|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 10:26:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 10:33:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
23.9.2008 10:33:14   
petra *k
dobro jutro, čveke!
jaz sem že od pol 7 budna, ko je priša moj z nočne, te pa še me je brat zva, da se jim je stroj v službi pokvara, pa da treba iti domu, ker nima kaj delati, tak da sem po njega hodla, zaj pa sma bla še v trgovini,pa zajtrk smo meli. zaj pa pomalem pospravim te pa kuhat.

ja morrak, saj vem da bi ti vrata odprla, samo veš ki je ankaran...

tatly, to sem jaz že vse po rač poiskala, če je kako delo na domu, pa brez uspeha. če pa kaj najdeš, pa javi

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.9.2008 11:21:26   
trezika
DanDan!
Mi smo s pregleda, vse OKuser posted image user posted image user posted image  No, razen tega, da sn se preveč zredilauser posted image user posted image  Joj JOj, malo se morn začet pazit, drugače bom šla s stotimi kilami rodituser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.9.2008 11:24:05   
petra *k
trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. kile pa rade grejo gor v tem cajtu jauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.9.2008 11:27:33   
tatly
morak ne mi ni dolgcas samo jaz nimam porodniske...samo otroskega pa starsevskega pa bi se kaki evri prav prisli...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.9.2008 11:30:11   
Anonimen
punce, kaj smo res vse tako potrebne delauser posted image . jaz sem tudi to iskala ampak žal,... saj veste, kar je komot je zelo težko najti.
no jaz imam ogromno dela v pisarni in se nisem mela prej časa javljat. jaz še tudi ne vem kaj bom kuhala, sicer pa še imam čas saj bom komaj okoli 3šla kuhat.
petra kaj res še zaj stroj ne dela te bo matjaž še danes domauser posted image kaka bo pa potem plačauser posted image user posted image  
nič uživajte se javim kaj po 3h

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.9.2008 11:44:36   
Anonimen
tatly starševski, je tvoja porodniška. žal tako je, tudi mi smo tako živeli, je pa res da sem dobila štipendijo, ker sem še študent. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.9.2008 11:46:59   
tatly
deja klko pa je starsevskega pa otroskega?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.9.2008 11:56:00   
petra *k
deja, matej je moga iti dumu, samo jutri pa more iti delat, čeglih so rekli da stroj celi teden nebo dela. nevem pa, kak bodo matjaži rekli, matej nemre biti doma, ker nema nič dopusta, edino gnes mu je reka da naj gre.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.9.2008 12:26:02   
Anonimen
tatly, kaj nisi dobila odločbe?
mislim da je starševskega(vsaj apila ko sem še ga dobila) 181 eur. otroški pa je odvisen od vajinih dohodkov.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.9.2008 12:31:46   
tatly
aja te glede na to da sma bla oba na optilu nebo slabo....kaj za oboje dobis odlocbo**?jaz se nisem nic dobla ...kaj te sploh drugi mesec nebom dobla dnara????****ti od cesa pa bom zivela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.9.2008 12:34:07   
Anonimen
pa si nesla roj list na csd?, ker meni ni odločbe naredla dokler nisem nesla roj. lista. Za otroške pa tak moreš dati vlogo.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.9.2008 12:58:35   
trezika
Samo na hitro vas pozdravim...grem po netu iskat kakšen recept za višnjevo pito ali kaj podobnega iz višenj...pozna katera kakšnega? Sn našla v špajzi dva kompota višenj in se mi je zaluštalo neki pečt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.9.2008 13:03:17   
Anonimen
trezika moja kolegica speče svetovno pecivo iz višenj ampak za točen recept ti ne morem zaj napisat, ker ga imam doma. lahko popoldan? je pa iz biskvita potem je puding z smetano in gor višnje. je ful dobro ker je tako osvežujoče. biskvit spečeš poliješ z pudingom(ali kar že pač je) in po vrhu višnjne in daš v hladilnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 13:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 14:08:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.9.2008 14:57:12   
petra *k
pa kaj vse nekaj pečete pa mi lušte delate... mene pa nekaj mantra- vse kaj pojem spodaj ven spravim...te pa se čudim, kak grejo kile dol, ki bi glih zaj mogle gor...zaj morem do četrtka, ko mam pregled, spravti kile vsaj na to težo, kak so mi jo vpisali na zadnjem pregledu. kaj kera ve, komplicirajo glede tega, če maš premalo kil? za to če maš preveč, vem, da te opozorijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.9.2008 15:24:42   
trezika
Hvala za ideje, bodo prišle prav naslednjičuser posted image  Za danes je pecivo že pečeno, sn na kulinarika.net našla en fajn in enostaven recept...mogoče sn ga malo preveč zapekla, ampak mene to tak ne motiuser posted image  Imam rada takuser posted image user posted image  
Deja za uni recept se pa vseeno priporočam
petra nisn si mislila, da lahk majo nosečnice probleme s premalo kilami, se mi zdi, da se vedno pritožujejo, ker jih je preveč, no pr meni se to že pozna... če jih maš res tako premalo te po moje tut opozorijo... če ne pa pojej eno 100 g jedilno čokolado in te bo mogoče zaprlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.9.2008 15:25:28   
trezika
aja, morrak kaj pa pomeni to: user posted image user posted image user posted image ... deluješ nekam hudo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.9.2008 17:03:07   
Anonimen
trezika sem ti poslala na zs.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.9.2008 17:09:39   
petra *k
čuj, trezika, nevem, če bi tudi čokolada kaj hasnila. včeraj sem celo pojedla. pa danes je bil ata na obisku, pa mi je prinesa 3 tiste vvvvveeeeelke riževe čokolade, sem ene četrt že maznila. pa nič. pa tudi kile nič, seveda ne,če sem takoj na wcuser posted image user posted image . eh, saj bo.samo tak morem res nareti, da bom v čet na pregledu mela isto kil kot na zadnjem vaganju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.9.2008 17:15:23   
Anonimen
petra po drugi strani pa spet ni dobra da v dveh dneh  pridobiš izg. kg. veš, da se morež manj sekirat. tebi živčki kg jejouser posted image . hmmm, ne vem zakaj jih še meni nočejouser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.9.2008 17:18:34   
petra *k
saj to vem, da ni mogoče,da bi se v 2 dneh zredla, ampak nevem, če pomaga če se v četrtek vjutro pred kak grem k doktoru, vode napijem??user posted image  to vem, da meni sekiranje pobira kg, samo zaj se tak ne sekiram, sem pa se menla z aleševo mamo, pa je rekla da ziher v podzavesti, saj veš, če je vse ok, saj to samo tak ne zgine, če veš da je enkrat nekaj narobe, ne pomeni, da so zaj to rešli. mogoče je pa res v podzavesti. ker navzven se res ne sekiram.

ja pa to je včasih dobro da živci jejo kile, samo v tej situaciji pa rajši ne. ker me najbolj gene, ko mi kdo reče, da hujšam. HALO, NOSEČA SEM, nisem nora, da bi v nosečnosti hujšala, pa če bi mela 150 kg!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.9.2008 17:28:38   
petra *k
deja, kaj gre matjaž delat gnes, so ga kaj zvali?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.