rainbow
|
Čeer! Ja avto je prav fajn, edino ta vonj pokvari kar veliko; danes se je možek trudil, ga čistil, trenutno je noter zmleta kava, včeraj je bil kis, ampak to bo počasi potekao, to izganjanje smrada mi je bilo danes kar slabo, ko smo se peljali, od vseh intenzivnih vonjav Ampak ok, drugače je v redu, višji od BMW-ja, tudi večji (mislim, mi res gremo v extreme), mašina bolj močna, možek je itak v samo ta smrad Kaj boste rekle na to, da sta se naši punci navdušili nad drsanjem ; en njun kolega je namreč začel drsat in smo danes šli vprašat, če še mi lahko pridemo in seveda lahko; hodili pa bomo enkrat na teden, ob sobotah, kar mi paše (edino z našim srečanjem bo problem) No, seveda sem vesela, da se bosta rekreirali Zdaj jima moram nabavit drsalke, po možnosti rabljene, na Bolhi sem za Enjo že nekaj videla, za Lijo pa ne vem, ima št.noge 30, potem bi morala imeti drsalke 30-35 (nastavljive), kajne???????????? Na bolhi imajo samo 32/33 dalje; Še nekaj, imate tudi vi polno mušic v stanovanju/hiši?? Jaz sem se prej eno uro z njimi borila, pa so kar neke nove prijadrale. No, sem vsaj še malo kuhijnjo sčistila, kar tudi ni slabo. Ugi, o super, Ibiza ; glede nesreče, je res, kar praviš, to poletje je nam, kljub temu, da nismo nikamor konkretno šli, kar koristilo, tudi nama z možem, se mi zdi, da sva se nekam zbližala. Pa vidva sta šla kaj k zdravniku, ali pa kakemu odvetniku, za te poškodbene zadeve??? NiLe, občudujem vaju, res kak so lepi, vsi trije Katrin, ni frke, vedno kaj pride, ne moreš nič; kako pa je kaj Wahoo?? Verjetno itak razturata oziroma vseh pet Nič, grem jaz dalje iskat drsalke vi pa uživajte