|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
25.9.2008 12:59:38   
arabela*
kahlo,user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
25.9.2008 13:15:59   
*bubi*
Enostavno, če sem jih hotela postreči so jo morali tisti čas držat v rokah, da sem jim ponudila za piti, kekse in narezek. Upam, da se bodo ti obiski počasi nehali, ker si včasih tudi želim malo mira,

OK, saj je lepo, da postrežeš obiske, ampak v takem primeru jaz ne bi o narezkih razmišljala.  Sploh, če so obiski nenapovedani user posted image

Kekse in sok imam na zalogi, bo že moralo bit dovolj.

Sicer pa smo imeli mi do zdaj ful malo obiskov.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
25.9.2008 13:18:32   
arabela*
ma ja,narezek.Ni šansuser posted image
Jaz nabavim vedno kak biskvit,ko je zapakiran,kot torta,pa sok in user posted image .Mam pa to srečo,da se mi napovejo obiskiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
25.9.2008 13:20:51   
arabela*
mam sicer rada,da kdo pride,nimamo pa zlo dost obiskov,smo ponavadi mi bolj letečiuser posted image .
Me pa moji starši razjezijo,ko vedno nenapovedano pridejo,ponavadi zjutraj na vsake tri dni,ko še bi mi radi lenarli.Fotr pa je vedno do zdaj imel srečo,da je potrkal,ko je bila patronažna.Uh,sem bla jezna ko user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
25.9.2008 13:21:07   
petrax
Saraya zakaj mislš smolo? A zarad krčkov? Ma ja sej gre tud men tole držanje v naročju pa bit na netu. Vsega se pol naučišuser posted image user posted image .

Joj sem si dala nazaj piersing v popek, pa se mi je skor luknja zacelila, pa smo tlačl da je šlo not. Zdej pa boli k user posted image . Tko k da bi si ga dons nardila. Ja če ga hočm met je treba potrpet. Bo pa moj znoru k pride dam iz službe, zakaj sem si ga že dala notr. Je mnenja da bi loh še mal počakala al pa da ga sploh ne bi dala notr. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
   RE: Septembrke 2008-4. del!
25.9.2008 13:23:40   
arabela*
babe,rečte mi kak spijo vašiuser posted image
Jaz našo nikakor ne znam poštimat v kinderpet.Je itak cela založena z odejami,pa opora za glavo,ma medek pod nogico.jaz sem mnenja,da ji ni kaj prijetno v vsem tem.Pa še po vsem tem mi leze po postli in povprek včasih spiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
25.9.2008 13:24:41   
arabela*
petrax,ne ne,misla sem,ko si napisala,da si na koncu koncev še herpes staknila,revauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
25.9.2008 13:31:37   
petrax
Ja naš Kristjan kr dobr spi v posteljci, takrat ko spi. Pokritga ga mam z dekico. Drugač pa noče neki spat v postelci, je raj v lupinci.

Ma ja tale herpes, se vid da je mal mraz prtisnu, se mi takoj sezona zanje začne user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
25.9.2008 14:21:16   
arabela*
naša je tud najraje v lupinici,spi čez dan tako lepo,ji res paše.
Samo celo noč pa ne vem,če je pametno jo imet v lupinici,pa še čist na boku ni tam notriuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
25.9.2008 14:25:26   
petrax
No sej ponoč ga ne mislm met v lupinci, res ni dobr. Ponoč pa kr spi pri nas, kar se zdej na 2uri zbuja, ampak vsaj zaspi nazaj. Zutri pa pol kr pr naju mal zadrema. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
25.9.2008 14:31:01   
arabela*
Jaz pa ne upam,ker se bojim,da jo poteptamuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
25.9.2008 14:33:22   
petrax
Ja sej js tud ne zaspim zarad tega, sam kaj k pa v postlci noče zaspat

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
25.9.2008 14:37:27   
arabela*
Ja sa.Ti naši bejbijiuser posted image
Jaz sem tud našo dala parkrat,pa se spomnim,da sem zaspala.Ampak pol ko se zbudim,mi je tak čudn feeling,kaj če bi ji kaj naredila.Zdaj po novem pa si dam lupinico na posteljo v kot,tak da sem čist zravn nje.Samo bo potrebno počasi mojegauser posted image malo preselit,ker počasi ne bo prostorauser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
25.9.2008 14:48:36   
petrax
Sem tud js svojmu user posted image rekla da se bo mogu preselt na kavč user posted image user posted image . Na žalost mava midva tud mal manjšo postlo (140) zarad stiske s protorom. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
25.9.2008 14:52:12   
arabela*
jaz pa sem do zdaj imela dva metra blazino tisto na tleh,pa je bla super.Prejšnji tend pa sem posteljo kupla,saj veš zima bouser posted image .In je 160 na 200 pa se že preveč stiskamouser posted image .Sem rekla,da enkrat v življenju če bo Bog dal si kupim  trometerskouser posted image ,pa spim ko kraljuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
25.9.2008 14:53:49   
arabela*
danes sem Marisi dala prvič kapljice.Upam,da je nebo šraufalo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
25.9.2008 14:56:38   
ključek
berem, da je kar nekaj novih mamic..............iskrene čestitke vsem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
25.9.2008 15:00:11   
Lara Croft

OK, saj je lepo, da postrežeš obiske, ampak v takem primeru jaz ne bi o narezkih razmišljala. Sploh, če so obiski nenapovedani

K meni pridejo samo frendice.... in jim čisto nič ne strežem.... anci, tista, ki pride danes, si bo kufje kr sama naredila....user posted image user posted image user posted image

Pa tudi drugi obiski bojo dobili samo pijačo.... ma kaki narezki.... nej kr pridejo siti....user posted image user posted image user posted image .... Nenapovedanim pa menda niti odprli ne bi..
S sorodniki pa itak nimam stikov.... s starši se tudi še nisem slišala.... mož jih je obvestil tisti dan in to je blo vse...

Joj sem si dala nazaj piersing v popek, pa se mi je skor luknja zacelila, pa smo tlačl da je šlo not.

Petrax.... jst sem si ga vsako tolko med nosečnostjo dala not... glih tok, da se ni zaraslo.... Razkužuj si luknjico, da se ti ne bo kej vnelo....

babe,rečte mi kak spijo vaši

Naša je pokrita z rjuhco in dekco.... nimamo notri nobenih igračk... čez dan jo imamo pa veliko kr na kavču ali pa kr po rokah.... user posted image user posted image user posted image Ma tku rada spi na meni.... jaz na hrbtu, ona pa na mojih prsih.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
25.9.2008 15:09:26   
petrax
Ja sej prej je bla manjša postla čist kul, sva se z user posted image prov rada stiskala. Zdej pa zna bit problem. Js bi tud trimetrskouser posted image user posted image

Lara sej sem si ga js tud med nosečnostjo not dajala, se spomnm da sem ga še en teden pred porodom. Do zdej pa nč, pa sej se mi ni čist zarasla, sam na eni strani se je zmanjšala. No glavnem da je šel not, čeprov težko. Razkuževala pa itak bom, pa hvalabogu za bepanten, ta krema res pomaga pr takih zadevah.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
25.9.2008 15:23:04   
arabela*
jaz pa sem tak lena danesuser posted image
še fajn,da mi je četrt pizze od včeraj ostalo,da ne umrem od lakote.
Samo kaj bo pa moj jedo,ko pride domov,pa se mi tud ne svitauser posted image ,kako umešano jajce se bo mogoče že dalo pripravituser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
25.9.2008 15:24:09   
arabela*
Ma kaj postelja pa dedi.
Jaz sem najbolj srečna,ko sama spim in da me noben ne dira,pa si moje strani lastiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.9.2008 15:24:59   
arabela*
me to you,kako pa si kaj ti?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.9.2008 15:35:36   
Lara Croft
ma joj...sem prow žalostna...user posted image včeraj sem mela take joške, je zgledalo, ku da bi lohk mleko prodajala....... danes pa je Lara na koncu še lačna ostala.... je tak jokala revca, da sem ji mogla kr dodatek naredit.... Sej ji ni veliko rabla... niti 30ml ni spila....

V kolkem cajtu se mleko naredi? user posted image

Ma ki se bojim, da joške ne bo hmal več hotela....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
25.9.2008 15:38:39   
emi*
Dan!

Čestitke novim mamicam!user posted image user posted image user posted image

Ful je zanimivo gledat seznam,ko je že tako poln,hitro se je napolnil.user posted image Še malo pa se bo res treba selit pod dojenček.Še bolj pa mi je smešno kako smo prej visele s trebuščki pred računalnikom,zdaj pa visimo tukaj gor s praznim trebuščkom in z user posted image  pred njim.user posted image user posted image Zanimivo poslušat!

Mi pa tudi vsi trije spimo v eni postelji,jaz mam očitno šesti čut,saj vedno,ko je Ines v sredini se moj user posted image  non stop nekam vrti pa jo je skoraj zmastil,pa sem se v unem trenutku zbudila pa sem ga počla,da se zbudi.user posted image Tako,da je večinoma na moji strani,da mamo mir.Kaj pa se vmes dogaja nimamo pojma,spimo kot ubiti.Zbudi me ko se začne zvijat.Drugače nas ni.user posted image Mi bomo tudi morali kupit večjo posteljo,saj je premajhna,še nama dvema z user posted image  ni bla ne vem kaj,meni je pa pol metra dovolj,ko pa se moj širi kot,da je sam na postelji,tako,da ga vsake tolko moram brcnit,da se premakne.user posted image

Ne morem verjet,da se mi je danes uspelo pobarvat in še par ostalih stvari nardit.Včasih spi pol ure pa se zbudi pa zaspi pa se zbudi..................Sem opazla,če je tišina noče spat,se zbuja,očitno misli,da je sama,ko pa se deremo mislim bolj na glas govorimo pa spi ko top.Očitno bi morla še ponoči skakat po postelji,da bi spala.Danes je lepo spala do 5h,od polnoči.

Kako se vi kaj kopate? Mi jo kopamo vsak dan,okrog 22h do 23.V vodi uživa 100/h,pol edino,ko se jo dan ven začne pet.Ko se segreje je spet mir.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
25.9.2008 15:41:06   
emi*
Ja mene tudi zanima kako hitro se mleko dela,čez noč se full napolnijo,čez dan pa ni šans,so mehke ampak tamala pa vleče,od kod pa nimam pojma!!user posted image user posted image Jaz sploh ne vem kdaj sprazni do konca,mislim,da še ni prišla.Še zdaj se ne razumem v to.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?