|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
26.9.2008 21:14:19   
sirenetta
Aleži si mi naredila ene gušte!!! So se mi sline pocedile po tipkovnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne gre v kratek stik user posted image .

Etienne čestitkice za 7. mesecev  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne, Mihaelu še ne dajem GH. Sem poskusila, ko je dopolnil 4 mesece (ker me je tašča založila z vso živo zelenjavo iz vrta). Takrat sem mu dala kuhane bučke in je papcal: zgledalo je tako, da sem ga pripravila do smeha in ko se je smejčkal in ob tem odprl usta, sem mu dala hrano v usta in ni vedel dobro kaj bi z njo tako da (po moje bolj nagonsko kot kaj drugega) je pogoltnil vse kar sem mu dala. Sem pa mu nehala dajat po dveh dneh, ker sem se zbala za dojenje, da se ne bi preveč navdušil nad papicami in pustil zizo user posted image .
Jaz še ne bi nehala dojit user posted image user posted image user posted image . Ma kaj prav treba že it na GH? user posted image user posted image user posted image

Leni, ja sem mobilna, sem pa včeraj toliko skakala naokoli, da me danes ni bilo volja it nikamor. Pridem pa v ponedeljek zagotovo! Akcija v Lidlu še mene zbeza iz mojega brlogeca (=zimsko spanje pa to), tako da me ni treba pridet iskat, pridem sama. Cioe z Mihaelčkomuser posted image .
Allora se vedemu bella gente! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.9.2008 21:27:10   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: pipa123

Ojla, Primorke! Oštja, ma ste res čakulone..19 strani pa ni glih tako lahko popisatuser posted image . Vas lepo pozdravljam sez Rojcev (pri Babičih)..mi pjaži, da ste nardile svojo temo user posted image . Pozdrave tudi od moje male Klare (2 meseca in pou)!

Ejla, Pipa123, dobrodošla!!!! user posted image user posted image user posted image
Ma končno spet ena nova mamica, da se opogumi in se oglasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ostaneš čakulat z nami!

Ja, čakulone smo zadnje čase bolj di nome che di fatto in vztrajno drsimo na drugo stran, tako da doppiamente dobrodošla - rabimo okrepitve, ki mi tle smo se polenile user posted image .

Dej, napiši še kaj! Imaš samo Klaro ali še kakega user posted image od prej? Kako ti gre? Je pridna? Papa? Spančka ponoči? Je bilo kaj krčkov?

Ma ke lepo sem prav contenta, da imamo novo companijo!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipa123)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.9.2008 21:38:08   
sirenetta
No, danes imam pa jaz monologe...

Ama, kako je z Marsy? Se že kaj dogaja? Sem komaj zdaj porajtala, da nimam pojma če čaka user posted image ali user posted image . Saj ne vem, če je napisala, pa sem jaz pozabila ali ni bilo še nič govora o tem. No, zdaj sem pa radovedna. In neučakana. user posted image Ama, če veš kaj na to temo, na dan z besedo. No, saj drugače pa bomo tako kmalu zvedele user posted image .

Navijamo za Marsy, GO MARSY, GO MARSY, GO GO GO MARSY!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 478
26.9.2008 22:04:35   
Azzurra
samo na kratko: une spalne vreče so že imeli v Lidlu pred časom, tudi nekaj dni nazaj je bila ena v košari, ampak če je to to - potem pripravite se, da jih boste kupile za vaše naslednje dojenčke, ker naši sedanji gigantoni ne bodo šli not. te vreče so bile namreč za novorojenčke. iz takega materiala kot bundica, roza in plave, in so bile res močno kratke.
sicer vam želim, da ni to kar imam jaz na sumu in da bodo tam tudi večje številke.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 479
26.9.2008 22:24:34   
leni5
Pipa, ne samo na čakulanje, si vabljena tudi na vozičkanjeuser posted image !!! Če je vreme, smo skoraj vsak dan v giru.

Aleži, ja, ja, kaj boš mi posodla knjigico?

No, se vidimo v vsakem primeru v Lidlu, pa če bodo res ta majhne vreče, bomo šle vsaj na kafe.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 480
27.9.2008 13:14:38   
aleži
Pipa dobrodošla user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Sem pa mu nehala dajat po dveh dneh, ker sem se zbala za dojenje, da se ne bi preveč navdušil nad papicami in pustil zizo user posted image .
Jaz še ne bi nehala dojit user posted image user posted image user posted image . Ma kaj prav treba že it na GH? user posted image user posted image user posted image

ABSOLUTNO DA NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  GH je samo, da se nauči na druge okuse, vitamine, kalcij,.......  ne samo na cico. Doji koliko boš lahko!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ti povem,da se mi dojimo tudi do 6x na dan, če je kriza!!!!!!user posted image
in jemo Gh samo 2 obroka, to se pravi zjutraj ali za kosilo in zvečer millupe riž, frutolino,.......

Včeraj sem imela en paštroc v SN z Leni. Sara je bruhala GH mi 3x, ma sem mislila, da je morda od prenasitosti. Popoldne je bilo vse user posted image  in glej, ob 4h mi je 3x bruhnila in imela drisko. Ta cajt je user posted image  nesel na previjalno mizo jo slečt in začel tudi on bruhat..........katstrofa!!!!! Šla sem potem v lekarno in kupila glukozo, nelit ne obstaja več in sem kupila Reidrato in mi je spila 40ml. Morala bi 250 ml ma tudi če ne bo, bo vseeno v redu. Zdaj že cca 35 min spi in upam, da ne bo več tako hudo. Zelo se mi smili moja user posted image .
Danes je samo cartanje, dojenje, da pride k sebi!!!

Vražje viroze in vrtec!!user posted image
No, pa se je zbudila!!!!!!!

pa pa

< Sporočilo je popravil aleži -- 27.9.2008 13:16:09 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 481
27.9.2008 17:26:38   
aleži
Moja user posted image user posted image  spita, midve pa se nosiva.......me že boli križ in sem zmantana za crknit. Pred 1,5 uro je spet imela drisko, spila je Reidrat 110 ml-škifoooo in je tečka!!!! ne ve kaj bi počela, cel dan je zaprta v hiši!!!
Danes pa ima 7. mesecev. Nobene še ni gor user posted image  user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 482
27.9.2008 17:45:41   
leni5
Ma bogi bolančki! Sari user posted image user posted image user posted image za zdravje in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7. mesecev. Ma boš vidla Aleži, da bo kmalu dobro. Z driskico se tudi virus izloča, tako da malo je mora bit, važno, da ne driska pogosto. Verjetno pa jo malo črviči, zato je sitna. In če nima vročine, greš komot malo pred hišo.
Mene tudi skozi nekaj zvija v želodcu, upam da je to psihičnega izvora in da nas niste nalezli.

Mi smo pa šli danes na školjčišče v Ankaran nabirat školjke!

Lep vikend!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 483
27.9.2008 19:19:25   
aleži
Zdaj sem jo spokala spat, user posted image  ima 38C vročine, Žiga naspidiran, jaz crknjena.

Hvala za lepe želje.

user posted image  upam, da vas ni nalezla, ker potem bom user posted image  od hudega.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.9.2008 20:35:03   
leni5
Ale, mirno noč!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 485
27.9.2008 20:57:08   
mixi
Večer!

Mi smo prehlajeni za umret, tamala se mi že 5 dni zbuja ob 5 verjetno od zamašenega nosa. Prej mi je spala do 7 ih. No zame je malo kriza ker sem zaspanka. Drugače smo dokaj kul pa še zobki nas jebejo (ta zgornji), dlesni si drše ko zmešana. Jaz tako tako malo me boli križ,  sploh ne vem če mi bojo cepli kajo glede na to da je full prehlajena. Poleg tega je čopala bučke in je vsa v pikicah cel trebuh ma rdeč pikica pri pikici, čeprav dvomim da je od bučke ker ima pikice že 3 dni. Boooo????
No ne bom preveč nakladala ker se mi ne da čestitke vsem za dopolnjenih 5 in 7 mescev ( Mihaelček, Sara in Etienne če sem koga pozabla sorry ker sem brala na brzino). Lep večer vsem skupaj nočko

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 486
27.9.2008 21:56:47   
mala pikica
Primorske čakulone, se opravičujem, ker motim vaše prijetno čvekanje.
Zanima me, če ima katera domačo rukolo. Bi jo nujno potrebovala (400-500 gramov). Če jo katera ima ali če ve za koga, bi prosila, da mi pošlje ZS. Hvala!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 487
27.9.2008 22:25:59   
sirenetta
Ma ubogica Sara, jaz ji tudi pošiljam en user posted image in eno pikapoko user posted image za srečo, da se čimprej pozdravi in čestitikice za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aleži en user posted image in korajžno, upam, da bo čimprej mimo...

Glede GH si me malo potolažila. Ja, bom šla tudi jaz tako počasi pa upam, da bo cica ostala. Pri nas je malo tako to, ki miško ima cico samo za se nahranit in nič za se crtat. Poje unih njegovih pet minut in čao. Razen kadar zaspi na njej takrat ostane viset na njej. Ni nek čučolone zato sem se zaskrbela, ki vem, da eni se full cartajo na cici.

Ma je prav zanimivo, ene mame berem tle na RR, kako se jim full mudi in so vse zaskrbljene, če njihovi pri petih mesecih in kaj ne zmažejo že vsega, kar so jim pripravile. Jaz pa, ki mi dol visi za GH in ki bi dojila v nedogled, pa se mi prav zdi, da bo on hitro zamenjal cico za žlico. Imam prav občutek, da je on bolj za konkretne stvari kot tle cicica in mlekco. Ehhh....ta moj fantek... Ben, bomo videli, že gledam na koledar in odštevam dneve, kdaj bo treba začet končevat bit dojenček user posted image user posted image user posted image .
Hah, kaj bo šele ko bo moral it v vrtec! Mi sa da tle pri nas separacijska anksioznost rula pri mami sto na urouser posted image
...Dobro, da ne grejo več v vojsko, če ne bi se že zdaj sekirala še za to user posted image user posted image user posted image .

Leni moj je iz Ankarana eppure nimam pojma, kaj je in kje je školjčišče. Dej, napiši kaj več o tem. Ma školjke za pojest? Joj, ke figuraccia, upam, da nisem edina tle, ki se ji ne sanja o stvari user posted image

Dej, vsi bolani pozdravte se, da gremo v ponedeljek na kavo. Jaz v Lidl pridem v vsakem primeru vreča apparte, ker rabim kakšno jaknco in kakšen pajacek za mojega piščančka. Moj piščanček že veselo nosi številko 80. Je že ves speštan v vozičku. Ne vem, kaj naj user posted image . Za športno varianto vozička pa predvidevam, da ne bomo še tako kmalu zreli, ki ta moj Gugi se še nič kaj dosti ne obrača, tako da se mi zdi, da je samostojno sedenje še zeloooo daleč. Čemo videt.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 488
27.9.2008 22:30:09   
sirenetta
Mala pikica, mi je na žalost nimamo, upam, da ti bo katera druga pomagala.
Mi smo bolj leni glede takih stvari. Ampak jedla bi jo pa...user posted image

Sem radovednica tako da ne mi zamerit, če te vprašam, zakaj je pa taka sila, da iz Ptuja rabiš domačo rukolo iz Primorske?

Neposredna povezava do sporočila: 489
27.9.2008 22:34:58   
sirenetta
Ej punce, eno vprašanje: kaj ve že oblačite žabice vašim user posted image ?

Kaj jim obujete, da jim je toplo v nogice (dvojne nogavičke, nog.+copatke,....?)?

In pa nasploh, kaj jim oblečete za ven? In pa doma?

Neposredna povezava do sporočila: 490
27.9.2008 22:38:41   
sirenetta
Mixi te vidim, si še gor user posted image . Zdaj boš porabila najprej pol ure, da prebereš vse, kar sem naklofala v tem času user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je Kaja in njen nosek? Ji pucaš z aspiratorjem? Moj Mihi je te dni tudi malo težje dihal, pa sem mu pucala s fiziološko in aspiratorjem in ni šlo ama ništa ven. Še manj je šlo ven kot sem mu nakapala notuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 491
27.9.2008 23:27:36   
sirenetta

Mixi te vidim, si še gor user posted image . Zdaj boš porabila najprej pol ure, da prebereš vse, kar sem naklofala v tem času user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mixi je najbrž zaspala, ko je brala moje romane....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
28.9.2008 7:42:50   
amaya
"Po maratonskem uvodu je s carskim rezom, ob 15.47, prišla 56 cm dolga in 3630 g težka KAJA, ki je Majo spremenila v mamico, Tomaža pa v očka. Carica :-)"

SMS od Marsy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 493
28.9.2008 8:02:48   
amaya
ALORA:

1. Leni: pa donest ču ti knjigu u ponedeljak!
2. Sari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesecev...jo poljubčkam ko se vidimo!

3. Azzu: ma še zdej nisem ravala it po baby-vac. Vedno kaj pride vmes!!! Grrrrrrrrrr....Sibil: prihajam!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.9.2008 8:11:37   
aleži
Amaya, si me prehitele, sem ravno hotela napisat o Marsy.

Čestitke in lepo cartanje user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.9.2008 9:25:41   
aleži
Drage moje sem kapitulirala: bruham in driskamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.9.2008 9:49:43   
mala pikica

Mala pikica, mi je na žalost nimamo, upam, da ti bo katera druga pomagala.
Mi smo bolj leni glede takih stvari. Ampak jedla bi jo pa...user posted image

Sem radovednica tako da ne mi zamerit, če te vprašam, zakaj je pa taka sila, da iz Ptuja rabiš domačo rukolo iz Primorske?

Potrebovala bi jo za diplomsko nalogo. Sem se pozanimala pri združenju eko kmetij, pa so mi svetovali, da jo bo v tem času laćje dobiti kje na primorski ali v okolici ljubljane.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 497
28.9.2008 10:29:55   
Lara Croft
Kdaj se kej dobite bebetine? Še malo pa bova lahko šli tudi midve ven.... user posted image user posted image  

Hvala vsem za čestitke.... Larika je tako mehko, toplo in zadovoljno bitjece.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.9.2008 10:35:40 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.9.2008 10:39:24   
Lara Croft
Uf, superca tisti recepti..... sem si vse skopirala.... user posted image user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.9.2008 11:03:18   
mixi

Mixi je najbrž zaspala, ko je brala moje romane....user posted image

Ojla ne ne z aspiratorjem pucam nosek in s fiziolčoško ko pa je čep kriza sem si kupla v miljah v lekarni kremico ki je kot neki viks ( kliče se rinopaidolo) daš v vsako nosnico kot en rižek veliko in ko pije s flaške al pa s cice poje še svoje šmrklje zraven in nosek je čist. stane pa malo več kot 8 e. Ampak je zlata vredna in je prav za dojenčke ki si ne pustijo pucat noska, jaz ji jo dam kakšen krat ponoči ko spi ko ma full zamašen nos in sploh ne šteka da sem ji dala kremo not in spi dalje.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za fantka :)
titi10

Katero ime vam je všeč?

Gašper (29%)

Sebastjan (17%)

Matej (28%)

Marko (16%)

Lovrenc (10%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!