|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
27.9.2008 10:06:11   
Pija76
Ojla bejbe še od mene, dobro jutro se več ne spodobi.

No da vam povem kaj stara mamilašica vidi na prvi slikci od Mlinčke danes. Na krožniku od kave še zavito injekcijo! No pa rečte če ni to noro!!! Sem se kr zdrznila, pol pa mal bolj pogledam, pa vidim da je cukr user posted image !

Ledenka sam da bo zdravo pravijo a ne? V petek pejt mal prej spta, da se do 19h dvignita user posted image .

Mismis ja 10. september, čeprav zdaj študiram, da ni bil slučajno kar 7! Mater, mater....ampak tetke še vedno ni!

Daisy kakšna radnička dela imaš danes?

Mlinčka a si se nacrkljala? Si pa dobra, da si zdaj z Lučko Miliča delita, se vidi da si tik pred poroko user posted image .

Lučka kaj pa ti delaš tako pozno za službo?

Kajši verjamem da je tale suša pa res zajebana.

Pikovit kako si? Kišta dela?

Abra, kako sta z gimnastičarko?

Gigi hvala za info, a to v tistem - D? Tam je bila taka cena ja, ko sem kupovala tazadnje enkrat začetek septembra, sam na Rudniku je bilo pa kg nekaj čez 5. Mogoče so pa ceno pozabili popraviti user posted image .

Kaj boste počele danes? Jaz moram mal pospraviti....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.9.2008 10:07:10   
zarja1
Dobro jutro pupe......letim v mesto na legendarno kavico in čenče.......

..............................se beremo zvečer.......

Lara lubek jaz sem fantastično, tko kot se počutim zadnje dni se še nisem nikol. Full energije, dobre volje, libido na višku in presežku.......mogoče sem pa rabla estrofem in bo taka tudi moja naravna mena..user posted image user posted image user posted image
in ti srčece? Že komaj čakaš UZ? pIKECA LEPO POZDRAVI......

Shuki...počivaš pridno?

Ledenka lep dan je bil za test, mislim da tistega večera tud jaz ne bom pozabla. Je bil tvoj + zame nekaj posebnega. Tolk čustveno sem odreagirala, kot bi te poznala celi život.

Pikovitka a nisi rekla, da greš zgodaj na nek hrib?

Kajsica....je kaj boljš dans, mislim potešeno.....bogica sem čist pozabla...revca je trpela me smo pa tako zganjale..

Mismis lepo spuci dans...

Gloria poljubček Niku, še kakšno slikco pripopaj...

Lučka škoda da nisi trofla tajminga včeraj.....je blo fino

Abra kako? A vedno bolj telovadka razgraja?

Vsem ostalim pošiljam velik poljubček...........lepo se mejte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.9.2008 10:07:26   
Pija76
Arneja kakšno je stanje?

MLBK ni nič javila rezultata a ne?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.9.2008 10:09:37   
zarja1
Pija je javla na tist črn četrtek.

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.9.2008 10:14:31   
Pija76
Zarja ja, ampak je rekla, da bo šla še na krvnega. ZA krvnega pa nisem zasledila rezultata in me zanima. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.9.2008 10:15:58   
Pija76
Zarja ti se imaš pa luksuzno s temi sobotnimi kavicami. Samo uživaj!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.9.2008 10:25:12   
Tina1
Evo, pa še od mene dobro jutro, čeprav sem proti vam zaspanka.

Ma ste ble pridne in natipkale tok, da sem komi skoz pršla.

Mene pa zdele čaka pospravljanje, popoldan pa šoping. Sam ne šoping oblek, ampak šoping materijala za torto. Včeri je mela nečakinja roj. dan, pa bom z veseljem spekla eno čokoladnouser posted image . Če se pa kej peče sem pa jz ta prva. Tko da tud komi čakam kšn roj. dan, al pa praznike.

Sm pa user posted image že spila, pojedla tud, moj je šel za par urc delat, jz bom pa začela pospravlat, pa peril dat prat...., ampak vmes bom pa še sem gor mal poškilem.

Matr ste me s slikcami decev čist zmešaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.9.2008 10:27:51   
arneja
Bejbike,

pri nas je žal že včeraj proti večeru polnoč odbila in se je kočija v bučo nazaj spremenila (beri: namišljena nosečka, ki je upala do konca, v realno nenosečko user posted image ), danes imamo pa že poplave hujše od lanskoletnih v Železnikih user posted image . Nič, kot je rekel moj, bo treba ponoviti vajo. Zdaj bom pa brskala po netu kot nora, zakaj za vraga se zarodki nehajo razvijati. Revčki naši. Tudi moji Nejčki in Nejcu očitno ni bilo usojeno, čisto tako kot Lučki. V četrtek sem bila jezna, včeraj me je bilo strah, danes sem pa že žalostna user posted image .

Upam, da so kakšne lepe novičke za prebrati user posted image .

Misimis, tisti tvoj vic pa veselo prodala mojemu in staršem, so vsi umirali od smeha user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.9.2008 10:43:59   
Pija76
Arneja user posted image user posted image user posted image , premagaj žalost in gremo naprej! Kaj čmo, ni druge! Če pa boš kaj pametnega na netu zasledila se pa toplo priporočam za to! Pozdravček

Tina naj bo torta dobra! Uživaj v pospravljanju, pranju, peki.....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.9.2008 10:50:14   
arneja
Ja, babe, koliko ste pa načvekale od včeraj user posted image ? Moram zdaj prebrati od 34. - 49 strani user posted image .

Ata Reša ravnokar klicala in prosila, če lahko po Klomifen pridem za te mesece, ko čakamo na nov postopek in je rekel, da lahko user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.9.2008 10:51:40   
arneja
Pija, itak nam kaj drugega ne preostane. Zdaj vsem okoli sebe razlagam, da lahko se spet pomilujem in jokam in stokam, lahko pa primem bika za roge, kot je ena enkrat napisala, se vzamem v roke in prehrano spremenim user posted image . Sem si šla zdajle kar pravi čaj, ki naj bi bil poln antioksidantov skuhat user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.9.2008 10:52:55   
pikovit
Zarja,da bi šla jaz zgodaj nekam,tale bo težka.Se redkokdaj zgodi.Si vedno tako naštimam,da prav zgodnja nikoli nisem.Zgodnja sem mogla biti edino pri Rešu.Tam sem visela že ob 5:30.Tako,da z današnjim pohodom ne kaže najbolje.Namreč moj mi je vzel avto in šel v službo.Zato bom šla pa jutri,ki pa bo še lepši dan.Pa še mojga bom popokala z sabouser posted image

Pija evo zdele sem dala prat,grem še pospravit,zvečer mal polikat in bo dan naokoli.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.9.2008 10:55:36   
pikovit
Arnejči pa porka duš.Pa tale september res ni najboljši al kaj?Ja nič drugega ti ne morem rečt,kot ti je rekel dragi.Ponovi vajo.Morebiti,pa bomo proti koncu leta vse skupaj v akciji.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
27.9.2008 10:58:32   
arneja
Ja, Pikovit, kakor je september na začetku super izgledal, se je iztekel katastrofalno. Mogoče bomo pa res konec leta soborke user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.9.2008 11:10:33   
arneja
Gloria, kakšen lep fantek je tvoj Nikec, so mi kar solzice v učke stopile user posted image . Stisni ga k seb in ga polubčkaj v imenu nas, tet z RR-ja user posted image . Pa še tako priden fantek da je user posted image .

Tina1, 12 let se že bojuješ? Midva sva v boju v bistvu aktivno tri leta, pa se mi že kar meša od vsega skupaj. Ampak brez kontracepcije sva pa tudi midva že 7. leto. No, naj bo tvoj drugi postopek uspešen, brez takšnih grdobij, ki so se ti prvem postopku pojavljale, in naj ti kar dva pikeca naenkrat prinese user posted image . Koliko mesecev si pa pazila pri prehrani? IN koliko mesecev je minilo od prvega postopka?

Aja, Mismis, jaz bi bila tudi med kakšnimi jeznimi možiclji in ne med objemčki, prav user posted image ?

Pija, MLBK, Kiwi, Mismis in Baci, punce že kaj delate načrte za naprej? Kaj narediti, da nam bo končno uspelo?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
27.9.2008 11:10:57   
Tina1
Aneja, evo še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glavo pokonci in naprej v nove zmage.
Poznam občutek, se že 12let matramo, tko da te razumem.
Sem šele od včeraj tuki, pa moram rečt, da so-ste punce tuki gor tok krasne, da človk hitr dobi nove moči za naprej.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
27.9.2008 11:24:09   
Tina1
, 12 let se že bojuješ? Midva sva v boju v bistvu aktivno tri leta, pa se mi že kar meša od vsega skupaj. Ampak brez kontracepcije sva pa tudi midva že 7. leto. No, naj bo tvoj drugi postopek uspešen, brez takšnih grdobij, ki so se ti prvem postopku pojavljale, in naj ti kar dva pikeca naenkrat prinese . Koliko mesecev si pa pazila pri prehrani? IN koliko mesecev je minilo od prvega postopka?
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Očitno sva istočasno pisali.
Pri nama je bilo tako, da sem po 1letu kr tečna ratala pr dohterjih in težila za preiskave. Od zadnjega postopka je minil 4leta, ker sem res rabila čas, da se psihično poberem. Od lani aprila sem pa začela zelo aktivne spremembe pri prehrani. Torej, skupaj 1,5leto. Moram rečt, da če pogledam za nazaj sem oz. sva ogromno storila. Jaz sem najbolj vesela, ker sem v tem času shujšala za celih 17kg.
Zdej sva pa nekak začutila, da sva pripravljena za nov postopek, čeprav imam vseeno malo straha, da se mi scenarij izpred 4-ih let ne ponovi. Ampak se trudim ne misliti nato in poskušam misliti pozitivno.

Kako je pa pri vama, je bil to prvi postopek?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
27.9.2008 11:34:05   
arneja
Sabsa, naj bodo foliklčki jutri dovolj veliki user posted image .

Dajamaja, tudi jaz navijam, da naj bo tvoj trojček zmagovalni, tako kot na volitvah user posted image .

WP, kako si ti, špikice kaj vplivajo na razpoloženje user posted image ?

Kajsica, že čez vikend bo punckija user posted image ? In potem boš čez 5 dni spet dve pikici grela user posted image .

Mlinčka, jaz sem pa včeraj prijazno z našim tisti skriti zaklad gledala user posted image .

Pa sto let mi spet strani odpira user posted image .

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
27.9.2008 11:46:50   
Shuka
Ojla lepotičke user posted image

Arnjči - user posted image user posted image user posted image žal mi jeuser posted image , čeprav jest sem še vedno ZA matematično verjetnost tvojega dragega user posted image . Vem, da ti bo uspelo, verjemi še ti. user posted image

Zarja moja - lih na wc sem šla user posted image , ne sej ne, mal sem se naslajala nad slikami večernih žrebcev, pa predno sem se prebila do konca sem res mogla še na wcuser posted image , kako kaj hormončki?user posted image Vidim razganja te in ti Estrofem dobro dene, drugače pa najahajta se zdaj, ker pol boš skoz v dvomih al smeš al ne, čeprov vidiš, jest bi skoz pa ne smemuser posted image , zdej je treba skakatuser posted image . Nč čakat, hitro (srečko kupit) mislm seksat.user posted image user posted image user posted image

gloria - Nik je prečudovit, user posted image user posted image user posted image

Tina1 - dobrodošla na rr med ženskami posebne vrste, vse od prve do prve so edinstveneuser posted image in naj ti po 12 letih v drugo ratauser posted image

Pikovitkova gospa
- ste se že navadili na stare tire ali si še vedno pod vplivom prečudovitih vtisov s poroke in poročnega potovanja?user posted image

Kajsi - a te matrajo te naše punčare s seksualno vsebino, packe so user posted image user posted image

ajsi - super za materinsko knjižico, naj bo vse OK še naprej.

kicsi in piki vse dobro danesuser posted image user posted image user posted image user posted image in sabsi jutri za UZ naj jajčka rastejouser posted image user posted image

žižika moja - kako špikice?user posted image

Vsem mojim čvekicam želim eno lepo soboto, čeprav oblačno: larči, abra, lučka, želvica, mismis, daisy, mlinčka, bambi, dajamaja, miska73, netka, obi, stijan, ozone - kako kaže?, mojsonček, WP, reni70, sisy, gospodarica, in seveda še vse ostale, ki vas po pomoti nisem navedla, ampak morm na wcuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
27.9.2008 12:09:37   
arneja
Goja, super si, da ti dvojčka uspe tudi sama popedenati user posted image . Ti je Čedo dvojčka namešal user posted image ? Bom drugič slikce pogledala, mi danes nekam počasi strani odpira. Verjamem pa, da sta cukra user posted image .

Haha, Dejzi, za punkcijo si rdeče gatka za srečo navlekla, čez pa bele hlače user posted image ? Takrat pa mene še ni bilo na RR, ker se te zgodbice ne spomnim user posted image .

Zarjica, meni je pa tisti tip od Demi zelo cort, me ne bi motilo tudi če bi o tem, kaj je pri Happy mealu dobil, povedal user posted image .

Punce, tako zelo starejše tipe imate, 12+ in 13+? Potem je pa moj pravi mladec, ko je samo 5 let starejši user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
27.9.2008 12:13:34   
gigi1
Oj čveke moje. Že 2 uri vas berem...neki me net za...bava user posted image  in traja po 5 min za vsako novo stran.... zdej sem pa že tolk v cajtnotu, da ne morem več romanov pisat....

Žurka uspela...mačka HB ni user posted image . Sem pa mal premražena in neprespana.

Arnejči user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da je packa prišla. Kot je že tvoj rekel. ..Bo pa naslednjič...

Glorija kakšen cuker je Nik. Kar ne morem se ga nagledat user posted image

Goya tvoj parček je tud full srčkan. Je pa verjetno res že stara slikca. Sta že fejst zrasla od takrat a ne? Voziček je pa svetski!

Tina dobrodošla med nami. Naj bo tikrat uspešno in ne se preveč bat. Tak sranje se ti pa res ne more ponoviti!

Šukica moja špikanje BP user posted image . Kako si mi ti? Počivaš?

Miška73 user posted image  ti si naša matematičarka. Verjetnostni račun rula user posted image . Sem tudi ljubitelj čistih računov user posted image

Pija - točno tam. A ti si se pa včeraj k meni odpravljala? Saj si vedla, da me ni.

Miška moja kraj zločina isti - družba je bila pa druga user posted image

Vse srečevalke (da vas ne naštevam) jaz sem za petek, 19.00, Kongo...Mormo še dnar zapravit user posted image  user posted image  user posted image , bomo šle enx drugič Miško in Miška nadlegovat user posted image

Kicsi pikice so verjetno že pri tebi. Lepo ju čuvaj user posted image

Pika upam, da so dovolj veliki in da bo stopka že danes zvečer padla user posted image

Lepo se imejte danes. Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.9.2008 12:14:27 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
27.9.2008 12:27:29   
kajsica
Ja babike, vsem na znanje, pri men je sušaaaaa user posted image  in prosim bodite malo obzirne do mene user posted image . Kakega wina al pa kaj nejmu podobnega pa še vedno lahko nalepite user posted image user posted image user posted image . Bom pa učke pasla....

Zarja, teb je pa res fajn. Kavice, čveke....mislim jaz se morem pa tako daleč zapeljat, da se mi ne da.....

Arnejči moja user posted image user posted image user posted image , mi je pa všeč da si kljub user posted image  ostala optimist in gremo dalje v nove boje. Ja kar se pa moje punkcije tiče.....ma nič ni sigurno, jaz nekako računam na konec tedna, kolk se mi bo pa računica izšla, bomo pa videli. Samo še to, arnejči, moj je pa mlajši od mene 3 leta, frišno je frišno....

Tina 1, ja čestitke za izgubljene kilograme, boš morala za recept povedat kaj si delala. No jaz upam, da ga bom potrebovala šele čez kako leto. Ja kar se pa teh naših postopkov tiče. Tudi mene je prvi zrušil do konca in sem rabla kar en lep čas da sem se pobrala. Hvala bogu za mojega dragega in za punce tukaj. Lej jaz ti bom rekla samo to: pusti času čas, vem da je hudo ko je negativno, ampak verjemi vase in si vedno govori, če ne sedaj pa naslednjič, enkrat bom mamica. Upam pa zate, da bo tokrat to to. Samo optimizem in upanje je važno.

Ščukica, ja....a niso packe....pa tako me dražijo....mene pa razganja.....pa še vem ne kje je kak sex shop user posted image user posted image user posted image . Matr sem za cajtom!

Babike en lep dan vsem skupaj, jaz se pa za danes dogovarjam, da ga gremo malo žingat, ker naslednjič ne vem kdaj mi bo uspelo!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
27.9.2008 12:31:02   
arneja
Pija, ti še vedno nimaš user posted image ? Mene pa včeraj, ko sem jo dobila, ni nič zvijalo (navadno me vedno), me je pa danes zjutraj user posted image . Ampak zdajle je že ok user posted image .

Goya, super voziček imaš, res user posted image . Pa dva srčkana otročička user posted image .

Mismis, saj boš ti tudi kmalu lahko spet hišo rukala user posted image . Jaz precej raje to počnem kot pivo pijem user posted image .

Zdaj pa jaz cunje obesit, potem pa še do konca preberem.

Kajsica, koliko mlajšega tipa imaš pa ti?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.9.2008 12:32:16   
kajsica
Arnejči, 3 leta je mlajši od mene!!! Jaz nikoli nisem imela starejšega od sebe user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.9.2008 12:33:59   
Pija76
Punce,

ampak a veste kaj jaz porajtam tle gor: da ne cenzurira več besed! Jaz sem danes v prvem postu neki napisala, kar bi včasih sigurno cenzuriralo, pa danes ni.

Zgleda da so moderatorji al ta sistem porajtu da je tle že tko težko, da nam še kakšno kletvico dovolijo user posted image user posted image user posted image ! Res za zamislt!

Gigi ne k tebi, tolk časa kokr ti na žurko ( časovno) user posted image !

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

KAKO SE JE ZAČEL POROD?
MUREN

KAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?

popadki (65%)

odtekla mi je voda (35%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!