![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 19:26:45
|
|
|
|
ledenka
|
argojuhica super, čestitam! potem si majčica recept pa kar napiši, bo prav prišel miška, hvala pa te res dolgo ni bilo sem že na koncu 7. tedna kako je bilo na dopustu? kake fotke prilepiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 19:49:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Juuuuhuuuuuuu!!!!!!!!!! KAJ TO MOJE UČKE VIDIJO?????????? Argica! Čestitke pupa! BTW - recept pa kar zapiši! Tu nas (zaenkrat še) nihče ne krega!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.9.2008 19:52:14 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 19:55:06
|
|
|
|
gigi1
|
Oj punčke Pridem in zagledam veselo novico Argojuhica čestiiiitke Recept pa kar objavi, ga bomo vse vesele. Pupike drage lep večer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 20:12:28
|
|
|
|
gigi1
|
Ups.. Se* hvala, da si me spomnila. Sem videla dobro novičko in pozabila poročat Od jutri naprej sem uradno drogerašica. Povišali so mi dozo suprefacta kar za 50%, ker upajo da bodo s tem malo skrajšali postopek. Zadnjič sem imela cisto in punkcijo ciste in se je vse skupaj zelo zavleklo. Malo me je res strah visoke doze, ker mi je že zadnjič s-fact zj.ebal imunski sistem in sem fasala bakterijsko vnetje žrelnice in bila na antibiotikih. No veselo naprej. Špik me ni strah. Sam, da bo tokrat zaključek drugačen Lubice hvala vsem, ki mislite name. Rada vas imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 20:15:54
|
|
|
|
ledenka
|
žiži draga, uspešno špikanje ti želim in rezultat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 20:19:08
|
|
|
|
gigi1
|
Hvala Ajsika moja draga. Kako je bilo na tistem nepilatesu ? A te je pikica v spanec spravila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 20:43:07
|
|
|
|
Argojuhica
|
Hvala za čestitke. Ja sem majčica in če sem prav izračunala je to 30. 5. 2009. Recept: potrebujemo: Črni mleti poper in domače pravo žganje brez dodatka sladkorja ali zelišč. Meni ga je zrihtala sodelavka iz Bosne. Poper nasuješ v dve tetra vrečki, ki sta zašiti s treh strani. Ne skopari, naj ga kar bo. Vleži se v posteljo in položi vrečki na predele jajčnikov. Polij ju z žganjem. Vrečke si fiksiraj z elastičnimi spodnjicami in se zavij s toplo odejo, šalom... To pusti čez noč. Jaz sem to ponovila 5x zapovrstjo. Čutila sem neverjetno toploto, vendar ne neprijetno, nasprotno. Čutila sem blagodejn učinek, kot da mi pobira vso neg. energijo ven. No in čez par dni nama je uspelo. Mogoče ni to to, vendar poskusite lahko. Sodelavka mi je rekla, da jih kar nekaj pozna, ki so si poslužile to metodo in jim je uspelo. Opozarjam pa vas, da promili še en čas ne bodo zapustili vaše spalnice. Mogoče tudi to pripomore k zanositvi, saj delo opravljaš bolj sproščeno. Poskusite držim pesti. Sicer pa se ne počutim nič nosečo, tako, da sem delala danes tretji test in tudi ta je pokazal lepi črtici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.9.2008 21:49:03
|
|
|
|
murkica
|
Juhica naša- Zdele me je kar nekaj vleklo na RR in na koncu tako lepa novica. Ti se nam pa res že toliko časa nisi javila, da sem se bala, da si nad delanjem otročičkov obupala. ISkrene čestitke tebi in tvojemu dragemu!!! Res sem vesela, ko vidim našo borko, ki poroča o +!!!!!! Recepta mislim, da čisto ne razumem, samo neki alkohol in poper ampak bomo videli jutri, ko bom prebirala s trezno in spočito glavo. Če bom pa potem še imela kakšno vprašanje, pa ti ga bom seveda zastavila. Uživaj v in pobožaj trebuščka. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 0:34:07
|
|
|
|
polaris
|
Argojuhca iskrene čestitke IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ps: polaris ti tudi lahko kako pametno gor drapneš pametno ženska, pa še blond, a se ti morda šališ babežabe, nisem vas pozabila in veliko mislim na vas, imam pa žal zelo malo časa, ko ga pa imam, pa ve že sladko sanjate o avijončkih... Vsem big Aqua, tebi pa še posebej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 7:57:55
|
|
|
|
sonček33
|
Argožupca- čestitke, več pa na ZS. Miška - kako si? murkica - a si kej pridna?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 8:21:25
|
|
|
|
oktavija
|
Argojuhica iskrene čestitke za uspeh!!!!! Uživaj naslednjih 9 mesecev!!!! Hvala tudi za recept... Poper nasuješ v dve tetra vrečki, ki sta zašiti s treh strani. Ne skopari, naj ga kar bo. Imam pa vseeno eno vprašanje... Kakšne so tetra vrečke ... So to vrečke iz blaga??? A vsak večer nasuješ v njih svež poper, al pustiš vseh pet dni istega.. In kako količino šnopsa-RAKIJE poliješ po vreškah.... No ja to je nekaj več vprašanj in ne samo eno:....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 8:23:34
|
|
|
|
oktavija
|
Lubike moje, za naše hujšanje in za vse ki imate težave z PCO jajčniki, sem našla nekaj zanimivega... Knjigica za nas A danes ste že opravile domačo nalogo???
< Sporočilo je popravil oktavija -- 23.9.2008 8:24:10 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 9:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla pupe ČESTITKE agrojuhica Bravo bravo bravo bravo No kaj je zdej čvekalke????? Včasih vas sproti nisem uspela dohajati, zdej pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 9:21:38
|
|
|
|
Argojuhica
|
Imam pa vseeno eno vprašanje... Kakšne so tetra vrečke ... So to vrečke iz blaga??? A vsak večer nasuješ v njih svež poper, al pustiš vseh pet dni istega.. In kako količino šnopsa-RAKIJE poliješ po vreškah.... No ja to je nekaj več vprašanj in ne samo eno:.../ Dober dan. Hvala za čestitke. Tetra vrečke so iz blaga kot plenice. Najbolje je, da nasuješ vsak večer sveži poper. Poliješ pa toliko rakije, da je vrečka popolnoma mokra.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 9:26:50
|
|
|
|
Tina1
|
Oj, punce se vam lahko še ena pridruži , ki gre v 2 postopek in upa na . Lp in srečno vsem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 11:13:28
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Imam pa vseeno eno vprašanje... Kakšne so tetra vrečke ... So to vrečke iz blaga??? A vsak večer nasuješ v njih svež poper, al pustiš vseh pet dni istega.. In kako količino šnopsa-RAKIJE poliješ po vreškah.... No ja to je nekaj več vprašanj in ne samo eno:.../ Dober dan. Hvala za čestitke. Tetra vrečke so iz blaga kot plenice. Najbolje je, da nasuješ vsak večer sveži poper. Poliješ pa toliko rakije, da je vrečka popolnoma mokra. Hvala za odgovor!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 11:23:32
|
|
|
|
Tina1
|
Super, se kar boljše počutim , ko vas berem. Zdaj bom šla v postopek bolj sproščena in z veliko več upanja in optimizma . Hvala vam!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 11:28:44
|
|
|
|
pikicao.
|
evo lupcka za vse vaaaaasss aqua pa drzim pesti da bodo rezultati optimisticni kako pa kaj v sluzbi, a te nc ne matra.. k ce te pejt raj domov.. upam pa da si kej boljs oktavija .. res d sm blond (izgovor ) ampak kaj je to z domaco nalogo?? ne razumem tina1.. dobrodosla Argojuhica cestitam. tud ce te ne poznam ti cestitam iz vsega srca ziva.. kje si , vidis mene cveko miska73 kako je blo na dopustu? si cist zrelaksirana gigi.. drzim pesti d zdej k so ti zvisali dozo, d ti dej porata ajsi.. mas ze kej trebuscka?? pa sej ves.. pobozi se po njem a mas ze kaksno zeljo po kaksni hrani?? se* spet tipcki .. dobr d je zdej se moj doma.. d lahko res se koga primem.. ne sam slikce gledam tko kt prejsnjic
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 11:31:56
|
|
|
|
pikicao.
|
aja tiste k pa nism omenila pa vseeem en velik objemcek pa veeellliiikkkooo ljubezni aja biba pocrkljej se zame tistga tvojga kosmatinca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 11:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pikicao...... vidim tebe cveka jaz sem tudi tukaj kako so bili tvoji O dnevi?? Kdaj je ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 11:55:12
|
|
|
|
pikicao.
|
O dneve mam se do petka.. tko d zaenkrt se slonckamo :) drugace je pa ne pricakujem tam nekje 9. bomo vidl .. sam dvomim.. k je tok mrzlo d pomoje tisti plavalci kr zmrznejo na poti hihihi komi cakam d zacnejo kurt pa ti ziva kako pa ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 12:50:54
|
|
|
|
ledenka
|
kavica za moje borkice grem na kosilo... mala miška je lačna, samo ne ve, kaj bi jedla v glavnem mi itak pašejo testenine pa sadje in zelenjava. mah, moje dete hoče zdravo živet al kaj sem včeraj preživela večer ob odprti čokoladi... ki je bila ob koncu sedenja ob njej popolnoma enake oblike kot prej. in seveda velikosti pa škatlico pralinov mamo doma že 2 tedna... ene 4 sem pojedla ven. tako zdravi lajf ni zdrav
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 13:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
sem nazaj... napapila sem se, zdej pa lahko začnem spet malo delat Pikicao... Sem tebe povprašala, ker sem si zapominla da sva jo skupaj dobili ta mesec... Pa če sem iskrena sem si rekla da si ne bom več zapisovala in spremljala koledarja, ker imam že polno kepo vsega... Smo pa nekaj malega res slončkali te dni ja No vi kar pridno ... Potem ko bodo otroci, bova pa skupaj na sprehode hodili S kje pa si sploh? Jaz sem Ljubljančanka... po moje to zdej že cel RR ve A ste vidle kaj so nam nardili s forumom Meni pa sploh ni všeč ta siva barva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.9.2008 13:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsika hvala za kavico... Namesto da bi jo me tebi pripravljale, jo ti nam ccccc Mislim... Borke.... Kaj je zdaj to???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.