hedviga
|
Pa,jebentiš, no Pija... Ma, duš, sem jezna.... Tolk sem zdele upala, da bom vidla tvoj vriskanje, pa tolk sem verjela da bo.... Ma, dej res, moghoč pa vseeno prekmalu. Ste imele ET že 2 dan a ne? Hitro na kri!!!Pol pa javi!! Pa MLBK, tut ne????!!! Pa joooj noooo..... Arneja tudi tebi en veliiiik objem!! Pa počakaj, ne prehitevaj, mogoče pa vseeno bo, no! Fejst držim pestke za vse, tri, da se mogoče vse še drugače obrne!!!! In še Mišmiš....Tole je pa dost zdej. Ej! Miška moja, a zihr?? Ni kakšen brezvezen izcedek?? Ma pi.zda... Mogoče se ustavi, dej nej se ustavi, no! Ej bejba, zdej mi je pa resno prav fejst hudo!!! Mišek ti moj, pozitivka, močna pupa, rada te mam, drži se!!! Gigec, seveda bom prišla!!! In če se da res tam ob 9:00. Ne bi glih ob 7:.... Jaz imam pregled kasneje po 12. ampak ni panike!!! Pa še Netko bolj spoznam, itak vem da mi sledi tam po leonišču in okolici. Ko sem jaz tam, je Netka tam.... Pomoje ji še danes ne gre una Sveta gora z glave... Marjetka cvetka, tvojim postom se pa zmeri narežim. Ajsi, madona sem ti fouš, jest pa zmeri slabš spim.. Če mi že ni za lulat it, me j.ebe ta preklet kolk, pa mi ni jasn kako da najbolj ponoč. Res prov fejst boli... No, pa za Franclčka vse! Šukica, velkom bek!!! Nej bo zdej mir in vse dobro!!! Tole dons pa res ni dober dan.....Fuj!
|