Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:30:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kje je pa Dejzi a jih ma že 4 v riti in zgleda takole Nekje na blizu sem pa res. Samo ne zgledam takole , ampak nekako takole . So me prepričali, da našga na net spustim, pa nisem ziher, če je to glih pametna ideja. No ja, pa saj lahko zrihtamo... Ampak na dekliščini si pa malo zmatrano zgledala. Tako je treba!!!!!!!!! ne samo zgledala, zmatrana je tudi bila no pa jaz tudi malo, ampak HB ni nobene moje fotke v albumu
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.9.2008 22:31:06 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:33:09
|
|
|
|
DaisyE
|
Sam te ni na slikah! Moram it, ker mlinčka odhajata od nas, mlinko je bil priden, je varovalke zamenjal, zdaj sta pa rekla, da gresta, da bomo lahko seksali. As if? Je reku, da takoj ko pride domov, se javi. Jaz moram pa pomalem spat. Moj folikel je pa še vedno prijavljen, pa sem ga že davno dol vrgla. Kaj to je?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:34:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sam te ni na slikah! Moram it, ker mlinčka odhajata od nas, mlinko je bil priden, je varovalke zamenjal, zdaj sta pa rekla, da gresta, da bomo lahko seksali. As if? Je reku, da takoj ko pride domov, se javi. Jaz moram pa pomalem spat. Moj folikel je pa še vedno prijavljen, pa sem ga že davno dol vrgla. Kaj to je? A je to kviz vprašanje... am a je to vztrajen folikel
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:35:27
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kje je pa Dejzi a jih ma že 4 v riti in zgleda takole Nekje na blizu sem pa res. Samo ne zgledam takole , ampak nekako takole . So me prepričali, da našga na net spustim, pa nisem ziher, če je to glih pametna ideja. JE,JE No ja, pa saj lahko zrihtamo... Ampak na dekliščini si pa malo zmatrano zgledala. Tako je treba!!!!!!!!! Veš kakšna sem bila naslednji dan alkoholno prestrašena
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:36:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a je to vztrajen folikel Upam, da bo novembra tud tolk vztrajen.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:37:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Veš kakšna sem bila naslednji dan alkoholno prestrašena Ja, tud to je prav!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:37:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a je to vztrajen folikel Upam, da bo novembra tud tolk vztrajen. seveda bo, zdaj ko je začel, ima da krene
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:38:33
|
|
|
|
pikovit
|
Itak da bo Mismis kak kaj?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:39:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Itak da bo Mismis kak kaj? evo oporavam se od čiščenja bajte
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:39:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a je to vztrajen folikel Upam, da bo novembra tud tolk vztrajen. seveda bo, zdaj ko je začel, ima da krene Da se ti riječi pozlate... Ampak pri našmu nikol ne veš kam bo skrenu... Evo otišao na spavanac, pol pira še mam, dajmo babe, jaz sem fraj!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:39:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Veš kakšna sem bila naslednji dan alkoholno prestrašena Ja, tud to je prav! Ne,ne se je še cel teden vleklo tole za mano.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:40:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Itak da bo Mismis kak kaj? evo oporavam se od čiščenja bajte oporavaš sa hajnijem?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:40:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a je to vztrajen folikel Upam, da bo novembra tud tolk vztrajen. seveda bo, zdaj ko je začel, ima da krene Da se ti riječi pozlate... Ampak pri našmu nikol ne veš kam bo skrenu... Evo otišao na spavanac, pol pira še mam, dajmo babe, jaz sem fraj! jaz tudi, ker naš kavča
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:40:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Veš kakšna sem bila naslednji dan alkoholno prestrašena Ja, tud to je prav! Ne,ne se je še cel teden vleklo tole za mano. To je pa še boljše.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:40:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Itak da bo Mismis kak kaj? evo oporavam se od čiščenja bajte Tudi jaz sem imela čistilno danes.Jutri pa likanje,še prej pa grem na Rožnik,ker danes nisem šla.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:41:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Itak da bo Mismis kak kaj? evo oporavam se od čiščenja bajte oporavaš sa hajnijem? Ne danes ne, včeraj se je pipca pokvarila in se ni hotela zapreti, danes smo jo pa končno zaprl....za nekaj časa
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:41:42
|
|
|
|
DaisyE
|
Miška, kje bo srečanje? Pikovitka kdaj štartaš?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:41:53
|
|
|
|
pikovit
|
Naš pa smrči tuki zraven mene že 1h
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:42:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Itak da bo Mismis kak kaj? evo oporavam se od čiščenja bajte Tudi jaz sem imela čistilno danes.Jutri pa likanje,še prej pa grem na Rožnik,ker danes nisem šla. srečno pot na Rožnik, jaz imam itak Rožnik okoli vasi s Peglanje pa tudi mene jutri čaka
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:42:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Itak da bo Mismis kak kaj? evo oporavam se od čiščenja bajte oporavaš sa hajnijem? Ne danes ne, včeraj se je pipca pokvarila in se ni hotela zapreti, danes smo jo pa končno zaprl....za nekaj časa Bemti, a ti maš to cel sod!? Svaka čast!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:42:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Miška, kje bo srečanje? Pikovitka kdaj štartaš? Daisy, zaradi mene je lohka tut pri nas, samo prej povejete, da hladilnik napolnim
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:43:11
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pikovitka kdaj štartaš? ? A na Rožnik?Greš z mano?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:43:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Naš pa smrči tuki zraven mene že 1h To se meni navadno izkaže kot dobra stvar...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:44:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Naš pa smrči tuki zraven mene že 1h To se meni navadno izkaže kot dobra stvar... ja, da lahko še enega v miru spiješ
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 22:44:32
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Bemti, a ti maš to cel sod!? Svaka čast! Dejzi tole moraš pa videti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Voda za otroke.пеперутка16Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?6 (
82%)
9 (
0%)
12 (
12%)
Več kot 12 mesecev. (
6%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!