|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
25.9.2008 10:11:12   
baci
grethy-lepo pančkaj,nočko

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.9.2008 10:17:53   
ledenka
Pija  user posted image user posted image user posted image   ne nooooooo! držim pesti, da je prezgodaj za test... ker je res izjemno čudno, da M še ni user posted image  joj, upam upam upam s tabo!

MLBK  user posted image user posted image user posted image   tudi pri tebi se mi zdi, da je prezgodaj za test... in če je danes 15. dan po punkciji, bi se M že morala prikazat user posted image  tudi s tabo upam upam upam!

mišmiš  user posted image user posted image user posted image   lubica draga, držim pesti, da to ni to... če pa je, pa brž po pingvinčka, ga najbrž zebe!

arnejči  user posted image user posted image user posted image   joj, tudi ti??? samo ti imaš še nekaj časa... držim pesti, da se dobro izteče!

šukica user posted image  vsaj ena dobra novica! lepo, da si doma in da je vse ok! držim pesti, da tako tudi ostane!

punce moje, držite se  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.9.2008 10:18:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: baci

grethy-lepo pančkaj,nočko

hvala baci ... tebi pa lep dan

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.9.2008 10:23:56   
Abra
Pa sem mislila, kako bo danes lep dan. Sem se spet ob 4.h zbudila, pol pa, med očitno slabimi novicami, kar zaspala. Sej bi blo res ta dan še najbolje izbrisat, kot pravi Gretka.

Pija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet. Pa sej bi se že kaka tečka nakazovala, če bi blo res kaj na tem. Dej, res pojdi v adrialab, da saj vidiš, kaj se dogaja. Dajamaja ima prav, lahko se vseeno kaj dogaja. Močno stiskam pesti, da je test narobe kazal.

Arneja, dej še počakaj, sej veš, da izcedki ne pomenijo nujno konca user posted image user posted image user posted image kaj pa če bi povečala dozo prometriuma? Jaz sem ga.

MLBK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi ti. Pojdi na krvnega. Saj vem, da noben noče dva neg. testa gledat, transfer je bil res zgodaj.

Mišmiš, tudi tebi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa če bi si kak utrogestan dala, če je samo izcedek? Mogoče rabiš samo malo progesterona, jaz sem imela tut ful izcedkov in to rdečih. Naj gre nekam spontanc, če rabiš progesteron, ga rabiš!

Shuka, vsaj ti imaš lepe novice! Super, da se je ta izcedek nehal, zdaj ga je blo za vedno že dovolj. Počivaj, zdaj vemo, da sta ok!

Gigi, super zajtrk si nam naštimala, se bomo s hrano danes tolažle. Grem jaz kar jest, sok sem spila, zdaj pa še ostalo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.9.2008 10:24:42   
T1979
user posted image   user posted image   user posted image  Pupe Pija76, MLBK, Arneja in Mismis zelo, zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image

Držite se, jutri bo že bolje, danes se izjočite, jutri je nov dan. Tudi pri meni je bilo tako, pa verjetno še pri kateri. user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.9.2008 10:39:24   
netka34
Pa še Netko bolj spoznam, itak vem da mi sledi tam po leonišču in okolici. Ko sem jaz tam, je Netka tam.... Pomoje ji še danes ne gre una Sveta gora z glave...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že veselim!!!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 506
25.9.2008 11:22:35   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Pa še Netko bolj spoznam, itak vem da mi sledi tam po leonišču in okolici. Ko sem jaz tam, je Netka tam.... Pomoje ji še danes ne gre una Sveta gora z glave...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že veselim!!!!

seveda mi sveta gora ne gre z glave!! Kar sm rekla, sm rekla!! user posted image Pa še h sveti materi božji lurški v lipico se bom šla zahvalit, če mi da, kar si želim!! (drgač sm tui js ateistka, d ne bo pomote..in kdo mislu, d sm versko blazna!user posted image ) Z mano je tko, d "ne vjerujem u boga, al vjerujem u anđele"!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 507
25.9.2008 11:25:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Z mano je tko, d "ne vjerujem u boga, al vjerujem u anđele"!!user posted image

jap, se kar podpišem...

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.9.2008 11:26:21   
baci
tako pa je prišla v vsem sijajuuser posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.9.2008 11:32:08   
ledenka
joj baci user posted image user posted image user posted image  žal mi je, punca!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.9.2008 11:33:13   
tassi1
punce,drage moje vsem vam pošiljam samo par user posted image user posted image user posted image

Boste videle,prišel bo dan,ko bomo tudi me zagledale en velikanski plus in takrat bodo pozabljena vsa razočaranja!!
navijam za vse NAS!!user posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.9.2008 11:33:34   
arneja
Ma, punce, sem jaz jezna danes user posted image . Vse tri cvetke, ki smo na kupu v čakalnici sedela, Pija, MLBK in jaz, smo takole nesrečno spet postopek končale user posted image . Pa kaj gre potem narobe?? Se zarodki nehajo razvijati na 3. ali 5. dan user posted image ??

Joj, Baci in zdaj še ti user posted image . Tale 25. september je pa res samo za zbrisat s koledarja.

Shukica, vsaj ti si doma, punca naša user posted image . In kar veliko počivaj. Ko človek takole zelo gara za pikico, je res ne sme spustiti iz rok.

Pri meni je vse skupaj tako čisto rahlo obarvano, ampak točno vem, da se bo najkasneje v dveh dneh vlila. Packa grda, packasta. Jaz jo imam res vrh glave. Bi se kar stepla z njo, če bi se dalo user posted image .

Jaz bom pa zdaj atu Rešu rekla, če mi da Klomifen in bom teh par mesecev kar tako poskusila. Sem imela pa tudi že v mislih, da bi šla takoj v še en postopek, pač samoplačniški. Joj, ko bi človek vedel, kaj storiti, da bi končno uspelo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.9.2008 11:34:02   
baci
hvala tassi in ledenka

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.9.2008 11:35:49   
arneja
Mismis, pa ti tudi user posted image ? Pa kaj je to danes en neumen dan user posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.9.2008 11:37:09   
zarja1

tako pa je prišla v vsem sijajuuser posted image user posted image

pa ne no......men se je kr ulilo user posted image  zdaj....pa kaj je to dans.....

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.9.2008 11:39:44   
gigi1
Baci lubica user posted image user posted image user posted image . Drži se. HB, da imaš pingvinčke in jih boš kmalu grela.

Punce pa kaj je to danes user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.9.2008 11:40:13   
zarja1
Arnejči pa zate imam še dobro vilo na standby-ju......

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.9.2008 11:41:52   
arneja
Zarjica, očitno bi mi morala že včeraj dobro vilo nalimati user posted image .

Meni gre pa današnji dan res na jetra. Pa kaj smo res tako slabe, da si otročičkov ne zaslužimo user posted image ?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
25.9.2008 11:41:58   
baci
danes je za k...c dan,pardon mojim besedam
tako sem jezna da vam to sploh neznam povedat
koliko nas je danes,ko je prišel ta user posted image ,to ne moraš verjet!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
25.9.2008 11:44:29   
baci
jaz že vidim mojo pametno taščo
z njenimi pametnimi besedami
mi je tako da bi se dol zaklenla in nobenega spustila zraven,sploh pa nje ne!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.9.2008 11:45:44   
Pija76
Danes je res en beden dan! No jaz sem šla vseeno v adrio, sem zdele klicala, in je manj kot 0,5, kar pomeni nič ni! Sej ne vem, a sem zmedena, živčna al žalostna. Bo treba mal razmislit vse skupaj!

Hvala res vsem za tako močno podporo, navijanje, želje, objemčke, skratka za vse. Ne bom vas naštevala poimensko, ker sem na šihtu in lahko vsak čas kdo uleti.

Baci žal mi je! Bomo šle naprej, ni druge!

Mismis danes ko sem se peljala čisto blizu tebe, bi te povabila na kavo, če bi imela telefonsko. Pa zgleda da bi pol kr kakšnega konkretnega že butnle!

Arneja upam, da se še ne končuje pri tebi!

Pozdravček vsem in še enkrat THX vsem!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.9.2008 11:46:28   
Pija76

jaz že vidim mojo pametno taščo
z njenimi pametnimi besedami
mi je tako da bi se dol zaklenla in nobenega spustila zraven,sploh pa nje ne!!!

a ve zakaj gre?

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.9.2008 11:46:35   
arneja
Baci, jaz tudi danes kolnem kot nora in me prav figo briga. Pa sicer nisem takšna. Ampak me tole danes prav jezi že. Nisem žalostna, ampak gre meni tudi vse skupaj že na k...c. Pa zato nisva šla konec avgusta na morje, ker sem ravno takrat na špikicah pristala, pa zato zdajle nisem šla na izlet, ker sem kao plusek pričakovala - pa sto stvari spustim zato, da me potem ta rdeča čarovnica spet obišče. Ma, res naj vse skupaj nekam.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.9.2008 11:47:33   
arneja
Desno ob strani je slikca nekakšne deževnice ali nekaj takšnega. In jaz v tem vidim celice. Joj, meni se res že od vsega skupaj meša user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.9.2008 11:48:58   
arneja
Baci, kaj ti bo pa tašča težila? Ma, jaz sem danes takšne volje, bi se z vsakomur, ki bi mi stopil na žulj, na smrt skregala user posted image . No, se mi na srečo itak nihče ne upa nič pametovati. Dobro, da tokrat nisem v službi povedala. Še tiste glupe face bi potem morala gledati.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?