|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 21:14:40
|
|
|
|
sončika84
|
ooo čveke! bravo za 200 strani! ma sem se namatrala,da sem prebrala. ni kej,ste ble priden. v glavnem,vidim,da prehrana je tko različna kokr nas je,ene jemo vse ene ne. sej nisem kej dost drugegea pričakovala,je pa fajn mal vprašat pa zvedt,da smo si tko različne in hkrati enake! neboglasnica, me veseli,da sta se zabavače v kinu in za atije,ki so zdržali. hehe lex, lunica, vidim,da sta vzgojiteljici. sem vama folž. no,saj bom tut jaz kmalu-upam. zdej še delam faks,ma iščem v vrtcu službo. povejta mi kolk je približna plača pomočnice in kolk vzgojitlce? sej ne, da mi je najbolj pomembna plača,ker jaz sem vzgojiteljica s srcem in si želim tega dela in komaj čakam,ampak tko me zanima vseeno. vidim pa da maste vse prave navihnace vvrtcih. in da ste se menla o vzgoji. hja ,no jaz mislim,da je tut velik od tega kako starši delajo in vzgajajo otroka. oziroma,sem mnenja da je vse na starših. je pa res,da za starše je otrok zmeraj priden in si včasih prov zatiskajo oči in iščejo drugega krivca. na žalost. ne rečem,otroci so navihana bitja,ampak če jih starši pri tem še vzpodbujajop ali pa so total flegme potem valda iz te navihanosti zraste težavnost. sam jebi ga,vzgojitwljice in drugi ne moremo pomagat. so pa otroc skoz bolj nagajivi in skoz več si upajo. zdaj pa ne vem a je res vse več staršev,ki svojemu otroku pustijo vse al kaj. najbrž ne bomo nikoli vedli. umazanija za nohtki in med prstkami, joj,tut matija ima take nohte kot bi po zemlji vrtal. med prstami pa tut.sej gre dol ko ga skopamo,sam kaj k je kmal spet isto. sam kaj čmo. zimska, za kajenje. kar tako naprej. duda- ja,tut jaz sem prej govorila,da dude pa ne bo imel,no in sedaj mu jo dajem. pa tut kapljice mu am zmeraj gor,čeprav zmeraj jo noče,pa tut če je kapljica gor. tko da ravn odvisn še ni-hvalabogu. se pa včasih tko dere,pa mu čem dat dudo s kapljicami pa jo neče,pol sem pa nervozna aja,pa .da ne boste mislile da ga stradam al kej, kadar se dere sam d bi se cartu to delam. flower,jaz pa imam težave z visokim pritiskom. no,sedaj se mi je že mal umirilo,ampak še vedno moram dvakrat na an po pol tablete jest. mi gre prav na živce in upam,da se mi bo kmal popravlo. tut zate držim pesti,da bo. rovarka, vidim da mate probleme s smrkljem. tut mi smo najprej mel pumpico pa ni šlo nič ven,zdaj pa sem kupla pumpico na dih in gre fuuuuul ven. tk da ti priporočam. otroši dodatek-mi nismo še odločbe dubli. ne vem kaj čakajo hd- meni moj pomaga. vsako nedeljo posesa in pomije po tleh,vsake tolko ob vikendih kej skuha, malega tut futra vsak dan zvečer. perilo pa itak sušim kr v sušilcu pa pol speglam ko se mal nabere. sej ni dosti. od malega itak sproti perem in nič ne likam,najinega pa se tut ne nabere dosti. sej en cajt mi je kuhala njegova nona al pa tašča,sam se mrekla da bom sama. ker nočem pol kdaj kakih očitov poslušat,pa itak mi je lepo kuhat, pa nona ne zna dobr,tašča pa ma tolk al tolk poln dela. malega na sperhod pa ponavadi skupaj peljeva. ga je pa tut že sam. pa nič ne komplicira. sej ponavad je mali pr atiju pridn pa spi,če pa sem jst zraven pa ga svira. nakitomičiči- wtf?? kaj to pomeni?? spanje čez dan- joj,moj tut čez dan tko pospava po pol urce,včasih celo 1 urco rata. da pa bi za dve,tri urce je pa že čudež. n vem,men se sicer ne zdi to normalno,sam kaj čem. js ga prsilt n morem. pol pa j čez dan tak tečn. pa tut hrani se bl čudn. zvečer pred spanjem poje okoli130ml, čez dan pa sam po 60,al pa 90,pa še to se mormo kregat zraven pa silt. n vem kaj mu je. levinja- jaz žeod poroda dalje uporabljam ribjo mast in ti povem da prav nič ne smrdi.meni kvečjemu diši. n vem,nič kaj po ribah ni vonja. sem prišla do 185 strani,zdej pa ne morem več. vmes sem mogla še malega uštimat in skopat in vse,pa večerjo. zdaj pa se mi ne da več. grem pomit posodo pa spat. lep pozdrav.
|
|
|