špelin@
|
O, Kanka, potem imaš dve pupi tilči, že zobek? No, pri nas je dlesen še čisto brez znakov kakšnih zobkov, zna pa mali krepko ugrizniti, ne vem, kaj ga daje to zadnje čase... Ga držim v naročju in me pogleda ter prav divje zavrešči oz. zavriska (tako kot razjarjen mucek) in me ugrizne v roko Anitka, glej, da ne boš še ti zbolela, jaz že od včeraj funkcioniram na Lekadolih, glava boli, nos imam zabasan,... CatJa, dobro opravita pri okulistu kasso, naj se Gašper hitro pozdravi barbaw, tudi naš mali je prava čveka, kar naprej "govori", vriska, pljuva slino okrog sebe,... IZVIRNO SPOROČILO: kasso Trenutno je šla na potovanje z vlakom v Francijo od TO do nedelje...7 babnic na lastno pest, tam bodo najele rent a car in si ogledovale vse živo.... upam, da ji bo uspelo dat malo možgančke na off. go, mama, go hijenca, ležalnik je zakon Meni bi brez njega že roke odpadle edinaos, a si ti napisala, da mala ne mara roza igračk? No, naš mali je pa nor nanje Obožuje roza, rumene in zelene zadeve. Itak, če mu pa sestrici samo tako kramo kažeta
|