|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
27.9.2008 13:12:08   
aqua77
ne vem!user posted image user posted image user posted image mi je že enkrat dva meseca nazaj tako kazal, pa sem M dobila, sej se spomniš verjetno.....

zdaj pa res nebi bil pravi čas za nosečnost, glede na moje zdravstveno stanje... sicer bi bila noro vesela, če je res in počakala z vsemi postopki, samo bi me pa verjetno celo nosečnost skrbelo, kaj se dogaja z celicami, ki so tako spremenjene....
ne vem no... user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.9.2008 13:23:18 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.9.2008 14:51:13   
polaris
Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna user posted image user posted image user posted image   Pri meni je takšna samo, če ji malo s flomastrom pomagam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polaris -- 27.9.2008 14:54:48 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.9.2008 14:55:49   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna user posted image user posted image user posted image  

sej, če bi bilo to prvič, bi tud sama tko misnla, sam me je že enkrat zajuser posted image ala, pa ji ne verjamem več.... user posted image

ampak vseeno hvala za komentar, ker če še kdo pove svoje mnenje vsaj nimam občutka, da se mi blede, pa da skoz črtice vidim, tam kjer jih ni.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.9.2008 14:58:27   
aqua77

Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna user posted image user posted image user posted image   Pri meni je takšna samo, če ji malo s flomastrom pomagam user posted image user posted image user posted image

sej pri men je sam mal sence, ni tko močna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.9.2008 15:02:28   
polaris
user posted image user posted image user posted image no pol pa jaz slabo vidim user posted image user posted image user posted image

Ti, kaj če bi jutri zjutraj ponovila? Saj vem, spet 100 eurčkov za CB... ampak user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.9.2008 15:04:46   
aqua77

user posted image user posted image user posted image no pol pa jaz slabo vidim user posted image user posted image user posted image

Ti, kaj če bi jutri zjutraj ponovila? Saj vem, spet 100 eurčkov za CB... ampak user posted image

ponavljam v ponedeljek zjutraj predno grem k G, če do takrat M še ne bo....user posted image
drugače pa bom lulala na bankovec za 500€..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.9.2008 15:08:09   
polaris
raje menjaj v kovance user posted image , da jih lahko še za drug mesec uporabiš user posted image

Kako dolgo delaš?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.9.2008 15:11:08   
aqua77

raje menjaj v kovance user posted image , da jih lahko še za drug mesec uporabiš user posted image

Kako dolgo delaš?

Delam do 15:00!!! user posted image user posted image user posted image

Maš prav za kovance, jih bom še rabla za drugič!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.9.2008 15:13:49   
aqua77
Zdaj pa grem počasi domov...

Si pišemo....

Bodite vse v cvetju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.9.2008 15:13:50   
polaris
O torej si fertig s šihtom user posted image user posted image user posted image Bodi lepo, želim ti prijeten vikend in v pon. zjutraj še konkretnejšo črtico user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.9.2008 15:14:34   
aqua77

O torej si fertig s šihtom user posted image user posted image user posted image Bodi lepo, želim ti prijeten vikend in v pon. zjutraj še konkretnejšo črtico user posted image

HVALA!!!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.9.2008 15:25:21   
Serendipity

Se kar podpišem ...
Fajn konkretna je! user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.9.2008 16:31:04   
ledenka
punce, ne mešat CBja z ostalimi... tule mora bit plus user posted image  (si lahko v mojem albumu pogledate, geslo plusek)

aqua user posted image user posted image user posted image  naj pride, če misli... če ne, pa naj bo konkreten plusek v ponedeljek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.9.2008 16:39:29   
miska73
Aqua, jaz ne vidim črtice.
Ti pa želim, da se najprej tvoje zdravstveno stanje uredi in da šele po tem štartaš z dojenčkom.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.9.2008 16:40:21 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.9.2008 16:43:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

punce, ne mešat CBja z ostalimi... tule mora bit plus user posted image  (si lahko v mojem albumu pogledate, geslo plusek)

Ups...OK, priznam v življenju sem naredila kvečjemu dva, mogoče tri testeke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vem, da pri tistih,ki sem jih dobila kot reklamne od G sta morali biti dve črtici.. Tu pa plusek, kaj? Potem pa res ne vem... Se res izredno slabo vidi ...
Aqua - držim pestke, da se vse izteče kar najboljše zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.9.2008 17:30:42   
Serendipity
Pupe! Danes se poroči naša nosečka spps! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE naša borka! Želim vama pravljično čaroben dan!  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.9.2008 19:45:43   
jazzz27
hej hoj...

akvi..jaz tudi vidim rahlo črtico, sam če si povečam. Drugače pa pustimo se presenetiti, a ne?user posted image

sonček...jp pri Reškotu.

ajsi...tudi moje user posted image  še ni.....

šibammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....sem iz trgatve...me vse boli.

pa,pa.....rada vas mam!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.9.2008 20:32:10   
miska73
Jazzi, palčka pa lulanje na njo.

Spps, čestitke in upam da uživata maksimalno v današnjem dnevu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.9.2008 8:42:37   
aqua77
Jutro vsem skupaj! user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.9.2008 9:44:19   
sonček85
dajmo navijam za vas navijam navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.9.2008 9:46:47   
ledenka
jutro punce user posted image  

hvala za kavico, virtualno še pijem user posted image  sicer pa si pripravljam čajček user posted image  

aquica, kako si kaj? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.9.2008 9:56:32   
aqua77

jutro punce user posted image  

hvala za kavico, virtualno še pijem user posted image  sicer pa si pripravljam čajček user posted image  

aquica, kako si kaj? user posted image  

dobr, bo... user posted image user posted image user posted image

pa ti, a si kej fruštkala????user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.9.2008 10:00:02   
ledenka
a si kej fruštkala????

zdaj pijem čajček, pol pa pride na vrsto kruh s kozjim in ovčjim sirom user posted image  je kar problem dobit take mešanice, pa da so iz pasteriziranega mleka user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.9.2008 10:02:18   
aqua77

a si kej fruštkala????

zdaj pijem čajček, pol pa pride na vrsto kruh s kozjim in ovčjim sirom user posted image  je kar problem dobit take mešanice, pa da so iz pasteriziranega mleka user posted image  

pridna, vidim da se lepo merkaš.... user posted image user posted image

jaz pa nič fruštka, sam kofe na šihtu... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.9.2008 12:08:16   
aqua77
Kje ste danes čveke??? user posted image user posted image user posted image

Ni nobene ko sem jaz tuki, ko pa me ni, mate pa cele eseje tukaj gor.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.