|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
25.9.2008 9:24:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Nokes, če bo vse ok gre dans naša Shuki domov. Bom javla popoldan.

Babe mal zganjam špekulacijo, kdaj bi moj ET lahk padel. Če je user posted image  bla 19/9 in so pikeci bli zamrznjeni 5. dan....dajte mal pomagat
Odvisno kako dolg ciklus imaš ampak ponavadi je kak 17 dan po ciklusu. Pri meni je bil na 16 dan prenos. Odvisno od sluznice.user posted image

Recimo nekje med 3-5 oktobrom.

draga jaz sem tolk vesela, da si nazajuser posted image user posted image user posted image pa mi že pomagaš...user posted image

pa tud ko ješ estorfem......mislim, za čas cikla.....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.9.2008 9:25:35   
gigi1
Šuki draga user posted image samo, da si doma in da se je nehalo. Ves čas že premišljujem, da bi tistega tvojega G user posted image . Če bi te zadnjič ornk pregledal bi ugotovil, kje je posteljica.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.9.2008 9:27:19   
Shuka

Nokes, če bo vse ok gre dans naša Shuki domov. Bom javla popoldan.

Babe mal zganjam špekulacijo, kdaj bi moj ET lahk padel. Če je user posted image  bla 19/9 in so pikeci bli zamrznjeni 5. dan....dajte mal pomagat
Odvisno kako dolg ciklus imaš ampak ponavadi je kak 17 dan po ciklusu. Pri meni je bil na 16 dan prenos. Odvisno od sluznice.user posted image

Recimo nekje med 3-5 oktobrom.

draga jaz sem tolk vesela, da si nazajuser posted image user posted image user posted image pa mi že pomagaš...user posted image

pa tud ko ješ estorfem......mislim, za čas cikla.....
Ma kaj pa vem, pomoje cikel tle niti ni tolk pomemben, bolj je pomembno kako ti sluznica debeli in ti potem vstavijo ko je lepo zadebeljena. Recimo jest sem mela ciklus na 30 dni pa sem imela vseeno 16 dan ET, 5 dni starih zarodkov, tko da pomoje to niti ni tolk važno kako dolg je ciklus, važna je sluznica.

Boš v ponedeljek povedala kaj bo dr. rekel, kako se ti debeli.

Zdej grem pa ležat.

user posted image

se javim ko bom šla na wcuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.9.2008 9:28:14   
bambi75
Pa kaj je pa to danes. Deževen dan in temu primerne novice. Sem šla na RR vsa vesela da bom lahko čestitala pa vidim  same slabe novice.
Pija in M.L.B.K.  user posted image  user posted image  user posted image .Ker pa ni user posted image  pa bi tudi jaz šla na krvnega.

Arneja in Mismis upam da vama to samo otroc delajo mal skrbi na začetku in da ni to že najavljanje prihoda user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.9.2008 9:28:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šuki draga user posted image samo, da si doma in da se je nehalo. Ves čas že premišljujem, da bi tistega tvojega G user posted image . Če bi te zadnjič ornk pregledal bi ugotovil, kje je posteljica.
Ja tud jest sem na to pomislila, no zdej mu je pa verjetno kapnilo. Ampak sam da se to poštima, pa bo vse OK.

Ti si že na špikicah, ne? Še malo pa boš tudi ti pečka za pikice.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.9.2008 9:29:47   
zarja1
se javim ko bom šla na wcuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.9.2008 9:31:16   
bambi75
Shuka lepo da si doma user posted image  , zdaj pa lepo počivaj in naj ti ti izcedki in druge nevšečnosti dajo mir do konca nosečnosti.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.9.2008 9:32:17   
gigi1
Šukica ja sem že drogerašica user posted image . Upam, da bom čez en mesec že pečka.
Ti pa zdej lepo počivat user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.9.2008 9:37:41   
baci
dobro jutro

berem same slabe novice,nevem no kdo se to zajebava z nami!
vsem puncam en veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni ni nič boljše,še vedno ta grda roza sluz,M pa od nikoder!!

zarja-hvala za odgovor,nevem si misla naj počakam kaki mesec premora in grem pol po pingvine?
to nisem razumela!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.9.2008 9:39:33   
baci
shuki-lepo da si doma,lepo počivaj in se lepo božaj po bušiju!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 485
25.9.2008 9:40:43   
baci
arneja-kako si ti?mogoče pa bo vse ok,saj sta dva ne?

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.9.2008 9:41:00   
hedviga
Pa,jebentiš, no Pija... Ma, duš, sem jezna.... Tolk sem zdele upala, da bom vidla tvoj vriskanje, pa tolk sem verjela da bo.... Ma, dej res, moghoč pa vseeno prekmalu. Ste imele ET  že 2 dan a ne? Hitro na kri!!!Pol pa javi!!

Pa MLBK, tut  ne????!!! Pa joooj noooo.....

Arneja tudi tebi en veliiiik objem!! Pa počakaj, ne prehitevaj, mogoče pa vseeno bo, no!
Fejst držim pestke za vse, tri, da se mogoče vse še drugače obrne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še Mišmiš....Tole je pa dost zdej. Ej! Miška moja, a zihr?? Ni kakšen brezvezen izcedek?? Ma pi.zda... Mogoče se ustavi, dej nej se ustavi, no! Ej bejba, zdej mi je pa resno prav fejst hudo!!!  Mišek ti moj, pozitivka, močna pupa, rada te mam, drži se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigec, seveda bom prišla!!! In če se da res tam ob 9:00. Ne bi glih ob 7:.... user posted image
Jaz imam pregled kasneje po 12. ampak ni panike!!!
Pa še Netko bolj spoznam, itak vem da mi sledi tam po leonišču in okolici. Ko sem jaz tam, je Netka tam....user posted image user posted image  Pomoje ji še danes ne gre una Sveta gora z glave...

Marjetka cvetka, tvojim postom se pa zmeri narežim. user posted image

Ajsi, madona sem ti fouš, jest pa zmeri slabš spim.. Če mi že ni za lulat it, me j.ebe ta preklet kolk, pa mi ni jasn kako da najbolj ponoč. Res prov fejst boli...
No, pa za Franclčka vse! user posted image

Šukica, velkom bek!!! Nej bo zdej mir in vse dobro!!!

Tole dons pa res ni dober dan.....Fuj!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.9.2008 9:42:40   
lara light
Zdej, ko sem se malo pomirila, lahko vsaj par besed napišem.

Draga Pija, MLBK...boste šle še na krvnega?user posted image Saj veste, da jaz sem večni optimist...najprej me je ruknlo v tla...tako močno mislim na vaju, tako zelo si želim, da bi bilo drugače...močno vaju objemam, pošiljam dobre energije, da bosta močni za naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.9.2008 9:44:12   
lara light

Ojla pupe moje,

evo sem že domauser posted image , izcedka zaenkrat ni večuser posted image , upam, da ga tudi ne bo več, posteljice nisva gledala, ker jo bova v ponedeljek na morfologiji, počivat je treba, spet pa ne preveč, ampak za vsak slučaj bom mal več, da me spet kej ne preseneti.

Hvala vsem k ste tolk pridno navijale zame, vse sem si na hitr prebrala, ste res najboljše prijateljiceuser posted image

Zdej grem pa v horizontalo knjigo do konca prebrat pa seveda božat bušija. Se javim kaj vmes.

RADA VAS IMAM!

In navijam za vsako, ki čaka na špikice, pikice in črtice, naj se zgodi najlepše.

Shukica moja, lepo da si s5 doma...sem močno mislila nate, počivaj sonce, nič se preveč ne oglašaj, saj zdaj vemo, da si ok.user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.9.2008 9:46:30   
lara light
Mimmiska mojauser posted image user posted image user posted image , ma ne no, dej pošlji to hudobo stran...upam, da se ustavi, da zgine, da ne pride več...mislim nate, srce mi stiska, ko vem kaj preživljaš. Bodi močna, ne popuščaj, plis, borba do konca, do plusa, do štručke!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.9.2008 9:53:42   
lara light
user posted image Gigi, pa tako lep začetek dneva si pripravilauser posted image ...mmm, slastno!

Netka, kako pupa moja? Špikce? mala malicauser posted image
Zarji, kako ti?user posted image
Arneja, Baci, Hedi, Bambi itd...naj bo nadaljevaje dneva prijetneše!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 491
25.9.2008 9:54:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
zarja-hvala za odgovor,nevem si misla naj počakam kaki mesec premora in grem pol po pingvine?
to nisem razumela!!!

Baci najprej lepo v miru počaki na test, ne prihitevat......

jaz sem sicer imela hiperco,pa zato nisem mogla po pingvinčke. Če bi šla in bi bil test -, pa bi vsaj 1 mesec počakala, da se mal telo spuca. Vsaj en cikel. Ker pol greš na et skoz naraven ciklus brez zdravil....

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 492
25.9.2008 9:58:15   
lara light
Pikovitek, o, kmalu se bova tudi medve ugledaleuser posted image ...bitje simpatično in ženka od unga tanajboljšga, ki nas je z obvoznico rešu!user posted image

Punce grem na teren, se beremo kasnejeuser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.9.2008 9:59:51   
zarja1
Larči lubek jaz sem ok. Mal me na momente estrofem mantra, drugač pa sem full polna enegrije.
Pa ti? Otročki nagajajo.....veš kaj naša Mismis pravi...če ne moreš pomagat, nagajaj...glavno je, da si zravenuser posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 494
25.9.2008 10:01:54   
gigi1
Baci kot ti je že Zarja rekla. Ne prehitevaj. Morda se pa že zdej dobro izide user posted image user posted image .
Je pa treba počakat vsaj 1 user posted image , pol greš pa lahko po pingvinčke v nestimuliranem postopku.

Neposredna povezava do sporočila: 495
25.9.2008 10:03:52   
gigi1
Larica pozdravček.user posted image

Zdej se bom pa malo odklopila. Dans še nič pametnega nisem nardila. Skoz tle gor visim, pa solze nabiram.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.9.2008 10:04:09   
baci
aha,hvala vama za odgovore

pa verjemta da ne prehitevam!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.9.2008 10:04:24   
kajsica
Nič dobro jutro. No vsem ostalim!

Prvo ko prižgem comp pogledam sem gor in sem kar slabe volje. Pa kaj je to hudiča..user posted image

Pija, ja ti kar pojdi v Adrio, da se v sigurno prepričaš. user posted image user posted image user posted image

MLBK , tebi tudi user posted image user posted image user posted image . Pa tudi ti pojdi na krvnega, da boš 100% prepričana!

Arnejči, počakaj do konca, sicer pa mislim, da je vse tako daleč pri tebi, da lahko tud testeka narediš. Jaz še vedno navijam!!!

Mišmiš, pa ne še ti!!! A si sigurna da ni kaj drugega al pa da je samo kaka rahla rahla rdečica od česa drugega??? Pa kaj je to en  k......dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse 4 (pa za ostale tudi), ker kot pravijo, dokler ni rdeče je upanje.

WP teb pa čestitke za prvo špiko, kaj si v kratkem ali v dolgem postopku????

Ščukica, hvala bogu da si doma in da je z vami vse OK!!! Čuvaj se!!!!

Baci, saj vem da je groza to vse skupaj, ampak babika počakaj, počakaj!!! Držim pesti da bo vse tako kot je treba!!!!

Babike, men je pa tako slabo in glavo mi bo razneslo...res je en čuden dan.....sedaj ne vem ali mi je od kombinacije zdravil al mi je salbo od mojega prehlada, ki se iz dneva v dan stopnjuje....mislim....pa ravno sedaj ko ga je najmanj treba!!!

Lepo se imejte!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
25.9.2008 10:07:12   
Grethy
Ja punce moje ... jaz grem zdej spat ... učke mi ne dovoljo več gledat v monitorček ... sicer je pa ura itak sto ... tam do enih treh štirih bo skor treba mižat, čene bom čist čorava zvečer pa čez noč ...

Srčno upam, da ko se zbudim, da bo kak lep rezultat, ker bom drugač zahtevo dala, da se današnji datum briše iz koledarja, ker itak ni nč dobrga prnesu ...

LAHKO NOČ LUBICE ZLATE  ...  BOM ŠE V SPANJU PESTKE DRŽALA ....

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 499
25.9.2008 10:09:53   
baci
saj bom počakala da vidim kako se bo izteklo
sem po vseh forumih prebrala o tem roza izcedku,da me je glava začela bolet!!!

tudi pušenjaku,sem napisala,vendar on prisega naj počakamo do krvnega!!!
drugače pa pravi da bi bila lahko vgnezditev tudi!!!

saj bom vidla kako bo
če ne pa bom počakala ena dva meseca,če nebo zdaj nič,
pa v nove boje gremo!!!

upam da vam ne težim z mojimi problemi
vendar ste vse tako vredu in polne energije!!!

hvala vam vsem

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?