|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
21.9.2008 23:31:27   
snorlax
HuAnita, moje sožalje! user posted image

Žanek, a veš, da sem razmišljala, da bi šli, pa me je nekaj zdravje matralo. Ko začnemo doma kurit centralno, sem jaz fertik. Pa čisto malo kurimo, kaj bo šele pozimi.

Darja
, poslala sem ti SMS, če si slučajno spregledala. Če te zanima, ti lahko zrihtam tudi telefonsko, ker imajo obešeno na bajti, samo smo se tako hitro mimo peljali, da si nisem utegnila zapisat. Lahko pa rečem mojim, ki so tam doma, da mi sporočijo.

Jaz sem se pa popoldan nalivala s kofetom, zdaj pa spat ne morem. Jojme, čez par ur moram že vstat, pa še zaspala nisem. Zjutraj bom spet koma. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 751
22.9.2008 7:54:51   
nemrak
user posted image user posted image ,
HuAnita, moje sožalje user posted image user posted image .
Jančika, vidim, da si  že dobila navodila. Bi ta prosila, če mi lahko nekaj prineseš. Sem bila tam v četrtek, pa jim je zmanjkalo.

Jaz sem pa danes kar malo žalostna. Je šla moja mala pravkar prvič v vrtec na uvajanje user posted image . Jo je peljal ati, ker je preveč navezana na mene. Me je kar strah, ko vem, da bo ful kriza. Naj večji problem je, ker ne zna zaspati sama.
Pa saj danes še ne bo spala tam.

Dobim pa sedajle v varstvo eno malo pupo staro 1 leto , ker gre mamica na pregled v bolnico.

So že prišle, pridem nazaj....

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 752
22.9.2008 8:06:10   
pikecpokec
HuAnita, sožalje user posted image

Galov uhelj je že bistveno boljši, tko da je bil očitno sam pik. Sta ga pa včeri pregledala dva zdravnika, kolega ki sta prišla na obisk. Je pa fajn tkole poznat kake zdravnike, kr kake hitre generalne preglede izvedemo user posted image .
Ona (kolegica zdravnica) ima rok za rodit sredi oktobra, pa sta prišla po še zadnje nasvete user posted image . Ja, jst bom dohterjem devala nasvete user posted image .

Ej, včeri smo še cel dan jedli ostanke od sobote. Mesovje, torta, pecivo, ... user posted image

Gal pa zjutri vedno bolj joče. Dans je jokal že doma, ko je pogruntal da gremo v vrtec. Pa celo pot ko sem ga peljala v vozičku čez mesto. Ampak ko sem ga dala vzgojitelju, je pa nehal čez 15 sekund. Sam še en huronski krik je spustil ko je vidu da grem user posted image . Mnja, bo že.

A kovter šivat se reče temu? Nisem vedla. Zanimivo user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 753
22.9.2008 9:10:48   
marjanaR
HuAnita, sožalje.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 754
22.9.2008 9:19:40   
JORJA
HuAnita prejmi tudi moje iskreno sožalje!user posted image
Glede Pike...mi bomo šli v soboto ko je zaključek, seveda če ne bo preveč mrzlo.
Nekaj sta začela šmrkat moja sončka, sumim da bo Avgustin nekaj fasal ker bi se  non stop dojil.Zdaj ga imam že toliko naštudiranega da sem kot kak zdravnik.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 755
22.9.2008 9:29:47   
Jančika_
Jorja, meni se tudi zdi, da smo mame včasih že doktorji v malemuser posted image .

Punce, rabim en gospodinjski nasvet. Kam bi lahko nesla oprat kovter, pa da me ne bi oskubili? Ko so bili še tolarji, je to stalo jurja; spomladi sem pa dala 30€ za pranje odeje 200x200cmuser posted image . To je ropuser posted image !!! Mislim, kupila sem odejo 220x240cm  in sem dala 50€ in to pravzaprav za trojno odejo - ena tanka in ena srednja, ki ju spneš skupaj, da nastane debela. In zdaj naj dam za pranje 30 (oz. verjetno še več, ker gre to po velikosti)??? Nema!

V stroju je ne morem oprat, ker imam standardnega za pet kil, ne pa kakega kolosa za 8. Sicer je lahka, ampak je enostavno ne spravim v boben. Kakšna ideja?

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 756
22.9.2008 9:31:27   
jerebica
no pa je končno napočil čas da sem nekako z vami in doma v tišini in miru pijem kavo,....

zaradi včerajšnega krsta sem bila bolj na tempirana, hvala bogu je za nami, je pa zdej pred mano zopet pospravljanje, no vsaj južne mi 2 dni ni treba kuhat je tolg hrane ostalo, ( smo meli kr catering doma). drugače pa ja kot je že jančika napisala Rudi je bil edini, ki se je mal pritožval, ampak revčka nihče ne jamlje za res, mi mu damo tako resno odločno ime, pa ga še župnik ne jamlje za res. ko smo morali na pripravah povedat kako je ime našemu otoku, je bil župnikov komentar: "ne, ne ime otroka" user posted image jaaaaaaaaaaaaa

darja33 kak je bla vaša biba lušna pa pridna, sem se je komi mal nagledla, k ma take zarres lepe očke.

HuAnita
sožalje tudi iz naše strani

pikecpokec, Maks je že 2  imel iste težave z ušeskom, smo ga celo k zdravniku pelal ampak ni blo nč kaj posebnega je šlo tak kot je prišlo v enem dnevu.

Jančika fajn ker ste včeraj prišli

aja skabi vedla sem za lušn plac v mojih krajih, sam ko sem hotla it zadnič kamenčke nabirat je blo pa vse zaraščenuser posted image , tak da js tud iščem nov plac, da spremienimo rečno strugouser posted image , sem hotla za namizno derkoracijo za krst kamenčke barvat pa mi časovno ni ratal, tak da sem kr zvezdice posula.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.9.2008 9:34:58   
jerebica
Punce, rabim en gospodinjski nasvet. Kam bi lahko nesla oprat kovter, pa da me ne bi oskubili? Ko so bili še tolarji, je to stalo jurja; spomladi sem pa dala 30€ za pranje odeje 200x200cm . To je rop !!! Mislim, kupila sem odejo 220x240cm in sem dala 50€ in to pravzaprav za trojno odejo - ena tanka in ena srednja, ki ju spneš skupaj, da nastane debela. In zdaj naj dam za pranje 30 (oz. verjetno še več, ker gre to po velikosti)??? Nema!

V stroju je ne morem oprat, ker imam standardnega za pet kil, ne pa kakega kolosa za 8. Sicer je lahka, ampak je enostavno ne spravim v boben. Kakšna ideja?

to pa tud mene zanima, jančika js mam stroj za 7 kil pa vseen ne gre noteruser posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.9.2008 9:38:47   
Jančika_
Jerebica, a se spomniš, da sva se par let nazaj še menili, kak je brezveze kovter v stroj tiščat, če je pa pranje v pralnici tak poceni??? Evo, zdaj pa user posted image user posted image !

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.9.2008 9:42:53   
mavo
Huanita, moje sožaljeuser posted image

MarjanaR, jaz grem okol pol enajstih z vozičkom proti mestu, v Husovo lekarno po čaj, pol pa na kavo z Darjo33. A si ti tud za sprehod? Te pokličem, ko bom šla. Če bo katera v mestu, vabljena, da se nam pridruži.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.9.2008 9:43:33   
mavo
O, Jerebica, uživaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.9.2008 10:17:51   
pikecpokec
Jančika, jst mam stroj za 9 kil, pa lahk odejo k meni prineseš. Jo boma dale narazen, pa vsako posebi oprale. Po moje bi mogl it, ker sem tud jst že dve odeji naenkrat prala. Sam za sušit bo bolj hudič, zdej ko je zuni mraz.

Skabi: kamenčke lahk nabiraš pri Prodniku (to je ena gostilna in čolnarna mal naprej od Mozirja). Zadnjič so neki kopali po Savinji, pa so ven navlekli cele kupe peska. Pa tud dostop je zgledu kr OK.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.9.2008 11:49:55   
Jančika_
O, Piki, a res bi mi oprala? Je pa samo ta tenka za oprat, sva jo imela zdaj čez poletje. Sem jo zdajle zvagala, pa ima dve kili in pol. Ti v zahvalo prinesem kavbojkeuser posted image ! Te rufnem.

Ja, malo pred Prodnikom je res fajn razkopano. Kamnov pa nisem od blizu gledala (mi je tam Kajči na glavo v Savinjo pikiral, pol pa nismo več glih blizu vode hodili).

Neposredna povezava do sporočila: 763
22.9.2008 12:12:19   
pikecpokec
Jančika, zmejen user posted image . Ti poklič pa prnes

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.9.2008 12:43:18   
teta beta
Jaz sem pred časom dala prat deke v pralnico v planetu Tuš, pa se mi ni zdelo neki drago. So bili pa takrat še tolarji, koliko je bilo, pa se ne spomnim. Zdaj perem vse doma, imam 6 kg stroj in gre vse not. Imava pa vsak svoj kovter, cca. 150x200. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 765
22.9.2008 13:44:07   
Jančika_
Teta beta, prav v tej pralnici sem dala spomladi 30€user posted image . Dve leti prej pa jurja! Mi je pa ena prijazna forumovka povedala, da je pred kratkim dala v NM za pranje debelega kovtra (oprali so ga 2x) 8€. Torej se še kje najde kaj ceneje.

Nemrak, kak je šlo v vrtcu?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.9.2008 14:19:12   
nemrak
user posted image user posted image ,
Jančika, vsi so preživeli user posted image .
No, sedaj pa resno. Bila je na zajtrku, pojedla veliko (mleko s polento in za posladek rozine). POzneje se je zaigrala, ko pa je moj šel za 5 min ven, je malo pojokcala, vendar jo je vzgojiteljica takoj pomirila. Bila sta tam cca 1.5h in je bilo vse ok. Jutri gresta v nove boje in upam, da tudi tako uspešno. Je pa ubogica bila tako zmatrana, da je v avtu nazaj grede zaspala.

Sedaj pa res vidim, da se mi počasi izteka porodniška user posted image .
Nove službe pa še ni na vidiku. Nimamo vsi te sreče, da bi nas iskali na domu, a ne Pikecpokec user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.9.2008 15:03:18   
HuAnita
. Kakšna ideja?

[/quote]

A se ni Skabi hvalila z enim velikom pralnim strojemuser posted image
Drugače pa jaz to operem na roke... Imamo kovter iz merino volne in ga čuvam, in čuvam, pa mi ga občasno kdo vendarle pobruha ali podriska. Nazadnje od najboljše prijateljice hči v noči na soboto bruh bruh, ga operem na roke, ožamemuser posted image , koooončno posušim do včeraj, evo, to onč pa Capinka bruhalni koncert, kovter sem spet prala... Pa se mi ne gre toliko za denar, kot pša za vso logistiko - sis e kar predstavljam, kaok grem v čistilnico z obema mulcema, ju lovim kot zmešana, da ju ne bi avti zbili, pa nosim tisto ogromno vrečo s kovtrom s seboj.....user posted image
Tako da, Janči, kein pameten nasvet od mene.... Morda le, da najdi kako zakotnejšo čistilnico....

Aja, kako pa spravim bruh bruh in drisk drisk z jogija??? Čeprav imam zaščito čez, kateremu od otrok uspe vedno to tako narediti, da pride do jogija... Potem malo z Opalom umijem, samo mi potem tisti posušeni zemljevidi barve kaki niso ravno apetitlih na pogled, čeptrav smrdi pa ne....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.9.2008 15:04:54   
HuAnita
Aja, Janči, čisto blizu naše hiše je ena čistilnica, bila je ena prvih na Štajerskem - zdaj je taka zakotna videti, ampak še pred par mesedi so delali in to res poceni - sem nesla reklce tja. Vem, ker sem v Tušu skoraj dol padla, jaz pa 12 rekcev za ščistituser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.9.2008 17:23:16   
Skabi
Skabi ma velik pralni stroj, ampak lepo zapakiran v stiropor. Še zdaj nimamo vode v hiši user posted image

Huanita, moje sožalje user posted image

Danes sem nabrala nekaj kamnečkov kar v Celju. Za mostom proti Laškem sem se z ejmprčkom skozi grmovje prebila na  obrežje in tam našla enga stričeka, ki je tud kamenčke nabiral. sva mal poklepetala, potem pa šla vsak s polnim ejmprom nazaj. Pa še uscalo se je. So taki čudni kamenčki, bolj temni in sploh ne vem, če jih bom uporabila. user posted image  

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.9.2008 19:03:49   
Meggi
Huanita- naše sožalje. Stare mame so tiste ki nas cartajo in so vesele le naše bližine. Verjemi da je bila vesela ko je videla svojo vnukinjo samostojno. Odšla je med angele, rešila se je bolečin. Žal. Da se vam le stari ata pozdravi.  Sožalje tudi mami!

Se opravičujem za soboto, smo logistično popušili. Sam ni nam namenjen. Ko newki planiram, se ziher neki podre.  Vreme me je pa tud  razočaralo. Sem mislila da bom dočakala še zadnji poletni vikend- kot žur za moj r.d. zunaj v poletni atmosferi- ni šans, mrzl smo se grel noter. Posledica bajta v razsulu.
A leto se je obrnilo- baje da prihajamo v najlepša leta.... user posted image

Huanita še neki- Svizca čakajo v vrtcu- še ni nč blo, dejte se oglasit.

Skabi v Šempetru še probi s kamenčki. Tam pri Šeščah bi še prla morda do njih. A ste položil podne! Glede na to, da še na zastonj kavo nisva šle- bi mogu padit finiš v bajti. user posted image

Obvstilo- kostanja še NI. Pri nas je še zelen.

A ja pa čestitke Pahorju- bo vsaj za gledat kaj če že ne poslušat!user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.9.2008 20:04:49   
snorlax
Jančika, v Petrovčah ima ena gospa doma pralnico in mega pralni in sušilni stroj. Meni je tudi že oprala in posušila pred leti, ko so otroci polili sok po postelji, pa je šlo fajn dol. Pa takrat ni bilo drago. Če rabiš, ti povem točne informacije na ZS. Imaš čisto blizu vašega novega doma.

Pikec, glede na to, da omenjaš, da imate vzgojitelja (muško), predvidevam, da je tvoj junak v isti skupini, kot dvojčka od moje sodelavke. Jih je tudi zdaj septembra uvajala.

Mene je pa nekaj skuhalo. Včeraj zjutraj me je vrglo iz postelje ob 6.00. Driska. Potem me je cel dan bolel trebuh in še tam nekje zadaj, kjer naj bi približno ležale ledvice. No, zvečer sem zakuhala in se danes zbudila s pekočim grlom. Čudna bolezen.user posted image Širi se od riti navzgor. user posted image Z Lekadolom mi je uspelo prebroditi šiht, popoldan pa mi je uspelo tudi odležat, ker je bil mali ful priden pri tavečjemu in cel popoldan nabijal risanke (zadnje cajte kar Živ-žav snemamo in te risanke, ki so na TVS 1, pa jih potem gleda). Zdajle sem malo bolje, ne vem pa, kako bo zjutraj. Najraje bi en dan ostala doma, da še malo odležim in grem vsaj kri in vodo dat, da vidim, kaj je zaen hudič. Zdaj me je samo strah, da še tamali stakne kaj.

Lepo se imejte! user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 22.9.2008 20:05:31 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.9.2008 20:17:05   
Jančika_
Snorlax, veš kaj, ti kar en dan odleži. Da se ti ne bo pol vleklo. Sploh pri taki čudni bolezni, ki se širi od riti goruser posted image . Pa hvala za info o pralnici - fehtam za podrobnosti! Tokrat bom izkoristila Pikija, za naprej bi bilo pa fajn vedet.

Jutri dopoldan grem v Velenje - če katera kaj rabi iz Müllerja, naj mi javi na ZS do pol devetih zjutraj (nemrak!; HuAnita, si na seznamu).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.9.2008 20:21:16   
Meggi
Jančika- točno pralnico ima od kolegica Tašča. Če rabiš podrobnosti javim jutri!

Snorči- pocajti se!!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.9.2008 20:22:55   
Skabi
Meggi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . s tazadnje dej eno svečko stran user posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.