Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 20:07:20
|
|
|
|
orhideja31
|
Dober večer punce, naš Anejči se je odločil da so od mami zizike veliko boljše k duda in sedaj dudo ne upošteva več..... je kar malo kriza zaradi tega...vsaj z moje strani..k prej se je tako lepo pomiril z dudko in tudi zaspal z njo zdaj pa.......... drugače pa smo mi v redu,rastemo,veselo papcamo kosila z zelenjavo in tudi belo meso smo že poskusili aurrora,najlepša hvala ti za podatke o plavanju.A te hlačke k jih imajo po vrhu pleničk za kopanje tam dobiš tudi na izposojo?????S kolegico s katero bobmo tudi skupaj hodile na plavanje smo nabavle za tamala dva še čepke za ušeske..da ne bi voda prišla v ušesek..za vsak slučaj......drugače je pa Zarja prava carica nataša34,jaz sem se že vpisala v skupino ob 14h...tko da,če je še kaj prosto,pa če se boš odločila pa pridita z Evo.... nell,tale punca k ima tole plavanje pa ima že štiri otroke kajne.....pridna in kapo dol .drugače pa za Tiborja da se naštima. drugače pa punce če le ne bo ne vem kaj letelo dol z neba bi pa res mogla biti kavica in ČVEK!!!!! aja,jaz tudi še čakam vaše mnenje glede mojega vprašanja;Dajte mi povedat če se dojenček nekaj ali nekoga zelo ustraši ali je mogoče da mu to pusti potem "sanje" in se zbuja z jokom????? no se še tipkamo.....
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 21:15:29
|
|
|
|
natasa34
|
tole me pa spominja na našo Evo, nema dude, samo priklopi ... bomo videle za plavanje, ne vem še kdaj bi bilo boljše Tina ima pa dva otroka od moža in dva svoja, imajo kar veselico v bajti
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.9.2008 22:04:01
|
|
|
|
netki
|
orhideja....to morš pa otročke vprašat, ker mi ne vemo kaj sanjajo.... zagotovo pa lahko sanjajo kaj groznega in se zbujajo z jokom....možno je tudi to da se mu neka oseba (ki je nanj naredila vtis v obliki strahu) pojavlja v sanjah....sej to je podobno kot pri nas
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 29.9.2008 10:53:49
|
|
|
|
ključek
|
pediatri v trbovljah na žalost ne jemljejo otrok iz zagorja, imajo svojih dovolj.................
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 29.9.2008 10:54:49
|
|
|
|
ključek
|
netki....... ...........oba otročka sta tok cortkana...........
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 29.9.2008 12:02:22
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you netki....... ...........oba otročka sta tok cortkana........... če sta pa moja hvala za kompliment pa sej so vsi otročki cotkani
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 8:44:17
|
|
|
|
netki
|
pa kje ste????? kaj pa kavica, spet bomo spustile ta teden??? danes sem ostala doma z obema ker mi je na avtu en jermen utrgal, sreča je bla da se mi je to naredil pred garažo, da ne bi kje obtičala, pa otroke u avtu.... kaj pa jutri kavica? aja pa spet je sreda
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 9:01:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki pa kje ste????? kaj pa kavica, spet bomo spustile ta teden??? Upam, da ne... danes sem ostala doma z obema ker mi je na avtu en jermen utrgal, sreča je bla da se mi je to naredil pred garažo, da ne bi kje obtičala, pa otroke u avtu.... Uf, HB, da nisi bila že na poti!!! kaj pa jutri kavica? Sicer je tržni dan, tako da Zarja odpade, lahko pa kje drugje - ideje?? Glede na to, da imate julijke čvek v četrtek, se lahko me dobimo v petek? aja pa spet je sreda
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 10:27:00
|
|
|
|
nell
|
hej čvekice! No js tko kot mojcek, komi lovim minute, da se priklopim na net in kej preberem. Naš mali sonček je zbolel...dobu mal povišano temperaturo, sicer danes že boljše, pa čist zabit nosek, da je komi dihal...sem pridno spirala s fiziološko, pa še pri pediatru so mi lepo posesali sluz ven in je boljše - bi danes bolj kot ne sam spančakl...spravlja noter, včeraj ni namreč nič spal...dremuckal na rokah, se jezil, ker ni mogel dihat, kašljal ipd. Ko sva šla pa zvečer zdravniku in mu je z tistim aspiratorjem šla v nos, se je tok zverinsko drl, da sem js kr spontano jokala z njim, sploh nisem mogla solz ustavit - sva se z mojim zmenla, da če bo tole treba še enkrat, pol ga bo on držal. Kavica - če bo obveljal petek in če bova že boljše, potem tud midva prideva.
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 11:51:01
|
|
|
|
natasa34
|
Jaz sem za petek
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 12:20:15
|
|
|
|
orhideja31
|
ok punce pol imejmo v mislih petek........
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 12:42:18
|
|
|
|
netki
|
sam v petek je napovedan dež in ful mrzlo.....do zarje morm pa glih voziček zalaufat a bi pršla v poštev še kakšna druga lokacija?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2008 14:27:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 15:14:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki sam v petek je napovedan dež in ful mrzlo.....do zarje morm pa glih voziček zalaufat a bi pršla v poštev še kakšna druga lokacija? Hja, v Zagorju je samo lokal v Sparu kolikor toliko primeren, ampak sem gledala in notri ni ravno prostora za vozičke. Je pa ena ideja recimo lokal v trboveljskem Sparu v 1. nadstropju, kjer bi se našlo prostora zraven tudi za vozičke. orhideja31, javi, če boš medkrajevno mobilna
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 15:15:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mi s posvetovalnice 2 meseca mamo dons, 5020 g, 58 cm.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 19:24:17
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: netki sam v petek je napovedan dež in ful mrzlo.....do zarje morm pa glih voziček zalaufat a bi pršla v poštev še kakšna druga lokacija? Hja, v Zagorju je samo lokal v Sparu kolikor toliko primeren, ampak sem gledala in notri ni ravno prostora za vozičke. Je pa ena ideja recimo lokal v trboveljskem Sparu v 1. nadstropju, kjer bi se našlo prostora zraven tudi za vozičke. orhideja31, javi, če boš medkrajevno mobilna ja to pa ne bi blo švoh, sam če imate vse prevoz.... pa še avto je pod streho in ni treba ven, če je dež
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 20:44:18
|
|
|
|
orhideja31
|
punce na hitro...k se dobimo pa seveda obširno.... plavanje je bilo super....otroc tko uživajo da je joj...... Špelin@,ti javim glede prevoza kako in kaj....
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 20:51:41
|
|
|
|
orhideja31
|
moj možek mi je glih povedal da bo v četrtek ali petek se oglasil mojster k nam je garažna vrata montiral da še nekaj preveri tko da če bo glih v petek me ne bo k ga bom morala čakati...razen če pride zelo kmalu zjutraj.....
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.9.2008 22:34:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 moj možek mi je glih povedal da bo v četrtek ali petek se oglasil mojster k nam je garažna vrata montiral da še nekaj preveri tko da če bo glih v petek me ne bo k ga bom morala čakati...razen če pride zelo kmalu zjutraj.....
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.10.2008 9:11:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 moj možek mi je glih povedal da bo v četrtek ali petek se oglasil mojster k nam je garažna vrata montiral da še nekaj preveri tko da če bo glih v petek me ne bo k ga bom morala čakati...razen če pride zelo kmalu zjutraj..... Upam, da pride jutri Če ne boš mobilna, imam jaz dve lupini in če tvoj mali še paše noter, greva lahko skupaj
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.10.2008 13:54:44
|
|
|
|
netki
|
kako zdej? kaj pa druge, lahko pridete v trb.???
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.10.2008 14:49:56
|
|
|
|
špelin@
|
orhideja31, poročaj glede plavanja!!!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 2.10.2008 9:42:13
|
|
|
|
nell
|
Js bi načeloma v Trbolje lahk pršla...ampak glej ga šmenta, zbolim in je treba k zdravniku - spet sum na gnojno angino - me skrbi, da ne bi na Tiborja kej prenesla, že tok je mal prehlajen - js mam pa spet celo štalo, ker pol antibiotikov ne smem, ker sem na njih alergična - pa smo spet tam. Bomo vidli kaj bodo povedali jutri. A ktera tule okol ve za kakšnega dobrega osebnega zdravnika, ki še sprejema paciente????
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 2.10.2008 10:33:21
|
|
|
|
orhideja31
|
na hitro...mene tudi jutri ne bo.....žal...
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 2.10.2008 12:08:07
|
|
|
|
natasa34
|
nell, dr. Jutreševa v Hrastniku, mislim, da še sprejema nove paciente naju tudi verjetno jutri ne bo, ker se mi z njenim 20minutnim spanjem neda potem poslušati vpitja po avtu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?