![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:12:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Mišmiš, lej kako te "furbasto" gleda . in jaz se slinim play that funky music white boy
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:13:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sem bla una, ki so se ji rdeče gate ven vidle. A zdej misliš, da vem kera si . Čak, čak... a to tam pri Rešu? Bele hlače... Sam itak se več ne spomnim obraza . V Postojni. Si me vprašala, če sem mela bele hlače, skoz kere so se vidle rdeče gate, pol sem bla pa tolk prestrašena, da me ne bi kdo prepoznal, da tri dni nisem upala na RR. Viš s čim vse se jaz obremenjujem. Pa tega tud nisem vedla, da se gate tolk fajn ven vidijo. ja take cotke so najboljše...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:13:36
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Ja, na seznam . Evo podatki: 2 IVF ICSI, GK Lj., dr. Drobnič. Če je pa še kej pa povem, brez brez odvetnika , takoj . Kje pa je to v Savljah? evo tud dohtarja mava istega mišmiš mene tud lahk na seznam daš torej 1. ICSI, GK Ljubljana, dr. Drobnič hja me pa tud matra da enkrat v tale vaš Kongo uletim ste ziher same fajn babnce, se že tule gor to vidi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:13:38
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 GoYa - vsaka čast ti. Jaz bi pa tvoje pikce rada vidla v albumu. geslo Alja&Taj sem hotla dat nove slikce gor, pa bi jih morala prvo zmanjšat. se mi ne da, pa tudi počasi bom odpeketala proti postelji
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:13:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Naša Dejzi je pa taka faca,da dol padeš.Je pravi sonček Po dveh pirih sonček po štirih pa A ŽE TKO HITER... Nekateri bi rekli, da že prej, kasneje pa definitivno ne.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:14:27
|
|
|
|
Pija76
|
No punce kdaj pol, v petek al v soboto? Me je blo že strah da ste dons ušle, ko jaz mal perčkam tle....kaj paše! Sonček hvala za pivo, ampak jaz bom tebe preselila, da mi boš vsaj 2 prvoščla ! Ampak lepo da se spomniš! Goya kolk sta pa twinsa stara? Kaj sta? Sorry ne vem, si bila že srečka ko sem se skonektala. Tina1 dobrodošla! Se boš užvela, boš videla! Mismis dobra je naša tolažba a ne? Mlinčka končno si stanje javla , pa še Daisy kar fila, pa še drugim ukazuje . Ajde Kajši kateri dve sta čveki? Aja zdej sam še eno iščemo, ena si sama a ne ? Lučka a prideš? ČAk bom kr poslala, da ne boste že poreveč naklofale
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:14:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kje je pa naša Žiži danes? šla na žur, viš ker ne bereš vsega
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:15:10
|
|
|
|
mlinčka
|
Ah, pa še mal tegale za naše pupike...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:15:23
|
|
|
|
sonček33
|
PIja - tazadn cajt, da si se pojavla GoYa - o kakšna cotka sta... pejt se spočit ja
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:15:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ah, pa še mal tegale za naše pupike... sorry, TA JE SAM MOJ
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:16:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, lej to! Pravi nabiralec! To so dedci ! Ja, pa res . Unadva bacim v vodo, pol nama pa z brusom en hladen pir prinesem.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:16:20
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy ti kar pridi v šolo, sam povej kera lekcija te zanima. A una kako ti greš, pa da je narejeno ?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:16:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Ja, na seznam . Evo podatki: 2 IVF ICSI, GK Lj., dr. Drobnič. Če je pa še kej pa povem, brez brez odvetnika , takoj . Kje pa je to v Savljah? evo tud dohtarja mava istega mišmiš mene tud lahk na seznam daš torej 1. ICSI, GK Ljubljana, dr. Drobnič hja me pa tud matra da enkrat v tale vaš Kongo uletim ste ziher same fajn babnce, se že tule gor to vidi a ti še nisi na seznamu??? Matr, s koliko babnicami se jaz borim za pozornost dr. Drobniča
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:16:58
|
|
|
|
mlinčka
|
Ena se je pa za tegale ogrevala, ne?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:17:19
|
|
|
|
pikovit
|
Goya zdej grem gledat tvoja miškolina in želim ti lahko noč,če mi boš prej ušla.Pa oglasi se še kaj.Pri nas je vedno fajn
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:17:34
|
|
|
|
sonček33
|
Pija ma itak da ti dva prvoščm, tut tri če hočš
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:17:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy ti kar pridi v šolo, sam povej kera lekcija te zanima. A una kako ti greš, pa da je narejeno ? Ta mi je med ljubšimi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:18:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ena se je pa za tegale ogrevala, ne? NO, SAJ SE GA NEB BRANLA DOLG....dirty boy
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:18:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Nočka GoYa! Pikovit žiži žurira in trenira za srečanje.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:19:15
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, lej to! Pravi nabiralec! To so dedci ! Ja, pa res . Unadva bacim v vodo, pol nama pa z brusom en hladen pir prinesem. Ma sej unadva mata sama s sabo dost dela. Jaz bi ju pustila za rezervo, če Brus(u) odpove . Mi je itak un junior od Demi bolj pri srce. Kućer al neki tazga .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:19:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Zarja, a teb se tud taki zmatrani dopadejo.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:20:05
|
|
|
|
mismis
|
Goya, full sta cotka, sem morala iti pogledati, potem pa še sladkorno fasati. je pa full dober voziček, ker piše gor sis & bro
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:20:08
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Goya,jst se večkrat nate spomnim ...zdej sploh ko sem v postopku In res kapo dol da tkole folgaš...Jst sem zajc pa smo raj sam enga not dal Pa Reš tut nič ni protestiral,se je kr lepo strinjal in kimal Mi pa vlivaš upanje...Si zmer rečem Goyi je uspel,mogoče bo meni tudi takoj...no ja, če.... Držim pesti,da bo uspel. In po eni strani je boljš, da si samo enega vstavila. Če pomislim, kakšna zagovornica 3 zarodkov sem bila in sem se že pripravljala na "kreg" z Rešem, ampak sta bila samo dva zarodka, tako da treh nismo mogli vstavit. Še dobro... ker če bi bili trojčki.....uf
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:20:37
|
|
|
|
zarja1
|
A ni Kučer mal preotročji...mal filing, da jaz bi šla v akcijo on bi pa pripovedoval kaj je imel v Happy mealu za igračko...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:20:43
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, lej to! Pravi nabiralec! To so dedci ! Ja, pa res . Unadva bacim v vodo, pol nama pa z brusom en hladen pir prinesem. Ma sej unadva mata sama s sabo dost dela. Jaz bi ju pustila za rezervo, če Brus(u) odpove . Mi je itak un junior od Demi bolj pri srce. Kućer al neki tazga .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.