sirenetta
|
Ma ubogica Sara, jaz ji tudi pošiljam en in eno pikapoko za srečo, da se čimprej pozdravi in čestitikice za 7 mesecev . Aleži en in korajžno, upam, da bo čimprej mimo... Glede GH si me malo potolažila. Ja, bom šla tudi jaz tako počasi pa upam, da bo cica ostala. Pri nas je malo tako to, ki miško ima cico samo za se nahranit in nič za se crtat. Poje unih njegovih pet minut in čao. Razen kadar zaspi na njej takrat ostane viset na njej. Ni nek čučolone zato sem se zaskrbela, ki vem, da eni se full cartajo na cici. Ma je prav zanimivo, ene mame berem tle na RR, kako se jim full mudi in so vse zaskrbljene, če njihovi pri petih mesecih in kaj ne zmažejo že vsega, kar so jim pripravile. Jaz pa, ki mi dol visi za GH in ki bi dojila v nedogled, pa se mi prav zdi, da bo on hitro zamenjal cico za žlico. Imam prav občutek, da je on bolj za konkretne stvari kot tle cicica in mlekco. Ehhh....ta moj fantek... Ben, bomo videli, že gledam na koledar in odštevam dneve, kdaj bo treba začet končevat bit dojenček . Hah, kaj bo šele ko bo moral it v vrtec! Mi sa da tle pri nas separacijska anksioznost rula pri mami sto na uro . ...Dobro, da ne grejo več v vojsko, če ne bi se že zdaj sekirala še za to . Leni moj je iz Ankarana eppure nimam pojma, kaj je in kje je školjčišče. Dej, napiši kaj več o tem. Ma školjke za pojest? Joj, ke figuraccia, upam, da nisem edina tle, ki se ji ne sanja o stvari Dej, vsi bolani pozdravte se, da gremo v ponedeljek na kavo. Jaz v Lidl pridem v vsakem primeru vreča apparte, ker rabim kakšno jaknco in kakšen pajacek za mojega piščančka. Moj piščanček že veselo nosi številko 80. Je že ves speštan v vozičku. Ne vem, kaj naj . Za športno varianto vozička pa predvidevam, da ne bomo še tako kmalu zreli, ki ta moj Gugi se še nič kaj dosti ne obrača, tako da se mi zdi, da je samostojno sedenje še zeloooo daleč. Čemo videt.
|