Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:23:34
|
|
|
|
dzanika
|
flower kako je pa prva slika narjena? Da je vse črno okrog?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:24:23
|
|
|
|
dzanika
|
sam kolk so res vsi luškani teli julijčki.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:25:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika joj jaz sem se pa neki spomnla zdej. Da smo mel jutri namen it v celovec pa mali še nima osebne. Zdej pa ne vem. Sej meje ni več. A se sme it brez? Verjetno ne... šengenska meja - ne rabiš dokumentov
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:27:12
|
|
|
|
dzanika
|
ja sej na meji vem da ne rabim dokumentov. Sam tut tko ni nujno da jih imam sabo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2008 10:30:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:36:03
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika HD pol nam ga boš pa za kakšno srečanje zrihtala. Da bomo mele živo glasbo. težka bo...male še vidu ni, tolk je v gužvi... ja sej verjamem... Sem se mal hecala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2008 10:41:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:47:41
|
|
|
|
dzanika
|
sploh ne upam dol iz RR-ja da nebi preveč načvekale.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 10:53:26
|
|
|
|
Nasara88
|
dobro jutro maraton je mimo zdaj pa je treba začet spet malo migat po bajti pa kosilo skuhat. flower ni slaba ideja to o srečanju v MB nas je kar nekaj očitno moram it kaj češ lonci čakajo pa lačna usta tudi se oglasim kasneje pridne bodite
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:02:25
|
|
|
|
glugluglu
|
hruška debeluška, evo sedaj pa vem kdo je tvoj, če ima št. 19 a je prav?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lukcu pa zobek raste me zanima kak hitr po ven pogledu.. dlesen je že izbočena, belo se že vidi spodaj, je pa danes več kot včeraj, tak da upam da je hitro. sva z mojim takoj pomislila na to včeraj in šla gledat, ker je zadnje dni fuuuuul siten, spanje ponoči nikakvo, razen dans je spal celo noč ( ampak čez dan ni nič spal), zdej pa je od 6 spet jokast. ima rdeča lička ful, se slini, rokice tišči v usta. skratka mali 3mesečni zobek.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je ravn prišlu na mizel, da zdej ko pride zobek dokončno ven, bi mu pa lahk kak čevpačič že ponudla, kak je s tem?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:22:12
|
|
|
|
glugluglu
|
lunica, kumarica bi bila boljša
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:27:51
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Auroraa - super, da ste našli rešitev - čebriček Veš kaj me je vedno zanimalo? Kako jim glavice držite da ne omahnejo v čebričku? Je tolk prostora, da imaš svojo roko pod glavo? to tudi mene zanima,ker si nekak ne znam predstavljat? spodaj pod bradico ga držiš, al pa tako ob strani. pa še tisto ni vedno potrebno, jo čez čas kr sam pokonc drži. takole (tole smo na morju) Zgleda malo nerodno, ampak vrjamem, da se moraš samo navadit, pa gre
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:29:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ojoj, ojoj, drage moje cvekice ... ve ste pa res prave maratonke ... grem brat!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2008 11:30:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:44:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
lunica24 - dobr tole, da kar malo probavas razlicno kolicino mleka. Ja, sicer bi pa res najbrz pojedel 500 gr, a ne? Koliko kg pa ze ima zdaj? Je ful velik fant, a ne? Soncek/dvojni podbradek ipd. lex - tele igracke levo in desno v posteljici pa res dobr drzijo. Nasa je kot vrtavka. Me prav zanima, ce bi pri nas to palilo. dzanika - uf, kar 13 kg ti je slo ze na zacetku dol - ulala To pa je bilo vode - cel ocean! levinja t. - uf, si pa hitro pridobila novo zvezdico - CONGRATS! frutka - lepa sobica. Bo res treba kaj v Ikeo skocit. A pri nas jo mislijo sploh kdaj odpret? auroraa - kul, tole s cebrickom. Izgleda, da otrocek uziva sto na uro! glugluglu & neboglasnica - bosta porocali o telovadbi in uspehih (sexy telescih, ki si jih bosta izklesali ). Najprej vidve, potem povesta magic recept, ostale vama sledimo. glugluglu seveda nas je toliko gor, če pa moramo skoraj vse odgovarjati na vprašanja od metuljček321 - ja, vceraj ste bile pa res pokonci, da ste meni odgovorile
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 11:49:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hm, kako nekoga citiram - help! Prosvetne ladies: - neboglasnica - zimska - frutka - lex - levinja t. - metuljcek321 A cmo kar svoj sindikat ustanovit? PS: Na prvem delu sem prilepila na koncu link, ki vodi do julijskih cvek - II. del - ce bi se slucajno kaksna julijka izgubila ... da nas bo hitreje nasla
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 28.9.2008 11:54:52 >
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 12:46:57
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Hm, kako nekoga citiram - help! Prosvetne ladies: - neboglasnica - zimska - frutka - lex - levinja t. - metuljcek321 A cmo kar svoj sindikat ustanovit? PS: Na prvem delu sem prilepila na koncu link, ki vodi do julijskih cvek - II. del - ce bi se slucajno kaksna julijka izgubila ... da nas bo hitreje nasla namesto gumba "odgovor" stisneš gumb "citiraj"
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 13:04:19
|
|
|
|
dzanika
|
no danes je pa spet zatišje tu gor. Bo spet zvečer maraton?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 13:05:26
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika flower kako je pa prva slika narjena? Da je vse črno okrog? Slikala sem ga na črni sedežni. sej sem šla zdej še enkrat gledat pa se res mal šivi od sedežne vidijo. Dobra fotka.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 13:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika, poglej ta hec... sem šla prav šive gledat. če sliko scroolaš dol in gledaš sam zgornji del slike, se jasno vidijo šivi in svetla površina, če sliko scrolaš gor in gledaš celo sliko, pa se nič ne vidi!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 13:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj zdaj punce, se dobimo zvečer pa vžgemo še eno debato? vsaka naj pride, ko bo lahko. jaz sem tu po 9 uri.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 13:38:16
|
|
|
|
dzanika
|
ja lunica jaz sem za. Bom tudi okrog osme do devete ure tukaj. Je prav fino tko čvekati ˝v živo˝. Da ko objaviš post jih maš že kakšnih 5 za prebrat. Bom šla zdej verjetno malo zadremat da bom zvečer lažje zdržala. Moj bo mel pa Jana v varstvu k je končno en dan doma. Po mesecu dni je en dan frej. Si mislite to. Ma fajno službo a? No sej ta teden gre pa samo v sredo v službo tko da me bo lahko mal razvaju.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 28.9.2008 13:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika, kar naspi se, bo dolga noč danes gremo spet do 200... hehe mal heca more bit sem vesela, da je tvoj ob vama danes, kar naužij se.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?