|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
25.9.2008 14:22:58   
baci
        ne tako grdo user posted image mismisuser posted image                                             

user posted image mismisuser posted image                                                  

< Sporočilo je popravil baci -- 25.9.2008 14:23:30 >

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.9.2008 14:30:16   
želvica99
Evo sem se doma ustavila, da hitro preberem dobre novičke in evo, tale dan ni naš pa konc. Sem tko jezna pa žalostna, da ni besed.

Arneja tud pri naši "klapi" je blo tko, vsem ki smo sedele skupaj na ET ni ratalo. Kot da nas eden zaj....Sem že razmišljala takrat, kaj če je blo z gojišči kaj narobeuser posted image sj vem, da je to kr eno brezvezno obsojanje posodic za naše zarodke, ampak takrat ti res vse po glavi hodi.

Baci komentraji drugih so pa res tisto najslabše kar nas doleti. Jest sem prvič tud kar nekaj ljudem povedala, no pol mi je blo pa žal. Zdaj bom pa lagala na veliko, da sem zbolela, me sploh ne bruga, če pravjo, da ima laž krate noge.

Shuka lepo, da saj s tabo ok, si popravlo tole našo črno statistikouser posted image

Pa Mijavček nas bo kmal razveselil, komaj že čakam.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.9.2008 14:31:36   
marjetka cvetka
user posted image  Pija, Arneja, M.L.B.K., baci, mismis  user posted image  

Mislim, da je danes črni četrtek. Bejbike, zelo mi je žal, da to preživljate in poklanjam vsaki eno marjetico - rožico, ki vam bo enkrat v bližnji prihodnosti namesto ljubi me - ne ljubi me, pokazala noseča sem!!!! user posted image

Vsem tistim, ki pa so dodatno poleg user posted image  obremenjene še s tupo in glupo okolico pa naj povem sledeče:
tudi sama sem doživljala presenetljive odzive iz okolice in ne, nisem se sekirala zaredi opomb, temveč zato, kake glupe ljudi imam okoli sebe. Naj gredo vsa pametovanja in pripombe, ki niso na mestu, mimo vaših ušes.
Sem si pa konec pomladi obljubila, da ko bova šla v koncu letošnjega leta znova v postopek, za to ne bo nihče od bližnjih vedel, ker ni vredno zgubljati pozitivne energije na brezmejnih širinah človeške neumnosti.

Držite se in naj vam sonček zaceli rane in osuši solzice ter segreje došo in srce. Potem bo pa še objem partnerja na mestu!!!

user posted image user posted image user posted image

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.9.2008 14:34:39   
KIWI
Pozdrav punce!

Pa kaj je to res en zaj.... teden al kaj? Malo sem za nazaj prebrala, pa saj to ni res! Jaz sem se sicer malo pomirila, saj kaj pa čem, ne? Ampak neskončno žal mi je za vse vas, ki ste pristale na istem sr.... kot jaz.

BACI, PIJA, MLBK, kaj naj vam sploh rečem? Pobrale se bomo, ni kaj! Pa v nove boje! Sem klicala včeraj v bolnico, pa so rekli naj jutri lepo pridem kot sem naročena za test, pa dabroston dalje jem. Bomo vidli kaj bodo povedli.

Vsem pa še enkrat hvala za vzpodbudo, ostala bom na vezi in navijala za vse, ki so tega potrebne.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.9.2008 14:37:16   
KIWI
Ja ARNEJČI, ti pa še ne obupat no. Saj še nič ni odločeno!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.9.2008 14:40:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sedaj pa grem nazaj v službo.user posted image  Se beremo in pišemo včeraj.

Zvečer user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.9.2008 14:45:44   
zarja1
Glede tega al komu poveš al ne za postopek sem jaz full razdeljena. Meni ogromno pomeni, da imam ljudi ob sebi, ki me spodbujajo in posojajo ramo za zjokat.
Moji najbližji in ve ste meni nujno potrebne. Baci v moji službi vsi vedo in mi je lažje. No, vsi zaposleni ne, ampak moja služba.
Ko sem imela neupešna IUI sem to skrivala in jokala na wc. Postala sem preveč zagrenjena, zato sem spremenila stališče in zdaj vedo vsi. Tako mi je vsaj pretvarjanje sprišparano. Pa tud noben ne postavlja več glupih opazk, češ kaj vidva ne mislita met otrok, pa kolk si stara ti in tvoj pa nič...... Glede tašče pa saj morš njo tud razumet. Saj ti hoče le najboljše, to dobo njeni vnukci, sam eni enostavno ne znajo pravih besed v pravem trenutku najt. Zato Baci....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.9.2008 14:47:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.9.2008 14:48:46   
mateja_goljev
ojla punce. mene lahko date na seznam aktivnih. pikanje začnem 27.09; prvi UZ imam 13.10.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.9.2008 14:58:15   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Glede tega al komu poveš al ne za postopek sem jaz full razdeljena. Meni ogromno pomeni, da imam ljudi ob sebi, ki me spodbujajo in posojajo ramo za zjokat.
Moji najbližji in ve ste meni nujno potrebne. Baci v moji službi vsi vedo in mi je lažje. No, vsi zaposleni ne, ampak moja služba.
Ko sem imela neupešna IUI sem to skrivala in jokala na wc. Postala sem preveč zagrenjena, zato sem spremenila stališče in zdaj vedo vsi. Tako mi je vsaj pretvarjanje sprišparano. Pa tud noben ne postavlja več glupih opazk, češ kaj vidva ne mislita met otrok, pa kolk si stara ti in tvoj pa nič...... Glede tašče pa saj morš njo tud razumet. Saj ti hoče le najboljše, to dobo njeni vnukci, sam eni enostavno ne znajo pravih besed v pravem trenutku najt. Zato Baci....user posted image

Jaz se držim istih načel, pa mi je tudi veliko lažje.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.9.2008 15:08:08   
kajsica
Miška 73, jaz se raje pikam zvečer, ker imam še kar negativne posledice po tej moji kombinaciji in potem tisto najhujše prespim.

Ma men se danes sploh ne da sodelovati tu gor, ker je tolk grdi dan.user posted image user posted image  Babike držite se!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.9.2008 15:11:16   
baci
hvala bogu,da imate okoli ljudi ki ne sprašujejo glupih vprašanj!
moja tašča pa še živi v starem sistemu,kjer je ženska kriva da ne mora imet otrok,mislim da sem s tem vse povedala!

sem pa se odločla,da naslednji postopek,ne povem nobenemu,seveda vam,ker mi telefon v enem zvoni,in mi vsi govorijo naj bom mirna in tega mi ni res poslušat,kako se jim smilim!
dovolj je že .da nama ni uspelo,ne pa da se jim še smilim!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.9.2008 15:23:33   
gospodarica
pa sej ne morem verjet kaj sem prebrala,kar na jok mi greuser posted image
ampak babike ne obupat....zdej lepo k sebi prit in se sprijaznit pol pa s polno paro naprej!!!!
ne se predat...user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.9.2008 15:39:29   
marjetka cvetka
Baci absolutno te razumem, ker sem slišala že sledeče pripombe:

- jaz sem kriva, ker je to ženska domena - rojevanje - pa sem jim odgovorila, da sem kriva samo s tem, ker nočem lubija zamenjati za drugega, ki bi bil morda ploden, a niti 1% tako pozoren in ljubeč, kot je moj
- mama, očitno prevzeta od kakega dokumentarca user posted image  je rekla, da če bi lahko, bi mi ona dala kako jajčece user posted image user posted image , kot da jih sama nimam dovolj user posted image user posted image user posted image  dobro da še očeta ne gre naštimavat, da bi dal kako seme user posted image user posted image user posted image
- morda pa sedaj ne uspe, počakajta z OBMP še 5 let - aham, a takrat bom imela pa bolj mladostno telo in bom lažje prenašala hormonske terapije pa nosečnost, pa ...
- OBMP pa ni naraven postopek, to se ne bi smelo delati - Že Bog noče, da uspe! Ta mi je pa kronska!!!! Sej mleko v tetrapaku tudi ni več naravno, da ne govorim o kruhu, ki se ga kupi v trgovini, pa ... ??? In da ne govorim o obstoju Boga. Če je Bog dovolil tak znanstveni napredek, je to verjetno z razlogom - in potem so določeni fanatiki obnemeli.
- verjetno pa tvoj ni pravi zate, se vidi, ker .... sigurno psihično noče postati oče in biti vezan s tabo..... KRETENIIIII - morda so nama pa le fovš, ker se imava tako lepo, pa čeprav nimava otrok!!!

Ah, saj vem, da sem si dala duška, samo tele današnje novice so me tako razpenile in upam, da se bodo vaši bližnji in dalnji vsaj danes in v prihodnjih dneh znali obnašati bolje in ne kot slov v trgovini s porcelanom.

lep dam vsem, pa naj bo s sončkom obsijan in z rožicami postlan!

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.9.2008 15:48:45   
miska73
Baci, marjetka
Na srečo jaz nisem obdana z ljudmi, ki bi kaj podobnega izjavili. Vsaj zaenkrat še ne.
Me je pa kar groza, ko prebiram takale stvari.

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.9.2008 15:53:05   
stijan
user posted image  baci,pija,mblk ,res ni fer ,sem res mislila ,da bo danes en super dan,zdaj  pa to!Za pripombe drugih ,pa sem tudi jaz na začetku skrivala in nisem vedela kaj naj komu odgovorim ,ko mi je kako glupo vprašanje postavo,no ampak to obdobje je mimo,zdaj vedo vsi  in mi je veliko lažje ker tudi tistih čudnih vprašanj ni. Držite se saj smo me pogumne pupe.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.9.2008 16:09:43   
GITA14
ma kaj jz to berem, to je pa res en žalosten četrtek, pa toliko sem mislila na vas in držala pesti
objemček vsem vam mislim na vas

js pa od včeraj grejem dve pikici

rada vas mam

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 591
25.9.2008 16:17:44   
mismis

user posted image
  user posted image  

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 25.09.
Pika74 - UZ
Goldy - punkcija

Petek, 26.09.
Sabsa - UZ

Sobota, 27.09.
Kicsi - ET

Ponedeljek, 29.09.
Kajsica - UZ
Zarja1 - UZ

Torek, 30.09.
gospodarica - UZ

Torek, 07.10.
Gigi1- UZ
Netka34 - UZ

Ponedeljek, 13.10.
Matjea.Goljev - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image       

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 26.09.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 29.09.
Shuka - morfologija

Torek, 30.09.
Sonček85 - pregled

Četrtek, 02.10.
LaraLight - UZ

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

OBJEMČKOMETER

user posted image   Oktavija  user posted image
user posted image    gospodarica   user posted image
user posted image  Blanč user posted image
user posted image   T1979 user posted image
user posted image  Kiwi user posted image
user posted image Pija76 user posted image
user posted image  mismis user posted image
user posted image  Baci user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

M.L.B.K. greje     user posted image user posted image   test 26.09.2008
Ozone greje    user posted image   test 26.09.2008
Arneja greje     user posted image user posted image test 29.09.2008
Stijan greje    user posted image user posted image   test 29.09.2008
Dajamaja greje    user posted image user posted image user posted image test 30.09.2008
Sisy greje   user posted image   test 02.10.2008
Obayifo greje  user posted image ?   test 02.10.2008
Mojsonček greje user posted image user posted image test 06.10.2008
Mandreja greje  user posted image user posted image test 07.10.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image test 10.10.2008

user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič, ET 13.9.)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, ET 15.9)
  • Dajamaja (dr. Reš)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš, ET 12.9.)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ) 
  • mojsonček (1. IVF, dr. Reš, PO, ET 22.9.)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI, špikanje 27.9.)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ, špikanje 24.09.)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, zamrznjenčki) 
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,) 
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO,dr.Reš)
  • Sisy (3.IVF, dr. Reš, ET 18.9.)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ) 
  • anci banci (1.IVF, dr. Reš, 30.9. pogovor)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 30.09. posvet)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Hope2user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image   , dakec user posted image   user posted image   ,  Ameliauser posted image , Goldfish
    user posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image   , Mijavček user posted image , Špelka12 ,  Konina  user posted image user posted image user posted image , Mavrica72 user posted image  , Zvezdicauser posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turist user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85   user posted image   
Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE SEPTEMBER user posted image    

user posted image    Dobrovoljčica (PO) 

user posted image     Ledenka (N)

user posted image    LaraLight (PO)

user posted image   Bozza (PO)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.9.2008 16:18:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

ma kaj jz to berem, to je pa res en žalosten četrtek, pa toliko sem mislila na vas in držala pesti
objemček vsem vam mislim na vas

rada vas mam

Gita, čestitke za dve pikici, lepo ju grej, da bo čez 14. dni plusek user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.9.2008 16:52:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

hvala bogu,da imate okoli ljudi ki ne sprašujejo glupih vprašanj!
moja tašča pa še živi v starem sistemu,kjer je ženska kriva da ne mora imet otrok,mislim da sem s tem vse povedala!

sem pa se odločla,da naslednji postopek,ne povem nobenemu,seveda vam,ker mi telefon v enem zvoni,in mi vsi govorijo naj bom mirna in tega mi ni res poslušat,kako se jim smilim!
dovolj je že .da nama ni uspelo,ne pa da se jim še smilim!!!

sorry Baci, ...

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.9.2008 16:53:09   
taraji
Mismis - no, tudi mene lahko daš na objemčkometer - sem sklenila, da grem jutri zjutraj še na krvnega - ja še enkrat me je treba s kladvom po glavi, pa mi ne bo treba, ker moja draga user posted image me nikdar ne razočara - ne daj bože, da bi slučajno kakšen mesec kakšno urico zamudila - no seveda ni niti ta mesec - takoda....

Pija, baci, mismisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma res dan za v kanto ga vreči.

Drage moje - hvala vsem za spodbudo, objemčke, pesti....DOBRO SE Z DOBRIM VRAČA in vsem nam se bo enkrat to poplačalo

La vita e bella

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.9.2008 16:57:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

Baci absolutno te razumem, ker sem slišala že sledeče pripombe:

- jaz sem kriva, ker je to ženska domena - rojevanje - pa sem jim odgovorila, da sem kriva samo s tem, ker nočem lubija zamenjati za drugega, ki bi bil morda ploden, a niti 1% tako pozoren in ljubeč, kot je moj
- mama, očitno prevzeta od kakega dokumentarca user posted image  je rekla, da če bi lahko, bi mi ona dala kako jajčece user posted image user posted image , kot da jih sama nimam dovolj user posted image user posted image user posted image  dobro da še očeta ne gre naštimavat, da bi dal kako seme user posted image user posted image user posted image
- morda pa sedaj ne uspe, počakajta z OBMP še 5 let - aham, a takrat bom imela pa bolj mladostno telo in bom lažje prenašala hormonske terapije pa nosečnost, pa ...
- OBMP pa ni naraven postopek, to se ne bi smelo delati - Že Bog noče, da uspe! Ta mi je pa kronska!!!! Sej mleko v tetrapaku tudi ni več naravno, da ne govorim o kruhu, ki se ga kupi v trgovini, pa ... ??? In da ne govorim o obstoju Boga. Če je Bog dovolil tak znanstveni napredek, je to verjetno z razlogom - in potem so določeni fanatiki obnemeli.
- verjetno pa tvoj ni pravi zate, se vidi, ker .... sigurno psihično noče postati oče in biti vezan s tabo..... KRETENIIIII - morda so nama pa le fovš, ker se imava tako lepo, pa čeprav nimava otrok!!!

Ah, saj vem, da sem si dala duška, samo tele današnje novice so me tako razpenile in upam, da se bodo vaši bližnji in dalnji vsaj danes in v prihodnjih dneh znali obnašati bolje in ne kot slov v trgovini s porcelanom.

lep dam vsem, pa naj bo s sončkom obsijan in z rožicami postlan!

oprosti, ker moje izkušnje niso take nisem sploh vedla, da je kaj takega mogoče. Mislim take izjave so pa više k vsega. Pa kaj ta folk še pod kamnom živi? Res sorry na moje prejšnje komentarje, če bi poznala take situacije bi bla tiho. Nisem vedla oziroma sploh si ne znam predstavljat. Jaz sem tolk energičen in hiper človk, da bi jim verjetno glave potrgala.....Zdaj me pa je pogrelo!!!!! KRETENI ZARUKANI!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.9.2008 17:31:16   
zarja1
rada vas mam

Gita user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.9.2008 18:04:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pikovitek, o, kmalu se bova tudi medve ugledaleuser posted image ...bitje simpatično in ženka od unga tanajboljšga, ki nas je z obvoznico rešu!user posted image

Punce grem na teren, se beremo kasnejeuser posted image

Si pa facauser posted image user posted image user posted image  Lav ju tuuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.9.2008 18:09:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

rada vas mam

Gita user posted image user posted image user posted image

lepo Gitauser posted image ...super, lepo se crtajteuser posted image user posted image user posted image ...naj bo čez 13 dni plus in potem čez 36 tednov najlepši otročki!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.9.2008 18:10:20   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pikovitek, o, kmalu se bova tudi medve ugledaleuser posted image ...bitje simpatično in ženka od unga tanajboljšga, ki nas je z obvoznico rešu!user posted image

Punce grem na teren, se beremo kasnejeuser posted image

Si pa facauser posted image user posted image user posted image  Lav ju tuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!