|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
23.9.2008 10:39:23   
fragola
hvalauser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
23.9.2008 11:01:20   
sonček85
user posted image   navijam za nosečkeeeeeeeeeeeeeee,dajmo naj se javi katera nova in pove veselo novičkoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 127
23.9.2008 11:09:24   
frula
Ola punce!! Long time no see user posted image  Kaj pa češ, če so vsi šefi iz dopustov in majo polno novih idej glede dela za nas navadne smrtnike..
Fragola - jest bi tut kar nehala na tvojem mestu, tko kot je rekla suzi.
Kako ste drugače? Vidim, da se pogovarjate o poroki - tut jest bi se ful rada poročila. Je pa moj user posted image  tut ful za, samo je rekel, da bo že on zrihtal kar se tiče zaprositve in vsega tega (je mal konzervativen tale mojmoj). Jest samo upam, da ga ne bom čakala več kot 5 let, ker se že mal vleče vse skupaj user posted image user posted image user posted image
Drugače sem končala z 2. ciklusom klomifena - ovulacija je bla v nedeljo al pa včeraj (nisem čist sigurna: sluz in dve črtici na O testu v nedeljo, včer sem pa mislila, da mi bo jajčnike razneslo), tko da sva oba dneva pridno user posted image . Zdej se pa pustimo presenetit - upam pa na najboljše seveda. Če pa ne bo nič, bo pa na vrsti potovanje v novembru. Obojega si ful želim, user posted image  še bolj, samo bo pa vsaj tolažilna nagrada, če se ne bo prijelo.
Fajn se imejte.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 128
23.9.2008 11:50:51   
little angel
fragola se strinjam s tem kar ti je napisala skustrana suzi. pa tudi jaz ti zelim cimvec foliklov in upam da ratauser posted image user posted image user posted image frula drzim pesti da se bo prijelo!!!

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 129
23.9.2008 11:51:28   
fragola
joj vidim tudi jaz da ste se pogovarjate o porokah, midva z mojim, sva se letos poročila junija!
Bilo je fenomenalno lepo, nepopisno, skratka še enkrat se bi poročila!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 130
23.9.2008 12:28:21   
tejčica30
Fragola, sem preveč firbec, če vprašam katerega junija? Midva sva se tudi, vendar par let nazaj. Morda sva na isti datum, midva sva izbrala prvi poletni dan.

Še vedno mi je poročni dan najlepši v življenju in čakam, da ga prekosi kakšno rojstvouser posted image .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 131
23.9.2008 12:36:37   
fragola
midva sva se 07.06.2008, res je najlepši dan in tudi midva čakava da ga prekosi rojstvo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 132
23.9.2008 15:08:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

lučka, šele novembra greš na IVF??

Ja, mi je rekel G, da moram počakati 3 user posted image  do naslednjega postopka. To pa bo novembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
23.9.2008 16:31:08   
Muca83
O punce, kako klepetate. Pa o tako lepi temi... poroka... user posted image Midva z mojim sva se lani za Božič zaročila, ampak je bila to bolj taka dolgoročna zaroka. Tako, da vprašanje, kdaj bo dejansko prišlo do poroke. Si nekako predstavljam, da naju bo kar naenkrat prijelo in bo padel usodni "da". user posted image

Drugače sem pa v nedeljo vzela zadnji klomifen (1 tbl/dan). Zdaj pa čakam na prave dneve. No ja, saj tudi sedaj na veliko user posted image ker je pač fino user posted image Sem pa tudi zelo vesela, ker nisem opazila nobenih stranskih učinkov, vsaj zaenkrat. Upam, da bo tudi klomifen moja rešitev, res mislim, da sem že na vrsti za user posted image No, da se popravim, vse smo na vrsti!

Me pa nekaj zanima - a je katera kdaj zraven klomifena pila čaj krvomočnice? Malo sem brala o tem, da klomifen stanjša sluznico in baje, da jo ta čaj debeli in zato razmišljam, če bi ga pila naslednji mesec, če ta mesec ne bo uspelo. Kakšne izkušnje?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 134
23.9.2008 16:46:50   
Sulfinija
Ojla!

No punce meni je danes sedmi dan po zadnji tabletki Klomifena,vendar glede na dolžino ciklusa bi naj mela plodne dneve najoblj med vikendom,in še sploh ne opazim kake sluzi kot pred O takole da upam,da tudi nama tokrat uspe.Če ne v tem krogu pa pač v drugem.Čakanje,zoprno čakanje...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 135
23.9.2008 16:48:04   
Sulfinija
O poroka,poroka kje je že tole???Nama je bilo letos pet let odkar sma poročena.Je minilo kot bi švignil.In prav nepozaben je bil tisti najin poročni dan.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 136
24.9.2008 7:29:20   
Anonimen
Dobro jutro.

Muca, jaz čaja ne pijem, ker itak jem Dabroston, ki mi pomaga odebeliti sluznico.

Punce, kje se potepate?? Neela, nf, fargi,.. Nič se ne javljate.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
24.9.2008 8:59:06   
sonček85
Jutro pikice!

Kako lepo vreme je danes-sonček sije in naj sije tudi sonček v vaših očeh in srčkih.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
24.9.2008 8:59:33   
little angel
jaz jem tudi zraven klomifena se duphaston

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
24.9.2008 9:05:55   
Anonimen
sonček, kako se počutiš??

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
24.9.2008 10:16:01   
sonček85
dobro ,samo danes me nekaj jezi.Pralni stroj mi noče bobna sukat in mi ni oželo perila kot bi morala-grrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image in sedaj sem lepo na roke vse ožela ,potem bomo pa videli  bom še enkrat probala ,čene pa pokličem serviserja.  Drugače sem pa dobro ,samo kolikor me danes boli grlo ko za znoret in komaj čakam da je ura 13.30 da grem k zdravniku.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
24.9.2008 12:26:39   
Anonimen
Punce, sedaj bom pa jezna!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image     user posted image    user posted image     user posted image    user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image    user posted image       user posted image     user posted image      user posted image     user posted image      user posted image    user posted image     user posted image    user posted image   user posted image      user posted image     user posted image    user posted image

Kaj se to pravi? Nikje ni nobene?

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
24.9.2008 12:30:20   
Anonimen
user posted image   user posted image   user posted image   Da se takoj javijo naslednje klomifenke: user posted image   user posted image
- miška,
- fargi,
- penca,
- lučka,
- neela,
- nf,
- jazzz,
- S1902,
- metulj,
- BEBIII,
- tinč,
- little angel,
- andre3a,
- sulfinija.

Če sem katero pozabila, se lahko vseeno javi!!!!!

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 24.9.2008 12:31:36 >

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
24.9.2008 12:31:02   
Sulfinija
Evo jaz sem tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.9.2008 12:33:55   
Anonimen
no, evo.. Vsaj nekdo me uboga!! user posted image   user posted image

Kako si Mojca? Si že popapcala klomifen za ta mesec? Kaj stranskih učinkov?

Neposredna povezava do sporočila: 145
24.9.2008 12:40:09   
Sulfinija
Skuštrana Suzi ja sem popapcala klomifen.Stranski učinki sedaj jih ni čakam vikend in O.Po izračunu in na dolžno ciklusa naj bi bila v petek,vendar danes je osmi dan ko sem nehala jemati Klomifen,vendar ni še sledov sluzi da bi bila že ovulacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
24.9.2008 12:47:12   
miska73
Evo, se javljam na raport.
Sem šele pred 20 minutami prišla do compa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
24.9.2008 13:05:13   
little angel
jaz sem tudi tukajuser posted image sem laufala malo pa nisem zmogla danes glih prevec kr se mi je kr nekaj vrtet zacelouser posted image drugace vsak dan prelaufam isto pot ampak danes pa res ni slo, upam da bo jutri bolje. drugace pa se 7 dni do pricakovane M....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 148
24.9.2008 13:08:18   
Anonimen
Sulfinija, a so te spremljali z UZ? Drugače pa špika tud mene ful redko, pa imam vedno nekje po 2 folikla, samo ta mesec sem imela 1.

miska, kako kaj napreduje tvoj IVF? (vsaj mislim, da greš na to??)

little angel, mogoče je pa to to?!?! Tud meni se je zadnjič zavrtelo malo po O. Še nikol v življenju se mi ni. Sam v mojem primeru je itak prehitro, da bi kaj sklepala.

Do moje M je še cca. 10-12 dni. Nimam pa nekega upanja. Danes me je začelo špikat, pa včeraj me je glava bolela + slabo mi je blo - migrena,.. Tako kot vedno pri PMS-ju.

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
24.9.2008 13:36:49   
miska73
miska, kako kaj napreduje tvoj IVF? (vsaj mislim, da greš na to??)

Danes sem šla po arcnije v KC.
Štartam s špikami čez dober teden, ko dobim M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?