Abra
|
Pa sem mislila, kako bo danes lep dan. Sem se spet ob 4.h zbudila, pol pa, med očitno slabimi novicami, kar zaspala. Sej bi blo res ta dan še najbolje izbrisat, kot pravi Gretka. Pija sej ne morem verjet. Pa sej bi se že kaka tečka nakazovala, če bi blo res kaj na tem. Dej, res pojdi v adrialab, da saj vidiš, kaj se dogaja. Dajamaja ima prav, lahko se vseeno kaj dogaja. Močno stiskam pesti, da je test narobe kazal. Arneja, dej še počakaj, sej veš, da izcedki ne pomenijo nujno konca kaj pa če bi povečala dozo prometriuma? Jaz sem ga. MLBK tudi ti. Pojdi na krvnega. Saj vem, da noben noče dva neg. testa gledat, transfer je bil res zgodaj. Mišmiš, tudi tebi? kaj pa če bi si kak utrogestan dala, če je samo izcedek? Mogoče rabiš samo malo progesterona, jaz sem imela tut ful izcedkov in to rdečih. Naj gre nekam spontanc, če rabiš progesteron, ga rabiš! Shuka, vsaj ti imaš lepe novice! Super, da se je ta izcedek nehal, zdaj ga je blo za vedno že dovolj. Počivaj, zdaj vemo, da sta ok! Gigi, super zajtrk si nam naštimala, se bomo s hrano danes tolažle. Grem jaz kar jest, sok sem spila, zdaj pa še ostalo.
|