|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
25.9.2008 12:42:13   
gajka
Se še jaz malo javljam. Vidim, da vas je dež notri zadržal in pridno čvekate. user posted image

Midva sva dobro nazaj od P, smo imeli UZ kolkov. Seveda je vse b.p.! user posted image Sploh ne vem, zakaj sem pred porodom kupila celo povijalne plenice, pa jih še enkrat nisem iz omare potegnila. user posted image No, ja, je itak bolje tako, kajne? user posted image Drugače pa je Rok dobil soor po jezičku user posted image in že 2 dni pridno uporabljamo Daktarin gel. Se je prav poznalo, da ga nekaj matra, ker se že nekaj dni ponoči ful pogosto zbuja, danes pa je končno že spet spal dobre 4 ure v kosu. Upam, da se čim prej pozdravi! user posted image

Zoja Miša - user posted image in vsa čast za toliko pozitivne energije! user posted image

Pablo - lepo, da me pogrešaš, ampak saj se samo včeraj nisem javila. user posted image Pa user posted image za jedilnico. Midva še vedno nimava jedilne mize in stolov ter elementov v dnevni. Naju je Rok takrat malo prehitel, zdaj pa tako težko po salonih hodiva. user posted image

tejkaz - user posted image za uživanje v vožnji! Boš videla, kako je človek neodvisen, ko ima izpit in ni treba nikogar prosit, da te kam pelje.

Punce tiste k dojite, kdaj ste ta rdečo dobile no sej men je kul da je še ni

Jaz je še nisem dobila. Pa je Rok star že 2 meseca in 10 dni. Saj tudi prav, ker še ne nameravam kar takoj začet delat na naslednjem user posted image . user posted image

Kaj delate medtem ko hranite svoje otročičke? Jih samo gledate in opazujete ali kaj?

Včasih se pogovarjam z njim in ga vzpodbujam, včasih sem tiho in ga samo gledam, včasih gledam TV, surfam po netu, se pogovarjam z user posted image ...

Pa še Rok 15 min nazaj na igralni blazini:
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.9.2008 12:43:33 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
25.9.2008 12:44:05   
bella02
naty zrihta mleko, moj tašča pa zelenjavo priskrbi  user posted image . Mamo še kakšnega mesarja v klubu? user posted image user posted image user posted image

Naša še spi, bo se pa počasi zbudila. Grem sesat in verjetno bo kmalu budnica. Danes sem razkrila pomen petelinjega zajtrka in moram rečt, da za spremembo zelo paše  user posted image .

Zoja Miša, zato smo tu user posted image user posted image user posted image

tatly, ti ne znam svetovat. Lahko je zamešala noč in dan, pojma nimam

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
25.9.2008 12:54:49   
gajka
A katera ve, ali je nujno potrebno da se KT začne jemati prvi dan M? Ker tele cerazete se jemlje tudi med M tako da po mojem ni tako nujno potrebno. No, saj jaz jih danes dobim, bom prebrala navodila.

Meni je G rekla, da lahko te Cerazette kar takoj začnem jemat (jemlje se jih brez prekinitve), čeprav pa v navodilih piše, da naj bi počakala na prvi dan M. user posted image   Jaz imam sicer 3 škatlice že doma, ampak bom vseeno počakala do prve M, do takrat bova pa staro zalogo kondomov porabila. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.9.2008 12:56:03 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
25.9.2008 12:57:48   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

. Danes sem razkrila pomen petelinjega zajtrka in moram rečt, da za spremembo zelo paše  user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ti prov fouš user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tko munjena proti jutru, da komajda sama zase vem, kaj šele, da bi si omislila petelinji zajtrk user posted image user posted image user posted image .

Vilika mamice so zlate, ja user posted image . Tusi moja je zlata vredna. NAjbolj mi je všeč, da ji ni treba nobene stvari povedat, pokazat...ona vse obvlada....user posted image  PA moja sestra je ista. Čeprav ima šele 18 let, ji totlano vse zaupam v zvezi z otročki. Mi je med počitnicami ogromno pomagala. user posted image  Sem hotla še reč, da pazi nase in upoštevaj navodila dohtarjev user posted image

Glede oblačil ste se pogovarjale. NAša dva večinoma nosita 62. Nekatere stvari že 68. Nekatere še 56. Čist odvisno je, v kateri trgovini je oblekca kupljena. H&Move stavri so malce večje in veliko jima je še 56 prav, čeprav imata že 58 in 59 cm.

gajka, bravo za kolke user posted image user posted image user posted image  Tud meni povijalne pleničke samo stojijo v omari. Čist nove - samo oprane so.

Punce, kaj boste storile z oblekcami, ki jih vaši user posted image  prerastejo? JAz sem pri Filipu vse spravila in mi sedaj vse prav pride. Ker smo zaključili z otročki, razmišljam, da bom stvari prodala. Si bom kar album naredila in poslikala oblekce ter ponudila. Mogoče bo pa kdo kupiluser posted image

Ta rdeče hvala bogu še nisem dobila. Sem pa imela prejšnji teden nek čuden izcedek rjavkaste barveuser posted image  Po moje se počasi pripravlja na obisk user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
25.9.2008 13:00:58   
tejkaz
Sayuri, jaz jih še ne bom prodala. Res je najbolje da si narediš album (www.moj-album.com) in jih na mamini čvekalnici pod Otroška oprema prodaš. Presenečena boš, koliko kupujejo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.9.2008 13:01:52   
sayuri
Mi zna katera pomagat pri eni tehnični zadevi? Tile smeški mi sploh ne delajo. Vidim jih, lahko jih uporabljam, ne vidim pa njihovega premikanja. Recimo tale user posted image  bi moral ploskat. Jaz ga pa vidim sam z dvignjenimi rokami. Isto je s smeški iz drugih strani. Ne vidim migetanja user posted image . A katera ve, kaj moram kje nastavit v računalniku?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.9.2008 13:02:12   
gajka
Pa še eno vprašanje od mene. A so še kateri zdaj začeli lasje na veliko izpadat? A se vam kaj bolj mastijo? Meni med user posted image niso skoraj nič izpadali, se zelo malo mastili in sem bila glede tega res srečna. Zdaj pa se hitro zmastijo, izpadajo pa tako, da jih je kar naprej povsod polno! user posted image Bom kmalu taka v glavo kot Rok! user posted image Samo njemu so zdaj začeli že na veliko novi laski poganjat...

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.9.2008 13:05:22 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.9.2008 13:08:02   
gajka

Punce, kaj boste storile z oblekcami, ki jih vaši user posted image  prerastejo?

Pri nas jih bomo kar obdržali še za kakšnega novega user posted image . user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
25.9.2008 13:09:45   
tatly
nevem ce je menjala dan in noc..ker je do 3 dni nazaj full lepo spala ponoci

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.9.2008 13:10:54   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Punce, kaj boste storile z oblekcami, ki jih vaši user posted image  prerastejo?

Pri nas jih bomo kar obdržali še za kakšnega novega user posted image . user posted image

enakouser posted image in čimprejuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.9.2008 13:11:58   
anita goitan
me2 sva iz sprehoda, 2 urci ble zuni, zdej spet mal dežek gre, jaz pa šibam pečt biskvit z višnjami brez jajc in mlekauser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.9.2008 13:12:25   
tejkaz
Gajka, meni še niso začeli izpadat, ampak je normalno, da izpadajo. V nosečnosti so se ti zgositi, zdaj pa izpadajo.

Sayuri, nimam pojma, jaz jih vidim kako ploskajo in migetajo, ko pa pišem post so pa pri miru.

Moja dva sta mrknila.
Eden takole:

user posted image

Drugi pa takole:

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.9.2008 13:16:59   
sayuri
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image

TAle je pa svetovna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.9.2008 13:19:11   
sayuri
anita se povabim na biskvit user posted image

gajka jaz nimam nobenih težav z lasmi, pa sem dooooooolgolaska user posted image . No, edino narastek je že velik user posted image  Bo treba k frizerju user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.9.2008 13:22:57   
Zoja Miša
Gajka, kje si kupila tole igralno podlogo, mi je všeč.user posted image   Saj vem, da jih imajo povsod, vendar se ne vem odločiti katera je boljšauser posted image .
Glede las pa pravijo, da je normalno, da 3 mesece po porodu postanejo grozni - izpadajo, mastijo...a potem si nekako zopet opomoreje, tako da nič sekirati.

Sayuri, prodaj jih ja, kaj pa češ, če si zaključila z dojenčki. Kakšno prišparaj, kar tako zaradi sentimentalnosti. Boš vsaj nekaj iztržila. Bolje, kot pa da podarišuser posted image

Naty, hvala. Glede teh papirjev pa vem kako je, sem v bolnici spoznala gospo, ki ima kmetijo, kjer proizvajajo samo popolnoma naravne stvari in nori zaradi teh papirjev.

Tejkaz, Eva je pa res prava faca, takole jo zmanjka!user posted image

Vreme je res pravo za spat!
Sicer pa k meni pride sestra na obisk v roku pol ure, pa bo kosilo naredilauser posted image , popoldne ko pa moj pride greva pa v šoping. Po trenerko zame za moj RD!Jupiii! Bom nova. Pa kakšno kavico si bova privoščili. user posted image  bo pa varuška. Tu spet ful dežuje. Nič ne bo s sprehodekom. Ja, nič, grem joške pumpat.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.9.2008 13:32:37   
sayuri
Zoja Miša bo pa nova user posted image user posted image user posted image . Tud jst bi mogla kakšno trenirko nabavit. AL pa vsaj trenirkaste hlače. Pa kar nimam volje it v šoping, ker je vedno problem moja dolžina user posted image user posted image

NAty moja mami ima biološko dinamično kmetijo in ima tud skoz inšpektorje na vratih - napovedane in nenapovedane. In papirjev celo goro user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.9.2008 13:33:48   
sayuri
Punce, a ve vidite pod svojim imenom zvezdice user posted image user posted image user posted image  Jst jih ne vidim pri nobeni user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.9.2008 13:35:17   
gajka
Zoja Miša - jaz sem igralni center kar prek neta naročila: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187.
Mi je bil pa tale tudi ful všeč, pa mi je skoraj malo žal, da se nisem za tega odločila: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171246

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.9.2008 13:39:53 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.9.2008 13:37:00   
gajka
Punce, a ve vidite pod svojim imenom zvezdice user posted image user posted image user posted image  Jst jih ne vidim pri nobeni user posted image

Jaz vidim vse normalno. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.9.2008 13:37:42   
Tamy30
dan dan punce,
pa imamo spet dez, blekuser posted image
sem bla dopoldne malo v MB, v shopingu, spet nabavila plenicke, pa hrano, aja pa oblacila za tamalega. Majo v C&A take lustne kompletke. pa se pretirano dragi niso,  glede nato da so 2delni kompletki.
V Mb imajo neke vrste sadni teden al neki podobnega, imajo na Grajskem trgu razstavljene jabolka v obliki polzka. Pa jabolka so tako lepe na travi, da so nekatere ze pobraliuser posted image

A katera ve, ce se slucajno boni v D&M na internetni strani dajo sprintat in jih uporabit? Jaz sem te bone oz. knjizico nekam zalozila, druge pa verjetno ne dajo kar tako.

rdeco sem ze dobila v nedeljo. Hja ponavadi bi zdaj ze sla proti koncu, pa je se vedno velik izliv.

Jaz tudi sem dobila mastne lase, oz. se mi zdaj po porodu zelo hitro mastijo, tako kot so se mi pred zanositvijo. V nosecnosti sem si prala enkrat na teden, zdaj pa si jih spet moram na 2 x-3x. Zenkrat ps se mi se nic ne izpadajo, HBuser posted image

Kaj boste kaj kuhale?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.9.2008 13:41:24   
tejkaz
Zoja Miša, mi imamo takšnega, vendar malo drugačne barve.

Sayuri, jaz vidim zvezdice. Še malo pa dobim četrto user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.9.2008 13:45:13   
anita goitan
upam da višnje niso kaj problematične, da nas ne bo črvičlo v želodčkuuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.9.2008 13:46:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša, mi imamo takšnega, vendar malo drugačne barve.

Sayuri, jaz vidim zvezdice. Še malo pa dobim četrto user posted image

Eh, sem pozabila na link

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/fehn-igralna-blazina-s-trapezom-dZungla/1478414001998147841

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.9.2008 13:51:48   
tinka14
user posted image

tole sem dobila po mejlu in delim z vami, ker mi je blo ful všeč!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.9.2008 13:54:00   
Tamy30
tejkaz in ostale a se vasi malcki veliko preigrajo na teh lezalnih mobilah???

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?