|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
22.9.2008 12:18:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Izid volitev - user posted image user posted image

Draja, verjetno je RR populacija glasovala % približno enako kot je pokazal izid volitev. Tko da...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.9.2008 12:28:36 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.9.2008 12:24:03   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Ne vem, a bi mogla mal do zdravnice pogledat? Al je pač za ta čas normalno, da se vse bolj vleče in bo takole kar več ali manj celo jesen in zimo

jaz bi šla do zdravnice, mi se niakor tudi nismo mogli znebiti kašlja mislim da pri Eli tudi kašljala več kot mesec dni, pol sem pa zdravnici mal pojamrala in nam je kar dala antibiotik Hiconcil po dveh dneh mislim da je nehala kašljatuser posted image  no od tega je kar nekaj časa

Glih tega se bojim...da bomo takoj antibiotik dobil...pa bi se rada izognila temu, če ni glih ful nujno. Ampak če se drugače ne neha, pa nimaš kaj.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.9.2008 12:26:11   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Ne vem, a bi mogla mal do zdravnice pogledat? Al je pač za ta čas normalno, da se vse bolj vleče in bo takole kar več ali manj celo jesen in zimo

jaz bi šla do zdravnice, mi se niakor tudi nismo mogli znebiti kašlja mislim da pri Eli tudi kašljala več kot mesec dni, pol sem pa zdravnici mal pojamrala in nam je kar dala antibiotik Hiconcil po dveh dneh mislim da je nehala kašljatuser posted image  no od tega je kar nekaj časa

Glih tega se bojim...da bomo takoj antibiotik dobil...pa bi se rada izognila temu, če ni glih ful nujno. Ampak če se drugače ne neha, pa nimaš kaj.

Pa saj ti ne more AB kar na uč napisat, al mate vi tako P?Jaz bi ga tud peljala naj ga vsaj pregleda, da boš ti mirna.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.9.2008 12:26:59   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Draja, verjetno je RR populacija glasevala % približno enako kot je pokazal izid volitev. Tko da...

Mi se še v familiji nismo strinjaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.9.2008 12:29:34   
K_a_t_i

Draja, verjetno je RR populacija glasovala % približno enako kot je pokazal izid volitev. Tko da...

Mi se še v familiji nismo strinjaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Ima nas više user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.9.2008 12:33:21   
tinaaja

it aint over till its over user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.9.2008 12:34:27   
tinaaja

pri nas tud user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.9.2008 12:35:04   
A-N-J-A
Jaz sem pa čist zadovoljna da je Janša o.d.j.e.b.a.l.Če ne druzga bo za Sct dobruser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.9.2008 12:41:47   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Pa saj ti ne more AB kar na uč napisat, al mate vi tako P?Jaz bi ga tud peljala naj ga vsaj pregleda, da boš ti mirna.

Ju3 bova verjetno res šla. Ne sej naša ni taka, da bi kar takoj AB dala, ampak glede na to da že več kot mesec sluz kašlja, ga bomo skor zihr dobil. Sicer pa ni imel nikoli v tem času vročine, iz nosa mu je pa šele ta teden začelo tečt, zato se do zdaj niti nisem preveč sekirala. Danes sem pa glih prebrala, da naj bi se peljalo otročke pokazat k zdravniku, če se po enem tednu kašelj ne umiri, pa me je kar mal stisnl...khm...en teden...en mesec...a jaz preveč zanemarjam tale kašeljuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.9.2008 12:43:16   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pri nas tud user posted image user posted image user posted image

pol pa ni čudn, da je tako majhna razlikauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.9.2008 13:16:46   
draja

ne, ne, jaz verjamem v RR populacijo user posted image user posted image user posted image

Drugače pa - jooooooj kolk mi je slabo zdaj po kosilu! Klinc pa ti virusi. So mi glih razlagal, da bo letos baje 70 % evropske populacije bruhalo zaradi viroze ali gripeuser posted image user posted image user posted image . No, če smo mi zdaj opravili s tem, pa bo pol ok, tud prav, če nas pa še kakšen tak virus čaka, bo pa sranje.

Dajadada upam, da jutri dobro opravita pri P, pa ne se preveč sekirat, da toliko časa nista šla - Živa že od spomladi pokašljuje, predvsem ponoči. Včasih ima ful napade kašlja, kakšno noč pa nič. Vmes je bila tudi na antibiotikih, večkrat bolana, kašelj pa ostajauser posted image .

< Sporočilo je popravil draja -- 22.9.2008 13:18:40 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.9.2008 13:27:59   
Pikca
sem napisala ful, pa mi je zbrisal, in to, k sem na koncu hotla še volitve pokomentiratuser posted image ... zdej pa nimam cajta še 1x pisat...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.9.2008 13:42:24   
amy26
Dati smo morali urin, kar je bila svojevrsten dosezek ujeti ga (hvala anja).

to je bil tudi pri nas dosežek ko smo ga ujeli, mislim lužico, jaz sem tamali dala gor vrečko in pol sedet na kahlico, pa par stvari v roko in zraven ji govorila da tudi jaz lulam itduser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.9.2008 13:52:45   
tinaaja

Dati smo morali urin, kar je bila svojevrsten dosezek ujeti ga (hvala anja).

to je bil tudi pri nas dosežek ko smo ga ujeli, mislim lužico, jaz sem tamali dala gor vrečko in pol sedet na kahlico, pa par stvari v roko in zraven ji govorila da tudi jaz lulam itduser posted image

ja jaz sem tud to nakonc ugotovila, da je najboljs. sem razkuzila kahlico, ker je vrecka ze odpadla prej user posted image ko je slo vse mimo v plenici. in sem pol s sterilno injekcijo "posrkala" urin iz kahlice in akcija v laboratorij. Drugace pa brini ni bil problem sedet na kahlici, sem dala risanke gor . .. tole s tv ima cist po fotru user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.9.2008 13:53:49   
Pikca
mam vseen čas za par besed;

kašlja tudi naša Živa, sicer pa sta zaenkrat kar zdrava (tok toook)

Jernej začenja govoriti slovenskouser posted image , ful ponavlja besede. Lepo je začel sam jesti. Zelo rad ima eno plišasto muco, ki gre povsod z njim, najraje pa jo prevaža z Živinim vozičkom za dojenčke. Do nepoznanih ljudi je nezaupljiv, hitro pove, da je on od "mami". Sicer pa je "mami" najpogostejša njegova beseda in jo tuli vedno, ko kaj rabi... Postal je tudi precej ljubosumen...

Živa pa je sedaj spet v fazi, ko ji je malo nerodno, in še trma ji je spet ven udarila... trenutno so zanimive špangice, barbike... še mal, pa bo 4 leta. Aja, pa že kar nekaj časa ne "doda" več (sej vem, da je bla ultramaratonka, pa vseen ena velka zmaga za nasuser posted image )

Evo še par fotk (imam samo te z mobijem slikane sedaj pri roki...)

ta je še z morja:
user posted image

to je naša prilateljica Fleša, ki jo večkrat obiščemo na poti od babice do doma:
user posted image

ta je pa s sprehoda v bližini našega doma:
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.9.2008 14:10:48   
Anonimen
zbiranje urina - Mi pa Jureta slečemo in ga postavimo v banjo, pa damo k lulčku sterilen lonček, pa mu rečeš naj lula in se full z veseljem napne, pa še luštno mu je, ko se sliši ropot ko teče v prazen lonček. Drugače pa sta Jure in mož prava eksperta - kadar ga on previja se mu Jure vedno, ampak res vedno polula. Men se zdi, da J. uživa, ko se mož dere naj pridem pomagat in brisat puzle, previjalno ali pa karkoli.

Res za lulat pri nas ni problema. Na plaži je moji teti in stricu mož kazal, kako je Jure priden in lula vedno ko mu rečeš. Pa mu reče naj lula in se je revček malo prej polulal (mož tega ni vedel), pa se J. napne da bi lulal in ko se je drugič je namesto iz sprednje luknjice prišlo nekaj iz zadnje. user posted image

Pikca - Mi smo tudi šli pogledat na Hitovo sejmarjenje včeraj, pa se mi zdi da je vsako leto isto, pa muziko na uni prikolici so imeli tolk glasno, da so mi kr vibrirala pljuča. user posted image Sej če ste doma v tistih blokih zadaj ste imeli živo muziko cele dva dni.

Dajadada - Dobro opravita pri zdravniku!

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.9.2008 15:01:00   
Pikca
Pikca - Mi smo tudi šli pogledat na Hitovo sejmarjenje včeraj, pa se mi zdi da je vsako leto isto, pa muziko na uni prikolici so imeli tolk glasno, da so mi kr vibrirala pljuča. Sej če ste doma v tistih blokih zadaj ste imeli živo muziko cele dva dni.

...ja tm smo doma, sicer bolj proti koncu, tako, da ni blo krize zaradi muzke. Za tamale še ni tok zanimivo, Živa je pa ful uživala, se je vozila v lunaparku, norela na tisti drsalnici (al kako se reče tisti napihnjeni stvari, ko plezajo gor in se spuščajo). Smo bli v hipu lažji za 100 EUR user posted image user posted image user posted image . No, vidli smo pa tudi, kako so včasih pekli kruh in pletli slamnike - letos imajo v vrtcu kot projekt spoznavanje kulturne dediščine in starih običajev"- sem dala kar Živi fotoaparat, da je malo pofotkala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
22.9.2008 15:26:45   
skačica
dan!

Se še midve mal pofočkava. Vidim, da vas je kar nekaj bolančkov. Vsem pikapoke za zdravje, da boste čimprej spet v stari formi.
Tud Iza je zadnji teden smrkala, ampak HB je ostalo samo pri tem, zdaj se pa še to umirja tko da upam, da ostanemo zdravi.
Danes sva imeli spet slikanje in kontrolo rokice in pravijo, da se lepo celi, mavec bo imela gor še 3 tedne potem pa spet kontrola in ga vzamejo dol. Se bo še kar vleklo, HB se Iza obnaša kot da ga nima, včasih je kar mal preveč pogumna. Skoz nekam pleza.
jaz danes zaključujem bolniško in grem jutri v službi, je pa pasalo bit dni doma, bo pa tud služba pasala....

Iza se je navadila, da sem ji 24 ur na voljo kar pridno izkorišča, samo jaz sem dobra in moram bit čist skoz zraven nje. Sej mi ni težko, zato sem doma. Ajoj, bo jutri kriza, ko jo bom pustila pri mami.

Sicer pa zelo veliko govori, praktično ponovi vse besede, povezuje sicer še vedno samo po dve, ampak je čebljava 100 na uro. Pesmice tud poje kar dobro sploh Ringa raja in Nina nana, tud melodijo ujame- to ima pa po moji familiji, ki je zeloooo glasbeno nadarjena.

Za igrat ji je zanimiv dojenček Baby born mini pa voziček, s katerim ga prevaža pa ena gosenica od FP, ki jo kar naprej za sabo vleče pa knjige. Pol se pa že neha. Pisala in risala bi tud, ampak seveda ne s pralnimi voščenkami, ampak s kuliji in alkoholnimi flomastri user posted image
Še kaj?

Aha, volitve: draja- user posted image , sem enakega mnenja, razočarana.

Grem, se vidi, da Iza spi, a ne?
Danes zvečer grem pa z moževo svakinjo v kino. Bo prav pasalo, ker zadnjih 14 dni nisem šla čisto nikamor brez moje čebelce. Pa dam možgane mal na off, ker sem še vedno bolj kot ne v badu.

< Sporočilo je popravil skačica -- 22.9.2008 15:27:25 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
22.9.2008 15:39:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

...ja tm smo doma, sicer bolj proti koncu

A to tam k je spodi Zuja in Rogaška?

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
22.9.2008 15:54:55   
dskubin
Mi tudi prehlajeni, vsi po vrsti, ampak se borimo in nismo še obležali. Medežije - kaj pa vem, jaz sem bolj proti, kot ne. Kakšen med, pomarančni sokec in smrekovi vršički še grejo skozi, drugega se bolj kot ne ogibamo, če se le da. Naša lekarnarca je tudi proti, pravi da normalno ješč otrok bi moral večino tega dobit s hrano in da jih ni treba filat z nekimi vitamini in dodatki. Zaenkrat ji zaupam, moram pa rečt, da do sedaj nismo bli nevemkolk bolani (razen kakšnih lažjih prehladov in vnetja ušesk - ampak pri slednjem ti vitaminčki glih ne pomagajo user posted image )

volitve - jst sm pa prou zadovoljna s tem, kar smo Primorci izbrali. Če smo dobro izbrali, bomo pa povedali čez 4 leta. Ma itak se mi zdi, da je Primorska ku ena država v državi, zmeri smo bli čudaki in zmeri bomo user posted image

Jst pa komaj čakam, da začne gledališka sezona, da greva z mojim vsaj kdajpakdaj sama ven. Midva drgač kar šparava najine starše in čuvajo mulčke samo, ko je res nujno - če je le mogoče, grejo z nama (bi rekli pr nas, da smo ku rit in brgeše user posted image ).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.9.2008 15:57:18 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
22.9.2008 18:52:26   
K_a_t_i
A so bli tukaj dons neki posti o bolnih otrocih?
Žiga je prišel domov s podriskanimi hlačami - tako zelo, da je imel še copat poln user posted image
Od takrat ni več kakal, je pa "malo" razdražljiv - vročine nima. Kaj bi to blo user posted image
Šibam, prav kle "piše" in s kulijem čečka...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.9.2008 20:11:36   
Anonimen

Kaj bi to blo user posted image

Lahko, da je kaj takega jedel, kar mu ni pasalo. Preveč nečesa v hrani, ali pa kombinacija hrane. Sicer pa je imela od kolegice tamala enkrat podobno in so ugotovili, da so imeli v vrtcu en ornk kislco od čaja in se je nalivala z njim in posledica je bila tudi driskica, da te kap.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.9.2008 20:19:19   
cv105
čer

pri nas vročina še pa še ... diagnoza: viroza in malo rdeča ušesa ampak še ne za AB ... naj gre v rit vse skupaj ... kosilo je kao pojedel ... sadno malico in večerjo pa zbruhal .... eno rundo po novi sedežni ... kaj češ, enkrat jo je treba požegnat ...  

nimam volje pisat, niti volitev komentirat, čeprav mi kar paše tako kot je ...

user posted image je pa za vse bubančke ... hitro pozdravit !!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.9.2008 20:38:27   
tinaaja
CV - upam, da bo kmalu bolje. Pri nas je zaenkrat kar ok, cakam al se bo poslabsalo, al bo jutri OK.

Povejte mi nekaj... nas otrok NOCE bit pokrit. V spalnici je 19-20 stopinj in ravnokar je nekaj jokcala in sem jo sla pogledat in je cist mokra v glavo. Ima gor tanko bombazno pizamo - enodelno z nogicami. Meni je cist bed, ker jaz se zadekam v kovter kot polarni medved. Se vcasih zbudim in me trese od mraza, ona pa bog ne daj pokrit. OK, vec oblect - to bi palilo za proti jutru, ampak zvecer pa svicaaaaa. Sploh nimam vc ideje, kaj narest, samo bed mi je, ker imam filing, da ce mene zebe, mora tud njo (saj vem, da ni cist tko, ampak pri 20 st odkrit user posted image lezat...). Zacuda ji je zadnja dva dni pasalo bit pokrita (oz se ni odkrila) - definitiven znak bolezni. 

Kati, upam, da je prehodna driska. B je danes imela 3x tako sraco, da me kap - prvic je pokakala ene 30 napihnjenih, celih rozin user posted image v rjavi omakici, drugic in tretjic pa temnozeleno brozgo olupkov grozdja ... ajme... sem jo samo v banjo dala in e tam komaj sprala.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.9.2008 20:49:28   
A-N-J-A
tinaaja-Jaz dam Bora v vrečo in je tud ponavad mal moker ko zaspi, pa ga kar mal s krpico obrišem.Če nima vreče se skoz odkriva in je pol ledeno mrzel.Ela se tud skoz odkriva, pa še pižama ji zleze gor tko da ima gole noge , pa je čist toplauser posted image .Tko da sto ljudi sto čudiuser posted image .
kati- mogoče mu res kakšna kombinacija ni pasala,itak ti ne preostane nič druzga kokr da počakaš do jutriuser posted image

Jaz sem pa danes vidla Lana od Meaa-e in je že tok velik fant, pa take lepe oke mauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......