|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
29.9.2008 8:26:50   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, katere KT imaš?

Cilest

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
29.9.2008 8:32:01   
Zamima
u, kak so lepo porihtali albume na RR user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
29.9.2008 8:40:54   
Zamima
jaz pa delam na tem, da bom po vsej verjetnosti mojemu za božič (seveda zraven pravega darila) podarila knjižico verzov, ki jih sama sestavim in mu jih pošljem po sms-u user posted image . enih par jih že imam pripravljenih, rada bi jih pa naprintala na a5 ali pa manjši format, tak, da bo res mini knjižica user posted image .
Bom dala en primerek v album "to smo pa mi" da si boste lahko pogledale user posted image . geslo je isto user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
29.9.2008 12:46:44   
viv_
Ojla, punce...

Joj, objemček za vse žalostne! user posted image user posted image

krfjolca, na nuhalni bo vse OK, boš videla.

Mi smo šli za vikend še malo na morje, lovit sonček. Res je bilo luštno!

Bom poslala Urški kašen sms, da vidim, kam se je zgubila!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
29.9.2008 19:43:16   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Zamima, katere KT imaš?

Cilest

jaz tudi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
29.9.2008 19:44:37   
Aja1
Dober večer.
Danes se začne Kmetija. Boste gledale? Jaz bom, pol bom pa vidla, če bo gledljivo.

Danes je naša preživela dan brez dude tudi v vrtcu. Ji gre dobro. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
29.9.2008 19:57:47   
Zamima
tv je prižgana za mojih hrbtom, tak, da bom samo poslušala, po moje ne bo preveč zanimivo, ne vem no user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
29.9.2008 20:11:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ja, res je, Max81, sem se spomnila nate, ko smo se vozili po vaših koncih.
Jedli smo pa pri Marešniku, super gostilna.user posted image

Marešniku? user posted image
V Naklem je gostilna Marinšek, morda misliš to? Je pa to 50m stran od nas user posted image .

Malo sem zatupila vidim. No sej sem bila kar blizu. user posted image
A res, tam ste vi doma? Ja, fajn no. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
29.9.2008 20:15:02   
Anonimen
A Grdo račko gledate? Jutri in v četrtek imam aerobiko, menda se bom ja spravila do tja. Mi je tečno, ko je ravno takrat, ko je na sporedu Dr. House. user posted image user posted image
Sem pa danes skupaj z mami začela z sadno-zelenjavnim mesecem. Prvi dan je za nama. Juhej... hihi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
30.9.2008 13:46:50   
Zamima
evo, komaj zdaj priletela domov, madonca sem od 9.00 letala po opravkih pa najnujnejšega zdaj nisem uredila (plačala položnic user posted image ).
Zdaj kmalu šibam po Zalo, z user posted image se danes verjetno ne vidiva, ker ima neke opravke user posted image , včeraj sem jaz nekaj zabluzila in se zasekirala, pa sva pol imela en pogovor, ne vem zakaj sem taka, da vedno iz muhe naredim slona, ma čisto nekaj  bednega je prijavil pa jaz že vsa panična user posted image user posted image user posted image . Ni mi všeč, da sem taka, res ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
30.9.2008 15:57:13   
malilump
Zamima, samo toliko...končno si spet srečna...ne sekiraj se za vsako besedo...rajši uživajte skupaj in se veselite vsakega skupnega trenutka...

Val bo pa menda zbolel...sem prišla v vrtec in je bil čudno rdeč v obraz pa malce topel, samo vročine pa nima...pa malce zahripan glas ima...upam, da ne bo kaj hujšega...včeraj je šlo dobro na razgovorih, zdaj je na vrsti samo še čakanje....

Uživajte in radi se imejte...

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
30.9.2008 17:17:37   
Zamima
malilump saj vem, da sem grozna user posted image , mogoče je ravno zato tako, ker se bojim, da bom izgubila tole, ker nam je tako lepo user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
30.9.2008 19:28:27   
Aja1
Evo, mi smo iz trgatve. Smo imeli namen trgat v soboto, pa bo menda slabo vreme. Neja je bila pridna, je pomagala nosit prazna vedra in pobirat jagode. Na koncu je pa najboj glasno vriskala.  user posted image

Zdaj pa rabim še en nasvet. Kot sem že pisala, je bila Neja od petka popoldan brez dude. Vse lepo in prav, mama ponosna nanjo, ker je tako lepo šlo....do danes popoldan. Jo pridem iskat v vrtec in vprašam vzgojiteljico (včeraj je ni bilo več, ko sem prišla po Nejo), če Neja kaj omenja dudo. Vzgojiteljica mi pove, da je včeraj in tudi danes prosila za dudo, hodila za njo, se je držala za noge in vztrajala, da hoče dudo. Seveda je popustila in ji dala eno rezervno (menda je mislila, da je Nejina, čeprav ni bila). Evo, naš otrok je v vrtcu dobil dudo, kljub temu, da sem v ponedeljek zjutraj povedala, da je nima več in ji je tudi nisem dala s sabo. Kaj naj zdaj? Naj kaj rečem? Naj pustim, da se v vrtcu kar še razvaja z dudo? Doma je namreč niti omeni ne. Res ne vem kaj naj....user posted image

Zamima, uživaj.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
30.9.2008 19:30:24   
Zamima
aja, ne obremenjuj se toliko z dudo, saj še dve leti ni stara user posted image . Jaz je še ne mislim ukinjat. Naj uživa, če ji paše.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
30.9.2008 19:36:25   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

aja, ne obremenjuj se toliko z dudo, saj še dve leti ni stara user posted image . Jaz je še ne mislim ukinjat. Naj uživa, če ji paše.

Ma ne vem, kaj naj si mislim. Ker doma je res čist brez problema. Da pa v vrtcu tako sitnari, da mi za zdržat...kar težko verjamem. user posted image Res sem mislila, da je bila zdaj prilika. Doma je itak ne dobi več.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.9.2008 20:00:03   
max81
čer babnce a bo kej babjega čvekauser posted image

no pikolinota spitauser posted image user posted image user posted image , tamal je bil danes tečen za znoret, vsakič k je mal zaspal ga je valda tavelka malina zbudila,ker se njej fino zdi, da mali spi in takoj navali narod na njega...in pol seveda revež cel dan ni nič spal in je bil temu primerno slabe volje in tečen.....jest sem pa dobila obisk iz krvavcauser posted image user posted image user posted image user posted image ...končno hahahaha...v četrtek grem pa po mireno, no sej jo imam že doma, sam se je pol leta nabiral prah nanjo...ja no res nisem utegnilauser posted image ...dones sem pa kr poklicala, preden nas kej presenetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.9.2008 20:17:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

čer babnce a bo kej babjega čvekauser posted image

pa naj se začne babji čvek user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.9.2008 20:17:56   
Aja1
Max, mireno boš imela? Ene je ne morejo prehvalit, ene obratno. Držim pesti da boš med prvimi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.9.2008 20:26:18   
max81

Max, mireno boš imela? Ene je ne morejo prehvalit, ene obratno. Držim pesti da boš med prvimi.

ja sem se kr za mireno odločla, ker mam že tko krčne žile ful in res ne bi naprej jemala tabletk, sej druge izbire pa nimam...kondomov ne bomo mel ker so nam vsakič počliuser posted image user posted image , za to pa res ne bomo denarja stran metal...drugače pa tud jest upam, da mi bo pasala, ker če ne sm pa u rituser posted image user posted image user posted image ...pa dobr da je zdej zaston...k smo gorenci  a ne??

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
30.9.2008 20:30:38   
max81
a ste vse na kmetijo skliznle al kva?????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
30.9.2008 20:31:10   
Aja1
No, boš pol poročala, kako je. Jaz bi si jo mogoče dala leta 2011 user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
30.9.2008 20:31:47   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

a ste vse na kmetijo skliznle al kva?????

jaz ne. Mi je bila včerej brezveze.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
30.9.2008 20:33:20   
Aja1
Moj zdej na sedežni smrči (pa pravi, da gleda kmetijo...japajade user posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
30.9.2008 20:33:41   
Aja1
Max, juniorja še dojiš?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
30.9.2008 20:46:04   
Aja1
Nobene več???
Grem pa še jaz.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?