M_mojca
|
Živjo punce! No, pa je teden spet naokoli...če tako pogledam, gre kar hitro, a po drugi strani se pa velllllleeeeeeeččččččeeeee! Moj rok je pa tam nekje....sej še sama ne znam povedat kdaj ga mam, ker mi ga non stop prestavlja! Kar se tiče - a ma katera kako skodelico viška? Se priporočam zanjo!! Mislim pa, da mi tud cel liter kofeta nebo pomagal ker nič ne spim ponoči! Dans sm se vsakih 10min zbudila, vmes nekaj časa sploh spala nisem, no, proti jutru mi je pa le ratalo zaspat (sem potegnila do 9:30), a sem spet sanjala, da grem rodit! Nič slabega seveda, a kaj ko je bilo tako v živo, da sm bla kr mal razočarana, ko sem se še s trebuhom zbudila... No, vsaj lulat hodim pa le 1x na noč, pa se je naš že spustil nižje! Pa lažni popadki me dajejo že skoraj vsak dan ta teden in vsakič, ko že upam, da gre zares, se vse konča. No ja, mogoče se pa odpiram in bo pol vse skupaj bolj hitro šlo janja, tudi jaz držim pesti zate danes! karkoli že bo (ostaneš not ali ne), ti želim, da bo minilo hitro in tako kot si ti želiš! Dream (dobrodošla pri oktoberkah!!) in ZalaTM, nekaj oklevam med trbovljem in celjem za rodit! Vedve gresta obe v trbovlje? sta obe zasavke?? Kater kraj pa, če smem zvedet? Mogoče bomo pa lahko kdaj vozičke skupi rinle in šle na kako kavo!!! Meni mislim da po oddaljenosti ni neke bistvene razlike do obeh krajev. Ampak mislim da bom šla kar v celje, ker sta pred kratkim 2 moji kolegici tam rodili in sta zelo pohvalili vse! Sicer pa zdaj nimam pojma kdaj za hudiča naj bi rodila, ker mi ga je ginekologinja prestavla (spet) na tam nekje okoli 20.10.! Naš fant je malce manjši kot bi mogu bit po mojih tednih nosečnosti in na podlagi tega mi je rok prestavla. Je pa tud rekla, da ni nujno, da bo takrat - je lahko tud prej... jaz pa vsak dan sanjam, da grem rodit....tu se pa res vidi, da že KOMAJ KOMAJ čakam na našo štručko! laknerš, še vedno med nami? rok se ti vztrajno približuje in še malo, pa boš držala svojo štručko!! kako se počutiš? mbd0411, ti greš pa v celje rodit? Po mojem roku (ta prvem določenem-10.10.) si 3dni za mano, a nikoli se ne ve, lahko da se kje srečava stunfek, res imaš lušno hčerkico! prava lepotička, pa še tako šikano oblekco ma! Ja, tud jaz se strinjam, da nam še napiši kako kaj v Indiji pa kako slikco prilimaj, saj bomo vsekakor kar požirale zgodbice!! Zdej pa šibam, ker morem še v trgovino, preden da mi jo zaprejo! Se kasneje še morda kaj oglasim, vsekakor pa vse redno preberem (če sem že za pisat lena )! Lepo nedeljo želim vsem!!!