JABOLKO3
|
Živijo! Sem si vzela par minut, da pridem malo preverit, kako ste - Srečka, Iza in Ait so fajn, v kar tukaj niti nismo podvomile, ostale tudi (bolj ali manj). Big mamma - te čisto razumem, tovrstno razočaranje najbrž vsaka mama kdaj pa kdaj občuti - samo, da jaz ne tlačim v sebi ampak kar malo 'znorim', pol pa vsi trije šibajo pokonci pa si iščejo delo, pa kakršnokoli že, sem se pa nekoč v nedeljo tudi jaz lepo raztegnila v dnevni, ko so pa vprašali, kaj bo za kosilo - nič, ker kuharica ni prišla, pa smo pol tople sendviče jedli, ha ha. Srečanje v sredo - meni žal ne znese, tako da naju z Jurčkom ne bo. Najprej je bila težava le glede pobiranja starejšega iz šole in sva se že z možem menila, da bi šel malo prej iz službe in ga on pobral, sedaj je pa še ravno v sredo govorilna ura za starejšega, pa roditeljski sestanek za srednjega, možu se je pa za povrh še en profesor iz tujine najavil na obisk, tako da bo ves dan v službi. Mi je res žal. Uživajte še zame. Hojica - načeloma nisem pristaš raznih takih pripomočkov in naš starejši je shodil pri 11 mesecih čisto po šolsko - plazenje, dviganje ob opori, hoja ob opori, hoja samostojno, naš srednji je bil pa bolj lenušček in se mu ni dalo niti poskusit plazit se - lepo je sedel na riti in se igral, če so pa igrače padle izven dosega rokic, je pa stokal, da smo mu jih pobrali. Pa smo poskušali z raznimi vabami, pa ni hotel. Potem sem ga pa nekaj dni po največ pol ure dnevno dala v hojico, da je ugotovil, da je tudi svet okrog njegove dekce nekaj zelo zanimivega in se je v par dneh začel prav lepo plazit - pa smo hojico pospravili in je bilo. Pa lahko noč vsem.
|