lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa najbolj me pa to jezi,k čez teden sem cel dan sama,med vikendom bi pa kr nekam šel al pa obiski,pa se mi včasih ne zdi nekak fer,da se še takrat to je med vikendi ne posvet Žanu dovolj,ampak je treba tja it,pa ta kolega se bo oglasil,pa v nabavo po kaj...medtem ko mam jst v mislih da bo malo Žana popazil da se grem jst za kako urco mal uležit...sej iz tega itak nikol nič ni .........ko bi sebe opisovala,moj je isti,čez teden skoz dela in ga ni nič doma,če pa je,je pa skoz na kakem projektu ,ko pa je frej,je pa takoj vprašanje:in kaj si natuhtala,kam gremo????............ma meni je pa najlepše doma,da smo vsi skupaj,nimam potrebe po dogajanju,men se še preveč dogaja in bi rabila samo malo mera,no mira itak ne more bit,ampak tako,da smo vsi skupaj,kot družina......... .........drugač ,pa lepo opravi jutri,ne mislit na to,da te bo bolelo,to je tko ,kot rojevanje,če se pripraviš,da te bolečina ne bo bolela,bo znosna,če se prepričaš kontra,pa veš da bo bolelo kot ,pejt lepo mirno,in vse bo ok,boš vidla,pa poročaj takoj,ko boš nazaj...........sedaj pa ti želim,dober spanec in lep jutrišnji dan