Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.9.2008 7:03:30
|
|
|
|
krtekxx
|
Ojla! Boste rekle, da si zmišljujem, da se zafrkavam, da gotovo ni res, kar nakladam zadnje pol leta...pa je. Zadnje 3 tedne sem poniknila zato, ker sem dobila virusni meningitis. Brez zafrkavanja, čista resnica. Skoraj dva tedna polnega penziona na infekcijski kl. Vročina do 40, glavobol za znoret, mrzlica....upam, da se vse to čimprej zbriše iz mojega spomina. Menda na otroka vse skupaj ne vpliva. Upam, me je pa strah. Danes sem stopila na tehtnico in imam 56,5 kg, kar je 0,5 kg več kot pred zanositvijo, pa sem v 25.tednu. Res me je zdelalo. Upam, da je bili to zadnje negativno presenečenje v moji nosečnosti. Meningitis je bil glede na potek bolezni verjetno klopni - kljub temu, da sem polno cepjena. Se zgodi, menda. Oooo, kako zavidam tole Grčijo. Lani 18.9. sva tudi midva potovala tja. To so bile najine zadnje počitnice. Ne bom jih zlepa pozabila. Lepo se imejte. Aja, še to: malčka prideta k nama za zmeraj 1.10. Jemljite z rezervo tisto, kar je bilo po TV. Tile novinarj itak znajo stvari napihovat zgleda samo na negativno stran. Se pa res nič ne zgodi, če se sam par ne angažira. Iz Makedonije je zelo veliko posvojitev v Slo majhnih otrok, ki niso Romi. Vendar so se pari morali sami pobrigati in vložiti veliko truda, da so jih dobili.
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 16.9.2008 7:07:21 >
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.9.2008 10:09:01
|
|
|
|
lana38
|
krtekxx! , kaj se ti vse še ne bo zgodilo. Če so ti rekli, da to na ne vpliva jim kar verjemi in se ne sekiraj, saj veš da v tri dni ne govorijo nekaj kar tako. Zdaj je najbolj pomembno, da se sprostiš in se veseliš svojega . Pa zelo kmalu boš tako 2 že imela. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.9.2008 13:54:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla punce! Pa sem doma od ginekologa.Vse je v najlepšem redu,naredila mi je uZ zaradi tiste sence in je več ni hvala bogu.Sem pa zelo lepo reagirala na klomifen na vsaki strani mam po štiri folikle.Sedaj komja čakam O pol pa akcija.Ja drugi meesc pa še začnem zraven jemati aspirin direct mi je napisala recept in tole priporočala.Torej punce danes zadnja tabletka zvečer pol pa čakanje in nato akcija. LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.9.2008 19:03:54
|
|
|
|
spelka12
|
O mojči kolk sem vesela, da je vse ok in da je temna pika izginila Še malo pa bo A_K_C_I_J_A . Kakšna akcija, cel potres bo . krtexx jao reva kaj te bo še doletelo. Upam, da se kile hitro dvignejo in da boš končno lahko polno začela uživat tvojo nosečnost. Pa že 1.10. dobiš cukerčka . Super. Pa to je že čez 14 dni. Ne morem verjet. Kmalu bo hiša polna joka in smeha. UŽIVAJTE.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.9.2008 23:43:50
|
|
|
|
Špela100
|
Sulfinija akcijaaaaaaaaa , držim pesti!!!!!!!!!!!!! Krtekx ja kaj se vse nate lepi...joj.....upam, da si zdaj ok in 3 x hura za tvoja dva fanta , ki bosta dobila najboljšo mami na svetu.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.9.2008 7:01:19
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, hvala za lepe misli in želje. Fanta bosta dobila najboljšega očija na svetu, mami je pa še bol v dojenčkastem ritmu: spanje, spanje, spanje in malo budnosti. Ampak se bo menda kmalu popravilo na bolje. Lepo je prebirat, da se pri nekaterih stvari odvijajo zelo zelo v prid želenemu stanju. Jaz res mislim, da se na koncu prej ali slej pri vseh najde rešitev, ki je zadovoljiva. Le potrpljenja ne sme zmanjkati. Še predobro se spomnim Andreje, pa Lane pa sebe in marsikatere, ki smo tule visele na robu obupa....no, sedajle smo verjetno na čisto drugem skrajnem robu obupa, ko ne veš več, ali bi se smejal ali jokal. Noro zanimivo, kako se v tem življenju vse obrača....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 17.9.2008 7:23:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce rabim vaše pestke.Čez eno uro me čaka operacija modrostnika.Brrrrrrrr,kak trepetam. LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.9.2008 12:33:12
|
|
|
|
Klarissa
|
alo komaj smo na prvi strani. bomo ja na drugi strani pristale, če ne boste nič pisale! jaz se samo javljam, da porabljam 2. škatlico ovul testa, da sem tretjo danes že kupila in da še II nisem zagledala - na ovul testu. če bi bila M na 36 dni potem do O tak še ni moglo priti. zdi se mi pa da bo kmalu. joj to čakanje. čudovit vikend vam želim, čeprav bo mrzlo.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.9.2008 17:37:31
|
|
|
|
lana38
|
Klarissa, čimprej zaglej na ovul testu, potem pa še na nosečniškem. Jaz že držim pestke. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.9.2008 7:27:29
|
|
|
|
krtekxx
|
No, kako v tem jesenskem vremenu? Moje počutje je iz dneva v dan boljše, včeraj sem šla z našima cukrčkoma celo na en sprehod in bila celo skoraj tako hitra kot onadva. Na koncu sem seveda pojedla 1x več bombonov, da sem lahko prisopihala še nazaj do doma. Klarissa, upam, da te bo presenetil tudi un ta drug pozitiven test. Ampak mam pa vprašanje: a si prepričana da ne čutiš ovulacije? Jaz je nisem dokler nisem bila pozorna na to, ko pa sem se enkrat začela ubadati s tem, sem dobro vedela, kdaj jo imam: na en strani trebuha me je vsaj nekaj ur ščipalo, pa sluz je bila drugačna in obilnejša. Ne vem, poskusi prepoznat znake, po moje so zaneslivejši od vseh testov. Kot kaže ne bom več šla v službo - mislim, vsaj nekaj časa ne. Svojevrsten izziv zame, kaj početi doma. No, danes moram vsekakor hišo mal v red spravit, ker je ..... ni za govorit. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.9.2008 16:09:03
|
|
|
|
Klarissa
|
alo, ovul test še kar ni nič pokazal. pa je bil včeraj 20. dan (najdaljši ciklus sem imela 36 dni). so se pa pojavile boleče prsi in mislim, da bo počasi ovulacija. mogoče bo danes pokazal O. joj joj joj.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 23.9.2008 11:21:47
|
|
|
|
tinaaja
|
Klarissa, nekateri O testi pokazejo O samo par ur v dnevu Sem mal brala na to temo. Kao ko je LH najvisji. IN zenskam, ki so ga delala vecx na dan, je razlicno pokazal. Jaz sem si iz US narocila kombo paket na www.testforless.com , stane nekje 26$ s postnino vred oz postnina je brezplacna. In preverjeno delujejo. O test je najboljs da delas popoldne ali priti veceru. Saj ga nisi delala zjutraj a ne? Zjutraj LH hormona se ni, se zacne tvorit nekje po 10 ur dop. Drzim pesti Krtekxx - ja halooo, tebe se pa tud smola drzi v tej nosecnosti glede zdravja. Ampak vazno, da bo pikica ok. In se en teden in bosta full time parents na kvadrat IN cez 3 mesece se mala pupa Lepo! Kako pa se malcka odzivata na vaju, sta vaju takoj sprejla kot starsa, a se zavedata kaj se dogaja? Sibam se z malo ukvarjat, je imela vrocino in sva doma
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 23.9.2008 15:35:11
|
|
|
|
Klarissa
|
Tinaaja, teste delam lepo po navodilih- nekje 16.30 oz 17.00 pa včeraj spet nič. imam pa v DMu kupljene Ovultest. bom drugi mesec naročila te tvoje. koliko časa pa traja, da ti jih dostavijo? da vem koliko prej jih naročit. Hvala
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 23.9.2008 17:55:42
|
|
|
|
krtekxx
|
Sej vem, da ni pametno, da zdej nekaj modrujem...ker je "s polno ritjo lahko sr...". Ampak Klarissa, seks na 2 dni tudi preverjeno deluje. Ta tvoja menstruacja je pa tudi smotka smotana, da se kar nekaj tako prestavlja. Upam, da se ti bo vse skupaj uredilo in te potem preseneti in nagradi un ta drug test.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.9.2008 10:32:34
|
|
|
|
Klarissa
|
saj se kr poskušava držati na 2 dni, pa ni še nobenega rezultata od februarja. prvič in drugič pa sem zanosila-sledil ss. test včeraj spet ni pokazal nič ta moja M pa res al pride na 28 dan al pa na 36 dan. je res smotana. tudi jaz upam na kmalu, samo jih nikakor ne doživim. sedaj pa tudi ne vem, če mi ovultest sploh ne bo pokazal a naj pokličem gin in ji rečem, da mi ni pokazalo ovulacije? drugače sem bila pri gin prejšnji mesec in mi je rekla, da če sem 2x zanosila pred 2 letoma potem ovul že mam in se vidiva spomladi v amb za neplodnost klomifena mi pa ni hotela dati, ker naj kr poskušava dalje.... ne vem kaj si naj mislim...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.9.2008 15:31:10
|
|
|
|
lana38
|
Klarissa, ko boš najmanj pričakovala, boš srečka . LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.9.2008 15:46:55
|
|
|
|
Klarissa
|
hvala lana38 sedaj komaj čakava, da nama uspe ko pa nama bo uspelo, bo pa spet skrb ogromna, če bo tretjič vse ok joj, joj
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.9.2008 19:38:48
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa Tinaaja, teste delam lepo po navodilih- nekje 16.30 oz 17.00 pa včeraj spet nič. imam pa v DMu kupljene Ovultest. bom drugi mesec naročila te tvoje. koliko časa pa traja, da ti jih dostavijo? da vem koliko prej jih naročit. Hvala kak teden dni. Rabis pa viso ali mastercard. drzim pesti, da cim prej zagledas
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 26.9.2008 14:09:16
|
|
|
|
Klarissa
|
tudi včeraj ni pokazal O, tak da mislim, da sploh ne bo pokazal. v pon je že 28 dan ciklusa, tak da M pride najpozneje 7.10. dvommim da je možnost, da bi O sploh še bila. nič mi ni jasno.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 26.9.2008 16:43:27
|
|
|
|
lana38
|
Klarissa pusti te O teste in lepo . Drugače boš preveč obremenjena s tem. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.9.2008 14:37:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Klarissa, še ena možnost je, če se ti zdi, da ginekologinja ne sodeluje s tabo: zamenjaj jo. Si lahko le predstavljam kaka muka je to, ko čakaš najprej mesece, da zanosiš, potem pa SS. Potrpežljivost je res lepa čednost, vendar pa se ne obnese, ker leta tečejo...potem pa smo nekaj čez 30 in nas ginekologi nap češ kje smo pa ble do sedaj. Jaz sem to pripombo slišala kar nekajkrat.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.9.2008 14:59:04
|
|
|
|
pikovit
|
Krtekxx imaš zs.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.9.2008 18:40:26
|
|
|
|
krtekxx
|
Ja punce, a bo kej z vami, ali se greste jesensko spanje? No, jaz sem pred urico oddala naša dva fanta in poskušam počivat, ker me prav vse boli - pa naj še kdo reče, da je nosečnost čas uživanja. Ja, pa še to tegobo imam: kar naprej sem lačna, pa po prvem grižljaju ne morem več, ker me takooooo v želodcu tišči. Sicer pa: končno SONCE!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.9.2008 19:09:19
|
|
|
|
lana38
|
Pri nas pa še vedno ni sonca. Mi gre ta sivina res že pošteno na živce. Mi2 s Timom se še vedno zdraviva. zdaj ima že antibiotik in res upam, da bo končno bolje, ker vse skupaj že traja od 9.9., ko je imel tisto grozno vročino, ki je nisem mogla zbiti. Morda bi tudi že zdrav bil, če bi lahko šla malo ven na sonček in zrak. Tako pa si enostavno ne upam, če kar naprej piha in je mrzlo. No, končno je začel malo manj kašljati in smrkati. Zdaj je pa res že čas, da se izvleče iz teh bolezni in infekcij. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.9.2008 19:22:01
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa tudi včeraj ni pokazal O, tak da mislim, da sploh ne bo pokazal. v pon je že 28 dan ciklusa, tak da M pride najpozneje 7.10. dvommim da je možnost, da bi O sploh še bila. nič mi ni jasno. Se opravičujem, ker vdiram v debato. Jaz sem O teste naročila iz Nemčije po e-bayu ful poceni in je res, kar pravijo, da vrh LH hormona traja samo par uric in samo takrat ti test pokaže, tako da če ga delaš 1xdan, ta vrh hitro zamudiš. Jaz sem prejšnji teden naredila O test ob 9h zjutraj in mi je pokazal precej močno črtico. Ker sem se želela prepričati, kako je s tem vrhom LH hormona in ali je vse to res, sem test ponovila čez 4 ure in še čez 4 ure, torej sem v 8 h naredila 3 teste. In res, glej ga zlomka, vsakič je bila bolj švoh črtica, popoldne se je že komaj komaj videla. Ne sekiraj se zaradi O testov. Dejansko moraš imeti srečo, da ujameš vrh. Če delaš Ovul-test, ki je svinjsko drag, razumem, da ti ga je škoda delati večkrat in bolj pogosto kot 1xdan. Mene bi tudi bolelo srce. Jaz sem na nemškem e-bayu dala 20 EUR s poštnino vred za 40 O testov plus 10 nosečnostnih testov. Bolje je meriti BT in jo zapisovati v tabelo na FertilityFriend.com, ki ti potem še analizira tvoje meritve. Lp Gwdln
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.