Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 9:49:26
|
|
|
|
BarbaraE
|
Honey - mi smo lani imeli na gradu poroko pa je smelo tudi kao 5 avtomobilov gor. In je šlo do grad res samo 5, ostali so pa tam nižje avtomobile pustili. Poskusite še vi - kao imaš otroka in voziček pa da ne bo hotel iti peš itd. Mi smo na to vižo šli - je pa res, da je mož vozil ženina in nevesto, jaz pa sama z dvema otrokoma in je mož rekel tistemu varnostniku, da al naj me spusti gor al pa otroke pomaga gor nest in itak me je raje gor spustil. Ksenja - Nika se ni ne vem koliko potegnila, je pa res, da njej niso prav številke za 98 ampak spravi nase tudi 92 ali manj. Nimaš kaj, manekenka. Da ne govorim, kako smo včeraj KONČNO našli copate zanjo. Cicibanovi so ji vsi preširoki, balerink (tiste usnjene šolske copatke) ni hotela nosit, ker jo je motila črta znotraj (tam kjer je skupaj zašito) - in tako imamo 3 nove pare balerink št. 25. Če katera pozna kakšno punčko, mi kar javite. No, včeraj pa smo končno našli celo dva modela od super fitk. In tamala itak ful navdušena, da takih nima pa noben v vrtcu. In tako smo vzeli ene za v vrtec, ta drug model pa za doma. In jo je včeraj mož prepričeval, da bi tiste bolj fensi imela lahko za doma, tiste bolj zaprte (roza s konjčkom) pa za v vrtec, češ da ne bo tistih za fensi prehitro uničila. In potem je naša ljuba hčerka svojega očeta poučila, da če bo ona copate uničila, da gremo lahko nove kupit v trgovino.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 9:55:41
|
|
|
|
ksenjak
|
Ej, a veš, da se že nekaj časa sprašujem, kakšne copatke so to superfit. Berem o tem, pa se mi tud sanja ne, kako izgledajo. Malo me razsvetli. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 10:33:10
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - bom prečekirala net, da vidim ali imajo kakšen tak model, kot smo ga kupili. So pa res luštni in za njeno ozko nogico kot uliti.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 10:40:52
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - sem našla fotke copatkov na spletni strani od superfit.at in sem ju dala v album
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 10:44:02
|
|
|
|
ksenjak
|
O, lepi. Kje pa to kupiš in koliko si dala za njih? A imajo za fantke tud?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 11:32:13
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - mislim, da imajo super fitke tudi v Massu. Mi smo jih pa kupili v eni trgovini v Medvodah - privat, ki ima tudi cicibana, no in smo včeraj še te superfitke zasledili. Za fantke niti nisem gledala, ampak sem pa na netu videla. Poglej si malo njihovo internetno stran superfit.at
< Sporočilo je popravil BarbaraE -- 16.9.2008 11:33:10 >
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 11:34:30
|
|
|
|
ksenjak
|
Mi je ne podpira, tako, da nisem mogla pogledati. Kakšne so kaj cene?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 12:09:26
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - mi smo dali za en model 20 eurčkov, za enega pa 21
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.9.2008 22:17:56
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, Tina, tole so ziher gljivice pa kr pol nohta mi je šlo, preden sem jaz to ugotoivila. Sej zato me pa zanima - glede na to, da je zadeva nalezljiva, najbrž nebi bilo dobro, da mi šariš po nohtih in se nalezeš, a? Povej, drugače pa bomo prestavile, kaj čem druga. Sicer že gre nazaj, sam s polžjo hitrostjo. Kar se tiče velikosti naših tamalih - naš je danes na sveže izmerjen velik 109 cm in ja, vse cote so mu premale, smo že novo nabavli. One od lani so pa skor vse tamali prav, tak da ni panike. Ona ima pa že 92 cm. ma sta res velikana! E Lepo lahko nočko in se pišemo...
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.9.2008 10:59:26
|
|
|
|
ksenjak
|
Pa kaj je zdej z vami babnce?! A nobena nima več časa za forum? tinatona_kaj je bilo z razgovori? A že kaj veš? m_m_daj javi se malo in povej, kako kaj Tjaša. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.9.2008 11:44:49
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - mene tako zebe v prste, da komaj kaj tipkam. Pa še to razmišljam, a sem tako zelo lačna, da bi šla ven po malico ali pač nisem tako zelo lačna. Me zanima, kako se bom odločila. Po moje bo najbolje, da grem malo ven, ker mi bo potem tukaj v pisarni sigurno topleje kot je sedaj. Nič, evo grem v Mercatorija. Ti boš pa najbrž tako šla kmalu domov, a ne? Se bova za kofi zmenile ob bolj toplem vremenu. Tina - ti pa nimaš več časa tukaj tipkat, ker si prezaposlena z novimi nohti, aaa?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.9.2008 11:54:53
|
|
|
|
ksenjak
|
BarbaraE_ja, tudi mene je zeblo pa sem se ravnokar vrnila iz spodnje menze, kjer sem s sodelavci spila en dcl kabernejčka. In moram priznati, da je prav ugodno vplival name, me nič več ne zebe. Še posebej zdaj, ko se mi bliža konec šihta. Dobro se najej, za kofe se bova pa zmenile. Pa saj ni nujno, da je fejst toplo, ker to ne bo več, saj lahko sediva tudi notri. Me ne bo pobralo, če 15 min ne bom kadila. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:04:45
|
|
|
|
BarbaraE
|
No, tako, danes sem zadnji dan ta teden v službi. Sem si za jutri privoščila dopust, da bom lahko v miru vse za poroko (oblačila, plenice itd.) pripravila, možek namreč šele jutri popoldan pride iz Beograda in če bi bila v službi, potem popoldan ne bi bilo časa pripravljat. Tako bom pa vse v miru zrihtala, pa še čas za počitek bom imela - upam, ker imam en kup planov še v mislih.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:05:56
|
|
|
|
ksenjak
|
Ej, sploh nisem vedela, da greste na poroko. Malo o podrobnostih prosim. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:19:56
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - ja, moja sestra se poroči na Štajerskem koncu (Grad Rače), ker živita v Rošpohu (blizu MB). Danes prevzame obleko. HB me je rešila in nisem priča, ker drugače ne vem, kako bi zorganizirali zaradi otrok. Že tako moram imeti vse splanirano, če bi bila pa še priča, bi se mi pa "zmešalo". In ker gremo na Štajerski konec moram imeti več stvari za rezervo, ker pač ne bomo mogli kar domov letet se preoblečt, če se bo kakšna "nezgoda" pri tamalih dveh zgodila. Skratka kar fajn se moram pripravit. Aja, pa par detajlov še za ženinove naloge moram urediti. Glede na mojo pozabljivo glavo si bom kar seznam naredila.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:27:16
|
|
|
|
ksenjak
|
Joj, tam mimo tega gradu sem se pa ravno zadnjič peljala, ko smo se šli kopat v ptujske in je bila ravno ena poroka in mi je bilo zelo všeč. sploh nisem vedela, da je ta grad tako lep. A pa boste tam tudi prespali ali se potem vračate domov?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:29:14
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - domov se bomo vračali, ker je možek rekel, da brez veze tam prespat, če smo v eni uri doma. Ni panike, saj bo on vozil pa je. Če bo pa panika, dvomim, da so prenočišča v okolici polno zasedena in bi najbrž lahko kaj tudi brez rezervacije našli.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:43:17
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja, to je pa tudi res. In jaz osebno tudi najraje spim doma.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 10:58:23
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - meni je pa vseeno, samo da je postelja OK. Sicer pa komaj čakam, da gremo s službo na strokovno ekskurzijo v Beograd - bom imela malo relaxa. Kako se človek lahko spremeni - pri Niki niti slučajno nisem pomislila, da bi kam šla za dlje časa sama (razna izobraževanja) in da bi morala drugje prespat. Sedaj pa prav čakam, da se najde kakšna priložnost, da malo pobegnem in se relaksiram (beri naspim brez iskanja dudic in dajanja flaške in jutranjih ter popoldanskih pregovarjanj z Niko ZAKAJ?? in pa sedaj že Nejčevega uveljavljanja volje).
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 11:09:03
|
|
|
|
ksenjak
|
Isto je pri meni. Pri Laneju sem čisto drugače razmišljala, kot razmišljam zdaj, ko imam še Kiaro. Mi ju ni problem dat v nobeno varstvo, če ga le dobim. Tega pa ni, moram priznati. Edino to me še j... .
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 11:25:37
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - mi imamo na srečo kakšna izobraževanja v MB na IZUM-u, ki trajajo več dni. In sem si v maju privoščila 3-dnevni počitek Itak sem res morala na tečaj, ki je trajal vsak dan do 15.30, ampak počitek mi je pa vseeno pasal. Pa da ne govorim o tem, da sta v neposredni bližini Hotela Orel (kjer sem imela sobo) C&A in H&M in Newyorker pa itak sta me sestra in njen bodoči prišla iskat in smo spet bluzili naokoli. Najbolj so mi pa pasali zajtrki. Njami, sem kar lačna ratala.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.9.2008 11:52:57
|
|
|
|
ksenjak
|
Ko bi vedela, kako sem jaz lačna. No, ampak saj grem počasi preka domu in bom raje potem v miru kaj v usta dala. Meni izobraževanja ne bi kaj veliko pomagala, saj se jih skoraj sigurno ne bi mogla udeležit.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.9.2008 11:46:13
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo še mene... lenobo na kubik. Danes se mi spet nič ne da, ampak sem si rekla da zdaj je pa skrajni čas da še kaj napišem. Naju z Ožbejem so tele vremenske spremembe čist potolkle - sva oba prehlajena . Jaz sem že malo bolje, mali je pa včeraj začel smrkat. Jaz upam da se bo še malo segrelo, ker drugače me bo kar konec, če bo zdaj samo še mraz. Grr sovražim mraz. Naty-Taja če so pa gljivice, boš pa žal mogla še malo potrpet. Ker se mora noht najprej pozdravit, potem pa lahko dava gel gor. Ker če tak noht ˝zapreš˝ ustvariš še boljše pogoje za razrast le teh in pol boš v r***. Tako da se ti bolj splača počakat da se pozdravi noht. Pa fino ga maži z Lamisilom al pa kar Canestenom (oboje dobiš v Lekarni brez Rp.). ksenjak se slišiva za petek. Mene bo kr pobral ta mesec... Naslednji teden imam registracijo avta, s tem da ga moram prej še na servis peljat (mi mora izpušno cev zamenjat, pa jermene, pa reden servis); pa še očala dobim nova - se mi je malo poslabšal vid (pa mam ta okvir zdej že tok zmahan da sem si mogla novega naročit)... Sploh ne vem kako bom vse skupaj spravila. Prav grozno, vam povem!!!! Kako ste pa ve kaj? Ej honey dej naredi eno slikco tvojih novih nohtov. Sem pozabla včeri fotkat za v arhiv . Ja pol bo pa treba hitro eno štorkljo poklicat... Full lepo se imejte, pa se beremo!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.9.2008 12:00:02
|
|
|
|
tinatona
|
Aja še tole... Jaz imam zdaj take krempeljce pa pa
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.9.2008 20:37:04
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Tina, hvala za nasvet - sem misla, da se Lamisil dobi samo na recept. Sicer imam sprej, sam po moje vprašanje, če še deluje, ker je bil kr neki časa odprt.?! Grem takoj v pon. v lekarno, da nabavim tole mazilo. sej mal že gre nazaj, sam ekstra počasi! Sej kar se pa tegale gela tiče sem si pa itak misla, da ni ok. No pa kasneje, ko se pozdravi tale moj mezinček. sem tak žalostna, ker sem imela včasih svoje nohtke ful lepe, zdej pa če ne druga, se mi na plenici zatakne in zlomi! Ni več variante, da jih obdržim. Pa ni časa sproti pilit in urejat pol pa ni nič od nič in si jih pristrižem skor čist v živo...eh!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?