Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 14:51:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 naša ko je pokakana vpije ati,ati... alea, to pa je super, a ne? Kako si jo pa to navadila? Jaz bi tudi rada vedela
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 15:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Najbolj pa še zato, ker je ena družina po moji strani v soriodstvu, ki ji že ves čas finančno kar precej pomagamo. Mož ima tega že poln kufer, ker so "broke" zaradi res čudnega odnosa do denarja. Npr. eden izmed članov družine ima nekje 2-kratnik povprečne plače, eden povprečno, pa nimajo niti za kruh, kaj šele da bi otrokom kupili čevlje. Ampak tako je že leta in leta. In potem včeraj sem spet šla tja, da odpeljem najmlajšega otroka po jesensko garderobo. Že ko sem rekla možu da grem, je bil proti, potem pa še tako. In še najbolj so me prizadele razmere v tisti družini. lubika tud jst imam podoben primer,isto družina po moji strani,je pa to moja pol sestra...tud ne znajo z denarjem ...sem se kar na njo spomnila...do nedavnega sem jim še pomagala ampak ne gre več,ker so začeli to izkoriščati...smo si še dobri ampak pomoči pa ni več z moje strani...pa so tud kr bogi pa to,ampak tud jst se ne morem večno kregati z mojim...sem dolgo rabla da sem spregledala..a veš dokler človeku pomagaš,pa dokler računajo na tvojo pomoč,se ne bodo trudili sami si pomagat (pa ne zdej za konkreten tvoj primer ampak na splošno)...nevem jst nebi mogla tko živet...pa polsestra kje pa da bi šla v službo,pa svak,bog ne daj da bi še malo izven službe delal pa kaj dodatno zaslužil...zakaj le,če ve da jim pomaga mama,njen partner,sosedi...jst pa ne več,ker so nam tud denar dolžni in ne gre tko naprej...smo se pa mal spičili enkrat pa sta nam kratkomalo povedala da naj si kr narišemo ta denar...tko da smo tle zaključili...pa bi otroc marsikaj od mene lahko dobili...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 15:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
grem malo na zrak si malo živčke pomirit pa se pol tipkamo...papa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 16:07:50
|
|
|
|
mtinca1
|
še nisem prebrala za nazaj, bom najprej napisala, da ne pozabim. navadno najprej preberem, potem pa ne uspem nič napisat. aleksandra silvija - ne se preveč sekirat, ker tistih nizke ovire, pa res lahko vsak takoj spregleda. jaz sem predlani zadela drug avto na parkiršču. Lep sončen popoldan, torej vidljivost res dobra, prostora tud dovolj in preveč, ampak očitno sem bila z mislimi čisto drugje - se vsedem v avto, vzvratno in buuum. pa še par , da bo popravilo čim cenejše. včerajšnje kofetkanje v supernovi - moram povedat, da mi je blo ful fajn po dolgem času malo poklepetat z ostalimi mamicami (v živo), tako da upam, da bomo večkrat ponovile. pa vse ste ful prijetne punce. čez osem mesecev, ko gremo verjetno skoraj vse v službo, bo kaj takega itak skoraj misija nemogoče.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 16:41:12
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa tudi jaz bom mislila nate in držala pesti da bo vse ok. Same punkcije pa se ne boj, je res zoprna, ampak vsak pove, da ni tako hudo. Tako da...drži se bejbi!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 16:55:29
|
|
|
|
anaj22
|
tanika sej veš da mislm nate, jutr te bom pa v mislih za roko držala. Pa tud na tvojga Žana bom mislna k bo pikico dubu moj škratek pančka, sva hotla it na sprehod dop. k je bil ful sonček pa Jaku ful ni blo všeč se je k da ga tepem, ga je cela vas slišala mi je blo ful nerodn ja včeri je blo ful faj na čveku mormo še kdaj ponovit še v večjem številu zdej vam morm pa še neno slikco pokazat k mi je ful všeč kako naš mali pozira po kopanju
< Sporočilo je popravil anaj22 -- 24.9.2008 16:56:35 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 17:03:55
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, a se še katera letos tako zelo veseli božičnih praznikov, kot še nikol??? Al sem to samo jaz??? Saša, jaz se jih ful veselim. Smo v novi hiši in že dolgo se veselim tega, ko bomo kupili svojo smrekico, pa okraske, pa zunaj okrasili... Pa še bebo dali pod smrekico. Res komaj čakam. SE mi zdi, da mi tako lepo še ni bilo v življenju.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 17:10:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny slovenka-svetujem ti,če pišeš dolg post in ti tako nagaja da preden klikneš gumb potrdi, da besedilo označiš in daš kopiraj, ker če te ven vrže potem samo odpreš nov post in prilepiš besedilo ninny, sem tudi to že sprobala, pa potem ni bilo gumbka paste. Kako potem prilepim tekst? Imela sem ga v wordu, na RR pa ni šlo prilepit.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 17:15:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka, to si pa tko lepo napisala...sem vesela, da ti je lepo. tud jaz se veselim praznikov, ker rada obdarujem...vedno še za vse nečake in nečakinje in od sestričen kupim, čeprav Nejc nikjer ne dobi več. In seveda...letos bo lepo zavito. Men moj ful teži, če kaj kupim za malo, še bolj pa za Nejca (Lunca..imam podoben primer, ko ne ceni nič več, pač mu je ful samoumevno, da igrače prihajajo...sploh zdaj, ko je bil še on obdarovan od obiskov)...ampak ponavad sploh ne opazi, če kaj kupim in mu glih ne kažem na veliko. Sušilc....Bosch maxxx7 sensitive...7kg...660€ v Merkurju...zadovoljna...fajn greje...sicer sem pa že opisala. Ne kupuj kombiniranega, ker morš manj dat sušit kot prat! Kar se pa likanja tiče...če pobereš takoj vroče ven in zložiš, se lepo vse poravna. Če pa pustiš da se ohladi, se pač ohladi zmečkano, kakor je v bobnu. Krči pa baje precej. AS...a kaj veš, ker program je najboljš, da ne bi preveč krčlo (sicer se da marsikaj uredit s parnim likalnikom )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 17:15:09
|
|
|
|
Kaja08
|
slovenka, ko potemniš celo besedilo klikni najprej ctrl+c in če te vrže ven, odpri novo okno in pritisti ctrl+v
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 17:20:33
|
|
|
|
slovenka
|
punce, zdaj imate spet napad mene Imam samo malo časa, ker me moj preganja... Sem samo hotla komentirati, da moj dragi je pa ful zgleden mož in očka. Oktobra grem en dan v tednu za 4 ure že v službo in bo moj doma s pikico, pa ni čist nič nejevoljen zaradi tega. Jaz rada delam, pa samo za 4 ure tedensko... in me ful razume, da ni tako lahko biti samo doma, z bebo in to. Res je fajni. Tako da en plus za moške. Kar zadeva mi še kar tam 2x tedensko, ni še čist enako kot prej, ampak vedno boljše. Trenutno je nekak tako kot je Alea napisala - najprej malo boli, potem je pa fajn Sicer pa ko berem, kako vam spijo, naša je pa med najbolj ta žlehtnimi, ponoči se dojiva ziher 2-3x, pa čez dan skoraj nič ne spi. Zadnje čase pa dobiva tak glas kot prava šefica. Se prav zadere. Hm, hm. Ne vem, kaj ji te ni za spat. Pa še glede slikic s kofeta - res ste ful luštni vsi, lepe slikice, mamice z otročički. Si predstavljate, da bi vam lani en pokazal tako sliko,kaj bo čez 1 leto, verjetno ne bi mogle verjeti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 17:21:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 slovenka, ko potemniš celo besedilo klikni najprej ctrl+c in če te vrže ven, odpri novo okno in pritisti ctrl+v kaja, najlepša hvala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 18:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 slovenka, ko potemniš celo besedilo klikni najprej ctrl+c in če te vrže ven, odpri novo okno in pritisti ctrl+v kaja, najlepša hvala. Da sprobam, če tole deluje - sm sprobala - in hvala Kaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 19:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je tud čist nor na tv - pa sm že mislila vprašat ali se sme gledat. K naš obočuje vse od Beverly Hilsa do politike, sam da je tv - da se neki premika - tud akvarij mu je zanimiv - predvsem manj škodljiv za oči
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 19:47:30
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, mi smo pa danes kupili cotike za krst. Imeli smo otvoritev Kika in so res imeli takšne lepe stvari pa še poceni so bile. Tako da mu nazadnje nisem kupila samo cotik za krst, temveč še kar nekaj drugih stvari. Še bundico sem dobila za samo 11 eur. Za krst pa me je na koncu priišlo samo 12 eurov vse skupaj. Pa imamo ene žametne hlače in majčko z modrim brezrokavnikom.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 19:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
romy bravo za nakup...mi pa nimamo nič pametnega v tem koncu,pa bi tud šla v šoping...pa berem vas tu na forumu k tko pocen nakupte stvari,tle na celjskem je pa vse drago...bo treba mal v LJ pridit ... a ste vidle moj novi profil??????celo ratalo mi je..pa slikce pod nickom tud nove...mene ni več gor je sam mali...
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 24.9.2008 19:51:10 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 19:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
eh premajhna slikica
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 19:57:23
|
|
|
|
*anamor*
|
Tanikaa - kupila sem v slovenski bistrici. To ni tako daleč od Celja, tako da si vabljena pa še na kafetka lahko greva?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
romy rade volje bi prišla,pa med tednom nimam avta,pa sem bolj vezana na celjski konec...pa bi že toook rada mal šla od doma...zdej sploh mam take laufarije že zarad poroke,krsta,zdravnikov... ...zate isto velja če boš v teh koncih te bom vesela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:04:44
|
|
|
|
*anamor*
|
Veš kako dolgo se jaz spravljam v celje malo v spar samo ne najdem nikoli časa. Še v mb v mullerja, h&m in c&a se spravljam pa še nisem prišla tako daleč.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jap romy poznam to...jst sem blizu celja doma pa da se spravim s tamalim pa z mojim...pa ko tko hitro minejo tri ure ko more mali jest...najhitreje vse opravim da grem kam sama,mi je pa smotan da bi mamo kr za varstvo prosla...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:08:15
|
|
|
|
Kaja08
|
no, pa da še jaz kakšno o moških rečem - jst lahko svojga samo pohvalm in prehvalm!! Nikol mu ni problem Žigata pomerkat al pa nafutrat, drug teden se mi začne nemščina, tko da ga bo dvakrat na teden mogu tudi spat dat....hm sej res, to pa še ne vem, če se čist zaveda tega
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja fajn kaja...sej moj tud ni tko zelo slab...sam sem besna ko ga cel dan ni...pa sem sama za vse...drgač je pa kr dober da me prenaša včasih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
najbolj me pa to jezi,k čez teden sem cel dan sama,med vikendom bi pa kr nekam šel al pa obiski,pa se mi včasih ne zdi nekak fer,da se še takrat to je med vikendi ne posvet Žanu dovolj,ampak je treba tja it,pa ta kolega se bo oglasil,pa v nabavo po kaj...medtem ko mam jst v mislih da bo malo Žana popazil da se grem jst za kako urco mal uležit...sej iz tega itak nikol nič ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.9.2008 20:28:42
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa VSE BO V REDU, BOŠ VIDLA.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?