Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 9:51:49
|
|
|
|
janja 27
|
VSE NAJBOLJŠE BINO
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 11:11:47
|
|
|
|
mml
|
bino naj bo tale dan samo zate, takšen kot si ga sama želiš, leto pa naj bo veselo in s čim manj skrbmi in polno veselja, sreče in zadovoljnih nasmehov in iskric v očeh...VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 12:28:52
|
|
|
|
Nana Liza
|
Bino! Želimo ti vse najboljše za tvoj rojstni dan, čim manj skrbi in ostani še naprej tak sonček kot si! Ela, Tevž, NL.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 14:41:54
|
|
|
|
šnucika
|
Vse najboljše, draga bino!
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 21:03:52
|
|
|
|
mml
|
No tako...pa bo en teden mir pred mano...le glejte, da boste pridno čvekale, da vas v ponedeljek ne najdem nadrugi strani Smo uspešno stlačili vso prtljago v dve ne prehudo velika kovčka, tako da sem prav ponosna Zdaj pa spravim spet otroke in po tem še sebe, ker jutri je treba vstati ob 6.15...ker moramo biti na letališču ob 7.30... Lepo lepo se imejte
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 21:31:13
|
|
|
|
Nana Liza
|
mml - želim vam prijeten let in še prijetnejše zaslužene počitnice.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 21:38:11
|
|
|
|
cuma
|
Draga Bino, Vse najboljše za tvoj rojstni dan! Želim ti veliko sončnih in nasmejanih dni ter čimmanj skrbi ! En objem iz Izole Cuma, Ema in Tinkara Vse: Najlepša hvala za lepe želje .... Tinka je prav vse slikice pogledala z veseljem in se čudila Uaaaaaau .... Prvi rojstni dan je praznovala na bolniški, kjer je še vedno ker smrka in kašlja, da ji ne bi bilo dolgčas pa se ji je pridružila še Ema .... mml: sreeeečno pot, lepo se imejte in hvala še enkrat ! Sem spala samo 3 ure in delovna nedelja se mi kar pozna, tako da grem kar spat ... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.9.2008 22:08:05
|
|
|
|
šnucika
|
mml - lepe počitnice,uživajte!! cuma - da bi šmrkava noska čimprej ozdravela!Tudi Živa nekam preveč kiha....pa jaz tudi...no,zase sumim alergijo. Lahko noč in prijeten začetek novega tedna želim!
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 7:06:11
|
|
|
|
ac
|
Dobro jutro in najprej ena za vse. Potem pa, sicer z zamudo, a toliko bolj iz srca, VSE NAJBOLJŠE Tinkara za 1. svečko! Bodi zdrava in zadovoljna! In pa, seveda, VSE NAJBOLJŠE naša Bino! Uživaj življenje in bodi še naprej tak sonček! Jaz sem pa vsa nekam utrujena. Tako, da me tudi navdušenje nad službo mineva, si prav želim biti kakšen teden doma, malo v brezdelju, da bi si potem spet z veseljem prišla sem. Jutri imam pregled, pa si bom verjetno kar cel dan vzela frej in šla potem domov še malo počivat. Drugače pa moram zdržat še do sredine novembra.... No, skratka, bom nehala jamrat . Imejte se lepo!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 7:30:27
|
|
|
|
lonja
|
Jutroooooo, Ac, hvala za kavo . Ja, utrujenost pa mene spremlja tudi že kr nekaj časa, tako da se ne čudi preveč. Vsak dan samo razmišljam, kdaj bi lahko pobegnila domov za kakšno uro malo v ležečki. Ta teden si načrtujem malo razbiti z dnevom dopusta v četrtek, ker mi je teden resnično predolg v takšnem obsegu, mislim 5 dni. Pa spet so se mi začeli tisti pogosti odhodi na WC, me zgleda ''žoka'' direkt v mehur. Mml, kot sem ti že napisala, lepe počitnice , fajn si spočijte, si kaj lepega privoščite, me te bomo tu zelo pogrešale, ampak bom skrbela za naše ''dvigovanje'' na front page . Pa upam, da mi bodo mal pomagale tudi ostale. Štajerke, lepo, da ste uživale na čveku in večerji. Kje ste pa Jano73 zgubile, da ni prišla. A pol se tudi vas izogiba, ne samo nas Ljubljančank ? Bino, upam, da si lepo praznovala in da so ti tvoje princeske in princ naredile lep dan . Kako delaš ta teden, da se vsaj kaj slišiva, nočem ti zvonit med tvojo službo. NRMM, a boš kaj v Ljubljani te dni? Gremo na kakšno kavo? Aklimatizacija uspela al je kdo omagal ? Ostale, zbudite se in kaj napisat!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 9:37:40
|
|
|
|
Izabela_
|
Dobro jutro! Najprej zamujene čestitke, a zato nič manj od srca: Tinkara: in Bino: Upam, da sta lepo praznovali! Tinka, čimprej se dokončno pozdravi! Mml: zdaj si sicer že v zraku, pa vseeno ti telepatsko želim veliko sonca, toplega morja in lepih počitnic. Uživajte! Nosečnici Ac in Lonja: omislita si kakšen dopust, da vama bo lažje. Drugače pa vse čestitke, da tako pridno hodita v službo. Mi smo šli pa včeraj na koncert Nece Falk - Mačka Murija na Pikin festival. Matevž je tako užival, da ni za povedat. Ko smo šli mimo pevke, je začel vpiti "Lej Neco Falk!" in potem sta si mahala in se smejala. Doma imamo namreč njen koncert iz Križank in jo dobro pozna. Tudi svoji plišasti muci je dal ime Neca. Cel vikend smo bili tudi brez plenic in tudi ponoči je zdaj že mislim da tretjo noč zapored bila suha. Napredujemo!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 12:02:04
|
|
|
|
Izabela_
|
Pa pejmo spet mal na prvo stran!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 13:40:50
|
|
|
|
tinas
|
ojla, mi vsi po vrsti prehlajeni, a se ne damo! Mene danes spet malo bolj praska po grlu. sem se spomnila na smrekove vršičke in jih bom danes šla kupit v lekarno pa se bomo vsi sladkali. Lia je šla danes zelo korajžno v vrtec, ni nič jokala, tudi potem ni nič baje. je malo več pojedla in je tudi sama rekla, da bo jutri spala. Zdaj se igra v peskovniku (peskovnik je ZAKON!) se tudi celo ura sama zamoti. Ma sploh je pridna za se zamotit. Veliko se sama igra in tudi v avtu je pridna, tudi če ne zaspi nič ne nerga, neki se pogovarja sama s sabo, gleda ven, prebere kakšno knjigo ali kaj nariše, pa je! po kosilu jo odtransportiram k tadrugi noni, bosta šle na 'čudoviti togodan'. jaz pa malo v šoping. jesen je tu, ni kaj! Lia ima sicer FULLLLLL stvari, ker vse povirba od sestrične. jaz pa nobena sestrične nič ne da , torej..... včeraj smo izvedli izlet na obalo. smo hoteli it gledat barke v Izolo na sejem (moj je mahnjen). Na koncu smo tako dolgo jedli, da se je sejem že zapiral, pa je potem skočil sam, mi smo šli pa še na eno kavico, da ga ne bi preveč ovirali. Tisto barko, ki bi jo jaz imela pa sem itak videla čez ograjo! tudi z moje strani: VSE NAJBOLJŠE TINKA! VSE NAJBOLJŠE BINO! jaz pa poznam eno sošolko in enega sošolca od Bine! upam, da bo kmalu nehala jokat in da boste vse zdrave in zadovoljne! MML, uživaj na dopustu! NRMM, WB! nosečke, počivat malo! Izabela, za gradnjo! vsem ostalim lep pozdrav! grem, kosilce kliče! (še ena prednost pisarne doma!) pa-pa t
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 13:52:55
|
|
|
|
Izabela_
|
grem, kosilce kliče! (še ena prednost pisarne doma!) Tina, menjam tvojo pisarno za mojo. Lep pogled na kamniške hribe, v naravi, vendar nihče nič ne skuha!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 15:00:35
|
|
|
|
Kofi
|
Hej punce Kak hudiča vi prilepite take lepe slikice...pa jaz sem nesposobna! Kovačeva kobila je vedno bosa, ker je kovač nesposoben al kaj!
< Sporočilo je popravil pegica1 -- 22.9.2008 15:01:29 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 15:21:51
|
|
|
|
Izabela_
|
Ma, a misliš tele Happy Birthday? Če je objavljena slika na internetu, enostavno klikneš na desni gumb na njej, Copy, potem pa Paste v svoje sporočilo.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 15:36:53
|
|
|
|
tinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinas jaz pa nobena sestrične nič ne da , torej..... halo, kaj je to zaen stavek!!!!!!! a se ne da več popravljat, al kaj?! no, upam, da ste razumele, kaj sem hotela povedat (meni nobena sestrična nič ne da) pa-pa t
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 16:16:58
|
|
|
|
Kofi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_ Ma, a misliš tele Happy Birthday? Če je objavljena slika na internetu, enostavno klikneš na desni gumb na njej, Copy, potem pa Paste v svoje sporočilo. meni ne gre pa če se ubijem Morem imet neke čudne nastavitve v varnosti al kaj podobnega...mojega morem mal sem na RR poslat, da mi to poštudira...ful lepe slikice objavljate!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 17:43:18
|
|
|
|
janja 27
|
ojla pupe danes sem bla na pregledu mi je vzel bris za baketrijo in me mal potipal s prsti in je rekel da že čuti glavico tko da sem naročena v nedeljo v porodnišnico na ctg in mende bova šla kr rodit me je kr mal šokiral z izjavo ja no zdej bom pa paniko tle zganjala do nedelje no v galvnem upam da bom res kmalu držala svojo štručko v naročju sva se pa zmenla za ime in če bo vse ok bo METKA tinas je bil mal smešen stavek ja sam po moje smo kapirale mml verjetno uživa sto na uro na morju pegica če ti neče kopirat slike direkt z neta pejdi na stran shrani.si tam si shraniš slikice in daš kopiraj na forum sedaj pa vam naša manca nekaj sporoča: uujji88čččllkkjjmmmnnbbvccyggggggfgvvhgg3211001447//*---*/*---- dešifrirajte pa same ,mjggz7uz7-m ,mjujjnbvcxyedsdffdfs
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 21:01:47
|
|
|
|
Kofi
|
Evo kaj sem hotla pripopat...pa še to ne vem kak mi je uspelo... Bino, vse naj naj ! Od Neli rožice... ...v nedeljo je pela zjutraj pesmico: jaz pa grem na zeleno travco trgat rožce za mojo mamco...poleg pa to narisala me je skor kap! Vsak dan nekaj novega torej...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 22.9.2008 21:14:53
|
|
|
|
NRMM
|
Pegica to si pa ful dober prilepla
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 23.9.2008 7:25:45
|
|
|
|
šnucika
|
Dobro jutro! Ta teden delam popoldan,tako mi dnevi še hiteje minejo.... Živa je prehlajena,iz noska ji močno teče in posledično je slabo razpoložena,ponoči nemirno spi. Letos sem kar pozabila na njene vitaminske dodatke.Tako,da moram danes nabaviti sirup čebelica Maja in Ehinax bimbi. Se boste letos cepili proti gripi? Lep dan...sedaj smo že v jeseni
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 23.9.2008 7:42:34
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Dobro jutro! Ena velika za vse! Vsebina po izbiri Hvala za lepe želje. Mi je bilo res lepo, ko sem videla, da tudi ve mislite name. Vsaki en velik . Sem vas želela povabit na kakšno tortico pa smo na bolniški. Bina je zopet zbolela in se ji je dihanje zelo poslabšalo tako, da sem v nedeljo namesto o praznovanju, ob 4-ih razmišljala al naj jo peljem v pediatrično al k dežurnemu zdravniku. Sem se odločila za dežurnega, ker drugače bi jo obdržali na kliniki potem mi pa bolniška ne pripada. Pa najbrž mi ni treba omeniti, da smo do petka spet same Beti tudi nekaj smrka... lonja: ti kar pokliči, bom do petka doma Lahko prideš tudi k meni v oskrbo mml: mislim na vas in vam uživanje privoščim 100/h pegica1: mogoče pa imaš Mozillo, pa zato ne gre Meni tudi nagaja. tinas: veš, jaz Bininih "sošolcev" še ne poznam, samo ene par in so pravi sončki. Imamo v soboto piknik, ki pa se ga mi ne bomo mogli udeležit. Kdaj pridete v LJ? A čakate na naš peskovnik? Hitro se pozdravite. Izabela_: sem imela v soboto en seminar fotografije, ki naj bi ga častil MOL . Sem predavatelju na koncu rekla, da ga nič ne krivim, ker si je seminar vsak predstavljal po svoje. Vprašala sem ga, kako bi bilo njemu kot prvošolčku, ki bi v enem dnevu spoznal obe veliki in mali abecedi, bi mu pokazali kako se bere in bi jaz v zadnji uri od njega zahtevala esej Mi je bilo zelo zanimivi, sem zelo tehnični tip, pa vendar je bilo vsega preveč. Toda moja želja še ostaja predvsem, ko se spomnim na tvoje fotografije. ac: tudi ti lahko prideš v varstvo Nana Liza: sem imela v planu, da te kaj pokličem, da bi se dobile na kakšni kavi, pa izgleda ne bo šlo. Kako si kaj s časom naslednji teden? šnucika: moje stiskanje pesti ima še rok uporabe janja27: naj ti čas, do stiskanja Metke hitro mine NRMM: kdaj pa ti prideš? za srečanje. Grem malo animirat B&B, da bosta bolj mirni
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 23.9.2008 7:44:40
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Sem se ravnala po nasvetu NL in so tudi meni izginili smeški, no vsaj tekst je ostal. Pa pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......