|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
25.9.2008 11:50:52   
piskot
psasa jaz sem tudi spala na zacetku toliko, da sama sebi nisem mogla verjet. sploh takrat, ko se nisem vedela da sem noseca je bilo cudno. spala bi noc in dan.

moci
pa saj niso resni user posted image . a se lahko kam pritozis. drama. kako nima bolniske? no ja, drzim pesti da bo cim prej vse za vami.

Vem pa kako je ko si za vse sam. Tudi moj mozek ze en mesec in pol ne zivi z nama. Pride enkrat okoli 22h domov, pa zjutraj gre malo cez 6. Komaj cakam, da bo konec naslednjega tedna, ko bomo mogoce ze priblizno normalno zaziveli.

mis a si dobila sms?

lu kapo dol. pa se ziljon stvari zraven.

frrr potem ugotovis, da vecina folka kar nekaj govori tja v 3 dni. le zakaj so se potem lansko leto strinjali, ce ste se zmenili, da jih ne boste vozili bolanih tja? bi pa takoj rekli da je njim vseeno. skrajno nesramno do drugih.

maxica a tebi se bodo pa spet stevilke prestavljale? fajn, imas razlog za zur user posted image

lina se strinjam, glede politike. meni so zagrenili zivljenje s tem novim zakonom o javnih usluzbencih. banda. da o zdravstvu ne govorimo. cakanje, cakanje in se enkrat cakanje. pa slaba organizacija, ... sem ravno od ginekologa in sem pod svezimi vtisi.

grem nazaj delat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
25.9.2008 11:53:22   
Anonimen
ojla

mislim, hvala bogu, da ne študiram prava, ker bi bila pomoje še kar tam nekje v prvem letnikuuser posted image user posted image , ko berem vse jasno, ampak potem se to napamet piflatuser posted image , pa še ti zakoni, kaj a morajo res vsako leto v enem zakonu eno besedo spremenit, da potem kot lolek to iščeš na internetu, če je kaj novega...........ah, bo že!
kako že- še dobro, da je zadnji izpit, no ja, še državni, če bo treba- tam me je pa tudi minilo, kaj vse moraš znat..........

Frrrr- problem nastane pri antibiotikih, ki se jemljejo 10 dni, pa zdravnik napiše bolniško samo za 7 dni- ja so tudi taki, nažalost! Potem jim ne preostane drugega kot dati otroka v vrtec. Pri nas so imeli otroci v lanskem letu 96% prisotnost, res pa je da so tam vsi smrkavi.......pri nas sta vzgojiteljici prosili, da otrok res ostane doma v primeru bruhanja, driske, povišane temp., gnojno vnetih oči...drugače pa ne komplicirata- no, saj ne moretauser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
25.9.2008 12:10:19   
mis
Ja piskot, hvala. Bom ostala kar na velikosti 1,5-2 leti.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
25.9.2008 15:11:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

frrrr, kje ti downloadaš tv serije? Je to zastonj? So kakšni podnapisi?
kakšne tv serije? js ne gledam tvja, ne serij... nimam časa user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
25.9.2008 15:21:39   
frrrr
bolani otroci v vrtcu... problem je, ko dobim informacije o tem kako so pri sosedu cel vikend bruhali, no potem pa Jaša nekje v sredo začne... tako so se pričele do zdaj vse viroze (calici, rota in adeno). en fant ima pa itaq refluks in polno nekih alergij in potem vsa bruhanja pripisujejo temu, nič bolezni.... bruha pa itaq vsak dan vsaj 1x. kaj več indijancev pa ne poznam... vsaj tolk ne, da bi jim lahko kaj očitala. je pa res grozno, da ljudje postavljajo svoje kariere in vse drugo pred otroka. sem jim povedala, da se mi zdi bolje, če je šef jezen name, ker me ni v službi in so ostali starši lahko v službi... če pa js dam bolanega v vrtec, bodo pa šefi jezni še vsaj na 3 druge starše... upam, da je kdo kaj razmislil.
sicer pa glede familije, ki bruhajo in so bolani čez vikend, čez teden pa "zdravi", s solznimi očmi v vrtcu... mamica je doma, a ne more imet doma 6 mesečnega in dvoletnega otroka, ker ju ne obvlada user posted image in zaradi tega mora trpeti še moj otrok user posted image  user posted image

danes imela na stomatološki kliniki uro 9:30, iz ordinacije sem pripla pa malo pred 13. uro in plačala celo goro keša v parkirni hiši, pa ust ne morem orng odpret, injekcija mi popušča in me cela desna stran boli user posted image grem raje počivat z obkladkom na glavi...

aja, za povrh je pa še mož neki zbolel in očitno js ne morem bit kdaj ubogica, ter počivat, ker me vedno prehiti... in kuha na 39 user posted image

upam, da se čez vikend poberemo in gremo z naslednjim tednom novim zmagam naproti...

lep in uspešen dan! še posebej za Lu in moci! pa piškotku želim en lep vikend poln crkljanja!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 25.9.2008 15:23:52 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.9.2008 15:26:17   
altati
frrrrr - takole jeznega mail-a pa ti že dolgo nisi napisala.
Na, malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdarvje, user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljšo voljo in user posted image user posted image user posted image  zate!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.9.2008 18:28:04   
*anč*
oj!

jst še vedno gnila user posted image . ponoči me je tako svinsko bolelo uho,da sm misnla,da se mi bo zmešal. čez dan sm bla na faxu,ko sm pršla domov me je pa počakala driska in kozlanje,sta očitno tut psa zbolela. pol z njimi vn pa po malega u vrtec ... zdej sm pa čist zmozgana. mal morm še za jutrišnji kolokvij prebrat,pol sm pa do srede frej ,da se pozdravim.groza. dobro,da je mali zdrav user posted image .

moci  groza! da ga sprejmejo pol pa preložijo na nedoločen čas user posted image .

remy  pri nas mamo tut zdej mamico in tatiko user posted image .

lu  super,da si že bolš. jst se tut s slamnikom filam pa nažalost še ni efekta. drži se!

psaša   sej bo bolš. po 3 mescih boš mela full energije in boš vse not prnesla!

frrrr  jst tut mislim,da pr nas tut bolani hodjo in smo mi tok doma. zdej pa baje slinavka razsaja user posted image .

sori za jamranje,mal sm se mogla spucat.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.9.2008 21:27:46   
mis
frrrr, a nisi ti razočaranih gospodinj gledala na netu vnaprej? Al je bla ker druga? Jest mam tebe v spominu.

vrtec... jah, jaz res gledam da je Tina čim bolj zdrava. Je bila v ponedeljek že dobra, pa sem jo imela kar doma še, pa je šla v torek potem lepo v vrtec. Kaj pa vem. Meni se je zdela zdrava, vročine ni imela, kašljala ni več, iz nosa v bistvu tudi nič več... Je pa res da sem na porodniški, pa jo mam lahko doma. Eno šefi so pa pomoje res smotani.

pogrešam vavo, Pikabu, Tasho, evik... pa še kero...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.9.2008 7:27:26   
muki1
....bom probala, ampak ne vem, če mi bo uspelo.

Torej...khm.....

Za trenutek naj odloži delo draga Maxica. Spet si leto dni starejša, izkušenejša in modrejša.
Želim ti, da bi bila zdrava, vse tvoje sume na 101 različno bolezen vrzi prek rame in pozabi. Želim ti še veliko lepih trenutkov s tvojim dragim možekom, da bi vedno ostal tvoj najboljši prijatelj in varno zatočišče, kjer najdeš mir, po tvojih ,,zmedenih potovanjih,,. Uživaj v družbi svojih dveh zlatih fantičkov. Naj sta še naprej tako pridna, navihana, tebi v največjo srečo in ponos. Želim, da bi se ti uresničili vsi cilji, ki si jih zadajaš. Da bi v tvoji službi končno ugotovili, da tudi če delaš 6 ur namesto 8 ne bo nobeden umrl, da bi se vam počasi začele uresničevati sanje o lastnem domu, pa da bi nekoč nekega lepega dne, tvojima dvema fantkoma prinesla še sestrico....ampak vse ob svojem času, a ne?
Želim ti obilo sončnih dni, na tisoče in tisoče kilometrov na tvojem kolesu in na hektolitre Refoška, da bodo tvoja lička vedno rdeča in bleščeča.
Rada te imam, moj draga user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.9.2008 7:29:11   
moci
pha, kaj se gre tale mukiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.9.2008 7:30:29   
moci
maxica, jaz ti želim čimmanj gumidefektov pa da te sedež ne ožuli. lepo praznuj, dragauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.9.2008 7:46:40   
pikapolona2
dobro jutro...
no pa imamo naslednjo za pisanje čestitk.....muki bravo!

Čestitke maxica......sploh ni kej več za napisat......samo to: lepo praznuj!user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.9.2008 7:52:03   
pikapolona2
za mano tumač naporen teden.....bla na enem izobraževanju na zavodu za zaposlovanje ki je obvezen če hočem dobit neko subvencijo iz evropskih strukturnih skladov za odprtje SPa.........pa miljon stvari za biznis naredila......uf......danes bo malo bolj v easy potem pa spet dalje!

V nedeljo ima nečak krst....pa sem naročila pri eni v domžalah svečo....kolk je pa lepo ena žensko naredila....za celih 20 EURuser posted image ....če bo še katera rabila...res lepo...z napisom in datumom krsta...nekaj posebnega!

Piškot a ti maš ginekologa v porodnišnici v Kranju?

Mis....midva gledava vse te serije...DR Housa pa gospodinje pa Lost tako da jih moj dragi snema z neta...sam pojma nimam kje in od kod...jst samo gledamuser posted image

A ste kej volitve komentirale......pa tako potencialno političarko imamo med seboj...altati...nisi nič komentiralauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.9.2008 7:53:55   
psaša
Maxica čestitke, lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.9.2008 7:54:15   
pikapolona2
user posted image user posted image user posted image frrrr...a si že boljše

Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.9.2008 7:56:45   
Anonimen
In dobro jutro družba,

Maxica vse najlepše in najboljše !!!! Pa pridne in zdrave otroke, ter veliko medsebojne ljubezni in radosti !user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.9.2008 7:58:56   
mis
ja, mislim da si muki zasluži častno mesto pisanja voščilnic v času odsotnosti maxice. kaj pravite?user posted image user posted image

maxica, se podpišem.user posted image  vse naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajboljše

avto pelem na servis ko se Neža zbudi, grem s kolegico na sprehod in na kavo, spakiram tino ki gre danes za dva dni z mojimi v Kranjsko goro, spakiram sebe in Nežo, grem na obletnico mature v LJ (desetkouser posted image ), jasno Neža z menoj, upam da bo spala. Jutri trgatev... pestro

Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.9.2008 8:01:30   
mis
pikapolona, za Tino in za Nežo sta svečo za krst priskrbela botra, moj brat in njegova žena. Dala sta jo delat Karmeličankam. Bom slikala in fotke prpopala. Se mi zdijo res nekaj posebnega.

< Sporočilo je popravil mis -- 26.9.2008 8:04:55 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.9.2008 8:10:04   
moci
jaz sem včeraj zvečer m-ja peljala nazaj na travmo, danes naj bi bil prvi na vrsti za operacijo. bomo videli ...

mis, ti si čist hiperaktivna. kapo doluser posted image

pikapolona, kaj boš ti potem delala? pa kako to, da si svečo naročila, ko delaš tako lepe izdelke?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.9.2008 8:21:27   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, kaj boš ti potem delala? pa kako to, da si svečo naročila, ko delaš tako lepe izdelke?

z voskom pa še nikoli nisem delala...pa po pravici povedano za 20 EUR se niti ne lotim tega delat......ženska mi je 3 skice narisala in nato sem si izbrala eno in to je potem naredila.

Drgač bom pa SP odprla in se ukvarjala s tem kar sem delala že prej preden sem faks naredila(zakaj sem že pustila reden job in šla delat faks???? Zato da bom kej drugega delala....user posted image user posted image ) se pravi grafično oblikovanje, likovno urejanje ipd.

MOci držim pesti da danes pa M operirajouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.9.2008 8:26:10   
altati
hmmm...danes je pa Muki prekosila Maxiuser posted image . Prekrasno spisano, res....
Maxi - danes še enkrat vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.9.2008 8:27:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

A ste kej volitve komentirale......pa tako potencialno političarko imamo med seboj...altati...nisi nič komentiralauser posted image

hm...moj edini komentar (komentiram pa drugale non stop, me imajo vsi okrog mene že celo glavo): ITAK SMO ZMAGALIuser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.9.2008 8:28:11   
altati

avto pelem na servis ko se Neža zbudi, grem s kolegico na sprehod in na kavo, spakiram tino ki gre danes za dva dni z mojimi v Kranjsko goro, spakiram sebe in Nežo, grem na obletnico mature v LJ (desetkouser posted image ), jasno Neža z menoj, upam da bo spala. Jutri trgatev... pestro

jaz imam tudi danes obletnico mature, ampak 15.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.9.2008 8:28:37   
mis
user posted image

user posted image

obe sveči imata simbolni pomen, povezan s svetnikom.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.9.2008 8:48:29   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz imam tudi danes obletnico mature, ampak 15.user posted image

omg...potem smo pami zamudili vse skupaj.....če smo isti letnik smo tudi mi imeli 15 obletnico mature.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Odvajanje od plenick
maca83 RR

Kaj vam najbolj pride prav?

kahlica (61%)

nastavek za wc (18%)

uporabljamo oboje (15%)

od rojstva brez plenick (5%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!