|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
28.9.2008 19:36:35   
glugluglu
Vse ste take luštne slikice na Naj Junior dale, da se je res težko odločiti, pa zdej bodo pa vaši mali med seboj tekmovali toliko vas je že na Naj junioruser posted image .
Aja bomo videli katera od vas ima več sorodnikov , znancev, prijateljev, ki bodo veselo glasovaliuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.9.2008 19:39:03   
petra1984
 Tud za nami je pestra nedelja - smo obirali v vinogradu. Madva z Janom sva nosila za pit, pol sva se pa doma na toplem crklala z mojo sestro, ki btw pričakuje na predbožični dan!

Naš Jan se pa slin ko polž pa roko v usta tišči, ponoč se je sam v spanju jokcal tko da mislm, da nas bodo presenetl zobki. Spodaj ima dva beli pikici!user posted image Upam, da čimprej pridejo, ker že štiri noči dežuram ponoč in me je kar strah današnje noči!user posted image

Ste ble pa včeri kar pridne, še dobr, da sm sprot brala, nism vas pa ulovila in dohitela, da bi tud kej pokomentirala!user posted image Bom pa dons kej, če me ne bo spanc premagal!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 227
28.9.2008 19:41:51   
Anonimen
mi smo iz sprehoda... zdejle greva en film pogledat, ko tamali zaspi, okoli 10 se vam pa pridružim, če boste kej čvekale.

mojcek hepi b dej

(odgovor članu petra1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
28.9.2008 19:48:40   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

zdejle greva en film pogledat, ko tamali zaspi, okoli 10 se vam pa pridružim

hmm, vmes,..., ne bom nič rekla, ne, ne, morem nekaj reči:
pazi se vicev ti dve uri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.9.2008 20:00:39   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

zdejle greva en film pogledat, ko tamali zaspi, okoli 10 se vam pa pridružim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a misliš, da sam vicev, kaj pa če bosta kaj romantičnega gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 230
   [Brisano sporočilo]
28.9.2008 20:08:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
28.9.2008 20:14:02   
Blacky30
Lunica, pa kaj ti misliš, da ti sploh katera verjame!?!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image  Film.....ja ja......user posted image user posted image user posted image

Eh, saj se hecam, ti si samo privošči, saj sta 9 mesecev stradala.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.9.2008 20:19:07   
Blacky30

nasara prav bedno mi je že res... najprej sm za hec povedla (pa ker sem pač bla hepi, da sma mal zagnala najini mašini), zdej pa zgledam kot ena pohotnica user posted image user posted image

tak da obljubim, da ne bom več govorila. od zdej naprej, če me ni, rešujem križanke ali rešujem svet! user posted image

Al pa film gledaš, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.9.2008 20:22:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica - a bos dala tudi proti rotavirusu cepit? Pa ostale?

Ne, ne bom.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.9.2008 20:27:11   
Inigo
lunči - kak film pa bosta gledala? no... jst ti želim, da ga pogledata do konca. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.9.2008 20:27:40   
neboglasnica
HD: načeloma se vsaj malo izogibam svinjini, striktno pa čebuli. No, vsake toliko časa jo že uporabim, ampak res zelo, zelo malo.

glugluglu: izgleda, da ima Ana bronhitis, nekam piska. Glede bojazni pred cepljenjem - po mojem že jaz psihično tako vplivam na otroka, da zboli.

prek... muhe, av pikajo

Ne glede na to, kdaj se dojiva prej, ob 20.30 moj začne stokat in sitnarit. Tako, da vas počasi zapuščam, se vidimo čez cca. pol ure.

lex: cukra polno kapo oz. želodec, mi je prav slabo. Tu pa pamet odpove user posted image .

Jutri zjutraj imava s Stašem P zaradi temenc, ki silijo že na veke. Bom boječe prosila, če lahko Ano posluša. Upam, d ane bodo komplicirali??

Neposredna povezava do sporočila: 236
   [Brisano sporočilo]
28.9.2008 20:29:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 237
28.9.2008 20:33:39   
neboglasnica
Aja, nekdo bi moral izumiti nekaj takega, da bi lahko visela na RR, poleg tega pa še opravljala gospodinjska dela :). Ne družinska, ampak gospodinjska, da ne bo pomote. Ta bi zaslužil Nobelovo nagrado!!

Neposredna povezava do sporočila: 238
28.9.2008 20:38:06   
lex
midva z aleksom sva pa marmorni koač pekla popoldan in že skoraj ga ni večuser posted image  - sva ga sama vsega pojedla

Neposredna povezava do sporočila: 239
28.9.2008 20:39:30   
lex
gr se stinjam s tabo. jutri sploh ne prižgem compa med kuhanjem kosila - imamo palačinke in pol so vedno zasmojene, ko se zaklepetamuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.9.2008 20:46:48   
dzanika

user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
28.9.2008 21:04:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
28.9.2008 21:05:14   
neboglasnica
Evo, mali spi. Ne ne, nisva se še uredila za nočno spanje. Ali pač? Kaj ti jaz vem? Čuj, kmalu bomo vse po MB zavijale, ker vas je toliko tu gor.

Sem polikala in tako imamo zelo toplo pri nas doma. Kaj pa pri vas? Dragi preganja žogo po igrišču, punci sta zaspali, mali očitno tudi, jaz sem delno polikala, pojedla že malico po večerji user posted image , zdaj pa ne vem kaj bi še počela. No ja, dela imam veliko, samo kaj ko mi je izgovor, da se lahko Staš vsak čas prebudi.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.9.2008 21:06:27   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

s upam, da moja dieta kmalu pomagala.. po kolkem času bi naj izpuščaji izginli, če ima res alergijo na KM in sem zdaj to skenslala??? da vem kdaj spet do P..

Žal ti ne vem pomagat. Nekje sem slišala, da se šele po treh tednih umiri stanje zaradi alergije na KM. Nisem pa 100 %.

Neposredna povezava do sporočila: 244
28.9.2008 21:14:40   
sončika84
ooo čveke! bravo za 200 strani!  ma sem se namatrala,da sem prebrala. ni kej,ste ble priden.

v glavnem,vidim,da prehrana je tko različna kokr nas je,ene jemo vse ene ne. sej nisem kej dost drugegea pričakovala,je pa fajn mal vprašat pa zvedt,da smo si tko različne in hkrati enake!

neboglasnica, me veseli,da sta se zabavače v kinu in za atije,ki so zdržali. hehe

lex, lunica, vidim,da sta vzgojiteljici. sem vama folž. no,saj bom tut jaz kmalu-upam. zdej še delam faks,ma iščem v vrtcu službo. povejta mi kolk je približna plača pomočnice in kolk vzgojitlce? sej ne, da mi je najbolj pomembna plača,ker jaz sem vzgojiteljica s  srcem in si želim tega dela in komaj čakam,ampak tko me zanima vseeno.

vidim pa  da maste vse prave navihnace vvrtcih. in da ste se menla o vzgoji. hja ,no jaz mislim,da je tut velik od tega kako starši delajo in vzgajajo otroka. oziroma,sem mnenja da je vse na starših. je pa res,da za starše je otrok zmeraj priden in si včasih prov zatiskajo oči in iščejo drugega krivca. na žalost. ne rečem,otroci so navihana bitja,ampak če jih starši pri tem še vzpodbujajop ali pa so total flegme potem valda iz te navihanosti zraste težavnost. sam jebi ga,vzgojitwljice in drugi ne moremo pomagat. so pa otroc skoz bolj nagajivi in skoz več si upajo. zdaj pa ne vem a je res vse več staršev,ki svojemu otroku pustijo vse al kaj. najbrž ne bomo nikoli vedli.

umazanija za nohtki in med prstkami, joj,tut matija ima take nohte kot bi po zemlji vrtal. med prstami pa tut.sej gre dol ko ga skopamo,sam kaj k je kmal spet isto. sam kaj čmo.

zimska, za kajenje. kar tako naprej.

duda- ja,tut jaz sem prej govorila,da dude pa ne bo imel,no in sedaj mu jo dajem. pa tut kapljice mu am zmeraj gor,čeprav zmeraj jo noče,pa tut če je kapljica gor. tko da ravn odvisn še ni-hvalabogu. se pa včasih tko dere,pa mu čem dat dudo s kapljicami pa jo neče,pol sem pa nervozna aja,pa  .da ne boste mislile da ga stradam al kej, kadar se dere sam d bi se cartu to delam.

flower,jaz pa imam težave z visokim pritiskom. no,sedaj se mi je že mal umirilo,ampak še vedno moram dvakrat na an po pol tablete jest. mi gre prav na živce in upam,da se mi bo kmal popravlo. tut zate držim pesti,da bo.

rovarka, vidim da mate probleme s smrkljem. tut mi smo najprej mel pumpico pa ni šlo nič ven,zdaj pa sem kupla pumpico na dih in gre fuuuuul ven. tk da ti priporočam.

otroši dodatek-mi nismo še odločbe dubli. ne vem kaj čakajo

hd- meni moj pomaga. vsako nedeljo posesa in pomije po tleh,vsake tolko ob vikendih kej skuha, malega  tut futra vsak dan zvečer.  perilo pa itak sušim kr v sušilcu pa pol speglam ko se mal nabere. sej ni dosti. od malega itak sproti perem in nič ne likam,najinega pa se tut ne nabere dosti. sej en cajt mi je kuhala njegova nona al pa tašča,sam se mrekla da bom sama. ker nočem pol kdaj kakih očitov poslušat,pa itak mi je lepo kuhat, pa nona ne zna dobr,tašča pa ma tolk al tolk poln dela. malega na sperhod pa ponavadi skupaj peljeva. ga je pa tut že sam. pa nič ne komplicira. sej ponavad je mali pr atiju pridn pa spi,če pa sem jst zraven pa ga svira.

nakitomičiči- wtf?? kaj to pomeni??

spanje čez dan- joj,moj tut čez dan tko pospava po pol urce,včasih celo 1 urco rata. da pa bi za dve,tri urce je pa že čudež. n vem,men se sicer ne zdi to normalno,sam kaj čem. js ga prsilt n morem. pol pa j čez dan tak tečn. pa tut hrani se bl čudn. zvečer pred spanjem poje okoli130ml, čez dan pa sam po 60,al pa 90,pa še to se mormo kregat zraven pa silt. n vem kaj mu je.

levinja- jaz žeod poroda dalje uporabljam ribjo mast in ti povem da prav nič ne smrdi.meni kvečjemu diši.  n vem,nič kaj po ribah ni vonja.

sem prišla  do 185 strani,zdej pa ne morem več. vmes sem mogla še malega uštimat in skopat in vse,pa večerjo. zdaj pa se mi ne da več. 

grem pomit posodo pa spat. lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 245
28.9.2008 21:15:52   
dzanika
flower tut jaz nebi vedla žal. Jaz bi počakala kakšen dan pol pa če bi ga srbelo in to bi šla pa kar nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 246
28.9.2008 21:21:02   
dzanika
sončika nakitomičiči - tle notr se 4 besede skrivajo. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.9.2008 21:26:16   
lex
sončika plača pomočnice je cca 650€ neto, plača vzgojiteljice pa nekje od 800 do 1000€ neto

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.9.2008 21:27:24   
neboglasnica
o
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

sončika nakitomičiči - tle notr se 4 besede skrivajo. user posted image

stara, prestara fora, ali pa sem samo jaz stara??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.9.2008 21:28:37   
neboglasnica
porkaš, dobila sem eno kremo ali peno...od Loccticane ali kako že, za sijočo polt. Se je kolegici zdelo, da to rabim user posted image . Evo, uporabila in sedaj me žge obraz k user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?