|
RE: no aprilke 2005, kako? 22.9.2008 11:29:54
|
|
|
|
BarbaraE
|
Honey - jaz sem se odločila za tak način, ker nisem želela, da šopek razpade pri metanju ali pa da bi na tla padel. Baje da ne sme past na tla. Take vraže sem slišala. No in na koncu sem ugotovila, da je to najboljši način, da samske res sodelujejo. Ksenja - mi gremo tudi včasih tja ob ograjo letala gledat. Kdo ve, mogoče se kdaj tam srečamo. Zadnjič smo vzeli pizzo s sabo in jo potem tam ob ograji pojedli. In ker je bilo ravno neko srečanje ministrov, je bil poostren nadzor in je prišla policijska kontrola. In smo mi najprej mislili, da se je moj brat pripeljal (dela na Brniku na policiji), ker smo ga prej klicali naj pride na pizzo. In potem se polic. avto ustavi za našim in se odpre okno, mi pa vsi razočarani. In je mož vprašal policista, vi ste pa iz letališke, a ne. Pa policist čist presenečen. In potem je mož hitro dodal, da smo mislili, da se je svak pripeljal. No, potem je bil pa policist hitro manj strog. Itak imava midva z možem že izkušnje s temi polic. kontrolami tam ob ograji. No, saj ne vem, po moje sem to že enkrat tu razlagala, kako sta se moj (takrat še fant) mož in moj brat prvič seznanila. Ja, pri policijski kontroli. Z Urošem sva šla gledat letala (res sva jih, nisva nič takega počela ) in sem se jaz še hecala, kaj pa če bo moj brat prišel, ker je on na letališču zaposlen pri policiji. In potem kar naenkrat zagledava luči za nama in potem vidiva, da je policijski kombi in naenkrat že trka policist na okno. In je Uroš odprl okno, policist s strogim glasom dober večer, dokumente prosim, jaz pa v tak smeh, ki je že mejil na histerijo. In ja, bil je moj brat. Uroš je najprej mislil, da se mi je zmešalo, brat je pa kasneje povedal, da si je ta prvi trenutek mislil, da je pa ta ženska tam zraven ornk zadeta. In potem se je vse razjasnilo, ker sem pač svojega Uroša predstavila bratu. In naključje je bilo to, da je brat takrat z enim zamenjal, da je tisti večer delal.
|
|
|