,nič jokal tudi oglašal se ni,sam gledal je po cerkvi al pa dremal.user posted image user posted image user posted image
Mam bolj mal cajta,ker se je včeraj cel dan po rokah nosil čutim jaz danes pšosledice- on bi se še danes kr nosil,pa se mal disciplinirava,da tako pa ne bo šlouser posted image user posted image .

...no tudi pri nas se pozna vikend, ko so vsi doma in je veliko več po rokah kot čez teden. Ja tud jaz jo včasih pustim, da malo joka, ker enostavno ne morem nič nardit če je nonstop gor.user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.9.2008 10:53:02   
betty
MajaT - ful lepe fotke! pa lepo pohistvo imaste v ozadju :)

lp

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.9.2008 11:12:38   
Erin
Oj punce...

Za nami je "zanimivo jutro". Mali je spal od 21.30-4.30, sva se podojila in je zaspal ob 5. No potem me pa zbudi ob 6 ker je bil ves pobruhan in ga preoblačim in previjam pa je pokakal mene in celo previjalno mizo, malo je še po dnevni letelouser posted image user posted image . Ga preoblečem pa spet bruha (oz poliva). Mu dam umetno mleko ker po njem ne poliva in končno zaspi ob 7 -ob 7.30 spet stoka -preverim, spet ves moker, v plenici spet cel paket drekca...in do sedaj še 2x...joooooj, saj ne vem kaj mu je. Oz kaj zauser posted image sem takega jedla da mu nič ne paše.??? Upam da se mu prebava tekom dneva uredi..joj..sedaj ko to pišem spet ropota...
Imajo vaši otročički tudi tak bolj tekoč drekec?user posted image
Hohtek je še vedno v fazi ko ne vemo kaj bo. Upam da se zdravi-boli ga ne več..vsaj to.user posted image

Glede cuzanja..moj je tudi začel nekaj dni nazaj cuzat roko, je pa že kar prešel na palec -ga vleče kadarkoli je možno, pa mu ga dajeva ven iz ust in "osvajava" z dudo pa nama jo veselo ven pluva in nazaj palčka da v usta...user posted image Lump...

Gremo sedaj nazaj v akcijo...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
29.9.2008 11:26:10   
majči22
Anita pr men je blo podobno kot pr tebi. Res si pogosto pumpaj vn ali pa jo pristavljaj. Men se je iz tega razvil mastitis. Ja in pri meni tud prespi obrok, saj ponoči skupaj spi 6ur. Ma si zdej na 3ure pumpam vn ker imam kr zatrdline, sploh nevem kaj bom naredila, da se to mal umiri.
V soboto smo bili pa mal po nakupih v Lj.. Šli smo v Supernovo v H&M in C&A. Mi ni dala žilca da ji nebi kupla kompletka (mal bolj topel) in kombinezonček za v voziček, ko bo bolj hladno.

Kok pa kej oblečete svoje sončke za na sprehod v vozičku? Sploh nevem kaj naj ji dam gor?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?