|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
26.9.2008 9:16:20   
Maxica
Dragice moje, najlepša hvala za vse čestitke, Muki pa še posebej, smrk smrk, da mi je zvabila solze v oči.user posted image user posted image  Se vidi, da sem dobra učiteljica, kar se čestitk tiče, saj me je učenka premagala. user posted image  Mirne vesti bom lahko šla na Korziko, saj bom vedela, da bo za to področje poskrbljeno.user posted image
Častim:
user posted image

in

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.9.2008 9:21:02   
Arabela
Jutro!

Da malce pokomentiram
Zdravstvo... moja mami je šla na rutinski pregled k srčnemu zdravniku zaradi aritmije pa jo je kar s pregleda poslal urgentno v bolnico da bi ji naredili preiskave.. rezultat: pregledi in ultrazvok čez ENO LETO?!... kao da ni tako nujno... svašta..

Vrtec in zdravje... naša mala je hodila v vrtec z zabasanim noskom.. ker drugače je brez vročine in brez drugih težav... je pa  včeraj imela povišano temp. so me klicali iz vrtca, šla po njo pa je vse ok... nič temperature, ampak je danes lepo doma... gleda tv in žvaka suha jabolka..

Boljše polovice... moj zdaj še več dela!!! Gre v ponedeljek zjutraj in se vrne v petek zvečer... JAZ IMAM TEGA ŽE POLN KUFER!!!! Ker vikend pa tako hitro mine da brezvzeze... ampak jaz sem čez teden kot samohranilka!!! NA trenutke se mi že meša,... ne vem če bo to še dolgo tako peljalo, otorci pogrešajo atija in ati njih.. le kam pelje to življenje in te frdamane službe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo ok, mala je ful pridna, samo kuha in se igra z dojenčkom ki ga je dobila za roj. dan.. zaspi še vedno le če se k njej vležeš, po novem poje uspavanke z menoj, ampak spi pa celo noč..user posted image user posted image user posted image user posted image ... Za razliko od Sergeja ki se zbuja na 1uro... faza ki jo je imela tudi Katarina, pa še zabasan nosek ima ubošček...

PA mali je skoz in skoz poten.. danes ima samo en bodi z dolgimi rokavi gor pa je čisto zašvican v glavo.. a se je komu to tudi dogajalo?

Vlažilci zraka...  vem da ste lani delale raziskave glede te teme pa sem jo prešpricala, pa ga bomo potrebovali... Prosila bi za nasvete in izkušnje..

ZDaj pa k maleckim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.9.2008 9:21:49   
Arabela
MAxica , vse najboljše...user posted image user posted image user posted image user posted image

PA hvala za tortico...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.9.2008 9:38:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

avto pelem na servis ko se Neža zbudi, grem s kolegico na sprehod in na kavo, spakiram tino ki gre danes za dva dni z mojimi v Kranjsko goro, spakiram sebe in Nežo, grem na obletnico mature v LJ (desetkouser posted image ), jasno Neža z menoj, upam da bo spala. Jutri trgatev... pestro

jaz imam tudi danes obletnico mature, ampak 15.user posted image

omg...potem smo pami zamudili vse skupaj.....če smo isti letnik smo tudi mi imeli 15 obletnico mature.

saj imaš še čas za organizacijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.9.2008 9:39:29   
altati
maxi, jaz bi še en martiniuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.9.2008 9:44:33   
Anonimen

jest bi pa coctejl v martini kozarcuuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.9.2008 9:53:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jest bi pa coctejl v martini kozarcuuser posted image

ti si pa že čist too much zahtevnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.9.2008 9:53:32   
altati
aja, maxi -  dobra tortica, takoj bi še en kosuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
26.9.2008 10:41:54   
Anonimen
Maxica-

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image
user posted image čestitke in vse najuser posted image
      user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
26.9.2008 11:56:28   
@lina
pozdravljene, punce...

zdaj se spet lahko v službi malo švercam po RR, saj sem končno nazaj v svoji pisarni, lepo obnovljeni, z novim pohištvom...ja, prav fajnuser posted image
včeraj smo se preselili iz tistih začasnih prostorov v času obnove in sem bila v takem pogonu selitve, da sem še doma zvečer en prostor čist preobrnila in na novo postavljala omare, police, mizo.... moj mož je samouser posted image , ampak pomagal mi pa je vseenouser posted image

v glavnem, čestitam dvema novima user posted image , želim vama prav lepo nosečnost, čim manj utrujenosti in zelo veliko energije, ker poležavanje ne znese, tako kot v prvi nosečnosti, ko je doma že en mali naspidirančekuser posted image

Katarini pošiljam z zamudo najlepše želje za upihano drugo svečko!

user posted image

Maxica, k tebi sem pa ravno prav prišla na žurkouser posted image :
user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mamice in frkolinčki, ki smrkate in kašljate, želim vam, da čimprej okrevate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.9.2008 12:05:19   
@lina
Pri nas je stanje za enkrat OK, razen če odmislim, da me kdo lahko še prijavi na socialno, ker naš tamal ima buško pri buški, ves je nabunkan, to pa samo zato, ker si upa več kot zmore. Saj marsikaj preprečim, vsega mi pa tudi ne ratauser posted image  Tako ima zdaj eno hrastico na ličku, ki jo je prislužil s padcem na poroki v soboto, na čelu ima pa eno buško za oreh veliko, ki jo je pridelal v sredo, ko so bili moški sami doma popoldne...

Vam pa še nekaj omenim, kar mi je vedno toplo pri srcu: v vrtcu se skupine ob pol štirih združijo in tako moja dva smrkavčka prideta skupaj, jaz pa ravno takrat enkrat poberem otroka. Vedno ko pridem sta skupaj in se igrata, sem pa dvakrat naletela na prizor, da stojita, nekaj opazujeta, tavečji pa zaščitniško objema malega prek ramen - pravi veliki brat!user posted image

Aha, in še Cicido in Zmajček. Mi imamo oboje, še od Jureta, ta glavne so pa seveda nalepkeuser posted image  Zmajček mi je celo malo bolj všeč kot Cicido....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.9.2008 13:11:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Vam pa še nekaj omenim, kar mi je vedno toplo pri srcu: v vrtcu se skupine ob pol štirih združijo in tako moja dva smrkavčka prideta skupaj, jaz pa ravno takrat enkrat poberem otroka. Vedno ko pridem sta skupaj in se igrata, sem pa dvakrat naletela na prizor, da stojita, nekaj opazujeta, tavečji pa zaščitniško objema malega prek ramen - pravi veliki brat!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pri nas popolnoma enako. Nonstop sta skupaj, res vedno ko ju pridem iskat. S tem, da Neža Ivo dviguje, ne objema.

Aha, in še Cicido in Zmajček. Mi imamo oboje, še od Jureta, ta glavne so pa seveda nalepkeuser posted image  Zmajček mi je celo malo bolj všeč kot Cicido....

Kaj naj rečem? Večkrat se oglasi.........sestra user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.9.2008 13:12:09 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.9.2008 13:29:17   
muki1
Evo, si vzamem malo časa, da vam napišem našo včerajšnjo zgodbico, ki se mi bo za vse večne čase stisnila v srce.

Kar se tiče vere je pri nas pač bolj tako tako. Punci sta krščeni, za naprej bomo pa videli. V cerkev ne hodimo, razen za Božič in Veliko noč. Proti krščanski veri nimam nič, uči same lepe stvari, bolj mi je cerkev kot institucija mimo, zato pač ne obiskujemo kar veliko cerkve in tudi otrok ne vzgajamo v tem duhu.
Jutri gresta pa moja mama in oče na izlet na Brezje in je babi rekla Neži, da bo molila zanjo. Ker Neža niti ne ve, kaj to pomeni molitev, sem se odločila, da ji stvari razložim.
Sva se vsedli in sem ji pač povedala okvirno, da ljudje verujemo, da obstaja Bog, ki je dobri duh in čuva ljudi, še posebej otroke. Za molitev pa sem ji povedala, da se pač pogovarjaš z Bogom in ko se pokrižaš, ga prikličeš, da te prisluhne, recimo kot če bi nekoga klical po telefonu user posted image  user posted image . Pa sem jo vprašala, če bi se rada tudi sama naučila kakšne molitve in je rekla, da bi se.
No, potem sem ji rekla, da se lahko pogovarja s svojim angelčkom,ker angelčkov pa je veliko in so z Bogom prijatelji, pa da ma vsak svojega in ga tudi lahko pokliče, ko se pokriža. Pa sem jo naučila kratko molitvico: angelček moj, ob strani mi stoj, da sladko zaspim, se zdrava zbudim.
Seveda sem ji povedala še, da zdaj angelček nje ne bo čuval, ko bo hitela čez cesto, pa se bo peljal avto, v tem smislu, da bi drveči avto ustavil, ampak ji bo dal modrost, da bo sama vedela, da se zmeraj mora prepričati, če je cesta prazna...no, v glavnem v tem smislu sem ji razložila in povedala še par primerov.

Zvečer sva šli pa spat. Iva je bila od hudiča in jo je mož nesel nazaj dol, tako sva midve sami ležali in se crklali. Pa sem jo vprašala, če bi zdaj rada zmolila molitev in je rekla, da bi. Potem je že na pol spala in sem jo objela, ter pobožala in potem mi je rekla:,,Sem že čutila, kako me je objel Angelček, moja lepa mamica....,,

Vam povem, drage moje, da tega lepega trenutka zlepa ne bom pozabila user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.9.2008 13:30:26 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.9.2008 13:56:00   
Anonimen
ja Muki tole si pa tako lepo razložila, da sem na koncu čisto raznežila...... ti naši angelčki so pa res nekaj posebnega....pri tem sem začutila, kako močno pogrešam mojega malega, tako da bom počasi kar domov odpeketala, pa naj gre vse skupaj nekam....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
26.9.2008 14:06:11   
frrrr

frrrrr - takole jeznega mail-a pa ti že dolgo nisi napisala.
Na, malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdarvje, user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljšo voljo in user posted image user posted image user posted image  zate!
 user posted image
hvala user posted image
danes je že bolje
mož se včeraj proti večeru postavil na noge... dobili smo obisk na spanje in smo malce poklepetali, ko sta otročka zaspala... js sm na Nalgesinu in sem ok... pričakujem lep vikend user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
26.9.2008 14:08:56   
frrrr
mis, točno ja... razočarane gospodinje sem pa gledala ja... to je edino, kar sem v zadnjih 5ih letih od nanizank gledala in sem pozabila user posted image uporabljala sem pa emule.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
26.9.2008 14:12:36   
muki1
Oh, Frrrr, torej te upam ogovoriti. Včeraj si bila pa res jezna. Ampak žal tu ne moreš nič. Jaz tudi poznam vse sorte primerov, ko sta oba tak ambiciozna, da je že žnj-krat sama rekla, da je dala punci Calpol pred vrtcem in jo peljala. Ampak po drugi strani pa se čudi, da mala še moči posteljo, pa hodi zdaj že v šolo user posted image
Potem primere ko so z mlajšim otrokom doma, pa dajo bolanega starejšega v vrtec. Pa ko so brez službe pa jih pošljejo bolane v vrtec. V našem vrtcu enkrat celo ušive....
Ti bom tako rekla. Tvoja vest je čista. Vidva delata z vajinim otrokom pošteno. Predvsem pošteno do njega, kar si vsak otrok tudi zasluži. Saj je na koncu njim najslabše, ko so bolani in nemočni pri nekih tujih ljudeh, daleč proč od staršev.Čeprav vem da te jezi vse skupaj, ampak močno dvomim, da boš kaj dosegla. Res močno. To bi edino vzgojiteljice morale zjutraj pošiljati take domov, ampak potem bi šele bila štala.....

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.9.2008 14:13:56 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
26.9.2008 14:14:07   
frrrr
zdaj pa en poseben post... čeprav ne bo tk prav posebno lepo napisan, a je iz srca... naši dragi Maxici želim vse najlepše! veliko crkljanja in VELIKO zdravja v naslednjem letu... za vnaprej bom pa drugo leto pisala user posted image

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
26.9.2008 14:17:49   
frrrr

user posted image user posted image user posted image frrrr...a si že boljše
ja, hvala za skrb user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4719
26.9.2008 14:19:58   
frrrr

A ste kej volitve komentirale......pa tako potencialno političarko imamo med seboj...altati...nisi nič komentiralauser posted image

hm...moj edini komentar (komentiram pa drugale non stop, me imajo vsi okrog mene že celo glavo): ITAK SMO ZMAGALIuser posted image user posted image user posted image !
se podpišem user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
26.9.2008 14:29:44   
frrrr
moci - upam, da je s tvojim dragim vse ok in so ga poštimali danes.

muki in @lina - kako lepo sta napisali user posted image delata lušte user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.9.2008 17:07:11   
frrrr
muki, očke se mi svetijo, ker sem prebrala vašo včerajšnjo štorijo user posted image

glede vrtca pa vem, da ne morem kaj doseč... vzgojiteljici lahko kritične malce opozorita, to je pa tut vse... no, ne maram bit zahrbtna, zato sem pred vsemi bljeknila... smo bili res vsi starši na roditeljskem in se mi je zdelo primerno. škoda le, da ni bil mož, ker on hitreje najde prave besede... js sm kr mau pozabila, da so se lani vsi strinjali o zdravih otročkih v vrtcu in sem potem tut utihnila. no, mau sem zavijala z očmi user posted image
res pa, da sem slišala še en kup takih for, da se človek vpraša kdo je tu sploh starš... tut naš nas komandira, a vse ima svoje meje... in en očka treh otrok je tolk luštno pripomnil na vzgojiteljčino pripombo... ona: to je pa odvisno od vas in vaših mej... on pa: in neumnosti user posted image user posted image

danes je prvi dan, da naš mali ni šel spat... ob 15. uri še ni spal in sem se odločila, da tut ne bo... je že zadnje 3 dni tolk zavlačeval in se po uro in pol metal po postelji... sva prebrala cicido, knjigo ki prišla zraven, eno kravico katko, mau zmajčka... počivava user posted image
aja, pa zmajček je res bolj obširen kot cicido... drugo leto... letos imamo cicido, pa za starejše je primeren kot cicido.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.9.2008 18:26:28   
pikapolona2
muki tako lepo si ji razložila smrk smrk......kak si ti fajn mamicauser posted image user posted image ...drgač smo pa pri nsa nekje na istem.....praznujemo božič in to....v cerkev vsako nedeljo ne hodimo.....meni se je vse skupaj malo zamerilo ko sem bila pri verouku in so me njihove razlage čisto razočarale.....najboljšo oceno za vedenje pa sem dobila takrat ko sem bila čisto tiho in sem sedela pri miruuser posted image Tudi pri nas je Brina krščena za naprej se bo pa sama odločila ....najbrž bo imela sošolce ki bodo hodili pa če bo želela bo lahko šla tudi sama.

Imam pa trenutno največ biznisa ravno s cerkvijo (nekaj za njih oblikujem....če katera pozna revijo Mavrica)...ha ha.....in ko sem moji mami to povedala je skoraj dol padla od smeha....in je rekla da če bi ji en 10 let nazaj rekel da bom imela tipa ki igra na harmoniko, da se bom na vas preselila in da bom za cerkev delala, bi ga povprašala po duševnem zdravjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ja ja...takle mamo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.9.2008 18:27:01   
pikapolona2
aja v oktobrskem zmajčku bo pa ena delavnica ki sme jo jaz napisala in naredilauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.9.2008 18:27:50   
pikapolona2
pa ker ravno fotke urejam še dve čisto frišni

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!