bamby
|
Čer! Je bolj eno zatišje tu gor. No, jaz sem pa danes Anaji prvič skuhala makarone za kosilo z rdečim mesom. Meso sem kuhala za golaž z čebulo, pol sem pa zanjo stran vzela in 3 kocke zmiksala z zelenjavo (cvetača, paprika, korenje + čebula) in potem še z makarončki. Iz začetka je ful jedla, ker je bila lačna, pol mi je pa začela ven pljuvat . Je pol porcije vseeno pojedla. Očitno je prva lakota minila, pol ji pa ni bilo več všeč, meni je bilo pa ful dobro . Očitno ima drugačen okus od mene . Je bila pol kar kmalu spet lačna, pa sem ji kar mleko naredila. mesečnica, kar zmrazilo me je ob tvojem dolgem spisku alergij, ki jih ima tvoja boga Luna . Da bi vama te terapije le pomagale, drugače bo obup. Pa voda? A tudi za umivanje, kopanje, ali samo za pitje? Ker to je pa res kriza! Jaz kuham kar paraboiliran riž , Si dobila iste copatke, kot si jih licitirala??? februarka, jaz sem Timu merila kar z čisto navadnim termometrom v ritko, tja do leta in pol verjetno, pol pa pod pazduho. Traja le 2 minuti. Zdaj sem pa nabavila digitalnega na dudo, če bo šlo. Ušesni mi pa ni všeč, ker nikoli nisem bila ziher ali sem prav nastavila v uho ali ne in če je zato temperatura prav izmerjena . Moje mnenje je škoda dat toliko denarja zanj. Morda je tale, ki ga ima ella res boljši . meri, super za odločitev študija na magisteriju ! larisa, jencili, glede prenajedanja . Jaz bi rekla, da se ne prenajedajo, vsaj po Anaji tako sklepam, ker obrne kar glavo proč, ko ima dost, al pa ust ne odpira več in tudi požira ne.
|