emi*
|
Dan! Čestitke novim mamicam! Ful je zanimivo gledat seznam,ko je že tako poln,hitro se je napolnil. Še malo pa se bo res treba selit pod dojenček.Še bolj pa mi je smešno kako smo prej visele s trebuščki pred računalnikom,zdaj pa visimo tukaj gor s praznim trebuščkom in z pred njim. Zanimivo poslušat! Mi pa tudi vsi trije spimo v eni postelji,jaz mam očitno šesti čut,saj vedno,ko je Ines v sredini se moj non stop nekam vrti pa jo je skoraj zmastil,pa sem se v unem trenutku zbudila pa sem ga počla,da se zbudi. Tako,da je večinoma na moji strani,da mamo mir.Kaj pa se vmes dogaja nimamo pojma,spimo kot ubiti.Zbudi me ko se začne zvijat.Drugače nas ni. Mi bomo tudi morali kupit večjo posteljo,saj je premajhna,še nama dvema z ni bla ne vem kaj,meni je pa pol metra dovolj,ko pa se moj širi kot,da je sam na postelji,tako,da ga vsake tolko moram brcnit,da se premakne. Ne morem verjet,da se mi je danes uspelo pobarvat in še par ostalih stvari nardit.Včasih spi pol ure pa se zbudi pa zaspi pa se zbudi..................Sem opazla,če je tišina noče spat,se zbuja,očitno misli,da je sama,ko pa se deremo mislim bolj na glas govorimo pa spi ko top.Očitno bi morla še ponoči skakat po postelji,da bi spala.Danes je lepo spala do 5h,od polnoči. Kako se vi kaj kopate? Mi jo kopamo vsak dan,okrog 22h do 23.V vodi uživa 100/h,pol edino,ko se jo dan ven začne pet.Ko se segreje je spet mir.
|