Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:46:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne naju lepo ignorira Ve pa mene ! pa jaz ti na vsak post odpišem......darling
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:46:53
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zamislita se, zarja in miš, kaj je s temi mlajšimi... Pikovit, a je mlinčka že kaj odgovorila glede poroke, al naju še vedno ignorira. Pija hvala za pripravljenost pomagati. čaki, čaki a nima Mlinčka že rezerviranega datuma 9.5. in me vse smo povabljene s partnerji vred Ja midva se zaradi poroke in vabila predčasno vračava z dopusta... ampak ni panike za Mlinčko in Mlinčka vse!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:47:04
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne naju lepo ignorira Ve pa mene ! Z mislimi smo v maju 2009....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:47:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bruce je na HRT1 ker film?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:47:16
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne naju lepo ignorira Ve pa mene ! O kolk si luštna ko se takole razjeziš
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:47:36
|
|
|
|
mlinčka
|
Aaaa, sej vas je Silvi mal prestrašu, dobr to...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:47:59
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne naju lepo ignorira Ve pa mene ! Ja kaj pa čebljaš zdaj!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:48:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne naju lepo ignorira Ve pa mene ! ma ja, to je že druga obtožba v istem dnevu, punca jaz bi se na tvojem mestu zamislila in za 9.5. naredila orenk zalogo Hajnija, ker jaz ti mislim priti štale delat. ok, a sada kratka mala pavza, twix twix
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:49:52
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne naju lepo ignorira Ve pa mene ! pa jaz ti na vsak post odpišem......darling Pridna .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:50:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Aaaa, sej vas je Silvi mal prestrašu, dobr to... Lej mlinčka, nehi se pretvarjat! Glede na avatar in tvoj podpis vsi vidimo, da si nežna duša. Zdaj je pravi čas, da se vržeš pred mlinčkota na kolena Mi smo s tabo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:50:42
|
|
|
|
Pija76
|
a greste na zrak? No jaz pa v kopalnico in horizontalo. Lepo mi bodite, Mlinčka ti povej kje rabiš pomoč okol poroke, ti bomo Pikovit, Sonček in jaz pomagale. Aja bejbe, me se pa mormo dobit ( brez Mlinčke sevede) da bomo kot družice lepo enako oblečene. Bo treba počas naročit, 20 al kolk oblek tud ne nardijo čez noč . A za barvo smo se zdej zmenile ?
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 26.9.2008 21:51:40 >
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:52:03
|
|
|
|
mlinčka
|
He he, dečve, kam boste pa pršle? Dejte še men lokacijo sporočit, da pridem pogledat ta štos . Sam jest bom v civilu, brez mlinčka tja pršla .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:52:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis punca jaz bi se na tvojem mestu zamislila in za 9.5. naredila orenk zalogo Hajnija, ker jaz ti mislim priti štale delat. Pa še hajnija mamo pripravljenga.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:52:41
|
|
|
|
Pija76
|
Ampak Mlinčka tole morš sama narest
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:53:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 a greste na zrak? No jaz pa v kopalnico in horizontalo. Lepo mi bodite, Mlinčka ti povej kje rabiš pomoč okol poroke, ti bomo Pikovit, Sonček in jaz pomagale. Aja bejbe, me se pa mormo dobit ( brez Mlinčke sevede) da bomo kot družice lepo enako oblečene. Bo treba počas naročit, 20 al kolk oblek tud ne nardijo čez noč . A za barvo smo se zdej zmenile ? Marelčna? Pija preden uideš, dajmo še dorečt kdaj se srečamo, da lahko miš pol javno objavi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:53:35
|
|
|
|
zarja1
|
a ga ne bi človk kr pojedu.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:54:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka He he, dečve, kam boste pa pršle? Dejte še men lokacijo sporočit, da pridem pogledat ta štos . Sam jest bom v civilu, brez mlinčka tja pršla . ti kar upaj, zdaj imamo vezo, Mlinček pride in če tebe ne bo, bo pa eno od 20. družic vzel
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:54:51
|
|
|
|
Pija76
|
OK Mlinčka sej v uniformi se tud jaz nisem možila, tko da bo civil OK. SEj zastopim, si navdih pr Pikovit dobila, bosta vsak s svojim avtom pršla, ti mal prej on pa mal kasneje.....
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:55:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Viš kolk Mlinko komaj čaka....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:55:12
|
|
|
|
mlinčka
|
Eh, za desce niste. Najbolš, da grem še jaz enga potegnt. Pija, ene besne, sočne sanje ti želim .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:55:41
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka zdaj pa nekaj zares.Res so lepi občutki in nekaj majhnih stvari pa se spremeni.Pa še žur je.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:55:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 a ga ne bi človk kr pojedu..... ma ne, če bi bil Colin (tisti, ki mi ga je Mlinčka objavila, me je ravno narajcal, pa ne morem še)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:56:25
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Marelčna? Pija preden uideš, dajmo še dorečt kdaj se srečamo, da lahko miš pol javno objavi. Lahk marelčna! Kaj pa rumena z rdečimi jagodami? Može kod mene u petak, subotu...men je vseen. LAhk ju3!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:56:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Eh, za desce niste. Najbolš, da grem še jaz enga potegnt. Pija, ene besne, sočne sanje ti želim . Spet obrača pozornost drugam... KDAJ BO SREČANJE? PETEK ali SOBOTA?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:57:08
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis pa Matta lahk vedno...tolk je še prostora, ne morš bit tolk sita, da je on višek...HALOOOOOO
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.