mamuška
|
Tanayya, da najprej tebe obdelam, reva : to srbenje - kakšen je pa vonj? Smrdi za crknit (ribe, gnilo?) ali ni neprijetnega vonja? Če ga ni, so glivice. Bejž v lekarno in naj ti dajo vaginalete z boraxom ali pa vagisan ali pa kislo kremo, ki jo z aplikatorji vstavljaš v nožnico, vse brez recepta. Isto dobiš brez recepta daktarin oralni gel, ki ki prav tako lahko namažeš tako v nožnico kot na bradavice. Ne vem sicer, če še dojiš (sory, skleroza ), ampak če slučajno dojiš, namaži fajn na debelo pred dojenjem, da ne bo še Taj fasal. Ne se mazat z advantanom, sploh ne cel cajt po malem!!!!! Advantan je kortikosteorid in ti bo totalno skurilo vso kožo!! Čimvečkrat dnevno se umij s čajem iz hrastovega lubja (dobiš isto v lekarni! pazi: pušča grde fleke! - uporabi primerne brisače in perilo, pa banjo oz. umivalnik TAKOJ spucaj!), ki mu dodaj par žlic JABOLČNEGA (!) kisa. Lahko se umiješ vsakič po lulanju pa tudi kdaj vmes, ne bo škodilo. Enako si umij bradavice, če imaš še podložke, daj na odložko za en grah daktarina in na bradavico, pa nosi ves čas v modrcu, dokler ne neha srbet. To kuro morš držat vsaj 3 tedne, da glivice res crknejo, sicer se ti non-stop ponavljajo. Na isto foro je tudi canesten, vendar vedno pogosteje jamrajo, da canesten ne pomaga več. Če pa ti iz nožnice tudi smrdi in imaš rumen ali zelen izcedek, pa čimprej do G, kajti potem je to vnetje bakterijsko in ti mora predpisat ustrezno terapijo, Naraščaj, revca boga, dobrodošla v klubu neprespanih. Izbij si iz butice za vse večne čase, da si kakrokoli nesposobna. ENi otroci taki so pa amen. Mi smo imeli s K take štale in take cirkuse, da včasih nisem vedela, a bom skoz okno vrgla sebe ali njega, brez heca. Vleklo se je več kot 3 leta, pa so mi pametovali vsi na počez, pa preizkusili smo tisoč in en nasvet, bili pri nevrologu - nič ni pomagalo. Nekej po 3. letu se je stanje umirilo in je začel bolje spat, noč pa res prespi slabo leto, star je 6 let, pa še ob lunah lazi okrog. Probavali smo vse živo, daleč največ je pomenilo, da smo mu strogo držali dnevni red, da je imel čez dan dovolj spanja (spal je itak max. 1 uro, pa ne vsak dan, ampak takrat smo s stropa dol viseli, ker se je zbudil, če je šel nekdo malček glasneje po bloku!! kaj šele, če je kdo zakašljal ali kihnil!), da je bil ritem dneva čimbolj utečen, brez pretresov, pozitivni ali negativnih. Do 2. leta sva z možem spala ločeno. Vsako noč je eden dežural pri njem, drugi pa spal, edino tako se nama ni zmešalo od neprespanosti. So pa bili določeni napadi, ko ga ati ni pogledat ni smel in sem ne glede na "razpored" dežuala jaz. Kako sem se zjutraj usedla v avto in peljala 70 km v službo z dvema urama spanja, ne vem Najhuje je bilo, da niti čez dan ni kaj dosti spal in nisi imel kdaj poflikat , da bi kaj not prinesel. Ampak smo preživeli, druge rešitve itak ni. Skušajta se s partnerjem zmenit, da vsakič eden dežura in drugi spi, pa ne it na foro, da zahteva samo tebe. Naj se nauči, da mamice kdaj ni, ni premajhna za to, verjemi. Ker drugače lahko resno zboliš ali pa se ti utrga in to čist po pravici. Partner ima pač še službo, to moraš upoštevat, ampak 2 x čez teden in 1 dan vikenda lahko prevzame, ga ne bo konec. Dežura naj res eden in drugi spi, če le ni bolezen po sredi. Edino tako bosta oba vsaj za silo spočita. Čevlji so mi strašno všeč, ampak ne kupim nobenih več, dokler zares ne shodi. Čakam pa krznene copatke., to pa. Vsem slavljenkam in vsem malem praznovalčkom , pa zvrhano mero zdravja!!!! BrinaS, kako vaši bolniki? ČAka me še ful razsuta kuhna, tko da grem šemal delat. Mogoče še pridem kaj naokrog.