|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
25.9.2008 8:30:17   
lana luna

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3410 g)
user posted image  Lea2007           R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3850 g)
user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3840 g)
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3245 g)
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3470 g)

user posted image   srki                      -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                 - R 9.9., user posted image  Nik

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3310 g)

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk            R 8.9., user posted image  

user posted image  najina pikica*  - R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3350 g)
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3180 g)
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image

user posted image  mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1520 g) in Manja(43 cm, 1600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3590 g)

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imagePDP 29.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3860 g) 
user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image       

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                 

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.9.2008 8:31:46   
lana luna
iiiiiiiiii nove mamice rastejo kot gobe po dežjuuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mamice njihovi zakladki in očkoti user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro vsem...

mene pa trebuh srbi tolk da bom znurelauser posted image user posted image user posted image se grem praskat pa še enkrat mazat zdej...

a so kateri strije nastale po porodu???

Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.9.2008 8:34:08   
lana luna
trenutno je razmerje user posted imageuser posted image izenačeno user posted image user posted image user posted image 18 : 18 user posted image user posted image user posted image

to so sam za poženit med sabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.9.2008 8:42:37   
amor real
Jutroooooo!

Jaz sem že iz pregleda v Postojni in še vedno nič. Popadkov ni, ctg odličen, sem še čisto zaprta in če se ne začne kaj samo od sebe dogajat imam spet pregled v ponedeljek user posted image

Kako je lepo najinemu Pikcu v buščku, si je kar podaljšal bivanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3379
25.9.2008 9:17:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Hojla punce!
Da se še midva pofočkava.
Tudi najin malček je prijokal na svet prejšnji teden. 3.430 g, 52 cm, Tarik.
Oba se počutiva zelo dobro. Ne morem verjeti, da je tako lepo biti mama.user posted image

ISKRENE ČESTITKE NOVIM MAMICAM!!!! user posted image

AinB - čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
25.9.2008 9:17:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nelly2629

tudi jaz sporočam da je 18.09.2008 ob 4.13 na svet prijokal mali NIKO, težek 3390, dolg 52

čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mamicam, ki so rodile, in veliko sreče tistim ki jih to še čaka!

lp

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelly2629)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
25.9.2008 9:19:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

trenutno je razmerje user posted imageuser posted image izenačeno user posted image user posted image user posted image 18 : 18 user posted image user posted image user posted image

to so sam za poženit med sabouser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.9.2008 9:26:02   
lana17
Dobo jutro!

Zakladek spi, včeraj so ga krči dajali vse do polnoči. joj, tolk je bil bogi. user posted image Sem ga masirala, sva telovadila z nogicam, nosila ... pa nič ne pomaga. Zdajle mu je šel oči po kapljice, neke zeliščne.  upam, da bodo saj mal pomagale.  Komaj 14 dni je star, pa mora
že tkole trpet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM VSEM MAMICAM ZA NJIHOVE ZAKLADKE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.9.2008 10:27:17   
arabela*
dobro jutro.
Mi smo tud prilezli iz brloga.Marisa je spet vklopla alarm ob pol štirih,tak da je mamica po celi bajti skakala in papico pripravljala.
Pol pa smo vse tri babe na veliki postelji pančale do devetih.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
25.9.2008 10:28:26   
arabela*
Včeraj smo cel dan imele obiske,tak da je bilo danes v planu sprehajanje,pa vidim,da je deževno.To vreme ga pa res sereuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
25.9.2008 10:35:43   
arabela*
Včeraj čez dan smo naši user posted image dali mleko izčrpano,po flaški,da se malo bolečin rešim.Danes je sicer malo bolje,vendar mala nekako več "ne zna" zagrabit zize.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
25.9.2008 11:03:49   
*bubi*
ČESTITKE, nosečka 08 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE, AinB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE, nelly2629 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
25.9.2008 11:07:35   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: AinB
Z Bark sva rodili v razmaku dveh ur in parih sten .... user posted image
Bolje se nebi mogli dogovoriti.
Meni so porod sicer sprožili, ker sem bila že 10 dni čez rok, Bark pa je odtekla voda, ..., tako da sva potem tekmovali katera bo prej pestovala svojo štručko.

Še tukaj bi rada pohvalila našega atija, ki mi je bil v ogromno pomoč in oporo.
Mislim, da si naši partnerji zaslužijo iskrene pohvale za vse to kar dajo čez.
Hvala jim! user posted image

Ja res je, bilo je tako kot sva ves čas govorili,da bo. S tem,da ko je Beti začela ornk potiskat,sem jaz že imela Tita v naročju.
V porodnišnici pa sva imeli obe toliko delauser posted image , da sva se uspeli vidt samo za par minut,ampak verjamem da bova vse nadoknadili ob sprehodih, a neuser posted image

Drugače pa moram tudi jaz pohvalit svojegauser posted image user posted image user posted image ker tako lepo skrbi za oba.Mi tolk dober kuha(ob predpostavki,da drugače sploh ne kuha).Si je posebej za to izdelal jedilnik za 14 dniuser posted image .Pa še ful dobr je vse kar naredi.
V Tita je pa itak vsak dan bolj zaljubljen,tako kot jaz.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.9.2008 11:26:42   
Virtualna
Najprej iskrene cestitke vsem mamicam in dojenckom user posted image  user posted image  user posted image , uzivajte kolikor se da z vasimi malimi miskotimi ... nam, ki pa se cakamo na to dozivetje, zelim cim prejsnji in cimlazji porod....user posted image  user posted image  user posted image

Sem ze dva dni cez rok in nic kaj konkretnega se ne dogaja pri meni, razen da je user posted image  ful zivahna v trebuhu, se posebej proti veceru oz. ponoci...ma to se preteguje 100 na uro, iz enga konca, na drug konc, kot da bi imela nevem koliko prostora tam notri user posted image ...potem se nekako na mehur prtisne, da se men skor zrola od bolecine oz. nelagodnega obcutka....
Danes ob 16h imam CTG, upam da bo kaj konkretnega in vzpodbudnega una masina pokazala in zrisala ... upam...user posted image ...ker se mi res ne da vec s takim trebuhom hodit naokoli...pa rada bi cim prej svojo bebiko v narocju imela user posted image ...kar nekako sem fous vsem vam, ki ste ze rodile in se ukvarjate s svojimi user posted image  ...user posted image user posted image user posted image ...no tako...lepo se imejte, pa se se kaj tipkamo...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.9.2008 11:32:36   
amor real
Najprej iskrene cestitke vsem mamicam in dojenckom , uzivajte kolikor se da z vasimi malimi miskotimi ... nam, ki pa se cakamo na to dozivetje, zelim cim prejsnji in cimlazji porod....

Sem ze dva dni cez rok in nic kaj konkretnega se ne dogaja pri meni, razen da je ful zivahna v trebuhu, se posebej proti veceru oz. ponoci...ma to se preteguje 100 na uro, iz enga konca, na drug konc, kot da bi imela nevem koliko prostora tam notri ...potem se nekako na mehur prtisne, da se men skor zrola od bolecine oz. nelagodnega obcutka....
Danes ob 16h imam CTG, upam da bo kaj konkretnega in vzpodbudnega una masina pokazala in zrisala ... upam... ...ker se mi res ne da vec s takim trebuhom hodit naokoli...pa rada bi cim prej svojo bebiko v narocju imela ...kar nekako sem fous vsem vam, ki ste ze rodile in se ukvarjate s svojimi ... ...no tako...lepo se imejte, pa se se kaj tipkamo...

SE PODPIŠEM POD TO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mogoče bo pomagalo user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
25.9.2008 11:35:00   
alysa
Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki pa še čakate, pa vam želim, da vam čim prej mine user posted image user posted image ... vem, kako je ... tut sama sm rodila 6 dni čez rok.

Naš Anže pa ponoči kr pridno spi, ga pa čez dan bolj sračka ... manj spi čez dan, malo ga pa tut krči dajejo ...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
25.9.2008 11:52:00   
pf
Najprej čestitke vsem novim mamicam in očijem seveda, ter veliko cartljanja.
Naše popoldne je bilo včeraj bolj slabo. Revica se je tak krčla celo popoldne še po tistih kapljicah, da ji ne bom več dajala dokler ne pride Oleovit. Prvo so bili že trije daljši ruki že dopoldne, potem od dvanajste do pol devete pa skozi. Punca ni spala pol ure. Sploh ne znam opisati kaj je delalo z njo, na koncu sem od obupa že jaz jokala. Kako pa kaj vaši prenašajo te kapljice, no seveda tisti, ki ste že bili v posvetovalnici in jih imate? Tak sem bila že jaz tudi včeraj utrujena in razočarana, ker ji nisem mogla kaj ekstra pomagati, da se mi je zdelo da je še zvečer mlekca bilo bolj malo. Ponoči je potem spala in trikrat jedla. Za nameček pa sem še včeraj dobila dvojne nenapovedane obiska, pa še sama sem bila doma, ker je bil moj na predavanju in izpitu za varnost pri delu. Enostavno, če sem jih hotela postreči so jo morali tisti čas držat v rokah, da sem jim ponudila za piti, kekse in narezek. Upam, da se bodo ti obiski počasi nehali, ker si včasih tudi želim malo mira, sploh če  jo kaj matra in joka, takrat imam najraje da sva same oz. sami, če je še očka prisoten. Zgleda, da ne bo danes nič s sprehodom. Vreme ga nekaj biksa.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
25.9.2008 12:02:27   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: bark
Drugače pa moram tudi jaz pohvalit svojegauser posted image user posted image user posted image ker tako lepo skrbi za oba.Mi tolk dober kuha(ob predpostavki,da drugače sploh ne kuha).Si je posebej za to izdelal jedilnik za 14 dniuser posted image .Pa še ful dobr je vse kar naredi.
V Tita je pa itak vsak dan bolj zaljubljen,tako kot jaz.

Moj možek je tudi ful na uslugo.... ma ni pa glih gospodinjski tip in mu morem za vsako stvar rečt.... ma rad naredi.... no, ma itak, mi je takoj rekel, da nej kr rečem, če ke rabim.... Ma tak pač je, kaj čem.... user posted image

Kuhanje pa mu nikol ni šlo.... tku da je kr mal kriza z mojo prehrano.... pašto al tortelne mi še naredi, ma kej druzga pa ne.... Mi pa prinese od zunaj, ko gre sam jest ven....  Ma sej za produkcijo mleka so bolj pomembne tekočine, ne? Ma en teden bom že zdržala.... pol bom pa že sama kej skuhala.... user posted image

Lariko ima pa ful rad.... kr naprej jo pestva pa lubčka.... vse sorte se meni z njo in ji razgala.... user posted image Pleničko menjat si pa še ne upa.... user posted image user posted image user posted image Ma vsakič stoji zraven in gleda...

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
25.9.2008 12:04:35   
Lara Croft
Grem zdej pod tuš in se fino namazat, ki imam tku suuuuho kožo, da je že čist hrapava.... user posted image

Pa pirsing si grem dat nazaj v popek..... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
25.9.2008 12:11:19   
petrax
Oj!
Najprej čestitke vsem novim mamicam. Vas je tok naenkrat ratal, da sploh ne sledim.
No mi mamo tud težave s krči. Že od 7h smo pokonc pa ne vem če je pol ure mal zadremu. Pa kr skoz bi bil prkloplen na joški, pa tok se rad carkla. Skoz bi bil pr mamici, js mu pa seveda ustrežem, ker ga ne morm gledat kako trpi. Smo pa včeraj v lekarni dobil neke zeliščne kapljice, sam je že tm rekla da ne ve če bo kej pomagal. Bomo vidl.
No naš očka je šel pa danes spet v službo, tko da sva s Kristjanom prvič sama. Morm ga pa pohvalt da mi je bil res v pomoč.
Aja pa še normalno loh končno sedim, me nič več ne boli spodaj. Saraya hvala za recept s kamilcam, je res pomagal.
Joj k bi kr znorela, se mi je herpes naredu in zdej svojga malčka niti lupčkat ne mormuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
25.9.2008 12:48:23   
petrax
No a sem spet sama tle gor? Ja sej štekam preveč dela z našimi malčki. Pri nas je pa končno mal zaspal. Upam da bo tud za mal dalj, da se mal spočije od vsega naprezanja. 

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
25.9.2008 12:55:48   
arabela*
petrax,madona imaš smolouser posted image ,saj bo boljeuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
25.9.2008 12:57:04   
arabela*
jaz pa mam neke pobožne želje.Me mika,da bi si dala eno tetovažouser posted image .
Ma eh,saj pravim,čist se mi je poslabšalo,bolj stara,bolj norauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
25.9.2008 12:57:44   
arabela*
neee,jaz sem tud tuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
25.9.2008 12:58:48   
arabela*
eh,saj se da vse.Meni malečka lepo panča v naročju,jaz pa na rr visim.Pa je volk sit,pa koza celauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?