Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 8:25:36
|
|
|
|
špelin@
|
Me to you, najprej iskrene čestitke za malo princesko , se mi zdi, da ti še nisem čestitala Joj, kakšno frizurco ima mala, koliko lask Ja, v Zagorju je kriza s pediatri, pa še Rusova jo je lani pobrisala v LJ... Mi smo pri Grošljevi, ampak me mineva, ker jo večino časa nadomeščajo eni totalni aberzvezniki in sem že zelo razočarana Saj sistematiko še dela ona, za bolne ti pa "poturijo" anesteziologinjo!?! Kakšna je situacija v Trbovljah, ne vem. Najbrž ti bo znala pomagati netki. Vem samo, da je kolegica z eno pediatrinjo tam zelo zadovoljna, se pa nikakor ne morem spomniti, kako se piše Jo bom popoldne poklicala in vprašala, če hočeš.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 8:28:31
|
|
|
|
špelin@
|
Me to you, šele zdajle mi je potegnilo, vidve s še eno forumovko sta sestri, kajne? Madona, imam dolgo "lajtngo"
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 11:32:34
|
|
|
|
ključek
|
Me to you, šele zdajle mi je potegnilo, vidve s še eno forumovko sta sestri, kajne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 11:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 11:55:22
|
|
|
|
orhideja31
|
punce nimam časa pisati takoj ko ga najdem se vam oglasim....
< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 26.9.2008 11:56:31 >
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 11:58:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 punce nimam časa pisati takoj ko ga najdem se vam oglasim.... A je kaj narobe??
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 12:00:31
|
|
|
|
orhideja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 punce nimam časa pisati takoj ko ga najdem se vam oglasim.... A je kaj narobe?? ne nič...hvala za skrb,samo mali me okupira sto na uro.......
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 12:12:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 punce nimam časa pisati takoj ko ga najdem se vam oglasim.... A je kaj narobe?? ne nič...hvala za skrb,samo mali me okupira sto na uro....... Glavno, da je vse ok Ej, kofetkanje in čvek moramo pa obvezno izpeljati prihodnji teden
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 14:14:46
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Me to you, šele zdajle mi je potegnilo, vidve s še eno forumovko sta sestri, kajne? Madona, imam dolgo "lajtngo" jst sem pa mal firbčna
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 14:18:07
|
|
|
|
netki
|
me to you.....dej se nam pridruži pri čveku.... pa čestitke za rojstvo....ful lepo ime ima pupa jst pa eno poznam ki je rodila na isti dan kot ti me to you.....zdej pa ne vem če nisi to ti.....sej ne poznam je osebno ampak sem slišala zanjo...mater sem zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 26.9.2008 20:11:25
|
|
|
|
netki
|
madonca so nas razdražle in pustile se mi pa neki svita.....
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 27.9.2008 7:17:29
|
|
|
|
orhideja31
|
Dobro jutro, evo zdajle imam malo časa(bi še spala pa me je tavelik zbudil k on ne more več spati),da se vam malo javim. Mi smo OK,samo kot že rečeno mali je dokaj zahteven(mogoče scrkljan ) in noče biti čisto nič sam...skoz rabi nekoga da ga malo zabava in animira.Dnevi posledično tečejo zelo hitro.Ta torek ki pride se prvič udeleživa tečaja plavanja za dojenčke v Hrastniku(na uvodno predavanje nisem mogla iti k je bil mali obupen) tko da ne vem kaj naj pričakujem.Zbujanje ponoči se je sedaj nehalo(in seveda tisto dretje, ko sem otroka komaj potolažila).Sem pa zjutraj ko je prvo noč sedaj po dolgem času prespal takoj mu šla prešlatati dlesni če je kakšen zobek in da mu je odleglo pa ni nič,tko da ne vem kaj je fanta mučilo zadnje tri tedne. Dajte mi povedat če se dojenček nekaj ali nekoga zelo ustraši ali je mogoče da mu to pusti potem "sanje" in se zbuja z jokom????? Ne mi zamerit k ne morem vsega pokomentirat,upam samo da ta teden pa nam rata za čvekec....tudi jaz sem bila ta četrtek brez avta,ker pa je padal dež je seveda peš varianta odpadla....... se tipkamo,imejte lep vikend.
< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 27.9.2008 7:21:05 >
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 27.9.2008 10:11:17
|
|
|
|
natasa34
|
me to you, iskrene čestitke!!!! Pri nas vse po starem, Eva čez dan nič ne spi, bognedaj da bi bila mal sama, takoj vpitje .... dopoldan je še v redu (še naspana od noči), popoldan pa ne morem čisto nič. Ko končno zaspi okrog 21ih sem čist izžeta. Od srede sem pa še hud prehlad staknila, komaj živim ... upam, da se Eva ne naleze od mene, zaenkrat še ne kaže na to. Orhideja31, jaz sem tudi razmišljala o plavanju, sam ne vem če bi sploh probale, ker je mala v tistem času že tak sitna za popi.... Pa mi nekak ni v interesu še na plavanju poslušat vpitja in sitnarjenja Drug teden pa obvezno kavica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2008 13:32:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2008 13:44:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 27.9.2008 13:51:31
|
|
|
|
dzanika
|
Vidim da se ravno od plavalnega tečaja pogovarjate. Na kolk časa se pa organizira to? Ker midva bi tudi hodila sam smo še malce premajhni. Še nimamo čist 3 mesece. Bi pa šla tam pri 4-ih mesecih nekje če bo spet... A ktera kaj ve?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2008 13:59:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 27.9.2008 15:02:14
|
|
|
|
nell
|
No tole plavanje spomladi pa tud pri nas predvidoma pride v poštev, če ne bo kakšne nepredvidljive situacije...in se že veselimo. V Zrečah ga je vodila moja prijateljica in mi ga je toplo priporočala, v Hrastniku pa ga vodi od taščine prijateljice snaha in naju je tašča že napovedala - kdo bi pol oporekal - heh. Pa tud sicer mali uživa pri kopanju, tko da upam da se bo tud na plavanju zabaval. Natasa - je pa naš Tibor isti, kot vaša Eva, dopoldan zdej po novem še lahk kej nardim, se tud sam zamoti, popoldan pa morš skos bit z njim in ga zabavat, ker drugače je jok in stok.
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 27.9.2008 15:32:42
|
|
|
|
natasa34
|
nell, hitro je začel uveljavljat svojo voljo Jaz sem jo pri Tiborjevi starosti še nekak uspela prepričat, da je treba spati tudi popoldan, zdaj pa adijoooo, ni šans, vse recepte sem že sprobala. orhideja, kdaj bi pa ti šla, jaz sem razmišljala o tisti ob 15ih. Mogoče mi pa rata, pa potem mala zakomira po kopanju, he he
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 27.9.2008 21:58:57
|
|
|
|
ključek
|
hvala vsem za čestitke, ful ste prijazne!!!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 7:25:38
|
|
|
|
ključek
|
nasveti za pediatra.............še vedno čakam..................
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 9:52:59
|
|
|
|
netki
|
glede pediatra....tud jst težko kej rečem žiga je imel eno jermanovo ampak je ni več...tko da bi mogla zbrat drugega pediatra, pa se sploh ne spravim in hvalabogu ga ne rabimo (trkam) sploh jih ne poznam po priimkih, se bom mogla tud jst pozanimat....kr zdej sta pa že dva, upam pa da jih ne bomo rabli pogosto
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2008 17:44:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 18:24:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nasveti za pediatra.............še vedno čakam.................. Kolegice ne dokličem, je že celo popoldne nedosegljiva. Se mi pa zdi, da hčer (stara je 9 let) vodi k dr. Justinek - mogoče sem kiksnila pri priimku, je pa zagotovo nekaj podobnega. No, ona je zadovoljna, jaz pa te dr. žal ne poznam, zato si ne upam soditi... Ja, hudič je s temle kroničnim pomanjkanjem pediatrov
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 19:15:31
|
|
|
|
natasa34
|
mojcek, ja, res je razvajena Kar naenkrat noče drugač zaspati kot pri dojenju, kar posledično pomeni nič spanja čez dan oz. pri vsakem dojenju cca. 30 min. Ostale razvade pa, eh, babice rade nosijo okrog vnučke .... veš kaj potem sledi Ravno dans je po studencih spet tulila, he he Na bučo je pa naš dedi vrezoval, mislim, da z nožem. Ne vem točno, vprašajta za točen postopek. Je naredu 3, so vse ful dobr izpadle. Srečanje pa verjetno tak ne bo v četrtek, ker vas je več julijk za kofe.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?