|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
26.9.2008 11:45:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Edina vse naj naj tvoji prinčipesi in možeku za 30.let,moj je reku,da letet pa ne bi šel,da ga naj raje na paintball spet peljemuser posted image Kako je pa tvoj zadovoljen z darilom?

psttttttttttt še nič ne veuser posted image .
V nedeljo gre letet in ga bom samo v Postojno poslala, tako da je za enkrat še presenečanje.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.9.2008 11:48:47   
Anonimen
Tako midve sve z dvournega sprehoda nazaj, čeprav mali ni bilo nekaj pri volji, ampak je morala malo potrpeti. Zdaj pa pančkauser posted image

Moja tudi kar naprej nekaj čeplja, aaaaa, mzzzzzzzzzzz, pa valda iz ustk ji dežuje po cel dan, slinčke pa menjamo na 30 minuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.9.2008 11:51:03   
špelin@
O, Kanka, potem imaš dve pupi user posted image user posted image

tilči, že zobek? No, pri nas je dlesen še čisto brez znakov kakšnih zobkov, zna pa mali krepko ugrizniti, ne vem, kaj ga daje to zadnje čase... Ga držim v naročju in me pogleda ter prav divje zavrešči oz. zavriska (tako kot razjarjen mucek) in me ugrizne v roko user posted image

Anitka, glej, da ne boš še ti zbolela, jaz že od včeraj funkcioniram na Lekadolih, glava boli, nos imam zabasan,... user posted image

CatJa, dobro opravita pri okulistu user posted image user posted image user posted image

kasso, naj se Gašper hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image

barbaw, tudi naš mali je prava čveka, kar naprej "govori", vriska, pljuva slino okrog sebe,... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Trenutno je šla na potovanje z vlakom v Francijo od TO do nedelje...7 babnic na lastno pest, tam bodo najele rent a car in si ogledovale vse živo.... upam, da ji bo uspelo dat malo možgančke na off.

user posted image  go, mama, go user posted image

hijenca, ležalnik je zakon user posted image  Meni bi brez njega že roke odpadle user posted image

edinaos, a si ti napisala, da mala ne mara roza igračk? No, naš mali je pa nor nanje user posted image  Obožuje roza, rumene in zelene zadeve. Itak, če mu pa sestrici samo tako kramo kažeta user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.9.2008 11:52:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Edina vse naj naj tvoji prinčipesi in možeku za 30.let,moj je reku,da letet pa ne bi šel,da ga naj raje na paintball spet peljemuser posted image Kako je pa tvoj zadovoljen z darilom?

psttttttttttt še nič ne veuser posted image .
V nedeljo gre letet in ga bom samo v Postojno poslala, tako da je za enkrat še presenečanje.

Uau, to pa bo ta prav presenečenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.9.2008 11:57:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos, a si ti napisala, da mala ne mara roza igračk? No, naš mali je pa nor nanje user posted image  Obožuje roza, rumene in zelene zadeve. Itak, če mu pa sestrici samo tako kramo kažeta user posted image user posted image

Ja vse drugo ima raje kot rozastouser posted image user posted image user posted image no pa imam zdajuser posted image user posted image

upam, da se ti zdravlje kmalu poštimauser posted image pa za Gašperja tudiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.9.2008 11:58:39   
Kanka
ja imam dve pupi, ki si nista čisto nič podobni. Lora je svetlolasa in plavooka, Gaja pa je temna in ima rjave očke.

Ali ima še katera starejšega otroka. Se katera sooča z ljubosumjem, trmo. Pri nas odkar imamo Gajo se Lora obnaša nemogoče. Gajo ima zelo rada in rada skrbi zanjo, jo čuva, samo ko ji pa rečeš naj kaj naredi samostojno se pa obnaša kot da je ona tudi dojenček. Vsemu kar rečem oporeka, je jokava,... Ima katera podobne težave in kaj narediti?user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.9.2008 12:00:19   
Anonimen
Punce a ima katera izkušnje z življenskim zavarovanjem, moj dragec bi rad prekinil ŽZ pri Triglavu, ki je buškan podpisal da bo plačeval do leta 2026user posted image

Sem klicala, pa pravijo da KAO ni šans, hmmmm čutim da to ne bo ravno držalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.9.2008 12:03:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka
ja imam dve pupi, ki si nista čisto nič podobni. Lora je svetlolasa in plavooka, Gaja pa je temna in ima rjave očke.

Ali ima še katera starejšega otroka. Se katera sooča z ljubosumjem, trmo. Pri nas odkar imamo Gajo se Lora obnaša nemogoče. Gajo ima zelo rada in rada skrbi zanjo, jo čuva, samo ko ji pa rečeš naj kaj naredi samostojno se pa obnaša kot da je ona tudi dojenček. Vsemu kar rečem oporeka, je jokava,... Ima katera podobne težave in kaj narediti?user posted image

Jaz imam še dve starejši deklici: 9 let in 3 leta (no, 3 leta in skoraj 4 mesece user posted image ). Na začetku, ko sem domov prinesla našega princa, je sicer mala imela nekaj takih jokavih izpadov, zdaj pa je super user posted image  Moj nasvet: naj se ritem, ki ga izvajaš s starejšim otrokom, zaradi prihoda novega druž. člana čimmanj spremeni. Lahko je to reči, težje pa izvesti, ampak se da, sploh, ko dojenček postaja večji user posted image  Hudo trmasta je pa naša mala pika že od prej user posted image

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.9.2008 12:08:34   
bobika
Kanka: ja jaz imam starejšo punco. Bo januarja stara 3 leta in se srečujem s podobnimi težavami. Jokat je začela septembra in se kar stopnjuje. Nič ji ni po volji in za vsako malenkost joka. Tudi ponoči ima more. Jaz mislim, da ni vzrok drugi član saj je do sedaj bilo ok. Pomoje je takšno obdobje. nevem. Obnaša se zaenkrat še ne kot dojenček, včasih kaj govori spačeno. Je pa zelo neobogljiva postala. Upam,da to obdobje čimprej mine. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.9.2008 12:09:35   
barbaw
Hijenca če mene vprašaš ne moreš čisto nič naredit, da bi otrok več spal. Jaz sem pri prvem probala nekaj stvari pa ni nobena pomagala in sem raje odnehala. Če pa si vsak dan bolj utrujena, pa je to kronična utrujenost. Bi mogla nekako pregurat tole, ker te res lahko kakšna bolezen ulovi. Recepta pa nimam, ker sem bila jaz kronično utrujena dokler nisem šla v službo. user posted image  Glavo sem si lahko malo odpočila, ker nisem rabila gledat kaj dela otrok, ga nosit, ....

Kanka čakaš, da mine. Nimam drugega recpeta. Žal. Pri nas se več posvečamo večjemu kot mali, ampak je to vsak dan manj mogoče, ker hoče Maja sedet pa ne zna pa je joj. HB za babico, da mi pomaga. Se pa škratek veselo igra z avti in ni tako hudo, dokler ga ne napade trma.

edinaos kaj pa piše v pogodbi???

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.9.2008 12:14:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw: ja v pogodbi sicer pišejo pogoji, zaradi katerih lahko denar dvigneš (kot so invalidnost, smrt, izselitev iz RS, brezposelnost.....) namreč on jih ne izpolnjuje.
Verjetno mora biti kakšen trik kako se tega rešituser posted image

A katera mogoče dela na kakšni zavarovalnici?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.9.2008 12:23:28   
tilči

barbaw: ja v pogodbi sicer pišejo pogoji, zaradi katerih lahko denar dvigneš (kot so invalidnost, smrt, izselitev iz RS, brezposelnost.....) namreč on jih ne izpolnjuje.

žal sem v podobni situaciji in bom plačevala do 2025, pa vse skupaj bolj malo dobila ven.user posted image Prekiniti pa se ne da,razen v pogojih, ki si jih naštela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.9.2008 12:24:44   
barbaw
Na Triglavu ne poznam nobenega. Vem pa, da je na ZM tako, da lahko prekineš pogodbo oz. jo daš v mirovanje in komaj po izteku dobiš denar. Ga prej ne moreš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.9.2008 12:26:23   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka, glej, da ne boš še ti zbolela, jaz že od včeraj funkcioniram na Lekadolih, glava boli, nos imam zabasan,... user posted image  

Se še jaz pridružujem klubu prehlajenih.Sem danes ko teta Pehtauser posted image , sem že vse rožce ven privlekla, ki sem jih spomladi nabrala, pa razne sirupe, pa čajčke....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.9.2008 12:27:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

žal sem v podobni situaciji in bom plačevala do 2025, pa vse skupaj bolj malo dobila ven.user posted image Prekiniti pa se ne da,razen v pogojih, ki si jih naštela.user posted image

ma kako to??? A si se pozanimala pri svoji zavarovalnici?

meni je pač logično, da se vsaka pogodba lahko razdre, pač plačaš zato  pogodbeno kazen, ampak saj te ne morejo prisiliti da plačuješ???

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.9.2008 12:28:32   
tilči

Na Triglavu ne poznam nobenega. Vem pa, da je na ZM tako, da lahko prekineš pogodbo oz. jo daš v mirovanje in komaj po izteku dobiš denar. Ga prej ne moreš.

mislim da je na Triglavu tako, da lahko 2x zamrzneš, denar pa dobiš šele po preteku zavarovalne dobe. Mogoče se da edino skleniti novo pogodbo, pa ta denar prenesti, vsaj tašča je nekaj podobnega naredila

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.9.2008 12:29:33   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image o jooj čedalje manj mi je to všeč.

No pa adijo nov avtouser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.9.2008 12:38:02   
barbaw
edinaos kdaj pa mu poteče pogodba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.9.2008 12:50:16   
Anonimen

edinaos kdaj pa mu poteče pogodba.

leta 2026user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.9.2008 13:05:49   
Anitka
Koliko lekadolov ali česa drugega pri prehladu lahko vzamem na dan, če dojim? Saj ne maram preveč tablet, če ni sile, toda zdaj bi nujno nekaj rabila.

Pa še eno vprašanje - kako se naštima da se ti pri avatarju menjavajo slikice tako kot ima bobika? Jana? Morda bi znala pomagati?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.9.2008 13:05:55   
Soncnica Sandra ***
oJLA!

Evo jaz sem bila pa danes pridna in sem likala, pospravljala perilo, ....
Manca je pa spet pančala 1 uro in 20minut v kosu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

Soncnica Sandra, kje in kdaj

SREDA, 10.00, QULANDIJA KRANJ

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.9.2008 13:26:45   
aurora28
Dober dan user posted image .

Kanka dobrodošla med nami!user posted image user posted image

Vsem majčkom in majčicam želim vse najboljše za dopolnjene 4. mesece!
 user posted image user posted image user posted image

Edinaos obstaja varianta, da si tvoj najprej zmanjša zavarovalno dobo, na najkrajšo možno dobo, npr. jaz imam sklenjeno na ZM za 15 let in sem si tudi želela skrajšati zavarovalno dobo, pa so mi rekli, da to lahko storim ko bom zav. premijo plačevala vsaj 5 let, torej v mojem primeru feb. 2009, nato pa bom vložila zahtevek za skrajšanje zavar. dobe na 10 let, manj žal ne gre user posted image . Ko bo preteklo še naslednjih 5 let, pa bom dobila denar nazaj ven, ki ga bo bore malo user posted image , ker ga ne bo inflacija skurla. V glavnem kar tako ne moreš prekiniti pogodbe, razen če ne izpolnjuješ pogojev navedenih iz pogodbe. Aja še to, ko vložiš zahtevek za skrajšanje zav. dobe lahko prenehaš plačevati zavarovanje, vendar denar dobiš šele po preteku pogodbe, dobiš denar, ki si ga vplačal-a. Ko pa vložiš zahtevek za spremembo je prvi korak, da narediš preklic preko trajnika(če ga tvoj ima) in da želiš prejemati položnice, ki pa jih nato ne plačuješ (zamrznitev). Toliko na kratko. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. user posted image

Naty bravo za Žana in mirno noč! user posted image user posted image user posted image

SS Manca je tudi pridna in lepo panča. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.9.2008 15:15:19   
špelin@
Drage moje, ne vem kaj me je neslo, da sem šla brat forum Nosečnost, kjer pišejo septembrke... Prvič sem sploh odprla temo letošnjih septembrk. In naletela sem na zgodbo, ki je skoraj do potankosti enaka zgodbi naše zlate TamareJ... Saj ne vem, kako bi napisala, ker mi je strašno hudo ob vsaki izgubi. V tem trenutku se spominjam čisto vseh user posted image  mojih dragih prijateljic, kolegic, znank, neznank,... In jim prižigam svečko. Saj veste, katere ste vštete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.9.2008 15:21:42   
špelin@
edinaos, moj user posted image  je življenjsko (+ nezgodno) zavarovanje pri Zavarovalnici MB prekinil, ker so mu grozno zavlačevali izplačilo po poškodbi (ko mu je en asshole nalomil kost na roki), češ da čakajo na konec sojenja temu tipu - mimogrede: je vse skupaj na koncu zastaralo user posted image user posted image  Enostavno je šel do odvetnice, plačal takratnih 5 tisoč sit, ona je na zavarovalnico poslala nek dopis in je teden dni po tem dopisu dobil denar za poškodbo in nekaj denarja od do takrat vplačanih premij ter dosegel prekinitev pogodbe. Ne vem pa, kaj je odvetnica pisala, ker dopisa midva niti videla nisva, tako hitro se je potem stvar izpeljala... user posted image  Kako posluje Zavarovalnica Triglav, pa ne vem...

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.9.2008 15:22:43 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.9.2008 15:36:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa še eno vprašanje - kako se naštima da se ti pri avatarju menjavajo slikice tako kot ima bobika? Jana? Morda bi znala pomagati?user posted image

joj tega pa ne vem, bomo bobiko povprašali.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?