![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:29:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 sam zdaj sem ugotovila, da sem bla vedno sam z precej starejšimi tipi......se morm prav zamislit, hudiča!!!! Sem hotla nekaj komenntirat okol starejših moških,pa sem se raj ugriznila,ker imam mlajšega doma jaz si bom drugega tud mlajša vzela....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:30:07
|
|
|
|
mlinčka
|
Ja kaj čmo pa pol še za ljubiteljice oldtimerjev nalepit?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:30:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pa ti draga moja D. Saj je res kako pa kaj Mlinčka napreduje z bodočim zakonom? Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. Kar se pa mlinčke tiče, bi pa rekla, da bolj slabo. Pa zdaj ma še v miš podporo. Nikamor ne prideva.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:30:23
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No jaz se pa tega prav ne bi branila Pikovit, ti si poročena ženska!!!!!!!!! Pikovitka nič sekirat, saj jaz sem tud, sam takega bi mi še mož verjetno privoščil... Maš pa res krasnega moža.Men ga ne bi,sebi pa bi si privoščil kakšno joškarco
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:30:26
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kolk jih pa bodoči očka šteje ? moj jih ma kar 7 let več (36), sam prejšnji pa 10, še prejšnji pa 12...mater, človk se res zamisli al pa jaz zgledam tolk zdelano in staro Tle ti pa ne znam pomagat! Mogoče pa tolk razgledano in odraslo
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:30:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No jaz se pa tega prav ne bi branila Pikovit, ti si poročena ženska!!!!!!!!! Pikovitka nič sekirat, saj jaz sem tud, sam takega bi mi še mož verjetno privoščil... A ma uno načelo: če ni fovšarije je za vse dost? ja sam za holivud dedce..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:31:24
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 sam zdaj sem ugotovila, da sem bla vedno sam z precej starejšimi tipi......se morm prav zamislit, hudiča!!!! Sem hotla nekaj komenntirat okol starejših moških,pa sem se raj ugriznila,ker imam mlajšega doma Pikovit a niso še tarnajtaboljš? Ja maš prav,so vztrajni
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:32:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kolk jih pa bodoči očka šteje ? moj jih ma kar 7 let več (36), sam prejšnji pa 10, še prejšnji pa 12...mater, človk se res zamisli al pa jaz zgledam tolk zdelano in staro Tle ti pa ne znam pomagat! Mogoče pa tolk razgledano in odraslo ne sem čist ok, no vsaj po normalnih merilih saj sem pred časom en album naredla...
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.9.2008 21:33:09 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:32:28
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. A bejž, bejž...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:32:30
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No jaz se pa tega prav ne bi branila Pikovit, ti si poročena ženska!!!!!!!!! Pikovitka nič sekirat, saj jaz sem tud, sam takega bi mi še mož verjetno privoščil... A ma uno načelo: če ni fovšarije je za vse dost? ja sam za holivud dedce.. Zakaj? In kaj bi imel on od tega?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:32:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 A ma uno načelo: če ni fovšarije je za vse dost? ja sam za holivud dedce.. Hehe, ko boš pa res enkrat enga holivudskega pobasala, mu bo pa žal.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:33:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kolk jih pa bodoči očka šteje ? moj jih ma kar 7 let več (36), sam prejšnji pa 10, še prejšnji pa 12...mater, človk se res zamisli al pa jaz zgledam tolk zdelano in staro Zarja, potem si ti, tako kot jaz, starejši kot je, boljši je, kot vino. Moj zdajšnji jih ima 8+, prejšnji pa tudi 8+, pa 12+, pa 13+ groza sam na upokojence padam
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:33:26
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 sam zdaj sem ugotovila, da sem bla vedno sam z precej starejšimi tipi......se morm prav zamislit, hudiča!!!! Sem hotla nekaj komenntirat okol starejših moških,pa sem se raj ugriznila,ker imam mlajšega doma Pikovit a niso še tarnajtaboljš? Ja maš prav,so vztrajni Me pa zahtevne
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:33:31
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. A bejž, bejž... Ji ne verjamemo Mlinčka a ne?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:34:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. A bejž, bejž... Resno! Jaz nimam časa seksat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:34:30
|
|
|
|
GoYa
|
Ah, jst sem se mal zgubila. Smo imeli intervencijo. Se je starejša zbudila v joku, da jo boli uho in sta šla z možem na urgenco. IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Goya kolk sta pa twinsa stara? Kaj sta? Sorry ne vem, si bila že srečka ko sem se skonektala. 4,5 mesece. Parček imam.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:34:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No jaz se pa tega prav ne bi branila Pikovit, ti si poročena ženska!!!!!!!!! Pikovitka nič sekirat, saj jaz sem tud, sam takega bi mi še mož verjetno privoščil... A ma uno načelo: če ni fovšarije je za vse dost? ja sam za holivud dedce.. Zakaj? In kaj bi imel on od tega? to je tko zajebancija. Jaz njemu poklonim Elekrto-joškarco on men Matta....never going to happen...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:34:49
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kolk jih pa bodoči očka šteje ? moj jih ma kar 7 let več (36), sam prejšnji pa 10, še prejšnji pa 12...mater, človk se res zamisli al pa jaz zgledam tolk zdelano in staro Zarja, potem si ti, tako kot jaz, starejši kot je, boljši je, kot vino. Moj zdajšnji jih ima 8+, prejšnji pa tudi 8+, pa 12+, pa 13+ groza sam na upokojence padam Kje si bila pa ti toliko časa?Sem mislila,da si nam že pobegnila.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:35:00
|
|
|
|
mlinčka
|
A pol ne bi nobenga ornk zmahanga zdele gledale? Jah prov no , jaz pa tolk v elementu. Oziroma jih bom začela po lastnem izboru limat pa ne vem, če vam bo povšeči .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:35:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis groza sam na upokojence padam Kaj pa meseni polovni? Tud Desus?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:35:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. A bejž, bejž... Resno! Jaz nimam časa seksat. kaj??????? Jaz ob dobrem dnevu še med malco mal poskačem...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:35:46
|
|
|
|
Tina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Ja, na seznam . Evo podatki: 2 IVF ICSI, GK Lj., dr. Drobnič. Če je pa še kej pa povem, brez brez odvetnika , takoj . Kje pa je to v Savljah? va evo tud dohtarja mava istega mišmiš mene tud lahk na seznam daš torej 1. ICSI, GK Ljubljana, dr. Drobnič hja me pa tud matra da enkrat v tale vaš Kongo uletim ste ziher same fajn babnce, se že tule gor to vidi pika.po ti še nisi bla na srečanju. Jz tud še ne. Dej greva, da te fajn babnce spoznava , k pred postopkom bova rabili mal smeha
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:36:06
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. A bejž, bejž... Resno! Jaz nimam časa seksat. Vprašanje,če bi brus sploh še lahko.POglej ga kako zmatrano izgleda
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:36:30
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak brus ni konkurenca. Itak sam ribe lovi. Saj jaz z brusom ne bi.... khm, khm, jaz bi z njim pir pila. A bejž, bejž... Resno! Jaz nimam časa seksat. Dej povej, zaupaj nam, kje ti lahko pomagamo, da boš imela čas seksat! No seksale namesto tebe NE BOMO!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 21:37:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kolk jih pa bodoči očka šteje ? moj jih ma kar 7 let več (36), sam prejšnji pa 10, še prejšnji pa 12...mater, človk se res zamisli al pa jaz zgledam tolk zdelano in staro Zarja, potem si ti, tako kot jaz, starejši kot je, boljši je, kot vino. Moj zdajšnji jih ima 8+, prejšnji pa tudi 8+, pa 12+, pa 13+ groza sam na upokojence padam Kje si bila pa ti toliko časa?Sem mislila,da si nam že pobegnila. kam?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.