Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 13:14:28
|
|
|
|
pikicao.
|
jao jao.. jz sm pa misla d mam ze racunalnik neki sheblan k mam take cudne barve tuki na RR-ju. men tud ni vsec ja ziva jz sm pa ponosna zasavka sm pa zelllooo velliko casa tud v ljubljani. sploh zdej k grem naprej studirat :) ajsi hvala, pa zelo lepo d mas ze pikico k se tok zaveda zdravega zivljenja ;) kaj sele bo.. k bo prikukala na svet.. hihii. mamii dej mi kup un bio brokoli pa radiccc ;) hihih... mal se hecam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 13:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheh ja jaz sem tudi čudno gledala pa nisem vedla kaj je fora pol mi ja pa kapnilo da ni moja krivda
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 13:44:53
|
|
|
|
miska73
|
miška, hvala pa te res dolgo ni bilo sem že na koncu 7. tedna kako je bilo na dopustu? kake fotke prilepiiiii Ajsi, če mene spomin ne vara... si ti (v času preden sem izginila na dopust) letala okoli italijanskih lekarn... To je pa potem pri tebi ultra ekspres, da si že noseča ;-) miska73 kako je blo na dopustu? si cist zrelaksirana Dopust super. Baterije polne. Ko bom malo uredila slikce, obljubim da jih dam v album. Me je v ponedeljek malo šokiralo, da sem že kar takoj v postopku ... In zdaj malo zmešana hodim po svetu. Pa še s službo sem začela danes.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 14:45:46
|
|
|
|
~Biba~
|
joj sem mislila, da mi lakiranje parketa škodi, pa mam že privide....pa vidim da imaste enake simptome z barvami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 14:50:04
|
|
|
|
pikicao.
|
men je presvetlo. pa crt se sploh nc ne vid.. al pa samo men tko kaze.. ne vem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 14:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
meni na splošno ni všeč.... neka čudna sivo roza oranžna.... Biba.... Niso tvoje barve krive Edino če si hlape že po RR-ju raznosila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 15:00:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ajsi, če mene spomin ne vara... si ti (v času preden sem izginila na dopust) letala okoli italijanskih lekarn... To je pa potem pri tebi ultra ekspres, da si že noseča ;-) hja, no... pri nas je kar naravno ratalo v času, ko sem začela s prvimi arcnijami, M ni in ni bilo. in počutla sem se mal čudno... in sem naredila test. ki je pokazal na moj ogromen šok no, čisto taprvi UZ sem že dala skos, v petek imam tapravi prvi pregled. arcnije sem pa potem prodala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 15:15:42
|
|
|
|
~Biba~
|
joj argojuhca...čestitkeeeeee pa kaj si ti ja nor; kr po vrsti se vrstijo nosečke res te ni blo dolgo na spregled; o.k. rečmo,d a si čarala s poprom in žganjem; pa ni blo časa za RR ....kako daleč je zdaj točno tvoja nosečnost? b.t.w. sem bila prej ona ki rada kleje al se pa ti mene ne spomniš, pa se te le jaz; kaj čmo..vseeno čestitke.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 15:17:44
|
|
|
|
~Biba~
|
živa verjetno je lak res prišel vse do RR-ja zdaj pa vse zadete tu okrog krožimo, pa še v barvno paleto RR-ja je vsekalo meni je ta nova podoba..hmm..potrebna da se je navadim. potem bo že, smo dali že kr ene 3 spremembe skoz. tak zdaj pa grem dragemu kosilo segret, pol pa v mesto....še ne vem po kaj glavno, da vun s tega zafiksanega stanovanja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 15:27:30
|
|
|
|
miska73
|
Ajsi, dobr si ti to zrihtala. Drgč pa... Men so tudi barve presvetle... Me oči bolijo če predolgo gledam... No, mogoče mi se pa rata odvadit od RR
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 15:27:49
|
|
|
|
ledenka
|
Biba, za kakšen parket sta se pa potem odločla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 15:28:36
|
|
|
|
ledenka
|
No, mogoče mi se pa rata odvadit od RR ja pa ja de naše drage miške ne spustimo NIKAMOR!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 16:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Glih sem hotla napisat da bi barve morale bit za privadit se ne odvadit bomo pisali moderatorjem, da nam barva članice podi, pa bodo hitro zamenjali NE SE HECAT Miška ¨!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 16:23:12
|
|
|
|
miska73
|
ajsi, živa, nč bat...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 20:03:11
|
|
|
|
sonček85
|
meni ni všeč ta podlaga ,hočem barveeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 20:42:44
|
|
|
|
Argojuhica
|
Juhica naša- Zdele me je kar nekaj vleklo na RR in na koncu tako lepa novica. Ti se nam pa res že toliko časa nisi javila, da sem se bala, da si nad delanjem otročičkov obupala. Hvala za čestitke. Kje pa, delala sva kot velika. Vsako O sva pridno izkoristila, da ne bo pomote, tudi pred in po je bla akcija. Javljala se nisem, ker sem pa resnično obupala. Zadnji mesec sem pa naredila red pri hiši: - vsako jutro sem vstala, spila vodo, skuhala rožmarinov čaj, ker sem rahlo anemična - sem redno vsaki dan prehodila 5 km., po tem spila čaj - jedla sadje in zelenjavo in shujšala za 3 kg., torej na mojo normalno dekliško težo - in seveda poper in šnops. Bila pozitivna nasmejana in nisem veliko mislila na pikico. In je. Mislim, dan nam psiha resnično nagaja pri zanositvi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 20:46:41
|
|
|
|
Argojuhica
|
joj argojuhca...čestitkeeeeee pa kaj si ti ja nor; kr po vrsti se vrstijo nosečke res te ni blo dolgo na spregled; o.k. rečmo,d a si čarala s poprom in žganjem; pa ni blo časa za RR ....kako daleč je zdaj točno tvoja nosečnost? b.t.w. sem bila prej ona ki rada kleje al se pa ti mene ne spomniš, pa se te le jaz; kaj čmo..vseeno čestitke. BIBA si spremenila link. Pomagaj mi sigurno se te spomnim. Ne vem pa kaj pomeni kleje. Moja nosečnost je pa sedaj na začetku in sicer 6 teden. Upam, da bo šlo naprej brez problemov, kajti vsake toliko me špika tam spodaj, kot da bo zdaj, zdaj prišla tetka. Iz prejšnjih nosečnosti se ne spomnim prav nič.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 21:55:56
|
|
|
|
Fargesia
|
kleje - kolne, govori grde besede....:) KAKO STE MAČKE MOJE?!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 7:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo fargi... si kar sama ostala včeraj... pridi dopoldne in med delovnim časom... ziher ne boš sama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 8:56:12
|
|
|
|
sonček85
|
Zaspanke. Jutro in navijam za nove nosečke in nove dosežke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 9:03:59
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutrooooooooooooooo...sem že enega mojstra odslovila danes..tak da parket je konec, zdaj čakam le še da se posuši ins e selim. ok no..seliva ledenka nabavila sva hrast argojuhca..maš ZS Fargi zgublena tenks za razlago sonček ne moreš spat? vsem borkica en velik kaj boste danes počele lepega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 9:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
predvsem se bomo delale da delamo Ne sej v bistvu res delamo, ampak ker sem sama se lahko vmes še malo pošvercam Kako pa ve načrtujete današnji dan?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:03:36
|
|
|
|
ledenka
|
kavica meni je danes takoooo slabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:09:33
|
|
|
|
~Biba~
|
njami hvala za kavico... slabo ti je? joj kaj bi jaz dala, da bi mi blo slabo..me pa le križ boli ko se zvečer komaj obračam v postelji joj jaz sem pa misla danes čistit, pa ne smem, ker se lak še ni posušil na parketu...kaki vreji izgovor proti čiščenju se tak vedno najde. pa na lov za zavesami se spravljam, pa mi ni, ker vem da bo drago ima katera kak recept, kako poceni skoz prit; kaka trgovina mogoče? pa ne mi rečt bodi brez zaves
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:16:20
|
|
|
|
ledenka
|
ne vem, kake zavese bi mela. ampak če ti pašejo že narejene, ki jih dobiš npr. v Rutarju in Bauhausu, te to zna prit precej poceni. tudi za blago se ti splača pogledat v teh dveh trgovinah, ker imajo velik razpon, šivanje pa ni blazno drago. no ja slabost je šla mimo, zdaj pa nimam več izgovora za delat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.