|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
25.9.2008 13:53:43   
viv_
Zamima, držim pesti...

dej mi zs-jej geslo za zadnji albumček, pliiiiiiiiiiiiis...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.9.2008 13:59:40   
viv_
Evo, mal naših fotk:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.9.2008 17:41:45   
Zamima
lepe ste vse tri princeske user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.9.2008 10:13:12   
viv_
Dobro jutro punce!

Nas prestavljam na 1. stran!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.9.2008 18:17:48   
Aja1
Dober večer. En dan me ni gor, pa so novi trije posti. user posted image  Punce, bodite malo bolj zgovorne.

Zdaj sem dala Nejo spat in do večera ji muca še ni nazaj dude prinesla. Preizkušam, če ji bo ratalo zaspat prvič brez dude. Držte pesti. Zaenkrat ni glaska od nje...je pa pet minut v sobi.
Bom poročala.

Zamima, kako je bilo na razgovoru? Držim pesti.

Viv, uau ste lušne. user posted image  Mirna je pa čist tvoja user posted image  .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.9.2008 18:38:52   
Aja1
Zgleda, da je moj otrok zaspal BREZ DUDE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je ne bo ponoči iskala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.9.2008 19:43:44   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zgleda, da je moj otrok zaspal BREZ DUDE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je ne bo ponoči iskala.

go go Neja........držim pesti, da bo zdržala...sam mami ne sme popustit pa bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.9.2008 19:57:18   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

go go Neja........držim pesti, da bo zdržala...sam mami ne sme popustit pa bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bo sredi noči hotla dudo, bo mami sigurno popustila user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.9.2008 19:58:19   
Aja1
Jutri gre pa Neja v varstvo, midva pa na morje. Da ne boste misle, da uživat....prikolico greva pomagat našim pospravit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.9.2008 20:31:39   
Aja1
Sem pozabila napisat - naša je danes čisto sama brez spremljave zapela celo pesmico Kuža Pazi user posted image user posted image user posted image . Jo bom mogla posnet (če bo takrat hotla peti), da bomo imeli v spominu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.9.2008 20:44:04   
atanja

Sem pozabila napisat - naša je danes čisto sama brez spremljave zapela celo pesmico Kuža Pazi user posted image user posted image user posted image . Jo bom mogla posnet (če bo takrat hotla peti), da bomo imeli v spominu.

Naš pa je danes ko sem ga dajala spat in mu rekla zdaj pa res že zaspi, se ulegel pa delal da smrčiuser posted image ... Mislim da ga moram mal bolj v roke vzetuser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.9.2008 21:02:38   
Aja1
Faca Ted user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.9.2008 21:10:56   
Aja1
Grem na spavanje user posted image

Nočko vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
27.9.2008 19:34:07   
Aja1
Nobene? Saj sploh ne vem, če čem kaj pisat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
27.9.2008 19:35:19   
Aja1
Še poročilo: Neja je zdržala brez dude celo nočin danes cel dan. Tudi zaspala je prej brez dude user posted image user posted image user posted image  Mogoče nam bo pa uspelo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
27.9.2008 20:28:20   
atanja
user posted image Super Neja.

Naš tamal ma pa porušen ritem spanja zaradi bolezni in mi ful mnaj spi zopern je pa tok. GRe spat do 9h zvečer se zbudi ob 6h in pol spi čez dan po 2,5h, in je tok siten. Ponavadi je zjutraj vsaj do pol 8h spal.

sm bla pa pridna danes: sem naredila Kumino marmalado pa iz grojzdja... Ta zadnja je tok dobra...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
27.9.2008 21:06:11   
atanja
Kutino pa iz grojzdjauser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
27.9.2008 21:25:36   
Nogavica
Po nekajdnevnem premoru (smo bili brez interneta) se spet javljam z žalostno novico.
Žal nisem več noseča. user posted image  Tako sem se veselila srede, ko sem imela nuhalno, niti na kraj pameti mi ni padlo, da bom takrat videla najino pikico prvič in zadnjič. Malemu bitjecu ni več utripal srček, rast se je ustavila v 10. tednu. V četrtek sem šla na čiščenje. Ta dva dneva sta bila ena najbolj bolečih v mojem življenju, toliko sem prejokala, da zdaj sploh več ne morem, ko mi postane hudo. Kar ne morem dojeti, da pikice ni več v meni. user posted image
Ne morem pa se izogniti misli, da je bila kriva tista trebušna viroza, ki nas je pregnala z morja, ker se časovno točno pokriva.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
27.9.2008 22:26:06   
max81
joj Nogavica, pa kaj je zdej to nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....hudo je tudi meni....stisni svojo miško k sebi...in srčno upam, da bo kmalu posijal sončni žarek, da se ti zopet nasmehne sreča in da kmalu zagledaš magični plusek 

no kakšno zatišje je tuki gor, pa seveda pozabila sem pohvalt tiste tri deklineuser posted image .....super steuser posted image user posted image
Pa čestitke Nejiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.9.2008 8:08:08   
Aja1
Nogavica user posted image user posted image user posted image . Žal mi je zate in tvojo pikco. user posted image   Verjamem, da ti je hudo. Izjoči se, stisni k sebi Živo, dragega, da  ti bo lažje.
Ampak kaj se zdaj dogaja...najprej Krfjolca, potem Malinčica, zdaj ti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.9.2008 18:00:48   
Zamima
Dan, evo grozdje pobrano, naprešano, vsi nažrti, tudi prvo rundo kostanja smo spekli user posted image .
Mi (trije) smo še vedno super user posted image , imamo se radi user posted image kar je najpomembneje, mama je danes imela neke težavice z zdravjem, upam, da bo vse ok. user posted image , zaenkrat se vredu počuti. No, zdaj sva pa spet pri mojih, Zala že aja, ker podnevi ni nič ajala, upam, da bo vsaj do enih 06.00 spala. Ker sem tudi jaz precej utrujena. Sem namreč danes vstala ob 7.30, pogrešala sem mojo pikico, ker danes je prenočila (prvič brez da bi bila jaz zraven) pri mojih. Sem počistila kuhinjo, dnevno in jedilnico, oprala ene 4 stroje cunj, v glavnem že navsezgodaj sem imela ful dela. user posted image
Že zdaj pogrešam user posted image , user posted image . Komaj čakam naslednji vikend, ko bomo spet skupaj ajali user posted image .

Nogavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , skoraj nisem mogla vrjet, kar sem prebrala, pa tako sem se veselila s tabo, naj angelčki čuvajo vajino pikico user posted image . user posted image user posted image user posted image

Aja1, bravo Neji, da se je ponoči ločila od dude, jaz tega še ne upam poskušat user posted image
Čestitke vsem malčkom za dosežke user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.9.2008 18:05:01   
Zamima

Ampak kaj se zdaj dogaja...najprej Krfjolca, potem Malinčica, zdaj ti. user posted image user posted image user posted image

a sem kaj zamudila???? Srčno upam, da ne! Saj krfjolca je še zmeraj nosečka.??? user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 28.9.2008 18:18:47 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.9.2008 18:32:29   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

a sem kaj zamudila???? Srčno upam, da ne! Saj krfjolca je še zmeraj nosečka.??? user posted image

Že prejšnjo rundo, mislim da je zagledala +, pa potem ga ni bilo več. Zdaj je pa še nosečka.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
28.9.2008 18:35:11   
Aja1
Naša tudi spi - brez dude user posted image . Zdaj je že od petka od 14ih brez dude. Jutri ne vem če bi ji za vsak slučaj dala v ruzak za v vrtec dudo user posted image . Najbrž, da ne, ker drugače ji jo bodo kar dale, če bo težila. No, čez vikend jo je mogoče vse skup 10x omenila - joka zaradi tega ni bilo.

Zamima -super, da se imate fajn user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.9.2008 18:52:16   
Zamima
uffff, ne me strašit user posted image , še dobro, me je skoraj na rit vrglouser posted image , držim pesti, da pride vsaj ena novembrka spet do svojega zakladka user posted image user posted image user posted image user posted image   in potem, vse lepo za njo po vrsti, a ne? user posted image No, jaz ćez enih par let, čakam, da se pojavi teta user posted image , da vzamem prvo KT, kaže se nekaj že 4 dni user posted image .

< Sporočilo je popravil Zamima -- 28.9.2008 18:53:15 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?