Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:58:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kaj pa rumena z rdečimi jagodami? Vsekakor unikatna izbira vredna globjega razmisleka....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:58:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka zdaj pa nekaj zares.Res so lepi občutki in nekaj majhnih stvari pa se spremeni.Pa še žur je. pa še dekliščina, to si pozabila, to je pomembno, pa 20. družič to tudi ne vidiš na vsaki poroki zdej pa zares, dajmo se zmeniti za Mlinčkino poroko za rdeče, to meni najbolj paše, pa še full ske:)stinčna brava je
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:58:08
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pija, ene besne, sočne sanje ti želim . A da seksamo? Smo že popoldan! Sem upala da se ulije, pa je ni.........
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:59:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pija, ene besne, sočne sanje ti želim . A da seksamo? Smo že popoldan! Sem upala da se ulije, pa je ni......... NE ŠKODI PONOVIT.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:59:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis pa Matta lahk vedno...tolk je še prostora, ne morš bit tolk sita, da je on višek...HALOOOOOO ej bejba nimam nič proti, če tebi paše, go for it, meni pač paše Colin
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:59:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis zdej pa zares, dajmo se zmeniti za Mlinčkino poroko za rdeče, to meni najbolj paše, pa še full ske:)stinčna brava je Glasujem za! Srečanje? Sobota? Petek? Malo mi manjka....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:00:17
|
|
|
|
mlinčka
|
No, mišmiš pol pa še enkrat...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:00:19
|
|
|
|
pikovit
|
Pija jaz sem jo dobila v roku 2-3 dni
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:00:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pija, ene besne, sočne sanje ti želim . A da seksamo? Smo že popoldan! Sem upala da se ulije, pa je ni......... fak, jaz pa ne more, mamo rdečo luč, pa nismo od ET-ja. Sekiram se...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:01:33
|
|
|
|
Pija76
|
No zdaj pa res grem. Se odpravljam k Gigi danes... Daisy men je vseeno, petek ali sobota! Mam čas.......sam naj bo na tako veliko napisano, da ne spregledam
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:02:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis pa Matta lahk vedno...tolk je še prostora, ne morš bit tolk sita, da je on višek...HALOOOOOO ej bejba nimam nič proti, če tebi paše, go for it, meni pač paše Colin
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:03:42
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pija jaz sem jo dobila v roku 2-3 dni Ok, pol upam, da bo ju3, ker me zvija trebuh in meni se to ne dopade. Bom ju3 kakšnega rdečega spila . Evo kaj je fajn k lahk sam o alkotu spet razmišljam. Mismis sej ti si pred tem tolk seksala, da upam, da imaš še kaj rezerve, midva nisva od 10-tega
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:03:47
|
|
|
|
DaisyE
|
Bemti mlinčka, spet dece limaš... Sem mislila, da si pred svojim na kolenih. Zdaj pa jaz tud grem....počas.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:04:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka No, mišmiš pol pa še enkrat... in mismis se spet slini, ma me je že danes držalo, da bi imela reprizo Pride & Prejudice, ali pa Bridget Jones, pa je naš prekmalu domov prišel (dam' it), zdaj se pa slinim po fotkah bemti, kolk je meni ta tip greha vreden, pa še naš je rekel, da z njim pa lahko. Mantram... Pridi Colin pridi, nikar še ne odidi, dokler ne prime me, dokler ne mine me
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:05:06
|
|
|
|
DaisyE
|
Miš kasica je polna, voljo mamo, jaz pridem točno, daj komando.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:05:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pija jaz sem jo dobila v roku 2-3 dni Ok, pol upam, da bo ju3, ker me zvija trebuh in meni se to ne dopade. Bom ju3 kakšnega rdečega spila . Evo kaj je fajn k lahk sam o alkotu spet razmišljam. Mismis sej ti si pred tem tolk seksala, da upam, da imaš še kaj rezerve, midva nisva od 10-tega katerega 10. ega, misliš septembra, uf dolga je, dolga
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:06:05
|
|
|
|
pikovit
|
Tudi jaz vas počas zapuščam.Grem pa jutri na ljubljanski hrib.A gre katera z mano.V primeru dežja pohod odpade.Malo šolske nostalgije
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:06:25
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Mantram... Pridi Colin pridi, nikar še ne odidi, dokler ne prime me, dokler ne mine me Aja, mantraš... Grem spat. Pija lahko noč. Pridne mi bodite. Lahko noč.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:06:57
|
|
|
|
zarja1
|
Daisy nočko.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:08:20
|
|
|
|
mismis
|
povezava do sporočila: 1114 RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:05:06 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Miš kasica je polna, voljo mamo, jaz pridem točno, daj komando. bemti, spet jaz??? a se ne znate, brez mene zmeniti??' Ok, komanda v petek 3.10. meeting v Kongotu ob cca 19. uri. A bo v redu?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:08:59
|
|
|
|
zarja1
|
Jaz grem tud počas..... Pikovitka, Mismis, Mlinčka......nočko
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:09:24
|
|
|
|
kajsica
|
Matr babe, sam špikici sem si šla dat, pa malo z WP poklepetala po telefonu, pa naklofate 10 strani, pa saj vas ne folgam sledit!!!! Pija, Nisem jaz čveka , čveki sta tisti dve ko sta mene napadli, Mišmiš, pa Dejzi !!!! Saj še do besede ne pridem zraven ko unedve začneta . Se počutim ko v šoli, da morem roko dvignit! Duš daman, a je to kaka poklicna deformacija pri kateri ? Pija, kako pa kaj tvoja lesena prijateljica? Sta pijateljici al te spet jezi? Kaj pa kaj enega wina za mene, jaz zdaj res rabim eno fotostimulacijo???? Al pa kergakoli, sam da je malo mišic pa da je črn , pa da je dec, ne mladič. Sam ne kaj tako dalakastega, kot je mislim da wp enkrat nalepla, ker to je bila pa že opica! Zarjica, jaz pa nikoli starejše, vedno so bili maljši...kaj pa morem če mi frišno meso leži. Marja mi je prav godlo pred leti, ko se je en 10 let mlajši zatrapal v men...mislim 10 let.....pa tip še slabo ni izgledal....mladenk okol njega kolkr hočeš Pikovitka, mene pa zanima kdaj bo tvoja fotostimulacija padla??? Zdaj nas pa že dolgo nisi jezila z njo!!! Babe pa nehite z seksom!!! Hudiča!!!! A se vi zavedate da sem že cel mesec brez pa se na hormonih!!! A vete kaj mi delate!!! matr bi ga zmahala sedaj če bi bil doma!!!! Benti!!!! Morem še po en pir!!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:09:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Tudi jaz vas počas zapuščam.Grem pa jutri na ljubljanski hrib.A gre katera z mano.V primeru dežja pohod odpade.Malo šolske nostalgije Midva s kužonom bi šla, pa morava bajto pospraviti, žal... mi že smrdi...pospravljanje namreč
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:10:01
|
|
|
|
pikovit
|
Nočko punce Mismis kar se mene tiče velja.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:10:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jaz grem tud počas..... Pikovitka, Mismis, Mlinčka......nočko Zarja, NOČKO tudi tebi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.