|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
29.9.2008 11:30:22   
majči22
Erin naša punca ima tudi tekoč drekec. Sm se tudi jaz že ustrašla al je to mogoče driska(moj je bil neki bolan-driska in bruhanje), pa so me potolažili, da imajo zelo redek drekec tam do 3m. Tako, da mislim, da je vse normalno.
Naša tud kaka zelo pogosto. Pri Vsakem menjavanju plenice je tudi pokakana. Enkrat bolj enkrat manj.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
29.9.2008 11:39:48   
Zoja Miša
Erin, vidim, da imate pestro. Mislim, da vsi kakajo bolj redko, ne vem pa če tako pogosto.user posted image  MI2 imava ponavadi 3x na dan pokakano pleničko, kdaj možno, da tudi mimo kaj pricurlja, kdaj pa normalno (kar pač lahko tretiram pod normalno) kakšne 3 x pa sva samo polulani. Je pa tekoče, ja. Vmes pa takšna kašica, ali kako bi temu rekla.
Super, da se nehtek zdravi!user posted image Saj to traja, veš. Sem si ga jaz - mojega, na nogi malo čudno odrezala, pa se mi gnoji že cca 1 mesec in ja, to kar fejts boli!

Jaz pa se ravno trudim papirje izpolnjevat za spremembo bivališča in za otroški dodatke. Joj, kako sovražim to papirologijo! In sedaj se bom morala iti še nekam slikati, to pa je res prava mora! In še frizure nimam! Hmmm, pa ne vem, če se želim nadaljne ne vem koliko let gledati z narastkom na osebniuser posted image .user posted image user posted image

S Kajo Lino smo imeli včeraj pester večer, pa sem čisto sama kriva, ker sem ji želela deliti obrok. Kao najprej 60 ml, potem previjanje, umivanje, pa potem še 60 ml in spat. Ja, pa naša punca vse pomeša če ji tako dajem, tako da bi potem kar jedla in jedla...in tako je tudi bilo. Je malo jedla in zadremala za 30 min pa jedla in dremala, tako sva imeli do 23.30, ko je bila potem nekako končno sita in zaspala. Sem upala, da bo do kakšne 6h, pa je bila ob 3.30 že budnica. Ja nič zato, sva pojedli in je spala dalje. Jaz pa pumpo v roke in sem gledala eno grozljivko. Me je bilo kar malo strah. Mleko je pa fino teklouser posted image . Potem pa sva se ob 7h zopet vstali. Sva se sprevili, pojedli in potem sem jo nekaj po rokah nosila, pa ji ni pasalouser posted image , jo dam v poslico, vključim njen novi mobile (igra ji Mozart, Bach in Beethoven), pa vrti se in ko se igračke premikajo in še nekaj rožjla, je čisto navdušena in gleda, se čudi, nekaj čeblja, smeje, krili z rokicami (tako da ji je včeraj že uspalo ujeti slončkauser posted image ) in potem se utrudi in zaspi. In sedaj še vedno pančka. Tukaj pa se je pokazal sonček, tako da po hranjenju, sprevijanju in nekaj telovadbe (ja, to pri nama spada na dnevno obveznost) greva ven in bova zunaj, kar dokler bo možno. S seboj si bom malico neslauser posted image  pa bo. Kosilo bo pa enkrat, ko bo čas. Še sreča da moj v službi hodi jest, ker drugače bi bil lačenuser posted image .

Pa sem se zopet razpislala.user posted image Se opravičujem, a me kar zanese.

In ja tudi naša punca ima najraje svoje rokice, še posebaj prstek. Duda sploh ni imenitna. Sicer je pa tako ne more vleči, ker ravno tako, kot pri dojenju ne mora narediti vakumauser posted image , da bi jo lahko v ustih obržala.

Anita, pazi na svojo joško. Vem pa kako to boli, čeprav jaz k sreči, rdeče še nikoli nisem imela, samo bulaste!

Naty, super za prespano noč! Jaz komaj čakam, da bo pri nas tako. Mislim, da bi čez ene 14 dni lahko tudi tako uspeli. No, bomo videli.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
29.9.2008 11:41:31   
sayuri
ČAu punce. Grem najprej prebrat, da bom vedla, kaj komentirat. user posted image

NAša dva user posted image user posted image  sta prehlajena.user posted image Ne fajn, ampak sta. Tko da, jima moram 3x na dan nosek s fiziološko in Baby vacom sčistit. Sicer v nosku ni videti sluzi, jo imata pa globje. Se bojim, da ne bi šlo kaj na ušesa, zato sem kar vztrajna s tem čiščenjem. PA Lovro ima v četrtek operacijo kile napovedano, ampak dvomim, da bo šel.user posted image Jutri imam pregled z njim pri pediatrinji, pa bo ona ocenila. V sredo imamo pa UZ glavce na Pediatrični. Uf, imamo dela, kot v košnji user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
29.9.2008 11:48:48   
Ryssa
Ojla,

Lan spi, ampak bo kmalu buden. Se samo na hitrco malo oglasim dokler je še čas.

Plenice - mi uporabljamo še pampers 2 ampak se mi zdijo že tako male, imamo tako še samo en paket za porabit. Pa ponoči nam premočijo. Kupili smo pa že pampers aktiv fit iz mullerja, pa nam ne premočijo ponoči user posted image Pa je plenica res ful polulana zjutraj. So pa od 4-9 kg, pa se mi zdijo fajne, nič prevelike.
Imamo pa nekaj manj kot 5 kg.

majči22 jaz ga za ven oblečem, če je nekje 10 stopinj ali manj in oblačno bodi kratki rokavi, majčka z dolgimi, jopička in tanka jaknica + kapa, žabice in hlačke. Če je pa okrog 15 stopinj+, pa samo bodi z kratkimi, majčka z dolgimi rokavi in jopica + kapica, žabice in hlačke. Od nekje 10-15 stopinj pa spustim jopico. Seveda je pa velik odvisno od tega ali je veter ali ne itd. Jaz ga oblečem kar nekako po občutku.

Takole zdaj pa greva midva papat.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
29.9.2008 11:51:07   
sayuri
nell midva sva se tud odločila, da Zaro in Lovra cepimo proti rotavirusu. Je draga zadeva (za oba 144€), ampak če bo pomagalao, potem se splača. Filip je imel rotavirus pri 11 mesecih in bilo je zelo hudo. user posted image  Bila sva tudi na infekcijski..... Grozno se mi je smilil.
Neža7 jaz sem imela CR isti dan, kot ti user posted image . Tudi moja rana je še sveža in rdeče barve. JAz se zaenkrat ne morem sprijaznit s to črto tam spodaj. NA dotik je še vedno bolj mrtvo okrog rane.user posted image  PA včasih me srbi. Ob kakšnem slabem vremenu me kar nekaj boli. Včasih čutim tud notranje šive. Grozno me moti in vprašanje časa je, kdaj se bom sprijaznila. user posted image  In kadar se z možem spraviva slončkat user posted image , se moram prav potrudit, da odmislim tisto črto tam spodaj. Moža pa ne moti user posted image user posted image user posted image
bella02 še rabiš album za dojenčka? JAz ti ga podarim, če hočeš. Sem dobila 4 in nimam kam z njimi. user posted image  Dva sta mi višek ostala. Ti ga pošljem, le poštnino ti plačaj user posted image  JAvi mi na zs Imam pa tegale: http://www.emka.si/article.aspx?emka1docid=176619

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
29.9.2008 12:09:08   
miškolinček
Eto,Filip spi,upam da kaj več kot samo pol ure,jaz pa južno kuham pa tle mal čekiram.
Pri nas smo imeli včeraj pestro-krstili smo Filipa,bilo je fino,veliiko hranee,pa kar je najbolj važno -meni ni bilo treba kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

No saj dogaja se nam pa že cel vikend pa še se bo ta teden,v soboto sva imela z možem 5 let poroke,včeraj smo imeli krst, v petek bom pa jaz eno leto starejša in nič več ne bo dvojke pri letih,ampak trojka.
Jah tako je staramo se,se mi zdi že cela večnost od takrat ko sem bila 20.

Morm iti,se je že zbudil lump,sam da mu duda ven pade pa je konecuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
29.9.2008 12:10:49   
Neža7
Zdravo punce user posted image

Upam, da ste imela lepo nedeljski dan user posted image
Mi3 smo šli v ARBORETUM - VOLČJI POTOK in je bilo prekrasno user posted image  
3 ure smo okoli hodili in se veliko slikali user posted image user posted image  seveda kavica je morala biti user posted image
Na poti domov smo šli še na pico mmmmmm kako dolgo jo nisem imela.

Danes sva tamalo že bile na terenu okoli velenjski center in okoli šaleškega jeraza user posted image  Kako je danes lepo sončno.

Spali smo do 19:00 do 4:00 in potem do 7:00.

Zoja Miša..... Saj bo želo kmalu in tudi tvoja pužika bo mnogo več ure spala čez noč. user posted image
Moja je bila 2 mesca stara.

Erin..... Neža tudi ima tekoči kakec user posted image  vendar se pokaka samo enkrat na dan. Verjetno mojo tudi manj pije čez dan. (125ml na 3-4 ure) Kar dodaj še kakšno tekočino.

sayuri..... pošiljam user posted image  da bosta tvoja user posted image user posted image  čimprej popolnoma zdrava

Moj ima danes predavanje user posted image  joj mora spet v šolo user posted image

Tukaj so slike od Arboretum v Volčji Potok user posted image  priporočam

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
29.9.2008 12:18:18   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Neža7 jaz sem imela CR isti dan, kot ti user posted image . Tudi moja rana je še sveža in rdeče barve. JAz se zaenkrat ne morem sprijaznit s to črto tam spodaj. NA dotik je še vedno bolj mrtvo okrog rane.user posted image  PA včasih me srbi. Ob kakšnem slabem vremenu me kar nekaj boli. Včasih čutim tud notranje šive. Grozno me moti in vprašanje časa je, kdaj se bom sprijaznila. user posted image  In kadar se z možem spraviva slončkat user posted image , se moram prav potrudit, da odmislim tisto črto tam spodaj. Moža pa ne moti user posted image user posted image user posted image

Potem se mnogo bolje počutim user posted image  Vidim, da nisem edina. Tudi mojega ne moti in jaz sem se pravkar se malo navadila črtico. Mojo sestra je rekla, da se dobi zelo dobro kremo (okoli 9 evro) in se rana ful malo pozna v kratek času. Bom poskusila, ko bo izvedla ime kreme. Poznam občutek user posted image  S časom bo bolje user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
29.9.2008 12:43:15   
miškolinček
Sem prej pozabila še  s tortico s krsta postreči,me že emšo dajeuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 29.9.2008 12:45:55 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
29.9.2008 13:15:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Mi smo spali 7 ur user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj gremo pa bundice in čevlje kupit.

Sem pravkar videla... ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  Sedaj bo vedno bolje user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
29.9.2008 13:22:24   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Včeraj sva pa user posted image user posted image in punce tiste k ste ble šivane, vsaj zase lahko rečem ni bolelo, no čist malčk na začetku se čuti da je blo notr nekaj šivano, sicer imam v četrtek pregled ma sem si kar sama dala zeleno lučuser posted image

anita, kaj ponavljaš user posted image user posted image user posted image ! Ravno tako ni nič bolelo in tudi midva nisva čakala user posted image user posted image user posted image ! Če se pa ne dauser posted image !

naty, jaz bom verjetno jutri porabila 1. velik paket trojke. Torej jo  imam že cca 10-14 dni. Ma so mi dvojka tolk puščale, da sem norela. Teja je bila prejšnji teden težka tam cca 5300g. Saj sem pa tja tudi ta kdaj spusti, ampak zelo zelo redko. Vem, da je krivo to, da leži na boku in včasih je mokra Teja, plenica po skor suha. Sam res redko. Ponoči pa imamo pampers active fit in ni se treba več preoblačit, prej pa smo se skoraj vsako noč.

Zoja Miša: Jaz pa pumpo v roke in sem gledala eno grozljivko. Me je bilo kar malo strah. Mleko je pa fino teklo user posted image

sayuri, imaš ZS. Aja, lahko se zmeniva za 2, če ju res ne rabiš. Pa čimprej se pozdravite. Mi smo prvi prehlad že dali čez.

miškolinček, fajn za uspeli krst. Jaz se moram it še zment, ker nam je zadnjič odpadlo. Pa luštna tortica.

S Tejo sva se prej skopali, zdaj še panča, popoldne pa ven. Saj lahko greva, če sva se ob 11h kopali? Kaj bi ve naredile?

Včeraj sem bila jezna ko user posted image . Več kot uro sem štimala foto album in potem mi zablokira! In nič od narejenega se ni shranilo. Najraje bi šla user posted image k možu, pa ne smem, ker je to skrivnost. Sem mogla jezo potlačit. Kolk je šele to hudo!!!

V teh dneh moram zrihtat zavarovanje. Do zdaj sem bila zavarovana po očetu, po novem pa starejši od 26 let ne moremo biti zavazrovani postarših. Bom morala še to papirologijo zrihtat.

Aja, pa končno imava zrihtan user posted image . Sej ni dost bolš, kot ta user posted image user posted image user posted image . Ko se bo pa mož odločil vzeti kredit, bom pa kaj lepšega pripopala.

No, lep sončen ponedeljek vam želim!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
29.9.2008 13:43:05   
sayuri
Tamy30 moja dva tud še nimata slinčka. Se zaenkrat nič ne slinita. Bosta pa počasi začela prihajat v to obdobje slinjenja user posted image
cebrca mi smo tud že nekaj časa kar notri. Pri nas je bil skoz nek dež user posted image . DAnes je pa lep sonček ampak ful ful piha in je prav tako mrzlo user posted image . Ker sta prehlajena, ju ne grem še bolj prepihat ven. SPloh, ker čaka Lovra v četrtek operacija.
Ryssa dobro in lepo napreduje tvoj Lan. user posted image  ZA seznam o napredku naših user posted image  se pa tud jst strinjam - sam cajta pa nimam, da bi ga vodila user posted image
Majat, kakšna lepotička je Zara user posted image  In kar nekaj jo je skupaj, a ne? Koliko je zdaj težka?
Erin kako je Tilen? Meni je tudi največja muka nohtke strič user posted image  Me je že vnaprej strah, da kje ne priščipnem. user posted image  PA super za mladega dohtarja user posted image . Jaz tud čakam, da gre naša pediatrinja v penzijo user posted image  in da pride en mlad pediater, ki ga poznam user posted image
Naty kakšen je recept, da Jošt spi celo noč? user posted image  DA nisi poskusila tisto s kvasom?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Scer pa - bravo Jošt. Priden user posted image  Bi poslala moja dva na inštrukcije user posted image
matejchi ob vsakem tvojem postu se tko režim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
29.9.2008 13:44:29   
tejkaz
Dan user posted image

Današnja noč je bila že tretja zapored ko je prvo rundo spal 7 ur, drugo 4 in tretjo 2. Priden naš fant. Upam da ga nisem zdaj preveč pohvalila. user posted image

Zjutraj ju je prišel pazit moj brat, ker sem šla jaz vozit, G(regor) pa na nujni sestanek. Ko sem prišla domov, smo se nazajtrkovali in šli ven do 12.00. Zdaj Eva spančka, Jaša leži v moji postelji in hm, ne vem kaj dela. Samo malo opazuje. Ko se zbudita pojemo kosilo in gremo spet  ven. Res je božanski dan.

Vožnja je super. Tako me je bilo vedno strah iti delat izpit, zdaj pa zares uživam ko vozim. Včeraj sem peljala od Polzele do Šentilja (12 km) - ne me zatožit - brez izpita, danes sem pa z avtošolo peljala proti Predvoru. Jutri imam spet vožnjo. Jupi.

Bella, naša patronažna je rekla da tri ure po kopanju ne smejo ven, torej lahko gresta ven ob 14.00.

Neža7, jaz sem tudi slišala za eno kremico za brazgotine po CR. Se bom malo pozanimala kako se reče. Pa lepe slikice. Super da ste uživali.

Miškolinček, super da je krst uspel, pa lepo torto ste imeli.

Erin in ostale, pri nas tudi kaka tekoče - kadar sploh kaka. Pa super ker vaši kakajo vsaj enkrat na dan. Pri nas je danes 7 dan, da ne kaka, pa tudi sladke kamilice niso pomagale. Grem danes v lekarno po svečke. Kaj je vzrok temu da ne kaka? Ko se pa pokaka je pa umazan čisto do vratu iz obeh straneh. Komaj ga primem.

Majči, pri nas je oblečen tako kot notri + pajacek iz flisa + kapica.

Jaša ne cuza ne dode ne prsta. Dudo je imel en čas, vendar je sploh noče več. No, saj me ne moti. Če bi pa začel prstek cuzat, bi mu pa dudo dala.

Mi smo še vedno na pleničkah številka 3, imamo pa dobre 4 kg in pol.

Naty, Eva gre v vrtec drug teden. So rekli da morajo krastice čisto odpadit, čeprav ni več kužna, ker si ene mamice tega ne dajo dopovedat. In potem jih vzgojiteljice poslušajo da mamice vozijo bolne otroke v vrtec. Smo pa bili danes na sprehodu v centru Kranja, čisto dol do tiste cerkve, kjer sva zadnjič gledali tisto podrto igrišče. Tisto igrišče so obnovili in je tako lepo in tako dobro. Eva je uživala, zelo je malo otrok, tako da ni prerivanja in čakanja za kakšno igralo. Če si za, lahko gremo kaj skupaj tja.

Bella, super da sem odprla to temo, ne? Upam da ti uspe album. Jaz sem se odločila za foto tabor.

Zdaj pa posodo pomit, perilo zložit in kosilo pripravit. Potem pa ven!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
29.9.2008 13:54:06   
tejkaz
Kremi za brazgotine se reče contrakel.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
29.9.2008 13:56:05   
majči22
No midve sve pa ravnokar iz spehoda prišle. Je bilo tako fajn. Prav luštno toplo je bilo. Se pa tud premaknila ni cele dve uri. No sedaj pa še naprej v vozičku spi v dnevni sobi.
Upam, da mi uspe še popoldne iti kaj vn, saj je samo še danes tako lepo vreme potem do vikenda baje nič.

No naša ima tudi rada svojo rokico v ustih. Potem pa mami misle, da je skoz lačnauser posted image user posted image , pa ji tlačim tist jošk v usta!!
Ma sej verjten bi jokala, če bi bla lačna, al kaj mislete?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
29.9.2008 13:58:49   
sayuri
tatly tvoja pikica se je začela počasi oglašat. VSak dan bo kaj novega user posted image
naty mi tudi že uporabljamo Pamperske št.3. Lovro ima 5800g, Zara 4700g (ma zdaj imata zihr že več)user posted image . Jih pa samo čez dan uporabljam. Ponoči imamo Fiexes.
gajka tudi naša dva imata zdaj obdobje tlačenja roke v usta. Jaz mislim, da to ni samo od lakote, ampak da tudi preiskušata nekaj novega. Roka je čudovita za tlačenje, oblizovanje, grizenje... user posted image
miškolinček, hvala za tortico user posted image . Berem, da ste se imeli fajn na krstu. NAs to čaka konec oktobra. user posted image  PA ečstitke za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image
Neža7 ste pa res uživali v Volčjem potoku. MA pri nas je bilo cel vikend slabo vreme user posted image  PA ko izveš za tisto kremico, mi javi. Da tud jst začnem mazat. Sicer zdaj s šentjanževim oljem mažem.
tejkaz tud jaz se moram lotit urejanja albumov. user posted image  Sam tile digitalni fotoaparati so prava potuha. Vsaj jaz nisem redna za razvijanje slik in sem sama nase jezna user posted image  Pri Filipu smo nazadnje pri dveh letih slike dali razvit user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
29.9.2008 14:03:18   
anaya
Dan punce...

Zanima me kdaj se da prvič približno videt kakšne oči bo imel otrok?? Vem da se spreminjajo do nekje pol leta al pa še dlje, ampak vseeno me zanima če so se katermu od vaših že vsaj malo nagnile na kakšno stran, al so še vedno modre???

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
29.9.2008 14:27:01   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kremi za brazgotine se reče contrakel.

Hvala tejkaz user posted image  bom morala kupiti.
Sestra mi ni še povedala, ampak bom poskusila.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
29.9.2008 14:29:50   
sayuri
anaya naša Zara ima rjave učke. Se ji že zelo dobro vidi. Lovro ima še vedno modre.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
29.9.2008 14:41:47   
Neža7
sayuri...... malo sem prebrala o te kreme kar je tejkaz omenjala in zgleda v redu user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
29.9.2008 15:46:14   
bella02
sayuri, imaš ZS

Tamy30, naša Teja ga ima, ker skoz nekej poliva in se mi je ne da skoz preoblačit

duda: Naj vam povem svojo izkušnjo. Tjaša je zavračala kavčukovo dudo in sem mislila, da je pač ne bo imela. Ko pa sem ji ponudila silikonsko, jo je vzela. In sem bila zelo vesela, kajti vem, kako težko je otroka odvadit od prsta. Odvajanje dude ni tako velik problem kot prst.

Šibam, se je Teja zbudila

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
29.9.2008 15:56:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

sayuri...... malo sem prebrala o te kreme kar je tejkaz omenjala in zgleda v redu user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

A to je tvoja rana Neža?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
29.9.2008 16:08:52   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

A to je tvoja rana Neža?

samo komentar:

• brazgotina bo lepa v vsakem primeru, samo da se masira z mastno kremo(važna je masaža in prekrvavitev kože)    
  • ampak, če je oseba nanjena k brazgotinjenju ji ne more nič pomagat,..mogoče kako kirurško brušenje brazgotine....
torej masaža , masaža in masaža predela in mazanje čimvečkrat.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
29.9.2008 16:21:57   
naty13
Dan.

Mi uživamo zunaj na sončku. Je tako prijetno toplo. Notri smo samo, ko se hranimo. user posted image  Sem komaj do rač. prišla, Jošt na balkončku spančka. ko se zbudi, pa hitro pojest, potem pa že moj brat pride. user posted image

Tejka lahko se kaj zmenimo, ampak ta teden bo do petka baje slabo vreme. user posted image  Tejka super za noči. user posted image

Sayuri nisem probala kvasa, tudi povečerja mi slabo  -včeraj samo 80ml, drugače pa okoli 100,110ml. Pač rabi spanje. user posted image

Neža7 kako lepe slike iz Volčjega potoka. user posted image

Alarm........ se javim zvečer.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
29.9.2008 16:28:00   
Krysia
Evo mene, še sem živa.

Včeraj smo se šli malo potepat - na Zbiljah je bila taka gužva, da smo komaj parkirali ...

Daens sem bila pri G - dobila dovoljenje za slončkanje ...

Bi vam še kaj napisala, pa se je Rok zbudil.

Uživajte

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?