|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 15:39:09   
NaTaŠa*
Evo kle sm nekaj najdla kar se tiče papice.

http://shrani.si/files/velikapapas64b.doc

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
22.9.2008 15:53:27   
Ketrin
Evo za vse mamice dojenčkov plavalčkov....

Vplašila tečaja:
- ponedeljek, 29.09.08 od 17.00 do 18.00 v kleti Fakultete za šport
- torek, 30.09.08 od 17.00 do 18.30 v kleti Fakultete za šport
- četrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Pomerjanje hlačk:
- četrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
22.9.2008 15:55:46   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Hej punce mene pa zanima kolikokrat na teden sedaj kopate vaše otročke ,ko je zvečer že hladno.A že vse ogrevate prostore.Jaz sem sedaj spet privlekla radiator na elektriko in ga takrat prižgem ,ga pa sedaj samo enkrat kopam ponavadi petek zvečer,ker druge dneve ga zjutraj samo malo na hitro umijem s krpico pa je tako naježen se vidi da ga zebe.Kurica je že tudi ko ga zjutraj previjam.

Mi se kopamo vsak dan, s tem da pri nas nimamo ravno kopanja, ker imamo tus kabino ampak malcka posadim v stolcke jima v tus kad nalijem vode kolikor pac gre in potem se skropimo z vodo in brcamo ter cofotamo, se namilimo obrisemi , najemo in gremo spat. Je pa tako, da v dnevni imamo vecino casa prizgan kamin tako, da je toplo v kopalnici pa prizgem pecko pol urice prej preden gremo v akcijo, da se segreje in nisem se opazila, da bi se kurica pojavila.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
22.9.2008 15:59:38   
Ketrin
Ravnokar sem govorila s Srečko....

Danes je kar velik bruhala, ampak je zdaj končno ok... Možek in Iza sta na poti da obiščeta svojo pogumno princesko...seveda ima možek po pajsko tudi lep top.... Tko da čakamo na kak post.... Zaenkrat pa je na rehabilitaciji v komuni in se odvaja od RRjauser posted image Ampak se mi zdi da ji ne bo uspelo... preveč je zasvojenauser posted image

Drugače pa vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za vaše pozitivne misli.... po luftu so švigale tele naše dobre misli in pozitivno razmišljanje, tko da so prišle tudi do nje....user posted image

Ima nadstandardno sobo, se pravi da je sama, izvide še čaka, ne ve pa še ali bo lahko šla jutri domov... Tko da...punce moje še enkrat roke v pestke stisnit in mal meditirat, da nam še to uspe...da bo jutri že certala svojo Iziko v varnem zavetju svojega doma...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
22.9.2008 16:02:49   
Ketrin
Tudi mi se kopamo vsak dan.. .no pri nas se tuširamo... Do zdaj sem imela radiator na elektriko, v dnevni in spalnici pa sem mela skoraj cel dan klimo na gretje prižgano, ker je res kar mrzlo... No, včeraj ko smo prišli iz morčka domov pa nas je pričakalo toplo stanovanje... so končno začeli kurituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
22.9.2008 16:17:27   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Ravnokar sem govorila s Srečko....

Danes je kar velik bruhala, ampak je zdaj končno ok... Možek in Iza sta na poti da obiščeta svojo pogumno princesko...seveda ima možek po pajsko tudi lep top.... Tko da čakamo na kak post.... Zaenkrat pa je na rehabilitaciji v komuni in se odvaja od RRjauser posted image Ampak se mi zdi da ji ne bo uspelo... preveč je zasvojenauser posted image

Drugače pa vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za vaše pozitivne misli.... po luftu so švigale tele naše dobre misli in pozitivno razmišljanje, tko da so prišle tudi do nje....user posted image

Ima nadstandardno sobo, se pravi da je sama, izvide še čaka, ne ve pa še ali bo lahko šla jutri domov... Tko da...punce moje še enkrat roke v pestke stisnit in mal meditirat, da nam še to uspe...da bo jutri že certala svojo Iziko v varnem zavetju svojega doma...

user posted image user posted image user posted image bravo srecka, no se naprej bomo drzali pesti, da bo vse kot mora biti in, da se kmalu vrne domov. Glede bruganja pa je ponavadi to dobro saj ze takoj gre vsa narkoza ven. Ko sem bila jaz operirana sem tudi vse vn zbruhala, ko so me zbudili in sem potem bila super, kot da nebi sploh bila pod narkozo.

Goooo Srecka user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
22.9.2008 16:27:03   
Jo@n
Bravo Srečka!!!

Naj bo možiček čimprej pri tebi, Iza v naročju bo odgnala vse bolečine in skrbi. Prijetno crkljanje in hitro okrevanje!

user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
22.9.2008 16:37:04   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Tole sem našla na netu, od ene mamice, ki je v razvojno hodila. Ni na mojem zelniku zraslo, je pa precej direktno, pa ne se preveč zasekirat. 

Forum RR:
Mene kar zaboli, ko vidim otroka, ki moli "roke v vis", hodi z izbočenim trebuščkom, ves iztegnjen -trebuh ven, rame nazaj- , za njim pa kot lučka ponosno sije eden od strašev (ali starih satršev), češ "glej, naš pa hodi!" Tanč ima zelo prav - otrok ne hodi, ampak ga k hoji silite VI! Kaj narediš ko otrok prileze k tebi in te zgrabi za prst? Pelješ ga do prve opore in usmeriš, da se za njo drži in hodi. Boste rekle "a ni to isto?!" Ne, ni isto!! Prvič mora koordinirati gibe rok in nog, da roke in noge premika tako, da se z rokami lovi na oporo, noge pa prestavlja, drugič so roke SPUŠČENE in mora otrok oporo ISKAT - ne hodi opora z njim in za njim, ON jo mora locirat in poštudirat, kako bo koordiniral, da ne bo ostal brez nje. Če pa ostane brez nje, mora spet naštudirat, kako se pride nazaj na vse 4 in po 4 naprej. To ni enostavno, to je zelo zapleten proces in dokler ga otrok ne osvoji, so vsa sprehanja za roke ENA VELIKA ŠKODA OTROKU. Saj 90 od 100 bo to "škodo" nekako podelalo, nekje vmes. 10 bom pustilo težje posledice, recimo ne znajo stat in skakat po eni nogi, ne znajo hodit po črti, meče jih iz smeri, obračajo stopala, "racajo". Med tistimi 90-timi pa jih je ogromno, ki ne znajo past. Vedno padejo naravnost na obraz ali pa vznak, spodrezani kot snop. Ne vedo, zakaj imajo roke. Eno in drugo je lahko zelo nevarno. Potem jih je cel kup, ki so nerodni, nestabilni tudi, ko shodijo. Hodijo "na trdo", podobno kot roboti. Potem so otorci, ki se iz stoječega položaja ne znajo vsest. Pa drugi, ki se ne znajo sami postavit pokonci. Hodijo, ko jih na noge postavijo starši, ne znajo pa ne vstat in ne sest. Vse to sem gledala v razvojni ambulanti v mesecih, ko sem jo obiskovala s sinom. Prepričalo me je v to, da sina nikoli in nikdar nisem sprehajala za roke. Sam se je na noge postavil pri 6,5 mes, vendar ga nikdar nisem sprehajala in sprehajti ga ni smel nihče drug. Ko je bilo res nujno, smo uporabili naramnice, ki otroka držijo čez prsni koš, pa še to res v skrajni sili. Tudi kasneje, ko je že sam hodil in ga je bilo potrebno držat (cesta, promet), sem uporabljala naramnice. Roko da šele sedaj, ko si ne izpahne več rame, da doseže mojo roko. Sem mu pa v stanovanju uredila cel poligon, postavila stezo iz stolov, klopc, pručk, ki se jih je lahko oprijemal in ob njih hodil. Zunaj pa je plazil tako dolgo, dokler ni znal sam it ob vozičku. Bil je umazan, zasvinjan, vendar je kljub zgodnji postavitvi pokonci in precej razvojnim problemom shodil z 10 mes in to 100% sigurno-nimamo nobenega resnega padca v evidenci - in 100% pravilno, od vsega začetka je znal vstat in se sam usest, lepo je podstavil nogo in se dvignil. Ko sva dobila ta izvid, se mi je odvalila skala od srca.
Zato vas tudi jaz v dobro vaših pikcev prosim - ne sprehajajte jih!!! Usmerjajte jih v prave gibe, vzpodbujajte jih k plazenju, nastavljajte jim opore in jih učite hoje ob njih, nikar pa jih ne vtikajte v hojice in jih ne sprehajajte za roke.

Dobro je vedeti.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
22.9.2008 16:56:37   
Isabellabina
Mislim tole bo težka beseda: ampak za mene je tale post čist brez veze.Žal ,ampak tako jaz mislim.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
22.9.2008 16:58:22   
Isabellabina
Srečkauser posted image user posted image user posted image za dobro okrevanje

Neposredna povezava do sporočila: 4560
22.9.2008 17:24:05   
sinskaT
  Usmerjajte jih v prave gibe, vzpodbujajte jih k plazenju, nastavljajte jim opore in jih učite hoje ob njih, nikar pa jih ne vtikajte v hojice in jih ne sprehajajte za roke.

Ne vem meni je moja P že2x predavala o tem in se strinjam, da hojice niso ok, pa tudi ni treba silit otroka sedet ali hodit , ČE sam noče ali ne more. Itak pa vsak dela kot sam najbolje ve. Samo, da vam povem foro na to temo: jaz sploh nisem hotla hodit, da bi me kdo držal za roke ampak sem hodila ob steni in podobnem...in sem tako shodila , sam je blo hecno, ker sem kratek čas hodila postrani (pač tko sem se navadila zaradi stene) user posted image user posted image user posted image user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
22.9.2008 17:26:12   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

je že đoan prilimala link ampak bolje dvakrat kot nobenkratuser posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
22.9.2008 17:40:25   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

je že đoan prilimala link ampak bolje dvakrat kot nobenkratuser posted image .

Pol pa sorry. lahko da sem samo preletela pa nisem videla.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
22.9.2008 17:46:45   
katka28
Jaz se strinjam s tem, da otroka ne smemo siliti k hoji ali k sedenju , ko bo otrok sposoben bo sam pokazal kaj zeli.  Sama imam Jakoba in Anzeta cez cel dan na tleh. V roke prideta samo kadar se previjamo ( se vcasih prakticiram kar na tleh ) in med hranjenjem. Pa ko pridejo obiski jih malo pocartajo drugace pa ju pustim, da migata po svoje in krepita misice. Mogoce imam jaz enako mnenje, ker tudi sami hodimo v razvojno in na fizioterapije, ter zato, ker imam sama poskodovano hrbtenico in zaradi tega bom se otroka bolj usmerjala k pravilni obremenitvi hrbtenice.

Hojca: nevarnost pri njej je v tem, da je prehitra za otroka, ki se sploh ne ve kako bi hodil .Z hojco se lahko zaleti ob stene in ker glava se ni dovolj mocna lahko pride do okvare hrbtenice in seveda lahko se tudi kaj zalomi v tilniku s tem pa nastanejo trajne poskodbe. Res je, da smo vcasih vsi bili v hojcah pa recimo nimamo problemov mogoce spadamo med srecne. Je pa seveda vse odvisno od vsakega starsa. Nekateri bodo to prakticirali pa bo z otrokom vse v redu nekateri pa ne bomo pa lahko kljub temu imamo kaksne problemcke pri otrokovem razvoju hoje.

Big mamma:
ti kar veselo povej kaksno mnenje imas saj zato smo tle, da kaj skupaj pokomentirajmo in zakaj bi kdo bil uzaljen user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
22.9.2008 18:32:14   
Isabellabina
Hja da pokomentiram Hojico---da bi z glavo otrok kam udaril je praktično nemogoče ,saj je spodnji lok tolko ven ,da se mora otrok fino stegovat da recimo sploh doseže vrata recimo kuhinjske omare.Da bi se prekucnu na glavo tud ni mogoče ,razen če je kje kakšna stopnica da se zapelje čez,hojice tud niso hitr vsaj na začetku ne ker otrok spoznava hojo nasploh.Eni začnejo ritensko drugim rata lepo naprej se zapeljat.Jaz sem imela vse v hojicah na začetku tolko da so se jim noge okrepile ,potem pa so bili prosti na tleh.To so moje izkušnje.Shodili so pa vsi pred enim letom ,Jakob z desetimi meseci.Kaj je prav za svojega otroka bo pa vsaka sama precenila.Jaz menim ,da je treba vse sprobat ,da lahko veš kaj je vredu in kaj ne.Jaz sem za hojico.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
22.9.2008 18:38:15   
tasyo
Ufff, sem komaj uspela vse prebrat...

Torej :
Srečka, super, da je že za tabo, sedaj pa stiskamo pesti, do bodo izvidi ok!!!!! Pa bravo Ait in Iza, da se tko fajn šlihtata.

Posadka - upam, da ne bo tisto, česar se vsi bojite... Sama najbolj vem, kako izgleda, ko se začneš bati za življenje enega svojih. Pred petimi leti so mojemu očetu zgolj slučajno odkrili raka na želodcu, ki je zelo slabo ozdravljiv... POa je prestal operacijo (čeprav komaj) in je sedaj ful ok... Pozitivne misli in želja za življenjem delata čudeže. Če si se vsaj malo vrgla po mamici, potem ima to v sebi in ni treba obupat!!!! Pa vseeno upam na dobre novice.

Joan in trnuljčica- čestitke za zvezdice,

Bela vrtnica- čestitke za Zarin zobek

NiLe, pošiljam ti dozo zdravja iz naših logov...

Trnuljčica, naj se vama tole hranjenje čimprej poštima

Ketrin, upam da se stvari kmalu prevesijo na bolje

Big mamma, ti kar povej svoje mnenje; jaz mislim, da tut ni pametno, da otroka v nekaj silimo in da ti sami pokažejo, kdaj so pripravljeni na naslednji korak, ampak ko bo pa začela hodit, jo bom pa sigurno kdaj tudi za rokice držala... Vsekakor pa ne bom uporabila tistega pasu za hojo, ker ni pesek.... Tvoja punca je pa carica... Pa super, da je Jernej stari Jernejček!

Kopanje: mi prakticiramo vsak večer, ampak sedaj malo segrejem spalnico in kopalnico, pa je nič ne zebe. Ampak je pri ta vročih.

GH: v malih količinah jim sol zagotovo ne bo škodila, pa kej drugega tudi ne, moje mnenje - čim manj komplicirat, pa bo. Pa ne se obremenjevat, če ne gre takoj. Potrpljenje, potrpljenje...
Ne vem, katera je spraševala, koliko morajo pojest, da je cel obrok. Mah, nimam pojma, ampak jaz delam tako, da ji dam toliko, kolikor hoče pojest, zaenkrat nama več kot 100 ml še ni uspelo (količino za 100 ml vem približno - če je v krožniku ista količina kot če naredim riževo kašico, ki jo zmešaš s točno količino vode - no, zdej sem pa to tko zmešano napisala...), ampak potem ji ne dam še flaške, če ne sitnari. Počakam, da je lačna, to pa je tam po uri in pol, včasih celo dveh. Pa nikoli ne jeva goste hrane, kadar je zelo lačna. Ponavadi 2 uri po obroku...

Speli, naj vam čimprej porihtajo kanalizacijo!!!!

Sinska, super za cotke in vse ostalo, kakšen kos ji boš pa itak še kupila, tako, za gušt!

Evo, zdej me pa pečica preganja, moram it... Naš dan je bil pa spet pester. Letim!!!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
22.9.2008 18:39:36   
bela vrtnica
Halo!

Vidim, da vse komentirate slikice. Posadka, bi te še jaz prosila za link, da vidim tvojo mojstrovino. Verjamem, da so slikice prečudovite, če pa so na njih aprilski srčki.

Srečka, želim ti čim hitrejše okrevanje.

Hvala in lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4567
22.9.2008 18:47:01   
Isabellabina
Katka --tvoj post sem narobe prebrala,ja zaleti se lahko v steno z robom hojice in ne z glavo to drži ,ampak saj nedaš otroka pri 4,5 mesecih noter ,ker je sigurno ,da niso še stabilni pri drži in tu pa res lahko pride do kakšnih okvar hrbtenice.Jaz sem začela s hojico pri 8 mesecih takrat pa otrok že tako stabilen in močan v drži da mislim nemore bit problem.Ja verjetno so starši ki dajo otroka prekmalu v hojico ravno tako so starši ki prekmalu silijo otroka dabi sedel in v sekundi trenutka se naredi da otrok pade in nesreča je tu.Se strinjam da otrok sam pokaže kdaj je pripravljen na novo stvar.Naš Jernej recimo takoj ko sedim na tleh z njim in ga imam na nogah on to izkoristi in že stoji tudi sedeti že hoče a lej ga zlomka prekucniti na hrbet in na zaj pa ne zna,pa bo en dan tudi to osvojil.Pred 15 leti ko sem prvič rodila so prakticirali samo hojice celo P in patronažna sta to podpirali.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
22.9.2008 20:08:50   
zolika
Vremenska napoved:
Obeti V sredo in četrtek bo zmerno do pretežno oblačno. V sredo bo večinoma suho, v četrtek pa bodo predvsem na vzhodu občasno rahle padavine.

Kaj pravite za naše srečanje?

POčakamo še do jutri...pa vidimo !

Če bo prehladno - ni najbolj pametno,da rinemo ven! Držimo pesti za sonček in vsaj 18stopinj!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 4569
22.9.2008 20:28:00   
katka28
Evo mi smo stusirani, nahranjeni in pridno drnjohamo.

Big mamma: sploh ni panike saj pravim, da moramo vsi imeti svoje mnenje in sigurno gledas ti na te stvari drugace in si bolj zverzirana saj imas ze cetico otrockov, ki si jih vzgojila, jaz pa na to gledam bolj previdno saj sta to moja prva otroka pa se nedonosena tako, da pri starosti 7 mesecev se ne sedita in tudi glavica se ni stabilna. Zato pa nam je pomembno, da smo na forumu razlicne mamice in druga drugi povemo mnenje. Sama sem vesela vsakega mnenja mamic, ki so ze marsikaj dale skozi.
Povodec: to bomo pa tudi mi nabavili, ko bo cas za to saj bo lazje za moj hrbet user posted image

Violica za seznamcek : Jakob 6120g in 63cm
                                   Anze 6350g in 65 cm

Upam, da boste tudi danes kaj pridne, da bom se jaz blizje svoji zvezdici user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
22.9.2008 20:28:10   
Ait
...no, pa sva nazaj z obiska pr Srečki. Iza je bila je sicer mičken sitkana pred spanjem, ampak je full pridnaaa....upam, da bo prespala čimveč noči...srečka je pa lih na fonu...vas vse pozdravla...drgač se a ok počut, no kakor se takoj po posegu lahko. A ja lepija topija sem poskusu prkonektat (hehehe tole je pa tipična lublanska v stilu "ej bejbi a greva doga vokat"user posted image ) ampak imava žal kabel z napačnim vtičem pa ni šlo, wireless-a pa tud ni zaznal. Očitno bom do nadaljnjega kurirčkovo pošto prenašal jaz do vas user posted image .
No, tolk za zdej...pa še kej kasnej al ap jutr.

LP in lahko ter predvsem mirno noč želim tudi vsem vam.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
22.9.2008 20:28:12   
sinskaT
Srečanje - še nisem 100% potrdila, ju3 se zjasnim, ker sem neki prehlajena in ne bi rada okrog kužila user posted image .

Kaj bi to pomenilo: naša mala že ene 3 dni bolj pogosto poliva (sicer je tega malo) ampak prej sploh ni dosti polivala (oz. skor nič) in sem mislila, da to s časom izzveni, da je vsak mesec tega manj. Meni se zdi, da je zdaj huje kot na začetku. Se še kateri to dogaja? A je možno, da zato ker je tamala ful aktivna, pase kravice se prevrača in jo to malo podraži glih tok da malo "bljucne" user posted image

Pa še ena novost...včeraj je pogruntala, da če grize spodjno ustnico izgovarja mam-mam...iiiiii...mi je tko lepo (čeprav vem, da je to nenamerno in ne ve kaj govori...vseeno je leo slišat in se slepim, da me kliče user posted image ).

In še ena nova fora...zvečer HoČe sama zaspat. Jo podojim, pol se pa sploh noče več crkljat ampak se raje meni sama s sabo v posteljici, ji navijem lunico, pa še tomy zvezdico, če je treba in zaspi (včasih to traja tudi pol ure..pa vseeno). A ni hecno kako se vsak dan kaj novega zmislijo ti naši navihančkiuser posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
22.9.2008 20:30:56   
katka28
Srecanje: menim, da bo bolje kaksno srecanje organizirati pri kateri doma kot so ga imele punce pri Jabolki, ker tole vreme ni vec primerno za zunanja srecanja...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
22.9.2008 20:36:31   
Isabellabina
Vse čestitke da tvoja dva že spita.Pri nas še vsi letajo okrog,nevem kaj je danes al sem jaz malce znervirana al pa so otroci res tolk sitni in nič ne ubogajo,jaz sem pa tečna.Kar nekaj se še potikajo pa eden je še lačen drugi bi pil ma ojoj povrhu pa Jernej tečka.Sem kar izčrpala in prepustila hranjenje očku.Najbolj mi najeda ko se gospodje pridejo gor se lepo umijejo in nahranijo potem pa hajd pred tv,mati naj se pa pretegne podnevi in ponoči.Sem kar pustila vse skupaj in sem se usedla za računalnik in sedaj mi bo malo lažje ker sem se vtiho zlajalauser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
22.9.2008 20:39:07   
sinskaT
Ait tudi vam3 čimbolj mirno noč, Iza je pa res pridna punca (prav tako srečka user posted image ). In super, da se greš kurirčka zato sporoči, da vse mislimo na njo, da bo dobro okrevala in bo ta operacija zavedno ostala le bežen spomin v preteklosti.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......