Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:15:41
|
|
|
|
kati kati
|
itata-js bi te prosila...pliss
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:23:52
|
|
|
|
itata
|
kati dobiš
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:24:46
|
|
|
|
itata
|
če si jih še ktera tko zlo želi dam še ene pa bom jaz kako drugo darilo pač kupla ni panike
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:39:38
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Jencili - vidva Tajem sta pa res hitra. Res naredi po občutku pa bo najbolje za oba. Medve bova še dolgo na joških zgleda, ker po vsakem obroku GH ona še ziza pri meni. Pa ne malo, ampak kar dost. Ampak več GH pa noče. ja, sej delam po občutku. In tud Taj, se vedno še podoji, če mu pač dam. Sam glede na to, da poje 120-140ml GH, pol pa še dojenje čez in to 4x na dan A ni to mal velik? Sej ne, da bi ga hotla stradat, sam se pa bojim, da se enostavno ne prenažira. Ker se ponoči zbujamo 2-3x na noč zato, ker ga napenja. Mogoče pa zato, ker preveč poje ??? Ne vem, ugibam...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:43:36
|
|
|
|
jencili
|
aja, mesecnica, jst tud delam navaden bel riž. A se spomnete, k sm zadnjič rekla, da razmišljam o stajci? No, za foro smo Taju naštimal prenosno postlico, da vidmo kako se obnese. In je mali pravi frajer not - uživa 10/h. Prej popoldan je bil nor recimo 1h in 15min
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:52:49
|
|
|
|
larisa
|
Jencili a tebi je patronažka rekla, da po GH ne ponujaj več zize, al kako? Meni je P rekel, da se otrok do 1 leta starosti ne more prenažirat ....če pa se že preveč naje pa itak bruhne... a Tajson kdaj bruha, oz.poliva?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:53:09
|
|
|
|
jencili
|
Aja, Ella, sej donsp rakticiram, brez dojenja čez obroke, pa je glih tko kul, k če ga dojim. Nobene razlike ni, se pravi je sit, tm se pa sam še za povrh napoka
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:55:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, končno, da malo zadiham. Moja dva sta šla ven , jaz imam pa dober namen kopalnico zdrgnit. kako mi to ne diši. za vse bolne februarčke, upam, da se cimprej pozdravite. meti - jaz gledam za zimsko vrečo v Spar-u. So imeli še lanske (majhne št.) pa so mi ful dobre za 13 EUR - odlične. Pri nas niso še dobili zimske pošiljke, bom pa zagotovo to kupila, ker rabili jo bomo itak samo to leto. Drugo leto dvomim, da bo hotela tako na knap biti v vozičku. Pojdi pogledat, morda bo tudi tebi odgovarjala, ker tudi ni tako narejena, da malega celega zadekaš. mesečnica - mi tudi uporabljamo za Lano riž, ki ga jeva midva - BALI - rjav in bel. Sem pa prebrala na kaj je vse Luna alergična. Ubožčica mala. Upam, da vama te terapije začnejo čimprej koristit oz. da te alergije izvenijo. janey - torente imaš na strani partis.si. Poglej, morda pa najdeš kaj kar iščeš.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:57:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Aja, Ella, sej donsp rakticiram, brez dojenja čez obroke, pa je glih tko kul, k če ga dojim. Nobene razlike ni, se pravi je sit, tm se pa sam še za povrh napoka če smem.... isto je bilo pri nas, zato sva dojenje čez dan ukinile oz. se malo pocrkljamo samo za zaspat čez dan. Zvečer in zjutraj pa dojenje na polno.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 16:58:06
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili a tebi je patronažka rekla, da po GH ne ponujaj več zize, al kako? Meni je P rekel, da se otrok do 1 leta starosti ne more prenažirat ....če pa se že preveč naje pa itak bruhne... a Tajson kdaj bruha, oz.poliva? ja, takrat ko je hodila k meni glede uvajanja GH, mi je rekla, da mu morem vedno po obroku GH, še zizo ponudit, pol bo pa že sam odklonit takrat, ko več ne bo rabil. Učer, k sm jo pa spraševala, je pa rekla, da če ne kaže znakov, da rabi, da mu ne rabim dat IN TO ISTA OSEBA!!!!!!!!!!! Sej nč čudnega, da sm tko zmedena, če ena oseba govori vsakič drugače. In to ta, ki naj bi mene učila Drugače pa...včasih je mal bruhnu pol, k je kupčka podiral ja. Sam ne vedno in ne veliko, včasih pa vseeno.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:03:13
|
|
|
|
larisa
|
Jencili, sej pri meni je blo čist isto. Najprej je rekla vedno ponudit, pol je rekla da ne, če ne kaže znakov. To ne morš verjet Sploh mi je pa mim ker se patronažka in pediater nikol ne ukladita oziroma vedno povseta vsak drugače. Patronažka je rekla da se prenažirajo, da pač kar jejo, P pa da se ne Jaz res ne znam bit dost pametna Srečka, a vreče pašejo v vsak voziček Uh jaz pa dons kr aboniram tle gor
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:05:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
larisa - koliko sem jih gledala morajo pasat v vsak voziček. Imamo takšne univerzalne odprtine. Za naš Quinny je OK.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:07:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa sorči, sem pozabila napisat, da mi tvojega linka ne odpre Srečka nosečka, a te vreče imajo v vseh šparih al se jih je par komadov samo pri vas najdlo? bi šla res pogledat ... Itata, se bova zmenile, jaz bi kakšne v bež barvi Zdej gremo pa še malo ven, dokler ni dežja...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:07:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, sej pri meni je blo čist isto. Najprej je rekla vedno ponudit, pol je rekla da ne, če ne kaže znakov. To ne morš verjet Sploh mi je pa mim ker se patronažka in pediater nikol ne ukladita oziroma vedno povseta vsak drugače. Patronažka je rekla da se prenažirajo, da pač kar jejo, P pa da se ne Jaz res ne znam bit dost pametna Srečka, a vreče pašejo v vsak voziček Uh jaz pa dons kr aboniram tle gor vidm, da nisem edina s takimi težavami res so kekci teli naši zdravstveniki...vsak po svoje... no ja, se bomo že znajdli. Mal bom probala samo GH dajat, če bo pa kej sitkan pred spanjem al pa tko, ga bom pa mal prislonila pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:15:44
|
|
|
|
larisa
|
Jencili poglej tole:http://www.ringaraja.net/forum/Ali_poje_PREVE%C4%8C%3F%3F%3F/m_3193738/tm.htm mislim da se potem Tajson sigurno ne prenajeda Meti tole sem pripela : https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?productpage=25&sparte=1546&aid=91097 ampak sej pomoje ti ne bo kul Srečka mi mamo tud qinny-a. Pol bi tud meni pasala. A bi se ti jo dalo slikat, pa pokazat ???
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:15:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Srečka nosečka, a te vreče imajo v vseh šparih al se jih je par komadov samo pri vas najdlo? bi šla res pogledat ... Po mojem je v vseh ista ponudba. Danes sem v našem spraševala, pa je rekla, da jih kmalu pričakujejo. Tisto, kar sem videla je bila lanska zaloga.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:17:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Srečka mi mamo tud qinny-a. Pol bi tud meni pasala. A bi se ti jo dalo slikat, pa pokazat ??? Seveda, takoj ko jo uspem nabavit dobiš sliko. Me pa lahko kaj spomniš, če bi slućajno pozabila.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:18:04
|
|
|
|
larisa
|
Aaaa Srečka, zdej vidim, da si jih samo vidla, nisi kupila Pomota torej...sorči.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:19:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Mah, nerada, ampak moram v tuš kabino. Jooooooooooj, kako sovražim te masažne šobe za pucat. Drugače pa so OK.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 17:25:27
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili poglej tole:http://www.ringaraja.net/forum/Ali_poje_PREVE%C4%8C%3F%3F%3F/m_3193738/tm.htm mislim da se potem Tajson sigurno ne prenajeda Meti tole sem pripela : https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?productpage=25&sparte=1546&aid=91097 ampak sej pomoje ti ne bo kul Srečka mi mamo tud qinny-a. Pol bi tud meni pasala. A bi se ti jo dalo slikat, pa pokazat ??? UUUUUUUUUUU - ne, vidm, da bo potrebno obvezno dojenje še za čez
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 18:48:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Kje je dolenjka? Danes sta imeli pregled s Taro, ali ne? Upam, da bosta prišli z dobrimi novicami. Lana se je pa ravnokar prvič čisto sama iz leže na trebuščku sama vsedla.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 18:49:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Dons sva mogle bit cel dan not, tako da sva se lohk mal slikale Takole jaz že držim flašo: Takole uživam na pol naga v posteljici : Takole se pa smejim fotoaparatu, drugače pa sovražim ˝stajico˝ :
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 18:51:39
|
|
|
|
kati kati
|
jutri pa nekdo praznuje...naša šefica a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 19:26:45
|
|
|
|
Janey
|
čer mi smo doma...sma se potepala cel dan, žal ne po ikei pa še eno mikico smo šli kupit, tako muskasto za zdaj ko je uš. ati in jaka se igrata, da imam malo fraj. ella da sta tolko pojedle.le tako naprej februarka larisa je prava lepotica. srečka na partisu ni nič kaj tega kaj jaz iščem hvala vseeno ja dolenjka ma jutri RD ja, bi lahko kam povabla na kako kavo v celje naprimer jah nič...grem jaz se malo mojima2 posvetit in nekaj v sebe vrečt, da mam pol večer sam za lubeka rezerviran
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 19:27:46
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Kje je dolenjka? Danes sta imeli pregled s Taro, ali ne? Upam, da bosta prišli z dobrimi novicami. Lana se je pa ravnokar prvič čisto sama iz leže na trebuščku sama vsedla. lana jaka se pa dans že cel dan če je kej kaj za prijet na noge dvigne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?