Alina_alin
|
u,ste pa danes veliko napisale, sem vas komaj uspela prebrat. Še dobro, da Tjaška pridno spi - se do sedaj še 1x ni zbudila- kamilice delujejo Naše zdravje: ponoči se je zbujala ful in jokcala pogosto, 2x pa je kričala, se zvijala po 15 min, tako, da sem bila v sekundi čist budna. Ni pomagala zizika, nošenje, nič, obračanje, nič. Kričala v nulo od bolečin. Sem že na koncu kar jaz zraven jokala, ker je bilo res grozno. Čisto drugi jok. Zjutraj, ko se je zbudila,sem naju v 10 min porihtala in gas v ZD na pregled (vedela, sem da naša P ne dela, pa gremo k drugi- da razčistimo, zakaj taki jok ponoči). Pridem tja v sprejemno, mi pove,katera P dela, rečem ok. Me opozori, da bo za počakat (midve pa sva bile že tam 8.00- da še ne bo gužve), da je gužva. In da ob 9h začne delat še drugi P - lahko da greva na sprehod in prideva ob 9.00 k onemu drugemu. Čudno jo pogledam - saj je še 1 ura do takat. Pa se odločim,da bova počakali v čakalnici pri P, ki že dela - saj je bilo tam "samo" 4-5 otrok pred nama. Ampak ura je bila 9.15, ko sva midve prišle do sestre, se slečt. In tam pri sestri sva čakali 15 min, pa ni bil not nobeden. Sestra mi skomigne z rameni, kao: žal je tako. In končno se odprejo vrata in naju pokliče naprej. Mislim... sledil je pregled 2-minutni. Diagnoza: začetek vnetja d uhice, tudi žrelo malo rdečkasto. AB. Pri odhodu me sestra "potolaži", da tako pri tej P je: gre zelooo počasi. Torej, čakali sva 1,5 ure, za 2 minutni pregled, pred nama so bili pa samo 4 ali 5 otrok. Ženska na hitro pregleda, nato pa je sama v ordinaciji in traaaja, preden pokliče naslednjega. Eh, sem bila jezna ko . Ko sva se peljale domov, je zaspala, ker je bila tako zaspana. In potem je bila cel dan dobre volje, nič tt, skor nič ni teklo z noska. Sem se cel dan spraševala al naj ji sploh dam AB- ker imava 2x na dan sem čakala večer, da ji dam prvič, da imava potem normalne ure za dajat. NIsem mislila. Potem zvečer pa vidim, da si je parkrat cuknila desno uhico in vročino je imela 36,9. Sem sklepala, da bo šla še gor in sem se odločila, da ji začnem dajat AB. U, sem napisala zdaj cel roman. Saj lahko preskočite...