|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
22.9.2008 19:26:45   
ledenka
argojuhica user posted image user posted image user posted image  super, čestitam! potem si majčica user posted image user posted image user posted image  recept pa kar napiši, bo prav prišel

miška, hvala user posted image  pa te res dolgo ni bilo user posted image  sem že na koncu 7. tedna user posted image  kako je bilo na dopustu? kake fotke prilepiiiii

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
22.9.2008 19:49:42   
Serendipity
Juuuuhuuuuuuu!!!!!!!!!!

KAJ TO MOJE UČKE VIDIJO??????????

Argica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke pupa!

BTW - recept pa kar zapiši! Tu nas (zaenkrat še) nihče ne krega! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.9.2008 19:52:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
22.9.2008 19:55:06   
gigi1
Oj punčke

Pridem in zagledam veselo novico
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Argojuhica čestiiiitke user posted image  user posted image  user posted image

Recept pa kar objavi, ga bomo vse vesele.

Pupike drage lep večer user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
22.9.2008 20:12:28   
gigi1
Ups.. Se* hvala, da si me spomnila. Sem videla dobro novičko in pozabila poročat user posted image

Od jutri naprej sem uradno drogerašica. Povišali so mi dozo suprefacta kar za 50%, ker upajo da bodo s tem malo skrajšali postopek. Zadnjič sem imela cisto in punkcijo ciste in se je vse skupaj zelo zavleklo. Malo me je res strah visoke doze, ker mi je že zadnjič s-fact zj.ebal imunski sistem in sem fasala bakterijsko vnetje žrelnice in bila na antibiotikih.
No veselo naprej. Špik me ni strah. Sam, da bo tokrat zaključek drugačen user posted image

Lubice hvala vsem, ki mislite name.
Rada vas imam user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
22.9.2008 20:15:54   
ledenka
žiži draga, uspešno špikanje ti želim user posted image  in rezultat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
22.9.2008 20:19:08   
gigi1
Hvala Ajsika moja draga. Kako je bilo na tistem nepilatesu user posted image ? A te je pikica v spanec spravila?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
22.9.2008 20:43:07   
Argojuhica
Hvala za čestitke. Ja sem majčica in če sem prav izračunala je to 30. 5. 2009.

Recept:

potrebujemo: Črni mleti poper in domače pravo žganje brez dodatka sladkorja ali zelišč. Meni ga je zrihtala sodelavka iz Bosne.
Poper nasuješ v dve tetra vrečki, ki sta zašiti s treh strani. Ne skopari, naj ga kar bo. Vleži se v posteljo in položi vrečki na predele jajčnikov. Polij ju z žganjem. Vrečke si fiksiraj z elastičnimi spodnjicami in se zavij s toplo odejo, šalom... To pusti čez noč. Jaz sem to ponovila 5x zapovrstjo. Čutila sem neverjetno toploto, vendar ne neprijetno, nasprotno. Čutila sem blagodejn učinek, kot da mi pobira vso neg. energijo ven. No in čez par dni nama je uspelo. Mogoče ni to to, vendar poskusite lahko. Sodelavka mi je rekla, da jih kar nekaj pozna, ki so si poslužile to metodo in jim je uspelo.
Opozarjam pa vas, da promili še en čas ne bodo zapustili vaše spalnice. Mogoče tudi to pripomore k zanositvi, saj delo opravljaš bolj  sproščeno.
Poskusite držim pesti.
Sicer pa se ne počutim nič nosečo, tako, da sem delala danes tretji test in tudi ta je pokazal lepi črtici.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
22.9.2008 21:49:03   
murkica
Juhica naša- Zdele me je kar nekaj vleklo na RR in na koncu tako lepa novica. Ti se nam pa res že toliko časa nisi javila, da sem se bala, da si nad delanjem otročičkov obupala.

ISkrene čestitke tebi in tvojemu dragemu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res sem vesela, ko vidim našo borko, ki poroča o +!!!!!!

Recepta mislim, da čisto ne razumem, samo neki alkohol in poper ampak bomo videli jutri, ko bom prebirala s trezno in spočito glavo. Če bom pa potem še imela kakšno vprašanje, pa ti ga bom seveda zastavila.

Uživaj v user posted image  in pobožaj trebuščka.

LP
Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.9.2008 0:34:07   
polaris
Argojuhca user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ps: polaris ti tudi lahko kako pametno gor drapneš

pametno user posted image user posted image user posted image ženska, pa še blond, a se ti morda šališ user posted image user posted image user posted image user posted image

babežabe, nisem vas pozabila in veliko mislim na vas, imam pa žal zelo malo časa, ko ga pa imam, pa ve že sladko sanjate o avijončkih... user posted image Vsem big user posted image Aqua, tebi pa še posebej user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.9.2008 7:57:55   
sonček33
Argožupca- čestitke, več pa na ZS.
Miška - kako si?
murkica - a si kej pridna?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.9.2008 8:21:25   
oktavija
user posted image Argojuhica iskrene čestitke za uspeh!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživaj naslednjih 9 mesecev!!!!user posted image user posted image user posted image
Hvala tudi za recept...user posted image user posted image user posted image

Poper nasuješ v dve tetra vrečki, ki sta zašiti s treh strani. Ne skopari, naj ga kar bo.

Imam pa vseeno eno vprašanje... Kakšne so tetra vrečke ...user posted image  So to vrečke iz blaga??? A vsak večer nasuješ v njih svež poper, al pustiš  vseh pet dni istega.. In kako količino šnopsa-RAKIJE poliješ po vreškah....
user posted image user posted image user posted image  No ja to je nekaj več vprašanj in ne samo eno:....user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.9.2008 8:23:34   
oktavija
Lubike moje, za naše hujšanje in za vse ki imate težave z PCO jajčniki, sem našla nekaj zanimivega... Knjigica za nas user posted image user posted image user posted image user posted image

A danes ste že opravile domačo nalogo???user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 23.9.2008 8:24:10 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.9.2008 9:09:26   
Anonimen
ojla pupe

ČESTITKE agrojuhica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo bravo bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No kaj je zdej čvekalke????? Včasih vas sproti nisem uspela dohajati, zdej pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.9.2008 9:21:38   
Argojuhica

Imam pa vseeno eno vprašanje... Kakšne so tetra vrečke ... So to vrečke iz blaga??? A vsak večer nasuješ v njih svež poper, al pustiš vseh pet dni istega.. In kako količino šnopsa-RAKIJE poliješ po vreškah....
No ja to je nekaj več vprašanj in ne samo eno:.../

Dober dan. Hvala za čestitke.
Tetra vrečke so iz blaga kot plenice. Najbolje je, da nasuješ vsak večer sveži poper. Poliješ pa toliko rakije, da je vrečka popolnoma mokra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.9.2008 9:26:50   
Tina1
Oj, punce se vam lahko še ena pridružiuser posted image
, ki gre v 2 postopekuser posted image  in upa na user posted image .

Lp in srečno vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.9.2008 11:13:28   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Imam pa vseeno eno vprašanje... Kakšne so tetra vrečke ... So to vrečke iz blaga??? A vsak večer nasuješ v njih svež poper, al pustiš vseh pet dni istega.. In kako količino šnopsa-RAKIJE poliješ po vreškah....
No ja to je nekaj več vprašanj in ne samo eno:.../

Dober dan. Hvala za čestitke.
Tetra vrečke so iz blaga kot plenice. Najbolje je, da nasuješ vsak večer sveži poper. Poliješ pa toliko rakije, da je vrečka popolnoma mokra.

user posted image user posted image user posted image Hvala za odgovor!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.9.2008 11:15:13   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Oj, punce se vam lahko še ena pridružiuser posted image
, ki gre v 2 postopekuser posted image  in upa na user posted image .

Lp in srečno vsem.

Seveda se lahko pridružiš!!!user posted image user posted image user posted image
DOBRODOŠLA!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.9.2008 11:23:32   
Tina1
Super, se kar boljše počutimuser posted image , ko vas berem. Zdaj bom šla v postopek bolj sproščena in z veliko več upanja in optimizmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala vam!user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.9.2008 11:28:44   
pikicao.
user posted image

evo lupcka za vse vaaaaasss user posted image user posted image
aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa drzim pesti da bodo rezultati optimisticni user posted image user posted image  kako pa kaj v sluzbi, a te nc ne matra.. k ce te pejt raj domov.. upam pa da si kej boljs

oktavija .. res d sm blond (izgovor user posted image ) ampak kaj je to z domaco nalogo?? user posted image  ne razumem

tina1.. dobrodosla user posted image

Argojuhica user posted image user posted image user posted image  cestitam. tud ce te ne poznam ti cestitam iz vsega srcauser posted image user posted image

ziva.. kje si user posted image , vidis mene cveko user posted image

miska73 kako je blo na dopustu? si cist zrelaksirana user posted image

gigi.. drzim pesti d zdej k so ti zvisali dozo, d ti dej porata user posted image user posted image

ajsi.. mas ze kej trebuscka?? pa sej ves.. pobozi se po njem user posted image user posted image  a mas ze kaksno zeljo po kaksni hrani??

se* spet tipcki user posted image user posted image user posted image .. dobr d je zdej se moj doma.. d lahko res se koga primem.. ne sam slikce gledam tko kt prejsnjic user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.9.2008 11:31:56   
pikicao.
aja tiste k pa nism omenila pa vseeem en velik objemcek
pa veeellliiikkkooo ljubezni user posted image

aja biba pocrkljej se zame tistga tvojga kosmatincauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.9.2008 11:42:13   
Anonimen
pikicao...... vidim tebe cveka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kako so bili tvoji O dnevi?? Kdaj je ne pričakuješ?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.9.2008 11:55:12   
pikicao.
O dneve mam se do petka.. tko d zaenkrt se slonckamo :)
drugace je pa ne pricakujem tam nekje 9. bomo vidl user posted image .. sam dvomim.. k je tok mrzlo d pomoje tisti plavalci kr zmrznejo na poti user posted image user posted image
hihihi
komi cakam d zacnejo kurt
pa ti ziva kako pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
23.9.2008 12:50:54   
ledenka
user posted image

kavica za moje borkice user posted image  grem na kosilo... mala miška je lačna, samo ne ve, kaj bi jedla user posted image  v glavnem mi itak pašejo testenine  pa sadje in zelenjava. mah, moje dete hoče zdravo živet al kaj user posted image  sem včeraj preživela večer ob odprti čokoladi... ki je bila ob koncu sedenja ob njej popolnoma enake oblike kot prej. in seveda velikosti user posted image  pa škatlico pralinov mamo doma že 2 tedna... ene 4 sem pojedla ven. tako zdravi lajf ni zdrav user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
23.9.2008 13:01:30   
Anonimen
sem nazaj... napapila sem se, zdej pa lahko začnem spet malo delat user posted image user posted image user posted image

Pikicao... Sem tebe povprašala, ker sem si zapominla da sva jo skupaj dobili ta mesec... Pa če sem iskrena sem si rekla da si ne bom več zapisovala in spremljala koledarja, ker imam že polno kepo vsega... Smo pa nekaj malega res slončkali te dni ja user posted image user posted image user posted image   No vi kar pridno user posted image user posted image user posted image ... Potem ko bodo otroci, bova pa skupaj na sprehode hodili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   S kje pa si sploh? Jaz sem Ljubljančanka... po moje to zdej že cel RR ve user posted image user posted image user posted image

A ste vidle kaj so nam nardili s forumom user posted image user posted image Meni pa sploh ni všeč ta siva barva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
23.9.2008 13:02:45   
Anonimen
Ajsika hvala za kavico... Namesto da bi jo me tebi pripravljale, jo ti nam user posted image user posted image user posted image ccccc

Mislim... Borke.... Kaj je zdaj to??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.